Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vezuchiy

Üye
  • İçerik sayısı

    324
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Vezuchiy kullanıcısının paylaşımları

  1. Trenbolone ent. ilacı hissedemiyorum yanlış bir şey mi var?

    Sadece trenbolone mu vurdun? Testestorone yok mu yanında?
  2. Kür sırasında kız arkadaşım hamile kalır mı?

    kardeşim 3 aydir kapalı olması gerekiyor ve garantisini veremeyiz olabiliyor yinede.
  3. Bu kadar karışık biçimde yazarsan sana yardımcı olamayız 2 kere okudum attığın şeyi yinede çözümleyemedim, dostum hiç bir şey alma 3 hafta kadar her hangi birşeyin etkisinde olmadığından emin olup kan testi ver devamında çözümünü sağlamaya çalışalım hep beraber.
  4. Günde 10iu genotropin el ayağı büyütür mü?

    dostum 15 kalemi bir anda alabilecek kadar maddiyatın varsa yardım arayacağın en verimli yer burası değil güzel bir koç bul öncelikle, ardından belirsizliklerle vakit kaybetme ve plaklarının kapanıp kapanmadığını gör muayene ol, ve hayir arkadaşlar herkesin plağı kapancak diye bir durum yok ve tekrar hayır 18den sonra boy uzamayı durduracak diye bir durumda yok ne örnekler gördü bu gözler bir bilseniz; Ayriyetten kardeşim "kemik plaklarını kapatan şey östrojendir testestoron değil." Kür içi östrojen kontrolünü iyi sağladıysan bir problem olmayacaktır.
  5. Kür içi test sonuçlarım çıktı - nelere dikkat etmeliyim?

    Birazda hedefin etkiler bunu, kür sonu daha az problem mi kür içi daha çok kas kazanımı mı kafanda ölçüp tartıp seçimini yaparsın tekrar yazarsan buraya vakti geldiğinde daha detaylı konuşuruz iyi bak kendine
  6. Birader o kadar tavsiye verildi tansiyon olduğunu adam kesin bi şekilde söylemedi olabilir dedi şuanda problemin ne bilmeden tansiyon ilaç ismi istiyorsun allah aşkına bir doktora görün önce. "Veya bunu al şu dozda kullan dediginiz bir tansiyon dengeleyici ilac varmıdır?" elbet ki vardır ama sana reçete edemeyiz çünkü biz doktor değiliz keyfi anabolik kullanmakla zorunda kalarak tedavi olmak ap ayrı şeyler dikkatli ol.
  7. Kür içi test sonuçlarım çıktı - nelere dikkat etmeliyim?

    Bu konuya zamanında yaptığım derin araştırmalardan kalan cevabını vereyim aynı soru benımde başımın etini yemişti bir zamanlar; Burada amaç kür sonu daha az problem hepimiz hem fikiriz değil mi? Üretimle alakalı 2 tür problem yaşayabilirsin, 1. Hipofiz bezi üzerinden döngüyü açmak zor olabilir, 2. Döngü açılsada testisler atrofiye uğradığı için testestoron üretiminde verimsizlik. Eğer Hcg alırsanız 2. problemi yaşama ihtimalinizi düşürürsünüz. Eğer Klomen alırsanız 1. problemi yaşama ihtimalinizi düşürürsünüz. Örnek olarakta ekleyeyim; Kendim 6 ay aralıksız kürde kaldım ve kür sonu 2 yada 3 gün içinde libidom ve ereksiyonum hızlı bir şekilde toparladı ve ben tüm bunları klomen cycla'lara ve Kür içi masteron kullanımım sayesinde olduğunu düşünüyorum.
  8. Mk677 ile mini cut yapmayı planlıyorum yardımcı olmanızı rica ediyorum

    ideal 80 eurodan fazla verme markasından markasında değişir.
  9. Damarlanma için hangi hormonları kullanmalıyım?

    boldenon ekle 200mg gibi komik bir rakam iş görür damar için.
  10. Kür esnası '' testis ağrısı '' sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Kardeşim kimse sende anabolic neden testis ağrısı yapti diye bakmayacak yada özel bir neden aramayacak bilinen bir yan etki ağrısıda olabilir küçülme durumuda olabilir. veyahut bir hastalık kaynaklıda olabilir doktor ilacı kesmenden başka birşey söylemeyecektir ama yinede görüşünü al istiyorsan.
  11. Gh ile birlikte alınması gereken ek takviyeler nelerdir?

    adamın sorduğuna bak senin çektiğin nasiyate bak adam açıklamışta hala konusuyorsun boş boş birader tamam sensin nietzsche. insanların seçimlerine karışmaya çalışmayın.
  12. Yk 11 - tablet tercih edilir mi? 5k etikete sahip bir ürün.

    böbrekte başlarsa 5. hapı yutmadan sana yeni diyaliz makinası ayarlamamız gerekir kardeşim
  13. Yk 11 - tablet tercih edilir mi? 5k etikete sahip bir ürün.

    Sıvı sarmslar asıl orijinal olanlar mı sarmsın kendi formu oral tablettir sıvı haline sonradan dönüştürülür renklendirilir tatlandırılır, sarms tarihini daha iyi araştırmadan yorum yapmayın arkadaşlar. herneyse ürün doluysa zaten formu ne olursa olsun çalışacaktır ama tablet ve sıvı arasında bir fark yok birader.
  14. Winstrol etkisini başka bir ilaçta bulamazsın her hangi bir ilacın etkisini de başka bir ilaçta bulamazsın daha doğrusu, birisi anabolik diüretik ve dht diğeri sadece kalsiyum magnezyum gibi mineralleri vücuttan atan bir diüretik ikisi bam başka şeyler.
  15. 12 haftalık kürüme başlamadan size danışmak istediklerim var!

    Kısa ester boldenon varda türkiyede bulabilir misin o muamma
  16. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Rad, ligandrol veya yk11 kullanmayacaksan pct gerektirmez. markandan emin ol keyfine bak.
  17. Masteron Prop, Testo prop yanınada winstrol değilde şöyle güzelinden grim yada swis rad140 patlarsın vallahi tutamayız seni
  18. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Proviron iyi geliyorsa = 1. Seçenek dediğin gibi dht eksik 2. seçenek kanına testestoron bağlanmıyor veya az bağlanıyor yani Serbest testo düşük Bir süre kullandığında vücut alışacaktır genelde çözüm geliyor yaşında gençse düzelmeye meyillisin vurdur gitsin şu anlık yapılacak kısıtlı ama endişe yapmana gerek yok.
  19. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    E2 yi çok fazla düşürürsen sıfırlarsan da problem yaratabiliyor tamoksifen daha az etkili ama stabil düşürür, proviron ekle bir süre daha 3 hafta kadar baktık olmuyor hiç bir türlü sil baştan yeniden pct de yapabilirsin. Sen deca kullanıp pct için konu açan arkadaştın değil mi karıştırmıyorsam?
  20. Yaşım 19 Mevcut kilo ve boyum 182 83 74 Kiloyken only testo 500mg ile 12 hafta devam ettim ardından 12 hafta testestorone 500-750 boldenone 500-750 arası gittim ve kapanışı kısa esterle 15 gün testo prop ve masteron propla yaptım. kısa ester kanımdan çıktıktan sonra (5-6) gün bekledim ve bir klomen yuttum o sırada ovitrelle arıyordum yok hiç bir yerde pazartesi temin edeceğim ve 4 gündür çeyrek klomen sabah çeyrek klomen akşam olmak üzere kullanıyorum. testislerimde ufalma biraz söz konusu olabilir bazen küçük gözüküyor bazen naturel halim gibi anlayamıyorum libido problemim şuanlık allaha şükür yok buna değinicem, ereksiyonumda kürde ki gibi aynı yani çok az bir düşüş söz konusu %5-10 diyebilirim. son propionat enjeksiyonunu 9 gün önce oldum kanımdan çıktığını düşünüyorum test verme imkanım şuanlık maalesef ki yok işlerimden vakit ayıramıyorum. @rastlantisal @metinav @otopsicikedi @Loving @GHOST @Askabar @Oathbreaker @Diver Nasıl bir süreç izlemeliyim aktif bir şikayetim yok ama yapılması gerekenleri yine de yapmak istiyorum hormon sistemim 6 ay devre dışı kaldı arada klomen kullansam da kür içinde.
  21. Testo e. - tren kürü dozajlaması nasıl olmalı?

    başlangıçta 4 hafta testo e yeterli treni olabildiğince başlara almanda fayda var kür sonu yan etkileri ve ilacın vucudunu terk etmesi için 8 haftayı trenle geçirmek güzel problem yok o konudada, ardından tekrardan 4 veya 5 hafta testestoronla devam edip bitirebilirsin. planlaman iyi. Dozaj olarakta @rastlantisal ve @Loving hocalarım testestoronu trenle kullanacaksan minimum tutmayı öneriyorlar yan etkilerden kaçmak için zaten bütün kas inşaası işini trene yükleyip yoluna bakacaksın icabında 200 test'i geçme derim o 50mg bile yan etki olarak dönecektir tren dozajı olarak 300-350 gidebilirsin bence dediğin gibi sağlığını düzenli kontrol edip problem bulamadıysan.
  22. Ereksion, libido sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Güncel testin gerekiyor ama olası senaryo "DHT", "E2" veya "SHBG". Testo üretiminde bir problem yok. tamoksifen ekle bence e2 yi kürde değilken arimidex ile sıfırlarsan geri yükselmesi için çok beklersin. Tamoksifen ve proviron ile ilerleyebilirsin bir süre sonra düzelecek ölene kadar motoru vurdurmayacaksın 21 gün 1 proviron 21 gün tamoksifen 10mg vucudun dht üretmeye alışmasını beklemelisin ve o sırada aromataz'ıda işleri berbat etmemesi için düşük tutmalısın.
  23. Testo e. - tren kürü dozajlaması nasıl olmalı?

    Tren kullanacaksan ve ilacın harbi sağlamsa; hemogram kan testi (full) alt, ast, ck, kreatinin, ggt ve egfr değerlerini kontrol et böbreğinin durumu iyi değilse geri dönülmez şeylere yol acarsin. d3 b bitaminleri magnezyum çinko en önemlisi balık yağı ve c vitamini toxic etkiyi uzaklaştırmak için. nac600 ve böbrek koruyucu en az 6+ litre su bunlarla maksimum koruma sağlayabilirsin.
  24. nerden buldun choriomon piyasada yok suan
  25. alınabiliyor evet yeterli.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×