Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Herkül

Üye
  • İçerik sayısı

    158
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

29 Mükemmel

1 Takipçi

Herkül Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

449 profil görüntüleme
  1. Deca dick'ten nasıl kurtulduğumu anlatıyorum!

    Bir gelişme olursa yazarsın benim profildende konuyu incele istersen bir gelişme olursa yazarım.
  2. Deca dick'ten nasıl kurtulduğumu anlatıyorum!

    Tam çözmüş değilim test sonuçlarım normal olması gerektiği gibi düşük dozlarla kür yapıp tekrar pct yaptım pct biteli 3 hafta oluyor düşünme gücü ereksiyon tam olamıyorum veya güzel bir kalça görünce ereksiyon olmuyor ama temas halinde işimi görecek kadar ereksiyon oluyor eski libidoyuda yakalayamadım bâyâ fark var bayramdan sonra doktora gidip değerlere baktırıcam sperm testide yaptırcam
  3. Deca dick'ten nasıl kurtulduğumu anlatıyorum!

    Aynı sıkıntıları yaşıyoruz meni sıvısında bir değişim varmı ?
  4. Deca dick'ten nasıl kurtulduğumu anlatıyorum!

    3 yıldır kurtulamıyorum 10 haftalık düşük dozlarla kür yaptım ardından pct yaptım biteli 2 hafta oldu ramazan bitince test vericem bakalım 3 ay içinde libido ve ereksiyon kendine gelir umarım.
  5. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Evet hocam bunu biliyorumda testisler ovitrelle vurduktan sonra büyüme oldu 1 hafta sonra tekrar sönük kaldı klomen yüklediğim içinmi onu öğrenmek istedim
  6. Libido ve ereksiyon problemleri

    Hocam seratonin-dopamin gibi hormonların antidepresan kullanmasanda bir sıkıntı olabilirmi ? Belkide çoğu insan o yüzden libido düşüklüğü yaşıyor stresli bir memleketteyiz bunun için hangi testleri yaptırmak lazım biraz açarmısınız konuyu.
  7. Özel hastanede sorun çıkarırlar mı test yaptırırken?

    Bölgede küçük sağlık gurupları çok daha uygun oluyor geçen gün total-serbest testo /östrojen / Prolaktin / lh /fsh /Alt / Ast 900 tl verdim özel hastanede en az 3000 belki daha fazla
  8. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Hayır Dht düşüklüğü değil kür sonrası pct yapmadım sorunlar oldu 1 sene sonra pct yaptım toparlanamadım ardından küçük dozlarla küre girdim Şuan tekrar pct yapıyorum. Pct bitsin durumu haber edicem.
  9. Ereksiyon ve libido problemi

    Kendi konumda güncelleyerek yazıyorum profilden bakabilirsin.
  10. Ereksiyon ve libido problemi

    Hocam yohimbeyi nerden temin edebiliriz
  11. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Hocam e2 neden bukadar düştü anlamadım geçen ay 69 du referans 1 mg armidex kullandım bâyâ düşmüş. Dediğiniz takviyelerin hepsini kullanıyorum şimdilik. 5 gün antrenmanlara devam ediyorum haftaya pazartesi ovitrelleyi vuruyorum ozaman hocam teşekkürler. Ben 2 kutu ovitrelle kullanmayı düşünüyordum ama 3 kullan diyorsanız 3 kutu kullanayım hocam teşekkürler.
  12. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Son enjeksiyondan 20 gün sonra test sonuçlarım @rastlantisal @metinav @Rdm Hocam testlerde bir gariplik varmı pct başlatayımmı? 1 kutu ovitrelle (250 mcg/0.5 ml) tam enjeksiyon tek seferde vuruyorum 5 gün sonra 1-5 gün 100 mg klomen/ 40 mg tamoxifen 5-30 gün 50 mg klomen/ 20 mg tamoxifen Vitaminlerle destekliyorum. Tavsiyeleriniz nedir hocam ekleyeceğim başka birşey varmı ? @rastlantisal @metinav @Rdm Hocam bu konu sizi ilgilendiriyor @SERKO bu süreçte sizin verdiğiniz bitkisel kürü yaptım keçiboynuzu pekmezine verdiğiniz tarifi karıştırdım her gece yatmadan 1 tatlı kaşığı yiyorum. Grizzone Xgh / Kingsize of cycle kombini kullanıyorum bunların yanında çakşır çayı veya keçiboynuzu çayıda yapıp içeyimmi libido düşüklüğü yaşıyorum.
  13. Bitkisel kürler bölüm 2

    Hocam kürden çıktım ilk tarifinizi dün uygulamaya başladım verdiğiniz tarifi keçiboynuzu pekmezine karıştırdım her akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı yiyorum bunun yanında çakşır otu/ çoban çökerten çayınıda kaynatıp içeyimmi ? 2 hafta sonra pctye başlıcam daha detaylı tahlil yaptırınca konuşuruz şimdiden teşekkürler hocam
  14. Bitkisel kürler - bölüm 1

    Hocam bunu senmi yapıyorsun aktaramı yaptırıyorsun ? aktara yaptırsak fiyat yaklaşık nekadar tutar ?
  15. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Cumartesi günü 1 mg armidex aldım hocam. Alt-ast değerleri için enginar extrası ve nac600 kullanıyorum dediğim gibi hocam düşünme gücü ereksiyon veya temas halinde sertleşme günden güne dalgalanma oluyor bazı günler yüzde yüz bazı günler sertleşmiyor yarım mg dostinex alıp durumu gözlemleyeyim bu parkyn dediğiniz ilacı 0.5 mg ciallisle kullansam dahamı iyi olur hocam ? Ve kaç gün kullanayım bu hafta kürü bitiriyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×