Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Genel Araştırma

'e2' etiketi için arama sonuçları.

  • Etiketlere Göre Ara

    Aralarına virgül koyarak ekleyin
  • Yazara Göre Ara

İçerik Türü


Forumlar

  • Site Yönetimi ve İçeriği
    • Duyurular ve Güncellemeler
    • Peptid Türkiye - Referansları
    • Öneri - İstek - Şikayet
    • Konu Dışı
  • Peptidler / Peptide
    • Peptid kürleri / Genel
    • Genotropin - GH
    • İnsülin Hormonu
  • Sarmlar / Sarms
    • Sarm Kürleri / Genel
  • Anabolik Steroidler
    • Kitaplarda yazmayan bilgiler
    • Steroid / Genel
    • Steroid Kürleri / Genel
    • Bulk Kürleri
    • Definasyon Kürleri
    • Ürün kullanımı
    • Steroid kür içi ve sonrası MCT & PCT
    • Laboratuvar
    • Marka Analizleri
    • Yarışmalar
    • İstihbarat
  • Fiziki gelişim günlüğü
    • Üyelerin Kür Günlüğü
    • Üyelerin Öncesi ve Sonrası
  • Beslenme ve Antrenman Kategorisi
    • Beslenme
    • Supplementler
    • Yemek Tarifleri
    • Antrenman programları

Takvimler

  • Community Calendar

Araştırmada 10 sonuç bulundu

  1. Kan tahlili

    500test enant 500 boldenon Hocam ekte gösterdiğm gibi prolaktin değerim yüksek göğüslerimde bir büyüme söz konusu değil ama cinsel isteksizlik var sürekli uzun vadeli bir cinsel isteksizlik değil bazen libidom inanılmaz peak oluyor ama tek bir birliktelikten sonra aşırı düşüyor prolaktin değerim böyle çıktı , östrojen değerimde de yükseklik olduğunu düşünüyorum , 7 günde 1 arimidex kullanıyorum 1mg , testten sonra 0.25 mg dostinex kullandım sanki ertesi gün prolaktin düşmüş gibiydi ama 2 3 gün sonra aynı durum devam etti , uykusuzluk hakim , kür içerisinde de kürden önce de kötü kolestrolüm yüksekti sigara ve alkol tüketmiyorum , enjeksiyonlarımı pazartesi ve perşembe olarak yapıyorum 250 - 250 olacak şekilde arimidex i küre başladıktan 1.5 hafta sonradan bu yana 7 günde 1 mg olacak şekilde tüketiyorum enjeksiyon günlerinden enjeksiyon günlerine nac 600 w200 c tüketmekteyim kürün etkileri hissiyatı çok güzel ama testte prolaktini gördükten sonra psikolojik mi bilmiyorum hem cinsel hem antrenman verimi olarak bir kayıp yaşadım dostinexin en doğru kullanım oranı ve süreçlendirilmesi ile ilgili bir bilgimde yok bütün hocalarıma şimdiden teşekkür ederim . Hocam sizlerin adı çok anılmış bakarsanız çok sevinirim @metinav @Rdm @rastlantisal
  2. Küre başlamayı düşünüyordum öncesinde hormon testi yaptırdım. Total Testo düşük çıktı. Diğer verileri yorumlayabilir misiniz? @metinav @rastlantisal
  3. Merhabalar arkadaşlar 16 haftalık bir Testo enantat + Boldenon haftada 1 enjeksiyon: 250 testo 250 bolde son enjeksiyonum 3 nisan. 5 haftadan fazla oldu kür biteli. Kan sonuçlarımda progesteron ve estradiol düşük çıktı. pct yapmadım. sonuçlar normal mi ? @hectordoyle @rastlantisal
  4. Kasımda başladığım 300 testo e 300 bolde 300 deca 30danabol kürümün, şubatta yaptığım 5000iu + letrozol + tadalafil + klomen pctimden tam 1 ay sonraki tahlil sonuçlarım bu şekildedir. Dht henüz çıkmamış. Çıktığında onu da ekleyeceğim. Değerlerim ne durumdadır? Herhangi bir libido sorunu çekmiyorum fakat ara ara sertleşme bozuklukları ufak çaplı oluyor. Pregnylden sonra bir hafta libido aşırı yüksek ve sertleşme çok iyi durumdayken, git gide sertleşme bozukluğu arttı. Bunların haricinde şu an düzenli aldığım takviyeler : zma, vitamin mineral hardline, zinco tablet 50, biyotin hapı, omega3, ester-c 1000 ve d colerofor. Kürümle birlikte sivilce tedavisi(roaccutane) de gördüm bu karaciğere aşırı baskı yapmış mıdır doğal olarak? Milk thistle almayı düşünüyorum ve saç döküntüsü ve iktidarsızlık için de saw palmetto . Ek olarak yüksek alt değeri karaciğer için ne anlama geliyor? Sorun gördüğünüz durum var mıdır ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  5. Uzun zamandır yazmayı planlıyordum zira iş,güç derken pek imkan bulamıyordum. Aslında yazıp yazmamak arasındayım çünkü yazdıklarım art niyetli satıcılar için pozitif kaynaklar olacak. Şimdi kür analizi konusunda ilaçların çalışıp çalışmadığını anlamanın pratik yollarından bazıları sporcularımız arasında şu şekilde anılmaktadır. testosteron alıyorsa sporcu lh ve fsh sıfırlanır deca kullanıyorsa sporcu prolaktin uçar gider testosteron alıyorsa sporcu e2 çok yükselir ve jinekomasti olur tren kullanıyorsa sporcu prolaktin çıkış ivmesine geçer boldenon alıyorsa sporcu hemoglobin den sonuca gidilebilir testosteron alıyorsa sporcu total testosteron 1500k üstü çıkmalıdır Gibi onlarca klişe söz konusu ama bu sporcularımızın suçu değil bu toplum spor bilincini bu ülkede inşa etmeye çalışan eski dönem hocalarımızın klasik ara ki bulasın yöntemleri. Bu yöntemler bize asla doğru sonuçları vermez! Neden mi? Şimdi onları sıralayalım kişisel deneyimlerim den yola çıkarak. Folikül uyarıcı hormon (FSH) üreme sisteminin çok önemli bir parçasıdır. Başlıca yumurtalık foliküllerinin büyümesinden sorumludur. Foliküller, yumurtalıklarda östrojen ve progesteron üretir ve kadınlarda adet döngüsünün korunmasına yardımcı olur. Erkeklerde FSH, gonadların ve sperm üretiminin gelişiminin bir parçasıdır. Düşük FSH seviyeleri genellikle daha iyi yumurtalık fonksiyonu ile, yüksek FSH seviyeleri ise azalmış yumurtalık rezerviyle ilişkilendirilir. Çoğu kadın 20’li yaşlarda düşük FSH seviyelerine sahiptir ve yaşlandıkça FSH seviyeleri artmaktadır. Erkeklerde FSH hormonu yaşa göre değişiklik gösterir. Şimdi gelelim ana konuya; TESTOSTERON ALINCA LH VE FSH sıfırlanır mı? Cevap; EVET Eeeee, Burak sen bizimle dalgamı geçiyorsun biraz önce yanılgı diyordun şimdi sıfırlanır diyorsun? Evet tam olarak böyle diyorum! İnsan genetiği ucu bucağı olmayan bir sonsuzluk... Günümüzde hala keşfedilmemiş binlerce insan genetiğine dair noktalar söz konusu keşfedilen noktalarda da yeni keşiflerle doğru bilinen yanlışların gün yüzüne çıktığı bilimsel gerçekliklerle yüz yüzeyiz. LH,FSH dışarıdan testosteron aldığınız 'da (hipofiz vs detaylarına girmeyeceğim klasik işten hiç anlamayan kişilerin bile anlayacağı sadelikte anlatmaya çalışacağım.) vücut testosteron üretimini yarılar belli bir yerden sonra da sıfırlar. Tıpkı nikotine olan bağımlılığımız gibi sigara içenlerde dışardan alınca üretilmiyor ve bir istek doğunca nikotine sigaraya sarılıyor insanlarımız. Evet dışarıdan testosteron alınca sıfırlanıyormuş o zaman kürlerde de böyle analiz yapabiliriz kısmı çok yanlıştır 11 yılık sektör kariyerimde aklınızın alamayacağı doğru bilinen yanlışlarla karşılaştım ve bende para ile satın alınamayacak tecrübeler edindim. Bu tecrübelerin en başında gelen konu LH VE FSH dışarıdan düşük veya çok yüksek oranda testosteron alsanız da SIFIRLANMIYOR!!! Bu konuda gözlemleyebilirsiniz kişi benim portföyümde olan biridir ve ciddi gelişim sağladığımız yolun sonunda iyi ki sizi tanımışım diyalogları ile (veya benzeri) süreci tamamladığımız bir spor yaşanmışlığı oldu diyebilirim. Herkes konuda önce aaaa ürün sorunlu ürün sahte gibi youmlar yaptılar bense sadece bekledim çünkü testte total testosteron yoktu ve herkes ezbere dayalı onlara öğretilen basitlikte konuyu yorumladılar sonra ne oldu? Sonra total testo sonuçları geldi ve bilimin dahi binlerce test ve kriminal sonuçlarla açıklayabildiği veya açıklayamadığı benzer sonuçlar doğuyor. GELELİM DİĞER ALTERNATİFE LH VE FSH SIFIRLANMAMIŞ AMA TOTAL TESTOSTERON DA ALT SINIRDA ?! Fenerbahçeli oyuncu ve milli takımımızın göz bebeği olan OZAN TUFAN'ın da dediği gibi; BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ? Evet böyle bir şey de olabilir arkadaşlar (TECRÜBE İLE SABİT) Hadi o zaman böyle bir şeyin nasıl olacağını anlatayım sizlere. Her sporcu mutlaka küre girmeden teste girmeli çünkü satıcıyı negatif bir durumda suçlayabilmesi ve hakkını alabilmesi için bu şart. Geçmişte ticari listemde olan çok ahlaklı bir genç arkadaşımız sonuçlarını benden önce başkasına atmış panik yapıp ve klasik ilaçlar sahte, under dose , seni kazıklamışlar gibi yorumlar yapılmış. Şaşırdık mı? Elbette hayır çünkü bu sektör de ilgililer bilgisiz, bilgililer ilgisiz maalesef ki. Oysa yapmaları gereken şuydu sporcudan kür öncesi testleri isteyip sonuçları karşılaştırmalıydılar. Bende tam olarak bunu yaptım çok şanslıydım ki sporcu kür öncesi testlerini yapmış lh,fsh sıfırlanmış üstelik zir totali ÜST SINIR SEVİYELERİNDE normalde bakıldığında 1500k veya 3500k üstü olmalı makinenin ölçebildiği nokta neresiyse en yüksek o çıkmalı manasında. Neyse sporcunun kür öncesi test değerlerinde total testosu inanılmaz düşük alt sınırın da altına indi inecek o kıvamdaydı. Bu da ne demek bizim için sonuçları okurken? Sporcunun total testosteronu ilahi yaradılışından zaten alt seviyelerdeyse ilaç bunu en fazla üst sınıra yakın veya bir tık üstüne getirebiliyor. Bundan sebep bu kısımıda bu şekilde yorumlamayı öğrenmeliyiz. Bir başka örnek; BİR BAŞKA DENEYİM; Testosteron + deca + dianabol kürü KAN TAHLİLİ SONUCU. Çok değil 1,2 hafta önce sağlık çalışanı olup ticari listemde olan genç sporcularımızdan birisi kendinden emin bir tercihte bulundu. 1 kutu balkan pharma test. en. 1 kutu balkan deca 1 kutu balkan 30 mg dianabol Kür sonuçlarını attı total testo alt sınırında altında Düşünün? Düşünemediniz değil mi? Bende düşünemedim. Hemen önceki testini istedim yine çok şanslıyım ki sporcumuz gayet akıllıca davranıp önceki test doğal sonuçlarını da attı ve total testo seviyesi ilahi yaradılışınca alt sınır seviyelerinde 350,400 baremin'de... Eeee testo var deca var dianabol var nasıl oluyor da testo birazda olsa yükseleceğine daha da kötü oluyor? Şu şekilde arkadaşlar; bu arkadaşımız testosteronu hafta 1 ampul onuda 2 güne bölerek alıyor deca durabolini ise 400 mg testodan fazlaca yüksek oranda alıyor üstüne 30 mg da dianabol alıyor ve testide son enjeksiyondan yanılmıyorsam 3,4 gün sonra yapıyor veya daha fazla emin değilim net hatırlamıyorum o kısımı. Eeee ne oluyor dışarıdan bakan diyecek ki buna zeytin yağı koymuşlar hem lh,fsh duruyor total de iyi olacağına daha da kötü olmuş Ama bu şekilde değil işte. Sporcu testosteronu her zaman en az %25 deca,tren gibi ürünlerde daha üst seviyede tutmalı zaten deca gibi,dianabol vb gibi testosteron düşmanı (seviye/baskılama konusu) olan nadir ürünlerden ken sporcu haftada 1 ampul testo alıyor üstüne 2 ampul deca ve her gün 1 tab 30 mg (10+10+10) dianabol alınca ne oluyor ? Total testo alt sınırında altına iniyor çünkü testo varla yok arasında birde 2 tane büyük baskılayıcı ürün olan deca ve dianabol sonrası aynı test sonuçlarındaki gibi ve oluyor total üst sıralara çıkacakken altında altına iniyor dahası mı? Ben size söyleyeyim; Böyle konular açılıyor. 11 yıldır bu işi yapıyorum bir tane ben Burak ile deca kürüne girdim de sorun yaşadım diyen gördünüz mü? Ben görmedim şahsen Sorun yaşayan olmuşsada bu en kısa sürede çözülmüş ve hayatına mutlu sağlıklı devam etmişlerdir. Ama o yüzden biraz önce anlattığım sporcudaki örnek neden böyle yaptın dediğimde kendine göre kafasında okuduklarından vs. kurguladığı bir sistem olduğunu söyledi ve bende bu sisteme son vermez ise kendine kalıcı çok ciddi zararlar vereceğini bu hatalarında ısrarcı olursa da destek vermeyi keseceğimi belirtip deca + dianabolü kesmesini 4 hafta 500 mg testosteron ile devam etmesini tembihledim bakalım buralardaysa kendisi konuyu görünce o benim der zaten. Arkadaşlar bunları şimdiye kadar anlatmamamın sebebi zaten piyasanın %95 sorunlu satıcılar benim yazdıklarımla listelerinde sorun yaşadıkları kişilerin aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Benim anlattıklarım hep olan şeyler değil bunu unutmayın genel mana da klasik yöntemlerle sporcunun sonuçları öncesi ve sonrası test değerlerine göre yapılmalıdır. Kısca e2 ve prolaktine değineceğim yaz yaz yoruldum inanın saatlerdir. Yine kendimden örnek vereyim 11 yıldır bu sekötürn ve sporun içindeyim son 7 yıldır vücudumda 10 ay ilaç 2 ay pct tekrar 10 ay ilaç şeklinde bir döngü içerisindeyim bu durum bana has değil tüm a+ sporcular bu şekilde genel mana da hatta yıllardır testoyu kesmeyip sadece diğer ilaçları yarılayan sporcular bile mevcut neyse örnek olsun diye değil bilin diye anlatıyorum bunları. Ben bundan 11 yıl öncesinde küre girince anında jinekomasti olurdum meme uçları misket gibi vs. sonra nolvadex , arimidex derken süreci atlatırdık ama son 7 yıldır ben ağzıma 1 kere arimidex sürdüğümü pct dahil bilmem ve ne jinekomasti oldum nede jinekomasti öncesi yan etkileri bir kere olsun hissetmedim eeee nasıl oluyor bu durum diyeceksiniz? Evet bu durum insan genetiğinin uçsuz bucaksız sınırlarından bahsettim yazının içinde size o kısımdan geliyor vücut bağışıklık kazandı bu duruma kıscası. Veya deca konusunda girelim prolaktin ilişkisinden... Ticari listemde olan çok kıymetli yurt dışı yarışlarında defalarca başarılarla dönen bir sporcum 1 ila 1,5 GR deca alıyor haftada ve cabaser,dostinex vb aldığını bilmem cinsel hayatı benden 10 kat daha iyi vücudu benden 10 kat daha iyi! Eeee hani deca dick hani prolaktin hani isteksizlik hani sertleşememe durumları ? DEMEK Kİ NEYMİŞ; İNSAN GENETİĞİNİ EZBERE YORUMLAMAMAK LAZIMMIŞ. Keyifli forumlar.
  6. Merhaba düşük e2 yi en hızlı şekilde nasıl yükseltebilirim ? Elimde estrofem adlı ilaç var , işe yarar mı fikirleriniz nelerdir ? Yabancı forumlarda Danabol ve 500iu hcg nin de hızlı bir şekilde yükselttiğinden bahsedilmiş ancak şu an elimde sadece estrofem mevcut. 1-2 ay testonun aromatize olmasını beklemek istemiyorum enerji ve libido düşüklüğü yaşıyorum buda antrenmanlarımı olumsuz etkiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. Şimdi okuyacağınız konu aslen kadınları ilgilendirirse de kür giren bütün erkekleri de direkt olarak ilgilendirmek zorundadır. E2 testislerle ve meme bölgesi ile en bağlantılı hormondur yani östrojendir esasında. Bilgilenmeniz adına buyrun: Estradiol (E2) hormonu nedir? Estradiol normal değeri nedir? Kadınlarda bulunan estradiol hormonu vücut içerisinde yağların dağılımı görevini yerine getirmektedir. Aynı zamanda kemik ve eklem sağlığı için de önemli bir potansiyel teşkil ettiğini söylemek mümkün. Tabii estradiol sadece kadınlarda bulunmaz aynı zamanda belirli miktarlarda erkeklerde de görülmektedir. Erkeklerde adrenal bezler ile beraber testislerde üretimi gerçekleşmektedir. Ancak kadınlara göre oranın çok daha düşük olduğunu söylemek gerekir. Genelde erkekler için sperm hücrelerinin zarar görmesini engellemek amacıyla görevi bulunurken, kadınlarda tüp bebek tedavisinde önemli bir rol üstlenir. O yüzden mutlaka sağlıklı bir insanda belirlenmiş referans aralığı değeri içerisinde estradiol bulunması büyük öneme sahiptir. Vücut içerisinde ele alınan depolama ile beraber gerek görüldüğü takdirde kullanılır. Estradiol testinin yapılmasındaki diğer sebeplerden biri de kadın ve erkeklerde cinsel organın normal düzeyde gelişmemesi üzerine ele alınır. Bu sebepten dolayı estradiol düzeyinin normalden yüksek çıkması ergenlik döneminde ya da daha küçük yaşlarda meydana gelir. Bu açıdan belli başlı bazı sebepler nedeniyle uzman doktorlar estradiol testi talep edebilir. - Yüksek oranda yaşanan vajinal kanamaları, - Adette düzensizlik, - Karında şişlik, - Kısırlık, - Sık idrara çıkma, - Karın bölgesinde ağrı, - Hamilelik esnasında infertilite tedavisi için, Ele alınan bu etmenler sebebiyle E2 testi gerçekleştirilir ve buna bağlı olarak ne gibi tedavi yöntemleri uygulanacağına dair sonuçlar ortaya çıkarılır. Estradiol (E2) değer aralığı kaç olmalı? Kişiden kişiye göre estradiol referans aralığı değişkenlik göstermektedir. Özellikle cinsiyet ile beraber yaşa bağlı olarak farklılık yaratır. Örnek olarak doğurganlık yaşında olan kadınlar ele alındığı zaman estradiol değeri, ‘30 - 400 pg/ml’ aralığında olması büyük öneme sahiptir. Menopoz döneminde olan kadınlar adına ise bu aralık, ‘0 - 30 pg/ml’ oranını içermektedir. Sağlıklı bir erkek için ele alındığı zaman bu değer, ‘0 - 50 pg/ml’ aralığını taşır. Son olarak çocuklar ele alındığında bu değer Ele alınan bu değerler laboratuvardan laboratuvara bağlı olarak ayrıca değişkenlik gösterebilmektedir. Bunun temel nedeni laboratuvara göre bazı örnekler ve ölçümlerin farklı değerler çıkarmasıdır. Ancak genel itibariyle doktorun ele alacağı değerler üzerinden gerekirse sonuç ortaya çıkarılır ve buna göre tedavi yöntemleri sağlanır. Yüksekliği veya Düşüklüğünün Nedeni Nedir? Normal bir insana göre estradiol değerlerinin yüksek ya da düşük olması farklı sebeplerden dolayı ortaya çıkabilmektedir. Bu durum ayrı ayrı ele alındığında yükseklik açısından bazı hastalıklar bu konuda ön plana çıkıyor. - Testis ve yumurtalıklarda oluşan tümörler, - Erken dönem ergenlik, - Böbrek üstü bezlerinde yer alan tümörler, - Erkekte meydana gelen meme büyümesi, - Gebelik, - Hipertiroidi, - Ciddi karaciğer hastalıkları ve siroz, Yumurtalıkların düzenli çalışmaması sebebiyle ise estradiol değerleri düşük çıkmaktadır. Hormon seviyesini nedenlerine bağlı olarak belli başlı bazı hastalıklar bu düşüklüğün temel nedenini oluşturur. - Turner sendromu, - Menopoz, - Polikistik Over Sendromu, - Erken menopoz, - Hipofiz bezinin normalden daha düşük seviyede çalışması, - Geç ergenlik, - Testis ya da yumurtalıkların gerekli miktarda hormon üretmiyor olması, Bu gibi nedenlerden dolayı hastalıklara bağlı olarak E2 testi normalden daha düşük ya da yüksek çıkabilmektedir. Böyle zamanlarda erken dönem doktora başvurmak hayati bir önem taşımaktadır. Ele alınan estradiol testi ile beraber belli başlı bazı dahiler üzerinden hastalığın nedeni ortaya çıkarılır. Buna bağlı olarak ilaç bazlı tedavi ile beraber doktor kararına göre operasyonel müdahaleler de söz konusu olabilir. Kaynak Linki Sağlıklı sporlar...
  8. Merhaba abilerim kardeşlerim salonda 3 aylık bir kür yaptım 500 Mg testestron enant dianabol kullandım ve kür sonunda hocam pct yapmasanda olur dedi 3 ay geçti ve yapmadım pişmanım yakında nişanlım olucak bir aile kurcam bu değerlerle mutlu olabilirmiyim testestron değerim çıkmadı 2 3 güne çıkıcakmış yaş 20
  9. Progesteronum çok yüksek ve cinsel isteksizlik var, 8 aydır hiç bişey kullanmadı m, nababilirim düşürmek için yrdım ederseniz sevinirim,

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×