Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Jöhtürk

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Jöhtürk Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Asker
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk bulk kürü tavsiyesi(fotoğrafli)

    Valla hocam ne yalan söyleyim büyüdükçe büyümek daha çok büyümek isteyen bir yapım var diyebilirim. Hem sağlık hem mesleki açıdan uzun süreli kullanımın mümkünatı yok gibi
  2. Ilk bulk kürü tavsiyesi(fotoğrafli)

    Bakalım hocam şuan düşünme aşamasındayım. Geçici bir kas kütlesi istemiyorum açıkcası. Bu sporu tamamen hayatıma entegre ettim ve vazgeçilmezim diyebilirim. Küre girdikten sonra eski performansımın ve görüntümün gerisine düşmek istemiyorum. Ama şu daha çok gelişeyim zehiri yok mu ah ah :)))
  3. Ilk bulk kürü tavsiyesi(fotoğrafli)

    Evet hocam günlerdir forumu okuyorum, bu konular hakkında bulunmaz bir nimet burası ve bu konuda işi şansa bırakmamak gerek diye düşündüm. Vücut şeklime göre ne yapmalıyım ne kadar süre daha naturel devam etmeliyim bu soruları merak ediyorum aslında.
  4. Ilk bulk kürü tavsiyesi(fotoğrafli)

    Sevgili kardeşlerim ve abilerim. 27 yaşında askeri personelim ve uzun bir aradan sonra kür kullanmaya karar verdim ve ilk tecrübem olacak. Antrenman geçmişim düzenli yaptığım zamanları varsayarsak toplam 3 yıl kadardır. 2015ten 2017ye kadar aralıksız çalışıp 1.81 boy 57 kilodan 93 kiloya kadar gelebildim. Daha sonra askeri mülakatlar, eğitime katılış derken sporu bırakınca tekrar 70 kilograma düştüm. Şuan ise haziran ayından beri 1 istasyon 1 bench sehpası ve 2.5 kg dan 35 kg arası salon tipi dumbbell setiyle askeriyede çalışıyorum. Yani bar ve dumbbell ile her hareketi yapabiliyorum. Şuan ki vücut ölçülerim Kol 39.5 38.5 Omuz 128 Göğüs 105 ( çok eksik küre girme sebebim) Bel 86 Bacak 59 Kilo 87 boy 1.81 Bu ölçü ve imkanlara göre ilk kürüm nasıl olmalıdır ? Ayrıca kür sonu PCT hakkında ve ne kullanacağım hakkında bilgim tamamen sıfır. Kürleride buradan almayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×