Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Komutan

Üye
  • İçerik sayısı

    235
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

65 Mükemmel

1 Takipçi

Komutan Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    UZMAN
  • Doğum Günü 29-03-2003

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Muhasebe
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

525 profil görüntüleme
  1. Steroid+sarm+peptidler ile yeni kür içeriğim hk. (pct planım doğru mu?)

    steroidden her ne kadar daha fazla maliyeti olsa da en azından steroid kadar zararı yok /ama derin araştırması da yok diye biliyorum
  2. Merhaba, kürden tek beklentin yağ yakmak mı? Tam olarak ne istediğini bilmiyoruz Kan Testlerini göremiyoruz ve o olmadan kafamıza göre öneri vermek hata olur.
  3. travman olmadığı sürece bir enjeksiyonun 27 yaşındaki bir gencin canını çok acıtıcağını düşünmüyorum. Öyle bir ihtimal bile gelmiyor akla Enjeksiyondan devam, veyahut en iyi seçenek ilaçlardan feragat
  4. o zaman ne olur ne olmaz diye bu konuyu bir göz geçir.
  5. Merhaba, enjeksiyonu içine atmadan önce çok hafif pompayı çek bakalım kan geliyor mu ? geliyorsa sıkıntı çok büyük acilen doktora git. Enjeksiyonu kas içine yaptığından emin ol, internetten video izleyebilir ve görselli bir şekilde inceleyebilirsin. Kendini halen o enjeksiyon konusunda çok büyük sıkıntılı hissediyosan, yani kusma, görmede sorun, bayılma hissi vs. doktora danış. İhmal etme !
  6. Hacim kazanıp iştah arttıracak bir sarms planlaması hk. (mk677)

    ve aleyküm selam, Boy, Kilo ve Yaş bilgilerini verir misin? Son zaman da yapılmış bir kan testin var mı? Aktif olarak spor yapıyo musun? Rabbim sabır Şifa versin, İnşallah bir daha sağlık problemi yaşamazsın.
  7. yazılan bu güzel makale, teorik ve real life bilgileri, aynı zamanda program için ayrı ayrı hepinize Teşekkürlerimi Sunuyorum ! gerçekten de bir gencin anlayabileceği, hayal kırıklığına uğramadan hayatın gerçeğinin bu olduğunu gösterecek yazılar ve bilgilerle donattınız burayı. hepinizden Allah razı olsun, gerekse programı deneyeceğim. Aynı zamanda Avuç açıp kapatmasını da. Her ne kadar biyolojik olarak imkansız olsa da disiplin için imkansız diye bir şey yoktur. Denemekten zarar gelmez. Hepinizden Allah razı olsun <3 Saygılar.
  8. Esselamün aleyküm, nasılsınız iyisinizdir inşallah? Dostlar çocukken kaynar suya düşmem sonucu bütün kemiklerim ve derim erir hale geldi. Doktorlar Dead dese de hayata tutundum. Fakat bileklerim hep ince, sıska kaldı. Ne kadar kilo alsam spor yapsam da hiç bi zaman bileğe gelişim yakalayamadım. Zamanında Kür de yapmıştım. Bilek harici her yerim gelişmişti. Bilek için verebileceğiniz extrem bir hareket, yöntem veyahut internette satılan aletler var mı ? Teşekkürler.
  9. Steroid beyin sağlığını (psikolojiyi) nasıl etkiler?

    kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumdan beri insanlar hep bana temkinli yaklaşıyordu. Çünkü aşırı sinirli, herşeyi tersliyen bir insandım. İlaca başlayıp bitirdiğim günden beri bu ortalama buçuk yılım oldu eski sinirimin en azından %30 kadarını kaybettim. Eskisine nazaran daha sakin daha relax biriyim. Fakat %100 bitti diyemem. Halen de sinirlenip gerildiğim oluyo.
  10. Dünyada üretim bitti aldığınız ilaçlara dikkat edin.

    senin o ustan şifa hazırlıyo heralde
  11. hayır, gayet güzel bir değer.
  12. Rabbim hepimizin yolunu bahtını açık eylesin, Nice mutlu beraberliklere.
  13. 18 yaşında doğal bir sporcu olarak kan testim normal mi ?

    ve aleykumun selam 19 yaşımda 1.58 boyum vardı. 55-60 kilo aralığındaydım. Sakal bıyık felan zaten yok, hatta askerde rütbeli olacağım halde traş derdim olmayacağını söylerdim. 20 yaşıma bi girdim; 1.78 boy güncel kilo 73 ve sakalımı 1 hafta kesmezsem Mağaradaki adamdan farksız bir hale dönüşüyorum O yüzden bence hormonlarınla oynamadan doğallığa bırak derim, Allah ne verdiyse o.
  14. Devamlı uyuklama, uyuma isteği yaşıyorum! ne yapmalıyım?

    Merhaba, aynı durumdayız. Kullandığın ilaç nedir? kortizol ve stres seviyen çok yüksek olabilir. Şayet ben bundan dolayı gece yatamıyor, yatınca da sabah uykusuz uyanıyorum.
  15. Iştah kesici, iştah kapatma için ne yapmalıyım?

    Teşekkürler, bunu deneyeceğim. Zaten çok yemek yiyen biri değil Annem. Eskiden çok daha Kiloluydu hepsini azimle bitirdi. Bu son kalanlarla başa çıkamıyor, o yüzden lazım olucak. Çok sağol Abi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×