Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

AREN

Üye
  • İçerik sayısı

    564
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

AREN kullanıcısının paylaşımları

  1. Hangi marka trenbolone tercih etmeliyim?

    Noxy markasından inanılmaz derece memnun kalırsın kardeşim. Sol aşağıda WhatsApp butonu var detaylı bilgi alabilirsin.
  2. Dostlarım, güzel abilerim herkese selamlar 🙌🏻 Gerçekten bir konu da sorun yaşıyorum ve mentalim kırılıyor. Libido ve ereksiyon problemleri yaşamaya başladım. Cinsel isteğim yok denecek kadar az. Yoğun bir güç kaybı yaşıyorum, adele’ye hissiyat alamıyorum. Halsizlikte çekiyorum. Gerçek anlamda düşük beslenmeme rağmen kilo’da düşmüyor. Ağırlıklarım günden güne düşüyor. Mental anlamda kırılıyorum. Nerede yanlış yapıyorum anlamış değilim. Güncel kür ise, 500test 300mast alıyorum 2iu gh alıyorum. Uyarıcı olarak, 60mcg clen, 500mg karnitin ve 1 tablet eca alıyorum. Beslenme ise; 4 yumurta beyazı 2 tam yumurta, 50gr yulaf ve 50gr meyve 40gr whey 70gr rice cream 10gr badem ezmesi 160gr tavuk (pişmiş) 150gr pirinç (pişmiş) 160gr tavuk (pişmiş) 150gr patates 5gr zeytinyağı 160gr tavuk (pişmiş) 5gr zeytinyağı Her sabah açlık kan şekerim 63-70 arası geziyor. Var mı öneriniz ben nerede yanlış yapıyorum?? @rastlantisal @metinav @Askabar @Diver @Semih Erarslan @otopsicikedi @GHOST @Rdm @forbit @Bay-T
  3. Koç ile konuştuk Pazartesi - Cuma 1 tablet Arimidex eklememi ve Sabah Akşam 1’er tablet Bitiron eklememi istedi. 2 hafta sonra cleni’i 40’a düşür devam et dedi. @otopsicikedi @Diver @SPECTRE
  4. Şuan tek sorunum cinsel isteksizlik ve halsizlik. Diyeti patlattım biraz keyfim yerine geldi bu sabah +4.7kg almışım. 300enathate’ı 100-100-100le devam edip masteron’u 100-100-100 devam edicem. Bu gece yarım ai ekleyip 2 hafta kadar devam edip bir daha test vermeyi düşünüyorum.
  5. 400-500’e çekmeyi bende düşündüm de ereksiyon ve libido sorunu beni mahvetti. Cinsel hayatım alt üst oldu
  6. Total Testosterone: >1500ųg/ndL TSH: 1,10mlU/L Serbest T4: 1,46ngL Serbest T3: 2,60ng/L Ekran görüntüsünde çıkmamış. E2 için Pazartesi Cuma 0.05mg Arimidex alalım mı? 2-3 hafta kullanımı için Tiroid içinse Pazartesi-Çarşamba-Cuma 1 tablet Bitiron alalım mı? Tren’i girecektim biraz daha zamanı ilerletmeyi düşünüyorum. Uyarıcıları kestim bir süre. Güncel kür hala 500test 300mast ile devam ediyorum. Nasıl ilerleyelim? @metinav @rastlantisal @SPECTRE @otopsicikedi @Diver
  7. Hayır aksine tam tersi odaklanmam daha çok arttı kardeşim
  8. Güzel kardeşim siz bazı şeyleri kolay mı sanıyorsunuz? İlk kür’ün de tren kullanmak istiyorsun ve yorumlar da pek bir bilginin olmadığını ve de özellikle yan etkilerine kabulüm diyorsun. Kim öneriyor böyle şeyleri size ?
  9. Kür içi stres ve kaygı azaltacak supplement ne kullanabilirim?

    5-HTP kullanıyorum arada bir Trankobuskas kullanıyorum. Deneyebilirsin
  10. Güzel hocam şöyle ki; Total kalori 2075kcal Protein: 226,61g Karbondirat: 166,57g Yağ: 50,67g Şeklinde ilerliyor.
  11. Kankam güncel olarak kilom bu sabah 93.30kg ile uyandım
  12. Şu ara gün içinde kahve 1 bardak anca içiyorum. Antrenmanlar’da pre kullanmıyorum sadece Eca alıyorum 1 tablet.
  13. 4 ay kadar 120mg ile cruise’da kaldım kanka ya valla moralim bozuk
  14. @SPECTRE sen ne dersin bu durumlara ?
  15. Masteron’u 400’e çıkaralım gerekirse de ama gerçekten bir sorun var genel olarak bulamıyorum hala
  16. Değişim yok gibi ya da bana öyle geliyor. Yarın konuşacağım koçla. Kalsın isimim ne olacak be 😂
  17. Yarın yaptırırım. Karaciğer için şuan 4Hepa, Slymarin ve Nac600 alıyorum. Kardiyo ise 6x35 şuan.
  18. 3. Haftadır kür’deyim ve 10 gün öncekinin kan değerleri var, atayım mı onları? Hatta yarın gidip kan veresim var
  19. Güzel kardeşim 600mg kafein çok fazla ve 10ml karnitin aşırı fazla. Sen ne yapmaya çalışıyorsun ?
  20. Gh varken frag’a gerek yok gibi ama dnp denenebilir 😂
  21. Coraspin kan basınıcını düşürebilir. 5ml karnitin çok fazla. İdeal yağ yakımı için nabız 150 ile 115 yeterli olur. Ben efedrin, clen, kafein, karnitin ve gh ile güne başlıyorum her gün
  22. Diyetteyken sabah 1 tablet metformin kullanabilirsin.
  23. Hafta da 1 tablet 25mcg tiroidlerin efektif çalışması için bana göre yetersiz ve t3 kullanmış birisi olarakta tavsiye etmiyorum. Şuan bitiron kullanıyorum istersen bitiron’a geçebilirsin.
  24. Haklıymışsın sustum. Deri inceldikçe yürüyemez oldum kardiyo’da tek bacak taş gibi kesilince eziyet oluyor 😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×