Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Jeffseid

Üye
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

26 Mükemmel

2 Takipçiler

Jeffseid Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 13-01-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Instagram - agrasivv </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    Unv
  • Konum:
    Yok
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

962 profil görüntüleme
  1. Anlam veremediğim değerler.

    Yazdıklarınızı okumadim kac yasindasin ben kac yasındaym "abi" ben daha fazla bise biliyorum demedim yada iddalaşmadım ama sen kendini benle kıyaslayarak ego kasıyosun gibi geldi. Ben hatalardan pay çıkarıyorum bana yetiyo senin bilgin sana yetiyosa bi problem yok konu kapanabilir.
  2. Anlam veremediğim değerler.

    Abi öncelikle sağol severek okudum güzel yorumlarını. Provironu sormuşsun kullanma sebebim kür sırasında libidoyu dengede tutup erkekliği korumak açısından ve sertlik kazandırdığını hissediyorum kişisel yorumum... trenin acet. Olma sebebi ani bir yan etkide kesip testo devam etmekdi. 75mg olma sebebi yağ oranım düşük altyapımı beğeniyorum atletik bir fiziğim var. Tren hatları keskin tutmasi hoşuma gidiyor ve mg gayet iyi geldi kendi vücudumu biliyorum.") Bu arada prolaktini düşürmek için cabaser kullanma gerektiğinide biliyordum sadece buraya atıp farklı bilgi kapabilirmiyim hocalarımızdan bildiklerim dışında amaç buydu. Prolaktin stres gibi durumlar veya masturbasyon sonrası baya bir yükseliş yapiyor cabaser dopamin agonisti olduğundan bunu düsürmekde gayet yararlı. Bunları biliyorum ilaçlarım orjinal sp ve balkandı burdan almadım ama. Arkadaşım gayet yakınım hani satıcım sağlam her konuda problem yok... Haklısın yemem gereken daha çok ekmek olucak bu yolda. Pct yapmadım bir süre ama gelip oram kalkmıyo yada enerjim yok gibi moda girmedim biliyorum kür sonu gayet normal hani bu yolda olanlar bunun farkında.. geç olsun guç olmasn bu defa böyle oldu. Pct konusunda eksiklerim oldu. Ama bilgi konusunda hic sorun yok benim tembelliğim bunuda halledeceğim. Sağolun tekrardan.
  3. Anlam veremediğim değerler.

    Bilinçsiz bir kür geçisim vardı.. suan 21 yaşındaym dostum bilgi tecrübe olarak gayet doluyum kendimden daha eminim ve bir zararda ne gibi şeylerle karsılasacağımın farkındaym bunlar benim için iyi tecrübeler. Ve mutluyum. Şuan hersey yolunda gidiyo.. nasihatlarız dikkate aldım. Daha temkinli ilerliyorum.
  4. Martın ortalarında kestim bu kürü terapi gibi düşünerek girdiğim bir kürdü rahatlama açısından. 1-10 Trenace- 75mg 1-15Testoprop - 300mg Poroviron Pct yapmadım 2.5 aya yakın oldu ve şuan değerlerim. Prolaktin- 25nq FSH - 7.17mIu LH - 8.39 TotalTesto - 843nq TSH - 2,69mIu Libidomda problem var ama kafaya takma aşamalarını geçtim bu işteysek inişlere çıkışlara katlanicaz şuan sakin bir şekilde ne yol izlemeliyim yardmcı olursanız sevinirim. Testislerdede ufalma var.
  5. Kür sonu sonuçlarım

  6. Kürüm.... 12 hafta - Testosteron prop.. 300mg 10 hafta - Trenbolon acetat 75,5 Pct yapmadım 1 buçuk ay oldu. Sonuçlarm bunlar ve ereksiyon sorunu var @metinav hocam yorumun değerli benim için
  7. Ilaçlar orijinal mi?

    Orjinal ürünler kardeşim doldurma şansları yok flakonların kapakları tek seferlik açılıyo daha seninkilere dokunulmamış. Demir bir çentik var zaten ordan anlayabilirsin... flakon vs aynı orjinal bir sorun yok.
  8. Doğal reseptör temizleyici

    GÜNCELLEYELİMMİ...
  9. Esculapian labs hakkinda

    Soru işareti yaratan bi marka bilindiklerden şaşmayın sağlıklı sporlarr.
  10. Kigtropin kullanan varmı ?

    Yakınımla sohbet ederken muhabbeti olmuştu. İçerik olarak tatmin edici olmadığını söylemişti. Azdaha sabret üstüne para ekle daha iyi markalar mevcut. Şuan TR piyasasınsa zaten full dolu eczane GH bulman zor.. arkadasımı bekliyorum yüklu miktar ürünler gelicek suan virüs nedeni ile kapılarda sorun olduğunu ortalık sakinleştiğinde SP nin GH sini Ve Hcg sini getirecek ben dahi şuan güvenip alcamı sanmıyorum en iyi beklemek...
  11. Igf 1 kullananlar bakabilir mi ?

    Aynen kardeşim istediğin yeri araştır. Normal igf1 ve LR3 uzun sure kullanımı önerilmiyor. Ara verip tekrar devam edilmesi gerekiyor. Kemik büyümesi farklı genişlemesi farklı. Uzamazsa bodur bir büyüme yapıyor. Onca araştırma türkçe ingilizce makale. Yalan söylüyor. Siz doğrusunu biliyosunuz. Kullanin isterseniz 2 ay 3 ay sonuç olarak burda doğru bilgi alışverisi yapiyoruz. adam doğrusunu bilsin isterse 1yıl kullansın sorun yok...
  12. Igf 1 kullananlar bakabilir mi ?

    Igf1 zaten 1 ay dan fazla kullanımı önerilmiyor. Reseptörlerin duyarsızlaşıp iç organları kemikleri genişletmesinden dolayı.. 1 haftada igf1 etkisi görmüyorsan sahtedir kardeşim.
  13. Andro medicals

    Güzel yorumlar yapılıyor fakat kulakdan dolma. Kullanıpda tecrübesini paylaşan henüz görmedim.
  14. Ilaçta su gibi renk olması

    Gayet normal kardeşim.... Yani şu cevabı vermekde bile zorlanan sadece her yorumda goygoy yapmaya çalışan bir ekip var. Gerek yok arkadaşlar. Adam ciddi ciddi bir soru sormuş. Yok o marka bu marka kaç ml çektin tam 1 e gelmemis vs vs. Komiksiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×