Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anabolikadam

Üye
  • İçerik sayısı

    223
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

anabolikadam kullanıcısının paylaşımları

  1. Öncelikle tebrik ederim, kür içerisinde herhangi bir sorun yaşadın mı? Libido yada ereksiyon konusunda. Kür sonrası nasıl bir duruma girdin, zorlukların nelerdi? Bahseder misin hocam.
  2. Total testosteron seviyem 153 ng/dl çıktı kullandığım ilaç sahte mi?

    Hemen beklediğin kadar bir yükseliş göstermez, birden fazla ester içeriyor, içerisindeki propionate esteri ise de seni bir günde tatmin etmez ama etkisi hızla başlar.
  3. Ispanak dışkının rengini değiştir, aynı şekilde maydanozda. Bu sebzelerden çok tüketmek dışkıda olumsuz olmayan ancak rengi gereği içerdiği bileşiklerden dolayı bulaşabilir. Ispanağı kes... Reflü veyahut mide asidinde bir problem olsa çok net anlardın. Sindirimi kolaylaştırmak için pankreoflat alabilirsin ki her gün alma. Gerçekten çok zorlandığın dönemlerde (tabiri caiz ise haftada 1 kez çıktığın büyük abdestinde) kullanabilirsin.
  4. Total testosteron seviyem 153 ng/dl çıktı kullandığım ilaç sahte mi?

    Arkadaşlar öncelikle bu forum belirlenmiş kurallar çerçevesinde yardım edebileceğiniz nadir forumlardan. Her zaman birisi burada bilgisini tazelemek için, bilgisine yeni bir bilgi katmak için, yeni bilgiler öğrenmek için veyahut kendisine sorun yaratan bir problemi size danışarak çözüm araması için gelebilir. Bu yüzden artık (18 yaş üstü bireyler için) bu yaşta bunu girecek cesareti nereden buldun gibi öz-eleştirileri kendinize saklayın. Bu sporu herkes kendini daha da iyi göstermek, sosyal hayatını daha da iyi bir yere çıkartmak için yapıyor. Yarışma hevesini alıyor, bu camiada yürümek istiyor. O yüzden bu tipik öz-eleştirileri geride bırakıp empati yapın. Burada hiç kimse çok bilmiş değil. Konuya geri dönecek olursak, aldığın testosterone büyük ihtimalle sahte yada içerisinde bulunan 1ml/doza göre çok çok az etken madde içeriyor. Ekstra aldığın DHT ile de testosterone baskılanabiliyor. Bu yüzden bu denli düşük çıkması normal. Farklı bir markaya geçebilirsin, önerim İran... Tahlilden önce yaptığın mastürbasyon yada ejekülasyon senin testosterone hormonunu bu denli kısa vadede düşüremez. Prolaktin yükselmiştir, bu yükselme de kafaya takılacak bir yükselme olmamasına karşın yüksek seviyelerde olan prolaktin, testosterone hormonunu da baskılar. Tipik olarak hipofiz bezinden döngün kapanmış. Diğer hormonlar yerinde gibi gözüküyor, döngünün kapanmasıyla beraberinde bu düşüşü normal karşılayabiliriz ancak halihazırda enjeksiyona da devam ediyorsun. Testosterone markasını değiştir, değiştirdikten sonra tekrar gel burada konuşalım. Burada sunduğun verilere göre kafamızda kurabileceğimiz tek düşünce testosterone ilacının sahte olması. Bir dahaki tahlilinde östrojen (estradiol-e2), progesteron, serbest testosterone, SHBG gibi tahlilleri bize de sunarsan daha da ayrıntılı bilgi verebiliriz.
  5. Ejekülasyonu sağlayamıyorum, cinsellik esnasındayken uyarılmam nispeten geçen dönemlerime göre düşüşte gibi bahanelerle alabilirsin. Bazı doktorlara direkt müsabık adı altında sporcuyum diyebilirsin, benim tavsiyem ne kadar da bahane üretmek bazen çözüm olsa da, en doğrusu doğruyu söylemek olacaktır.
  6. Dostum burada bu analizi yapabileceğimiz bi' parametre yok. Nanogram bölü desilitre olarak yapabileceğimiz değerlerde sınırlı. Bir insanın testosterone dönüşümü diğer kişiye göre hızlı yada yavaş olabilir. Ancak yavaş yavaş (bir grafiği hayal ettiğimizde) ivmeli bir şekilde yükselecektir. Biz burada kabataslak 100-200ng arttıramayız ancak artacağını her türlü biliriz.
  7. Yükselmeyen e-2 konusunda ne yapmalıyım?

    Neden böyle bir şey istediğini anlamış değilim ancak isteklerine göre saygı duyabilirim... Sana net tarif olmasa bile bilimsel bir şekilde nasıl arttırabilirsin onu söylemek isterim. - Aromataz enzimini bloke edebilecek diğer kimyasal maddelerden kaçın. - Estradiol (östrojen) içeren I.M veyahut transdermal flaster (deriye uygulanan kontrollü salınım için uygun bir teknik) uygulamasını içeren ürünler kullan: (bknz: estrofem & climara) Yukarıdaki maddelerden birkaç seçeneğin var ancak bu işin elinde sonu genetik. Genetiğin ne kadar elverişli ise, ne kadar dönüşüme açıksa o kadar etki alırsın. İlacın dozajını yükseltmek bir yere kadar etki eder ki zararlarını da düşünmek işin cabası. Tabletlerin vereceği ve arttıracağı östrojenden ziyade karaciğere vereceği zararı da ayriyeten düşünmelisin. Yüksek östrojen seviyelerine ulaştığında psikolojini ve ruhen olan hallice durumunu da kontrol edebilecek isen bu süreci güzellikle devam ettirebilirsin. Ancak her daim SHGB kontrolünü yap, androjen reseptörlerine en çok bağlanmayı seven hormon östrojendir.
  8. Aknenin durumu çok kötü ise (inanılmaz derecede vücudunda fazla bulunması, aknenin su toplaması, aknenin içinde enfeksiyon durumu vesaire.) kullanılabilir. Ancak bu 'kullanılabilir' algısını biz değil, doktor vermelidir, bunun ana-babası ise dermatologlardır. Yan etki kazanımına bakacak olursak, evet yan etkileri erkek için tolere edilebilir. Ancak kuru bir cildin ve dudak yapında bazı bozukluklar meydana gelebilir. Benim önerim aknenin durumu kötü değilse düzgün bir beslenme ve tahlillere göre bi' dermatoloğa başvurman.
  9. Hangi markanın omega 3 tercih etmeliyim?

    Burada kaliteyi belirleyen kullanılan filtreleme teknolojileri, kapsülü oluşturan jelatinin hangi hayvandan geldiği, içerisindeki maddenin temsili olan menşei gibi bir çok faktör var. Benim sana tavsiyem IFOS sertifikasına sahip olan, içerisinde ağır metaller içermeyen (ki IFOS sertifikasına sahip olan balık yağları bu testten geçiyor) ürünler tavsiye etmendir. - Ben genellikle alacağım 2-3 gram balık yağını farklı kaynaklardan almayı tavsiye ediyorum, benim açımdan ekonomik olarak daha iyi oluyor ki ekstradan bir diğer ürünü de denemiş oluyorum. İlk önce (bknz: link) bu markadan 1 adet alıyorum, ardından ikinci olarak aldığın ürün ile (bknz: link2) günlük alacağım 2-3gram balık yağını net bir şekilde karşılıyorum. Her zaman tavsiye ettiğim ürün içerik zenginliğinden ve aldığı belgelerle kalitesini doğrulayan (bknz: link3) bu üründür. Koku yapmaz, kullanılan form ve jelatin ile biyo-yararlılığını en üst seviyeye çıkartıyor. Menşei ülkesi de cabası.
  10. Aslına bakılırsa bu kanıya varmak biraz da olsa yanlış bi' yöne gidiyor. Anabolik ve androjenik ilaçlar kullanımı sonrası evet, bazı problemler yaşayabiliriz. Bu problemler hormon dengesizliği ve hormon dengesizliği ile oluşan HPTA, vücutta bulunan kanser/tümör gibi hücrelerin büyümesi, reseptörlere gereğinden fazla ileti sağlanılması durumunda oluşacak hipertrofi, lipit metabolizma bozukluğu gibi bir sürü durum var. Bu durumları önleyebilir veya önleyemeyebiliriz. Bunların hepsi tek bir kapıya çıkıyor, detaylıca kendini gözlemlemek ve kan tahlilleriyle duruma el atıp dur diyebilmek. Kaçınılmaz bazı durumlar var, bunlar genetik kodlamamızla alakalı. Ailemizde mevcut olan yada ailemizde mevcut olmayıp taşıyıcı olan kişilerin bize vermiş olduğu hastalıklar. Bu hastalıklar kullandığımız yada kullanacağımız ilaçlar neticesinde nüksedebilir, bir diğer evreye geçebilir yada büyümesi kontrol edilemeyerek dış görüntümüze yansıyarak bazı sorunları bize sunabilir. - Yüksek kullanımlar şu anda bile olsa ileriye yönelik bir tahmin yürütemeyiz. Ancak neticesinde kısırlık oluşabilir. HPTA aksımızda ki dengesizlik durumunda LH & FSH gibi uyarılar iletilemez. Uzun süreli yüksek dozlar HPTA aksanına kalıcı hasar verebilir ve bu durumda sperm gibi ürememiz için ana etken olan canlıların yapısı, hızı bozularak sperm üretimini etkiler ve (spermotogenez vb.) gibi durumlarla karşılaşılabilir. Bu haliyle de kısırlık kaçınılmaz olmasa bile ihtimali arttırıyor. - Yaşa bağlı olarak bu maddelerin ölüm oranını bilmiyoruz. Dediğim üzere nüksetmeyen ve bulunamayan bir hastalık var ise tahliller, röntgenler, ultrasonlar gibi tetkik yaptırılmayıp ilerlenir, hiçbir önlem alınmaz ve baştan savma ilerlenmek istenilirse elbette dediğin duruma katılabilirdik. Burada önemli olan tek şey tetkik.
  11. Kan tahlillerini ihmal etme, minimum 4, maksimum 5-6 haftada bir kan tahlilini yaptır. Aldığın ilaç mix. Dolayısıyla psikolojini bazen gerektiğinden fazla yıpratabilir. Özellikle DHT türevi ilaç kullandığın için prostatına dikkat et. - İdrar yolunda enfeksiyon, sık idrara çıkma, idrar esnasında güçsüzlük gibi belirtilerin var ise 'prostat spesifik antijen - PSA' testi yaptırabilir, ek takviye olarak 'saw palmetto' alabilirsin. - DHT yüzünden eğer ki saçın dökülmeye başlamış ise bunun normal süreçte oluşabilecek normal bi' durum olduğunu kabullen ve psikolojini bunla yorma. Finasterid gibi güçsüz gözüken ancak ileride sana yan etki olarak seni zaruriyete uğratacak ilaçlardan kaçın.
  12. Yağ oranı bu durumda elzem, yağlı bireyler östrojen dönüşümüne yatkın olur. Bu durumu göz önüne aldığımızda aldığın 500mg çok fazla. Aromatize olarak östrojen hormonunu belki de üst sınırın kat ve kat üstüne çıkaracak. Deneyimsiz ve bilgisi sınırlı olan bireyde de jinekomasti oluşumu, ruhen çöküntü görebiliriz. Tabii ki gelen fazla ödem de cabası... - Sana önerim haftada 250mg (iki enjeksiyon) kullanman. Kendini her zaman deneyimle, yeni başlayanlara her daim ne olursa olsun dediğim tek şey dışarıdan aldığınız sentetik maddeyi vücudunuza tanıtmaktan ziyade, gösterin. Zaten bu spor dalında kür gibi bir illete bulaştıysan kendini, ayıptır söylemesi fare gibi deniyorsun. Denek gibi düşün kendini, senin vücuduna neyin yarayıp, neyin yaramadığını öğren ki ileride sıkıntı çekme. - 250mg dozajı ilerleyen haftalarda, kan tahlillerini de aksatmadığın süreç boyunca kendini de gözlemleyip, ona göre aksiyon alırsan senden daha iyisi yok. Forumda gez, takıl, bak. Kim ne yapmış, kim ne yapmışta öyle bi' hal olmuş.
  13. Only sustanon kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

    Haftalık alacağın 250mg doz senin için başlangıçta yeterlidir. Birkaç hafta devam ettirebilirsin, bu bir kaç haftada kendini gözlemlersin ki tavsiyem 4. haftada kan tahlili verip kendini gözlemlemendir. Ardından dozu 300mg'a kadar çıkartıp sürece bakarsın. Eğer herhangi bi' aksilik olmuyor ise 350mg> (üstü) dozlara çıkabilirsin. Ama dikkat et.
  14. Only sustanon kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

    Seçtiğin ilaç içerisinde birden fazla testosterone esterini barındırıyor. Buda dolayısıyla aromatize illetini beraberinde getirerek östrojen gibi seni ruhen etkileyebilecek hormonları tepiyor. Bu yüzden bence ilk kür deneyimi olarak mix ürünleri önermiyorum. Ha, illa da girilecekse ki bence yeri geldiğinde mantıklı olan bir karar ki haliyle eczanede kolaylıkla bulunan bi' ilaç, saygı duyarım. 500mg senin için bence fazla, kaç yaşında olup ne kadar deneyimli olduğunu konudan anlayamadığımız için de önermiyorum. Haftalık iki enjeksiyon günüyle (125mg/125mg) toplamda haftalık 250mg ile başlanılabilir. 4. haftadan sonra yapılacak test ve geri-dönüşlerinle de bu dozaj 300-350mg gibi dozlara çıkartılabilir. Haftalık alacağın östrojen inhibitörü (arimidex) deneyimsiz olduğunu varsaydığımızda kürünü baltalayabilir, vücut yapını bilmediğinden gereğinden fazla baskılayıp besin taşınmasını, osteoporoz (kireçlenme) gibi östrojen ile doğrudan alakalı olan olayları sekteye uğratabilirsin ki bizler, büyüme döneminde bunları istemiyoruz. PCT döneminde kullanılacak ilaçları seçmek ve dozajlarını ayarlamak için şu an çok erken. Kan tahlillerine göre ilerleyeceğimiz için.
  15. Dht yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü?

    Dihidrotestosterone (DHT) türevi bir ilaç kullanıyorsan deri altında olan reseptörler tarafından DHT dönüşümü artacağından dolayı saç dökülmesi, evet hızlanır. Ancak bunu engellemenin tek yolu dediğin gibi 5-alfa-redüktaz enzimini bloke etmektir. Öncelikle hangi ilaçları kullanıyorsun? Direkt ilacın DHT türevi bir ilaç ise alacağın ilaç bi' işe yaramayacaktır. Bu ilacın tam teşekküllü işine yaraması için 'testosterone' türevi ilaç kullanımı olması lazım. (örn: boldenone) Evet, DHT baskılamak kürün verimini düşürür. Saç dökülmesini önlemek için bence ilk yöntem blokerlar olmamalı. Doğal kürler denenebilir, daha doğrusu saça bakım yapıp özenle ilgilenmek saç dökülmesini engelleyebilir. Saç folikülünü güçlendirirsen orada olacak DHT dönüşümü saçını güçsüzleştirse dahi' folikülünün yapısına/gücüne bağlı olarak o saç dökülmesi yavaşlatılabilir.
  16. Kişisel bi' görüş. Literatürde 'klomen' ilacının ne kadar geç o kadar iyi etki edip etmediğini bilmiyoruz ancak kendini test etmen adına çok iyi bir deneyim olmuş diyebilirim.
  17. Büyük abdest esnasında meni gelmesinin sebebi ne olabilir?

    Yüksek ihtimal ile prostat büyümesi. Ağırlık ile beraberinde vücuttaki basınçla meni kıvamında beyaz sıvı akması normal. Acı ve ağrı gibi problemler henüz gelişmemiş ise üroloji randevusu almanda çok büyük fayda var. Dert etme yaşın reşit, MHRS üzerinden randevu al ve doktora bu konuyu hangi şikayetinle açtıysan aynı şekilde belirt.
  18. Cok sag olun hocam, dusuk dozlarda devam edip, misafir evin sahibinin yaninda nasil ise bende vucudumun icerisinde bir misafir edasiyla sozunun disarisina cikip "yapilmayacak" bir seyi yapmayacagim. Saglicakla kalin...
  19. Herkese merhaba arkadaslar, 1.72 boyunda 85kg ve %15 yag oranina sahip birisiyim. İlk kur planlamam olarak; • 1-4 hafta: 250mg testosterone enanthate • 4-8 hafta: 300mg testosterone enanthate + 200mg rimabolan • 8-16 hafta: 350mg testosterone enanthate + 300mg rimabolan 16 haftalik toplam sure ile beraberinde uygulamami bacak enjeksiyonuyla yapacagim. İlac planlamasi olarak DHT turevini kendime daha da yakin buldum. Ancak bilgi eksikliginden mi, yoksa tereddut ettigimden dolayi anlamadigim bi' durum "bu ilaclar benim hangi degerlerimi bozabilir" sorusuydu. Kafamda ilik ilik dolusan sorular: Prolaktin hormonum bu ilaclar (yazdigim miligramdan bagimsiz) yuzunden artis gosterebilir mi? Genetik ve duygusal olarak halihazirda prolaktinin ust sinira yakin. (Kabergolin kullanimi olabilir mi?) Kur ici proviron kullanmayacagim ancak kur sonrasi "progesteron" hormonum yuksek ise (referans ustu) proviron ise yarar mi? Gecici bi cozum mu, yoksa kaliciligi sabit mi? Provironun temel islevi libido haric nedir? (orn. SHBG) Kur esnasinda yasanilacak libido problemi icin ilk hangi tahlile (referans disi) mudahale etmem gerek? (prolaktin/estradiol/progesterone: hepsi referans disi ise) Kur sonrasi terapi (PCT) donemimde klomifen kullaniminda gozlerde hassasiyet artar ise 1/2 doza dusmek terapiyi uzattirmak icin bi' neden mi? Kur sonrasi terapi donemim bittiginden bir kac gun sonrasinda libidom eskisi gibi olmayacagini bilsem bile, tekrardan (kan degerleri istenilen seviyeseyse) libido problemi (orn. erektil bozukluk) ceker isem ne yapabilirim? Gunluk 3 gram balik yagi almayi hedefliyorum, LDL & HDL (lipit sistemi icin) duzenini iyi oturtmak icin. Bu dozajlarda lipit metabolizmam cok etkilenir mi? Aldigim balik yagi fiyat olarak ucuk olacagi icin gerek var mi? Yorum yapmayi cok sevmiyorum arkadaslar, bilimsel gitme yonune egriyim. Bilgisi olan arkadaslar, daha dogrusu disaridan sadece bilgi alip yorum olsun diye degilde "tecrube edinip" bunu bilimsel kanitlayabilecek potansiyel mevcut ise seve seve muhabbet misali cevaplari yanitlamak isterim. @metinav ve @rastlantisal abilerimi de beklerim. 🙏
  20. Bilgiler ve yorumun icin tesekkur ederim hocam. Dediginiz gibi risk/fayda parametresine göre ilerlemek benim icinde daha iyi olmakla mutevellit, dozajlari kurun bana vermis oldugu kazanimla ilerletmek, sorunlara karsi hissedilen etkiye karsi ise sureci uzatip/dozajlari degistirmek benimde aklimda. Sorularima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim hocam, halihazirda bu isle ugrasan ve para kazanan birisiyim. 2 aya 5. yilim dolacak. Uzun ugraslar sonucu boyuma nazaran dogal yollar ile guzel bi' fizik insa ettim. Ardindan uyaricilar ve peptitler ile yoluma devam ettim. Ancak uyaricilar beni buyutmuyor, peptitler ise fiyati yuksek oldugundan beni ileriye bir nebze goturebiliyordu. Dogal yollar ile artik bir yere kadar gelebildim, vucudum artik sadece kas insasini minimum duzeyde degil, su tutumunu bile kisa vadede kaybetmekte. Alt yapim vardan ziyade gercekten yuksek oldugundan, hedef olarak kendimi tatmin edecegimden, ilerdeki hayatimda ki (ben buna katiliyorum) is kariyerimde/sosyal aktivitelerimde/insanlarin vermis oldugu tepkide standardin ustunde olan vucut, ilgiden ziyade daha da on planda tutuldugundan bana verecegi yonden fayda cok temelli. Bu yuzden hocam, dusuk doz algisindan ileride kapilip, hayatimi risk/zarar/fayda parametresinden cikartmadan bu sporu ilim, bilgi ve kendi edindigim tecrube neticesinde devam ettirmek istiyorum. Bu benim icin bitmeyen bir seruven.
  21. Prostat mıyım değil miyim nasıl anlayabilirim?

    Konudan bagimsiz, PSA testini ozel laboratuvarlarda yapip ona gore aksiyon alsak olur mu?
  22. Daha önceden uyarıcı ve peptit formlarında devam ettiğim bu yolda artık ananoliklere de yer vermek istedim. Bu yüzden kendimce kendime uygun olduğunu düşündüğüm bi' planlama yaptım. - 5 yılı aşkın süredir tam zamanlı vucut gelistiriciyim, - 85 kilo/172 boya ve %15 yağ oranına sahibim, - Aileden gelen kronik hastalığım bulunmuyor. Daha önceden AAS ve DHT türevi ilaçları kullanmadığımdan reseptörlerimin ne denli tepki vereceğini kestiremediğimden dolayı dozajları indirgedim. Birinci Hafta: Uzun ester ile her haftanın 1. ve 4. günü kandaki yarılanma ömrüne göre bacaktan siyah uçlu iğne ile enjeksiyonu yapmaya başlayacağım. Apse ve ödem gibi sorunlara karşı ilk ay E vitamini kullanacağım. Birinci Kan Tahlili: Önceliğim hormon sonuçlarım olacak. İlaçlarıma güvendiğimden dolayı hipofiz bezim uyarılara kapalı olduğundan sistemimin kapalı olduğunu biliyorum, artan protein sentezi ve kas yoğunluğu neticesinde ultrason ile karaciger durumu degerlendirecegim. Östrojenimi 60-90ng arası sabit tutmak istiyorum, östrojene dayanıkli bir yapım oldugunu da biliyorum. Bu yuzden elimin altında tamoksifen ve arimidex bulunacak. Gogus ucu dolgunlugu, batma, kasinma ve hassasiyet durumlarinda 2 gunde 1 olmak uzere gun-asiri-doz ile kullanacagim. Besinci Hafta: Kan değerlerimi kontrol ettikten sonra herhangi bir problem gormedigim taktirde Rimabolan kullanacagim. Dozaj ayarlamadini elbette kendime gore yaptim ancak çok emin degilim. Cunku anabolik etkisi kisa surec boyunca dusuk ilaclardan birisi olan Rimabolonu kombinledim. Bu yuzden dozajlari minimum 300mg'a sabitlesem bile deneyimli arkadaslardan geri bildirim almak istiyorum. Herhangi bir eksikligim var ise soylemeniz beni cok mutlu eder.
  23. Ilk kürüm hakkında yardımınıza ihtiyacım var. (test e. & rimobolan)

    Valla hocam artık hangi markaya guvenecegimizi sasirdik, her markanin bi kotu yorumundan tutun farkli olaylari patlak veriyor Konudan bagimsiz, beslenme duzeniniz ve kullandiginiz koruyucular nedir hocam? Kan tahlilinizi kac haftada bir kontrol amacli veriyorsunuz. Yolumuz ayni oldugundan merak ettim acikcasi
  24. Ilk kürüm hakkında yardımınıza ihtiyacım var. (test e. & rimobolan)

    Elime gectigi an deneyecegim hocam, sans vermek lazim.
  25. Ilk kürüm hakkında yardımınıza ihtiyacım var. (test e. & rimobolan)

    Aslinda pazarlama taktigine dusen bi yapim var diyebiliriz hocam. Bilinirlik benim yapim icin daha on planda oldugundandir ki Nutraxin yerine Orzax tercih etmek istedim. Çogunlukla geri bildirimlere de onem veriyorum. Bayadir da Nutraxin (herhangi bir urunu icin) ile ilgili geri donus alamadim. Etkili olmasini istiyorum, o yuzden Solgar almak istemistim fakat 900 lira gercekten buyuk fiyat. Geri donusunuz var ise elbette Nutraxin'i denemek isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×