Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

30-04-2024 tarihinden beri tüm alanlarda en beğenilenler

  1. 8 points
    Ben hemen düzelteyim kardeşim. Şimdi en kızdığım olay olmuş Yeni üyelik ilk mesaj marka güzellemesi Markayı güzelleyebilirsin, satıcısı olabilirsin böylesin demiyorum ama hepsi olabilir sorun yok ama ne zaman sorun var biliyor musun burada site var oldukça sayfa indexlenecek ve konu kalacak binlerce insan zehirlenecek! Neyden zehirlenecek? Marka tanımlamandan bak genç milli sporcu arkadaşım '' optimum '' merdiven altı Türkiye'nin en köklü merdiven altı markasıdır senin yaşın yetmez ama marka üreticisi Hakan'a selamlarıımı ilet hala hayattaysa ve hala bu markayı üretiyorsa. Bundan yaklaşık 8 yıl önce pendikte üretim hanesine baskın yapıldı ve ilk lafı '' ülke içi değil dışına gönderiyorum '' olmuştu. Hatta dur haberi ve üretim yerinide paylaşalım ki millet hava civa yapıyoruz sanmasın. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/sahte-vucut-gelistirme-ilacina-baskin-30269923 (Buyur optimumn üreticisinin ilk tezgahı) Peki bu hikaye nasıl başladı Hakan nasıl bu işe girdi biraz oralara girelim biz. Hakan ticari aklı olan sporla içli dışlı maddi olarak çokta gücü olan biri olmamakla birlikte almanya çıkışlı olan ilk markayı kendi orijinal markasından bile daha iyi kopyaladı ve iç piyasaya sürdü ve ozamanlar bu ilaçlara piyasa uzak insanlar uzak yeni yeni biliniyor neyse kıç...da don olmayan adam bu işleri genişlkettikten sonra tüm salonlara her yere girdi çok ucuz ama o zaman kaliteli ürünler dağıtmayı başardı ve 2 ay içinde şaka yapmıyorum size porsche binmeye başladı Sonrasını hiç konuşmuyorum bile. Tabi zamanla marka tamamen halkımızda merdiven altı olarak zihinlerde kaldı sonra kendini bozdu oiyasa oldukça soğudu sonra elit kısma dolu gelgeç tiplere ucuz mallar yapmaya başladı ve bugünlere geldi 2015 dönemlerindeki hikaye. İlk Almanya menşeili marka buydu etikerleri, şişesi vs ama dedim ya Hakan adamların ürününü adamlardan daha iyi yapmıştı o zamanlar. Şuan böylemi şişe veya tasarımları bilmiyorum markayı araştırmıyorum, araştırılacak kullanılacak bir marka veya üretim kapasitesine kalitesine sahip değil zaten benim nezdimde. Zaten çeyrek aklı olan ürünün sadece Türkiye satılmasından bir şeyleri anlar anlaması lazım. Neyse sinirlendim gece gece genç kardeşlerimiz deneyimli veya deneyimsiz arkadaşlar sakın konuyu görüp aldanmayın çoğunuz acemisiniz ve yazılanlara göre hareket ediyorsunuz aman zehirlenmeyin. Bu arada tekrar diyorum markayı kullandım çok etki aldım vs dersin bunun başımın üstünde yeri var ama gelip burada daha 3. mesajında yok amerikada kuruldu yok marka taklit olayını böyle aşıyor böyle aştı diye hikaye anlatma burada kimseye! Kimseyide kandırma! Kullandım memnum etkiler şöyle böyle de geç ona kimse bir şey diyemez. Neyse milli sporcu arkadaşım hadi rast gele.
  2. 6 points
    Merhaba; henüz daha yaşınız gereği '' karakteriniz, hormonlarınız, kişiliğiniz '' veya daha fazlasının dahi oturmadığı haliyle çömeldiği dönemdesiniz siz daha bu yaşlarda bin tane farklı idealiniz olması gerekirken hormonlar en son seçenek olmalı hayatınız da. Dediğim gibi daha kendi hormon yapınız oturmamış ergenliğin merkezindesiniz ve diyorsunuz ki ben steroid kullanıyorum hatta trenbolone kullanıyorum. Yaşınız gereği forumda destek isteyemezsiniz '' sınırsız süreyle platformdan uzaklaştırıldınız '' Lütfen aşağıda paylaştığım konuları okuyup, inceleyin. KONU KİLİT
  3. 5 points
    Selamlar dostlar İstihbarat denince bilirsiniz verdiğim bilgiler asla boş çıkmaz. Şimdi forumda Arenis konuları veya mesajları görüyorum sizi aydınlatmak isterim marka hakkında. Bu markayı 2 ortak yaptılar ve gerçekten güzel iş çıkardılar fakat bu ortaklar yurtdışında üzerlerinde 2,3 m. euro nakit para ile yakalandılar ve marka patladı haberiniz olsun bu saate sonra bulacağınız stoklar dışında başka Arenis olmayacak olursa da bilin ki marka taklit edilmeye başladı boşluğu doldurmak için. O yüzden piyasada duyuyorsunuzdur zaten yok artık satıcılarda kimsede stok yok gibi şeyler. Sebebi tam olarak bu adamlar paket oldular Elinde olanlarda geçmişte stokladıkları ilaçlar yani. Neyse bu konuyu sizlere duyurmak istedim. Adamlarında içeriden çıkacağını hiç sanmıyorum tüm tesisler her şeye el kondu haberiniz olsun.
  4. 5 points
    Bunu geçen bilimsel olarak ta kanıtladılar. Koşu bandında 40 dk koştuktan hemen sonra karaciğer değerlerinde %200 e kadar yükselmeler görülmüş.
  5. 5 points
    Son güncel durum ve zaman çabuk geçiyor umarım forma biran önce girerim
  6. 4 points
    Ast alt sadece karaciğere hücrelerinde yok kas hasarlarında da yüksek çıkması normal. Ben hastanede bize gelen depremde ayağına beton düşmesi hastanın altsini 10 bin gördüm.
  7. 4 points
    Alt ast değerlerin kendimden sonra gördüğüm en yüksek değerler kesinlikle oral steroidler yapıyor.
  8. 4 points
    Kullanmamalısın ilk kan geldiğinde çıkarıp tekrar vursaydınız olabilirdi ama beklediyse artık çöp. Çünkü kan bakteriler için çok iyi bir besi yeridir.
  9. 4 points
    dostum ilaçlardan daha pahalı olan şey beslenme ve koruyucular, aylık 3 civarı ilaca gidiyorsa param 7-8 bin arasıda beslenme ve vitamin koruyuculara gidiyor. kendi paranı kazanmıyorsan ve öğrenciysen üstünden gelebileceğin bir iş değil bu, karın kaslarını iyi bir diyet ve antrenmanla zaten elde edebilirsin. bunlara harcayacağın parayı vakti geleceğin için kullanman sana daha faydalı olucaktır.
  10. 3 points
    Vallahi öyle kral inan 4 ayrı arkadasıma denettirdim bilerek bakalım nasıl diye ve hepsi güncel böyle birşey yok maşallahı var markanın şimdi sp kullanacağım bakalım o nasıl yeni serileri
  11. 3 points
    Güncelleme AlLT: 682 AST: 74 Bugün alınan karara göre 2 gün daha tutulacağım. NAC vermeye devam ediyorlar. Yoğun bir hidrasyon yapılıyor. Günde 2 tane fizyolojik serum, 4 tane elektrolit içeren serum veriliyor, 3-4 litre kadarda su içmeye çalışıyorum. Şikeyetim yok. Viral bir durum yok, hepatit testleri negatif, karaciğer hasarı yok.
  12. 3 points
    Enjekte ettiğin doz miktar önemli ve doğru yere yaptığın sürece bir de aynı gün omuzu kullanacak antrenmanlar yapmazsan sıkıntı sorun yaşanmaz...Bende kısa esterlerde omuzları birer bölge olarak kullanıyorum...
  13. 3 points
    1- gayet şanslısın 2- bu böyle oluyor çoğumuzda.Üretilen testosteronun çoğu östrojene dönüşüyor başlarda ve östrojen de libidoyu bastırıyor.Birden gitme durumu bende yaşarım pct de... 3- herkesin e2 si genetik olarak aynı seviyede değil, herkesin iyi olduğu seviye aynı değil.25-35 aralığı e2 için genel kabul ediliyor iyi olduğu yer noktasında.Normalde fazla düşük ve fazla yüksek olması istenmez ve baskılar.Ama senin durum bu yaşanmadan önceki süreçte oluyor, bence hassasiyeti arttırdığın için aşırı bir istek durumu yaşıyorsun kısa süreçte...Yerine oturunca gidiyor 4- proviron bizzat sentetik dht olmasından işlevsel bir hormon ve taşıyıcı proteini azalttığı için östrojenin bağlanmasını da zorlaştırıyor.Fakat free testosteronun testlerde orta seviyelerde.Yani aslında shbg olarak çok da bir etkisi olmamış dozdan dolayı...Demek ki dht üretiminde sorun var zamanla düzelirsin... 5- yıllar önce kür yapmadığım dönemde yüksek östrojenli endomorf bir yapıda bireyken, bende hergün 1 tablet arimidex kullanmıştım 15 günden sonra öyle bir libido artışı yaşadım ki anlatamam...yaklaşık 10 gün öyle devam etti ve sonra bitti Buaında hrin sayısı ve etkinliğiyle de çok ilişkili.Hormon sentezi fazla olabilir ama reseptörler yetersiz veya çok daha fazlaysa burada dengesizlik oluşuyor.Hassasiyet ve uyarı yüksekliği için, zıt baskılayıcı şeylerin kısa süreli artışı etkili bir faktör bu konuda...Mesela prolaktini onun zıttı olan dopamini arttırarak baskılıyoruz, aynı şey östrojen ve diğer hormonlar içinde geçerli.Direkt üretimini baskılamak yerine onun reseptörlerini azaltmak veya ondan daha hızlı benzer bir molekülle doldurmak vb. gibi... Pct sonuçlarının tam olarak yaşanması eski hale gelinebilmesi için 6 aya kadar kendinize zaman tanıyın bence...Bu arada hormonların dengeye gelmesi için çeşitli standardize maddelerden yararlanaılabilir... Uzun süren kürlerde bu özellikle gerekli.
  14. 3 points
    Pct nin başarılı geçmesine sevindim...Bu teste göre lh hala olması gerektiği yerde değil...Zamana ihtiyaç var...Östrojen evet biraz yüksek, aynı prolaktin gibi... Erksiyon için sorun olmasa da, libidoyu düşürebilir bu seviyeler...İstersen müdahale et istersen shbg yi düşür östrojen daha etkisizleşsin...Günlük 1 tablet proviron, yada daha doğal bir kaynak olarak boron sitrat, boron glisinat vb. bir mineral takviyesinden 6-9 mg al günlük... Sperm konusunda miktar genetik bir şey aslında, fakat bir miktar artış sağlanabiliyor...Özellikle l- karnitin, arginin, sistein, Q10, çinko, magnezyum, d3, ve üzüm çekirdeği extresi gibi karışımların olduğu hazır suplementlerle bir miktar daha sperm ve seminal sıvı artışı elde edilebiliyor... Ejekülasyonda genelde koyu gelir ve 2-3 dakika sonra sıvılaşır...Bu doğal bir durumdur.Onun haricinde birden fazla boşalmada her seferinde sıvı halde çıkar, koyulaşma azalır veya hiç olmaz...Sonuçta testis prostat ve diğer besleyici maddelerin bir miktarı var.Tükenince yapısı bozulur...Tekrar üretilene kadar...
  15. 3 points
    Alt ta olan ani değişimler direk bir enfeksiyonu işaret ediyor acil olarak tüm ilaçlar kesilmeli daha ayrıntılı testler yapılıp kaynağı bulanmalı..
  16. 3 points
    Burak hocadan temin etmesem şuan bu testi gördükten sonra kullandığım Anadrolu keserdim
  17. 3 points
    Merhaba arkadaşlar, Bu gün size 12 Haftalık Npp Sustanon Rimobolan kürümün son evresine kadar gelişimimi anlatacağım size de keyifli okumalar... 1-6 Hafta arası: Sustanon 500 Mg Rimobolan 300 Mg Npp 300 Mg 6-12 Hafta: Sustanon 750 Mg Rimobolan 450 Mg Npp 450 Mg Koruyucu olarak: Nac 600 Omega 3/6 Milkthistle Kullandım 1-6 hafta arası -Bilek Güreşi sporcusu olarak- oldukça güzel bir güç kazanımı elde ettim ve Npp'nin en güzel yan etkisi olan eklem ve tendonları güçlendirmesini iliklerime kadar yaşadım, 6-12 haftalar arasında ani bir 5 kiloluk sıçramam oldu ve güç artışı neredeyse durdu diyebilirim -12. Haftayı saymazsak- Ancak sulu bir görüntüden çok yapılı bir görüntüye eriştim açıkçası bu mutlu ediyor. Testo değerlerim eski oranlarına dönünce pct yapmaya başlayacağım, okuduğununuz için sağ olun. İyi forumlar
  18. 3 points
    Sivilce problemi vücudunun ilaçlara vereceği tepki ile alakalı, hangi ilaca nasıl tepkiler alıyorsunuz bunu denemeden bilemezsin. (Ayrıca ilacın steril olup olmadığı da çok önemli) Formuna bakıp tavsiye vermem gerekirse; Bence 250 testo only başlayıp daha sonra yanına eczane rimobolan ekleyebilirsin. Daha sonra gh ekleyebilirsin. Yağ oranın düşük ve reseptörlerin tamamı açık olduğu için only testodan yüksek verim alacaksındır. Tüm kartlarını hemen oynamanı tavsiye etmem. Kademeli şekilde her ilaç ve dozajdan yüksek verim alacak şekilde planlama olmalı diye düşünüyorum. İnstagramdan 1500 TL ye alacağın gh , eczaneden alacağına göre %70 daha az verimli olur bilgin olsun. Sağlıklı ilerleyişler diliyorum.
  19. 3 points
  20. 3 points
    Bence sürekli arimidex vs kullanmakta ruhsal olarak insanı zorluyor, o yüzden arimidexi referans aralığında tutacak seviyede anabolik ile androjeniği ayarlamak gerekiyor, senin bu durumda biraz istisna olduğunu biliyorum. 300 prop 400 masteron deneyenbilirsin bence. Triodilerinde diyet kaynaklı yavaşlamış, koçunun youtubede anlattığı gibi tshı kapatmayacak şekilde tiromel kullanılabilir buda sana yorgunluk açısından fayda sağlayacaktır. Şu tiroid değerleri ile zaten tren kullansan değerlerin iyice dibe çökerdi. Umarım atlatırsın dostum geçmiş olsun.
  21. 3 points
    Haftalık maksimum 20 seti hangi bölgeyi kaç gün çalışıyorsan böl. İyi beslenmeyle destekleyip Progressive overload yapabileceğin set miktarını kendin çalışarak öğrenirsin. Basit denklem, set fazla gelirse girdiğin kiloların artmaz.
  22. 3 points
    geçmiş olsun merak etme azsoperm doğuştan bile geliyor olsa tedavisi var çocuğun olacak endişelenme ayrıca hormon testlerin ve var ise sperm testini paylaş yorumlayalım.. ben de azospermdim kürden çıktığımı hatırlamam ama sonra bir tedavi ve çoçugum oldu..Tecrübelerimi seninle paylaşırım
  23. 3 points
    Küre girmeden önce azospermi olma ihtimalinizde olabilir. Küre girmeden önce herhangi bir test verdiniz mi ?
  24. 3 points
    Ovitrelle ve türevleri testis gelişimi için kullanılıyor. Klomen ise hipofizi baskı altında bırakıp "zaten gelişmiş olan testisler sayesinde" LH ve FSH üretimini tetiklemek için kullanılıyor. Yani enjeksiyon yaptıktan sonra testislerin gelişimi ve toparlanması için ilacın tesirli süresi boyunca zaman tanımak daha akıllıca olacaktır. Bu olmazsa olmaz değildir ancak işin raconu böyledir.
  25. 3 points
    Merhaba dostlar. Zaman bulup da bayadır başlığımı güncelleyememiştim. Vakti geldi artık. Bir önceki yazımdan hemen sonra omuz sivilceleri (abartı değil ama var) peydahlandığı için trenbolone dozunu da düşürmüştüm. 4 günde 1 enjeksiyon yaptığımı da hesap ederseniz haftalık 150mg testo enhantate (iran), 150mg tren enhantate (merdivenaltı) dozuna düşmüştüm. Hedefimde bir değişikliğe neden olmadı. İstediğim gibi parçalanma da devam ediyor. Hali hazırda 80kg'ım ve yağ oranım baya düştü. Zaten fotoğraflardan da göreceksiniz. Önümüzdeki ay ise NOXY testo enhantate ve NOXY Trenbolone enhantate geçeceğim. Açıkçası bunun da heyecanını yaşıyorum. Randıman aldığım markayı kolay kolay değiştirmem ama forumdaki kullanan dostların paylaştıkları beni meraka saldı. Doz olarak ise 8 günde 250 testosteren ve 200 tren olacak. Peki neden testosteron artıracağım? Daha önceki DHT türevi denemelerim benim oğlana yaramıştı. Adamın sivilce seti ile benim sivilcelere operasyon yapmak gibi bir hobisi oldu Şimdi yeniden sivilceler çıkınca bir kaç deneme yaptım. İlk olarak eldeki dataları inceledim. Ereksiyon kalitesi fevkalade arttı ve orgazm süresi çok uzadı. Bu benim bünyemde doğrudan E2 düşüklüğüne dalalet. Tam emin olmak için bu süre zarfında 3 kere arimidex denemem oldu. Üçünde de orgazm nerede ise yarım saati geçmesine rağmen ereksiyon kaybolmadı. Ve 3 denemede de sivilcelerde artış oldu. DHT ve E2 ters orantılı olduğunu hesap edersek E2 dip yaptığında DHT yükselecek ve bu yaşadıklarımı yaşayacaktım. Yaşadım da. Doğal olarak yüksek testosteron ve düşük E2 olan bende 150mg testosteron + tren ile E2 dönüşümü olmadığından sorun yaşadığım kanısına varmış oldum. Bu noktada testosteron dozunu 250mg'a çıkarıp E2 aromatazı için vücuduma kaynak sağlayacağım. Eğer bu da yetersiz gelirse doz artırmak yerine kesinlikle bitkisel çözüm olan (etkisini hafife almayın) keten tohumundan destek alacağım. Sivilce hariç çok sorunsuz kür yaşıyorum. Sivilceler de saysan 15i geçmiyor. Vücudum prolaktin mücadelesi de benim lehime güzelleşti. Artık haftada yarım dostinexe ihtiyaç duymuyorum. Süre 15 günlere uzadı. Kan değerlerim için mayıs başı tam teşekküllü kan testi vereceğim. Orada da dinlenme + supplement + doğru beslenmenin ne deneli önem arz ettiğini hep beraber göreceğiz. Diğer bir konu ise cinsel hayat. Baya 20li yaşların başında gibiyim. Bazen yorucu oluyor ancak bu dürtüye karşı koymak kolay değil. Trene dair hiç sinir olmadığı gibi tanrı modu da açık. Enteresan gelen ise öğrenmenin kolaylaşması. Sanıyorum hayattaki çoğu flu çizgiyi silip her şey netleştiği için çok kolay öğrenir oldum. Sırf bu yüzden bile ömrüm boyunca TRT doz testosteron gidebilirim. NOT: Arko traş sabununu hatırı sayılır süre omuz, göğüs ve sırtta denedim. Etkili olduğunu söyleyemem dostlar Biraz hayatın içinden, Birazda salondan fotoğraf Sevgi ve saygılarımla.
  26. 2 points
    Zehir ki ne zehir uykusuz geçen gecelerim sırılsıklam uyanmalarım nefes darlığı, o kadar tren kullandım arenis farklıydı
  27. 2 points
    O yaşamadı diye böyle bir şey olmadığı anlamına gelmiyor fark etmez konuda anlatıldığı gibi istersen 1ml al kılcal damarlar yoluyla ulaştığı zaman bunu yaşarsın akciğerlere.
  28. 2 points
    Hassas ilaçlar troidlerin şakası yok bir kere bozuldumu geri dönüşü zor oluyor.
  29. 2 points
    Doğru bilgi ama ben ekleyeyim bazı şeyler. Polonya topraklarında yakalandılar Şuan dışarıda değiller yakalanmaları şuanın mevzusu değil. Çok büyük stok piyasaya yakalanmadan sürmüşlerdi stokları çok fazlaydı tesisleri kapatıldı ama başka alandaki stokları heryere ulaştı şuan bulunamamasının sebebi artık üretim yok bu doğru.
  30. 2 points
    Kürün içeriği derken dozajını da öğrenmek istemiştim neyse danabolu 4-6 haftadan uzun kullanma karaciğeri çok yoruyor.
  31. 2 points
  32. 2 points
    Anabolizan ne kadar güçlü ise, o kadar sert diyet yapabilirsin. Vücut katabolik moda geçemeyeceği için kas kaybetmeden yağ yakımı hitlenebiliyor. Burada asıl iş giren çıkan enerji dengesinde. Şahsen çok az yemek ve ölçülü antrenman yerine, normal yemek ve çılgın spor etkinlikleri tercihim oluyor. Seviyorum hareketli yaşamı.
  33. 2 points
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar. @Vezuchiy sanırım 2 ay oluyor. Bu ay tekrar yaptıracağım. Değerler çok hoşuma gitmemişti ve önlemler almıştım. Sonuç ne kadar etkili oldu göreceğiz. Etkisiz oldu ise zaten tren kandan çıkana kadar aynı doz testosteron, kandan çıkınca TRT doz testosterona geçerim. Ta ki değerler istenilen aralığa gelene kadar da (süre önemsiz burada) böyle devam ederim. @Oathbreaker çok teşekkür ederim. Ağırlık antrenmanları ile de pek ala kondisyon elde edilebiliyor. Burada önemli olan powerlifter gibi çalışmamak. Nabzı, dinlenme süreleri de dahil belli bir rakamın altına düşürmemek gerekliliği. Yani illaki çıkıp koşmak gerekmiyor bunun için.
  34. 2 points
    Güvendiğim bi abimden alacağım hatta arenisi falanda ondan alıyorum
  35. 2 points
    Pct de de kürde de saçın dökülebilir bir miktar bu gayet normal...Ama kellik genetik olarak yoksa endişe etme geçici bir durum ve süreç bitince tekrar eski haline gelir. Bu ürünlerin içinde bitkisel extreler ve çeşitli vitamin mineral amino asitler var. İlaç içermiyor ve cinselliğe direkt etkisi olan, benim gözüme çarpan bir şey yok. Belki saw palmetto biraz dht bloke ettiğinden libidoyu azaltabilir...Saç dökülmesi erkeklerde genelde dht kaynaklı yaşandığı için, bunun kür içinde kullanılmasını gerektiren haller olabilir. Finasterid dutasterid gibi kalıcı hasar verebilen ilaçlar yerine daha mantıklı tercih olur...
  36. 2 points
    Lh, fsh,total testosteron,serbest testosteron, dht, e2, prolaktin bunlara baktırıp sonuçları buraya at kardeşim yardımcı oluruz. Kan tahlili olmadan bişe söylemek anlamsız...
  37. 2 points
    değer gerçekse. Yüksek ama muhtemelen doktor takip edelim der. Öncelikle bence testo dışında tüm ilaçları kes. Enginar ve yeşillik tüket. Günde 3 tane nac900 ve 1 servis karaciğer koruyucu al. Bu süreçte yürüşür dışında spor yapma. Çok fazla protein ile beslenme ve 1 hafta sonra tekrar kan ve muhtemelen güzel bir düşür görürüz. Anlık fırlamalar bir çok sebepten olabilir. Ağır spor alınan darbe ilacın toksikliği vücudun alerjik reaksiyonları gibi gibi. Bir hafta dolunca kan ver bakalım tekrar
  38. 2 points
    Zamanla artacak ama sen yine de süreci hızlandırmak içim; günlük 60 70 gr ceviz bitter çikolata keçiboynuzu özü ve sarımsak tüketebilirsin.
  39. 2 points
    Bu konuda masteron da aynı bence kütlen yoksa istediğin kadar masteron kullan o testo bir işe yaramayacak
  40. 2 points
    1000 testoyu kaldıracak kas kütlen yoksa provironu muska yapıp taşısan bile bir işe yaramaz ( ki zaten Proviron sanıldığı gibi bir işe yaramıyor )
  41. 2 points
    Benim de sonuç böyle. Endokrinolojiye git doktor bana beyin MRı çekilmemi ve sperm testi vermemi istedi ona göre klomen ovitrelle vs yazacak bütün değerlerim normal sadece testo düşük. Hipofizle ilgili testler isteyecek testte igf shgb vs var. Ama sana tam bir şey demek için lh fsh vs görmemiz gerek
  42. 2 points
    Aynı etkiyi vermez. Arimidex direk ve kesin, tamoksifen ise uzun soluklu ve bünyeye göre değişen bir dolaylı E2 düşürme etkisine sahip. Tamoksifen benim bünyemde çok sivilce yapıyor mesela. ****************************************************** Geçen seneki uzun kürümde olan yine oldu. Geçen sene artık kalçama iğne sokamıyordum. Kaslar o kadar sertleşmişti ki ya eğiliyor yada köreliyordu. Şimdi aynısı bacaklarda da oldu. Yani bölge değiştirme zamanı geldi. Son iki enjeksiyonu tricepslerden yaptım. Gayet de rahat oldu. Kısa esterde iken de öyle yapıyordum ama kısa esterin acısı başka bilirsiniz. Ayrıca bu hafta yeni programımın A hafta kısmını uyguladım. Alışık olduğum old school - Power lifter düzeninin dışında daha yeni nesil BB tarzı baya bir zorladı diyebilirim. Ağırlıklar düşse de daha çok hırpalandım. Bugün bacak+kalça günü. Şuan 4 gün ağırlık (split) + 2 gün kardio (3 saat basket maçı + 1,5 saat kick box) şeklinde düzeni oturttum. BB antrenmanlarını yüksek nabızla yaptığınızda tüm kondisyonunuzu pozitif yönde etkiliyor. Performans için illaki çıkıp koşmanız gerekmiyor. Ağırlık antrenmanlarındaki genel nabız yoğunluğunuzda buna yetebiliyor. Çarşamba günü 2 kardio antrenmanımda da en yaşlı ben olmama rağmen, ikisini de bitirebildim. Üstelik trenin düşük nefes kapasitesi etkisine rağmen... Sırt + Ön kol gününün ardından. Kick box antrenmanının ardından. Saygılarımla.
  43. 2 points
    Şuan noxy nin trenini kullanıyorum 6 haftaya gireceğim ve çok memnunum. Özellikle güç ve sertlik konusunda level atlattı, yağ yakımıda baya iyi gidiyor herhangi bir yan etki gece terlemesi dışında bişey yaşamadım enjeksiyonlarda ödem problemi de olmadı gayet memnun kaldım haftalık 200mg olarak gidiyorum.
  44. 2 points
    böl tabikide 1 ml şeklinde 2 ayrı omuz. enjeksiyon geçmişin yoksa yeşil uçlu. enjeksiyon geçmişin varsa inan hiç farketmez ilaç , uç farketmeden vurup geçiyorum sen de öyle yapabilirsin
  45. 2 points
    bitiron ve arimidex mantıklı olmuş fayda görüceğini düşünüyorum, sadece benim kendi düşüncem kendimde de uyguladığım sıfıra yakın blokaj alıcak şekilde anabolik androjenik ilaçların dozajını ayarlıyorum bu sayede kür boyu çok fazla dalgalanma yaşamadan stabil bir ruh sağlığı ve cinsellik yaşıyorum genelde.
  46. 2 points
    Ailesine haber vermeni tavsiye ederim. İlacı kimden aldığı dahil tam teşekküllü bilgi ver.
  47. 2 points
    Merhabalar. Ezbere gitmeyelim. Yakın zaman içinde yapılmış bir hormon testin var mı? Su tutulmamasının en temel nedeni E2 düşüklüğü olabiliyor.
  48. 2 points
    Merhabalar. Son hormon ve tam kan testi sonuçlarını paylaşır mısınız? Sayılar üzerinden gidelim. En nihayetinde aynı sonuca bakıp bambaşka yorumlar yapan 6 doktor biliyorum. Teşhis de hiç birinin dediği ile alakalı olmadı. İnsanlar yanılabilir ama rakamlar yanılmaz.
  49. 2 points
    Güzel kardeşim siz bazı şeyleri kolay mı sanıyorsunuz? İlk kür’ün de tren kullanmak istiyorsun ve yorumlar da pek bir bilginin olmadığını ve de özellikle yan etkilerine kabulüm diyorsun. Kim öneriyor böyle şeyleri size ?
  50. 2 points
    Sistemin açılmış. Bence ovitrel e gerek yok. 1 ay boyunca Günlük 1 tablet Klomen 1 tablet tamoksifen kullanman yeterli gelir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×