Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 16-11-2022 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Kür öncesi ve sonrası büyüme hormonu sonuçlarını atar mısın rica etsem tarih kısımları gibi detayları hastane isimi detayları gibi alanları buğulamadan. 1 ay geçti ama cevap verisel değil metinsel doğru mu anladık? Çünkü test sonuçları yerine üzerinden 1 ay geçmesine rağmen sen sözlü cevap vermeyi seçtin velev ki yanıldık test sonuçlarını heyecanla bekliyoruz. sözlü çıkmış sonuçlar >>> DOLU ÇIKMIŞ
  2. 2 points
    tavan libido, psikoloji ortalama türk genci
  3. 2 points
    Arimidex'in yarı ömrüne 3 gün denilse bile eğer 1 gün bile olsa düzenli bir şekilde alınmazsa östrojenik yan etkiler kendini belli ediyor, en azından bende ve diğer kullanan kişilerde böyle oldu. Bu nedenledir ki yurtdışında arimidex yerine çoğunlukla aromasin kullanılıyor aromataz inhibitörü olarak. Aromasin steroidal yapılı bir aromataz inhibitörü o yüzden yağ içeriği kısmen yüsek bir öğunden sonra alınırsa etkisi daha iyi hissediliyor, arimidex ile arasındaki belirgin farklardan biri. Ayrıca kürü 'baltalamak' kavramı bana göre de pek mantıklı değil, her birey farklı. Kendi üzerinde gözlemleyip, farklı yöntemler deneyip ilerlemek gerekiyor. En yakın sürede kan tahlili yaptır ona göre hareket edersin.
  4. 2 points
    Geçen seferki 600 test e - 200 tren e dönemimde, ne zaman aromasin alsam dizlerim ağrıyor oldu. Trenin östrojeni düşürdüğünü hiç duymadım, hatta östrojen değerlerim de 125 civarı seyrediyordu. Sanırım bu sefer gerçekten doz ayarlamasını çözmem gerekecek.
  5. 2 points
    İnsan biyolojik bir makine sonuçta.. Eğer obez bir adamın östrojen değeriyle dolaşıp, süper sertlik, sosyallikte kararlılık vs bekliyorsak bu saçmalamak olur. Östrojen diplerde dolaşsa değil o kişi, dünya umurunda olmaz muhtemelen. Ama östrojen kararlı düzeylerde seyretse hayatında daha "driven" olmak mümkünleşir. Meme ucu ve penisle bitmediği gibi, lanet psikoloji giriyor işin içine. Östrojenin sağladığı kolajen sentezi desteğini yok say diyen yok, yüksek testosterondan koruma etkisini de yoksay diyen yok. Ama her vücut farklı tepki veriyor işte. Test-only giden birinin öfke sorunları gerçekten şiddetlenebildiği gibi, tren kullanıp gayet iyi durumda olan insanlar var. Bence "kürü baltalamak" kavramıyla, kadınlık yolunda fazlaca adım atmayı özdeşleştirmemek gerek. Şuan anlattığın kadarıyla, bu durumdan memnun değilsin, gerekirse microdosing yapıp östrojeni, seni daha kararlı düşünebileceğin değerlere indirmek, sana zarardan çok fayda sağlayacak gibi görünüyor. Test ve dbol östrojene dönüşürken, bolde bunu ne kadar baskılayabilecek orası ayrı soru, ve görünen baskılayamamış. Bu konuda @rastlantisal abiyle ters düşüyorum. Östrojeni kontrol et diyerek, tüm forumla ters düşüyorum. Ama karar senin.. Bazı bünyeler kadınların periyodik dönemlerindeki östrojen değerlerini tolere edemiyor. Ayrıca buna ihtiyacımız da yok. Steroid forumlarının, TRT forumlarını takip etmeyip, yiyip östrojeni salıp, östrojenin de gereksiz su tutumu ve artırdığı tansiyonla dolaşmayı sevdikleri gerçeği bir süre daha değişmeyecek gibi.. Geçmiş olsun
  6. 1 point
    Broksin tek başına bile sorun yaratma potansiyeli yüksek bir ilaç clenle kullanmak gereksiz risk arkadaşlar kalbi zorlayan tüm ürünlerden uzak durmak lazım
  7. 1 point
    Galiba fazla baskıladığımdan ED sorunu yaşıyordum. Testoyu 150'ye düşürdüğümde, cabaseri de haftalık 1mg'dan, 0.25'e çektim. Böylece 1 civarı olan prolaktin biraz da olsun yükselmiş oldu. Aslında dopamin agonisti olan şeyi kullanmaktan kaçınmak gerek. Bunun yolu da prolaktin üretimini azdıran, östrojen ve progesteron ikilisinden birini aradan çıkarmaktan geçiyor. Ya TRT dozda takılınacak, ya da östrojeni kontrol altında tutma yolu seçilecek.
  8. 1 point
    Nası ya hani çok mutlu oluyoduk küre girince yine aynı psikolojide mi kalcam ben
  9. 1 point
    Dolu çıktı çalışıyor
  10. 1 point
    Konunun özeti budur.Bizzat kendimde üst sınır e2 ve yüksek testo ile genetik olarak kodlanmışım.Büyürken nasıl kolay büyüdüğümü de Ümit abi ve eski diğer arkadaşlar biliyor zaten kesinlikle katılıyorum.Ayrıca Ümit abi seni tebrik ederim cidden her cümlen mantık çerçevesinde ve doğru yola çıkan cümleler.
  11. 1 point
  12. 1 point
    Hah şimdi oldu. Afedersin ben o kısmı kaçırmışım. Şahsi fikrime göre danabol kesilmeli.
  13. 1 point
    Arimidex zaten yarı ömrü kısa bir ilaç. Kendisi de belirttiği gibi, almayı kesmiş. Vaka östrojen kontrolünü bırakmakla başlıyor aslında.
  14. 1 point
    Tren a küründeyim şuan hayatımda hiç olmadığım kadar sakin birisiyim normalde çok fazla agresifim
  15. 1 point
    Kontrol altında prolaktin, görece yüksek E2, tren yüzünden bir tık yükselmiş karaciğer değerleri gayet güzel değerler. Seni trenin yan etkisinden koruyan şey kontrol altına aldığın prolaktin bence. Başlığımı takip ediyorsan bizzat kendi üzerimde deneyimledim bunu. Prolaktini kontrol altında tuttuğun sürece psikolojik yan etki babında tren süt liman oluyor. Orada tek önüne geçemediğim yan etki gereksiz cesaret oldu. Öfkesiz cesaret diyebiliyorum. God mode açık gezmek gibi bir şey 300 testo - 180 tren dozu bana iyi geldi. Prolaktini de kontrol altına alınca negatif yönde yan etki yaşamadım. Zaten sonraki blast döneminde testo miktarını biraz daha azaltıp gözlemleyeceğim. Yüksek doz bizim son silahımız. Başta kullanmamak gerek. nihai vücut formunu merak ediyorum. Mümkün olduğunda paylaşırsan sevinirim.
  16. 1 point
    Sanıyorum E2 konusunu tam anlatamadım. Başka yazılarımda da bunu belirttim. "Ereksiyonun bozulacağı noktaya kadar" dokunmamak gerek. Diğer taraftan yüksek E2 psikolojide ne kadar etkili ise, düşük E2 çok daha fazla etkili. Bizzat yaşadım gözlemledim bunu. Her şeyden öte paranoya, panik atak hali, manik depresif hal düşük E2 seviyesinde görülüyor. Yüksek E2 ise duygusal triplere sokuyor. Ayrıca küre testosteron eklememizin sebebi zaten "korunmak". Cinsiyet belirleyici hormonlar üzerinde oynadığımız için cinsel tercih seçiminden değişikliğe neden olmaması için alıyoruz. Yani testosteron yüksek seviyede seyrederken yükselen E2 dediğin şeyleri yapmıyor. Aradaki balans çok önemli. O yüzden testosteronsuz anabolik kullanımına şiddetle karşıyım. Daha evvel başlıklarda bununla ilgili yazdım. Testosteronun protein sentezi üzerindeki etkisi, diğer anaboliklere göre düşük kalıyor. Yani sentez için değil bilakis kürlerde korunmak için ekliyoruz. Mesela E2 üzerinden iş gören danabol alıyorsan niye E2 baskılamaya çalışıyorsun? Burada bir tezatlık var. Keza farkındaysan arkadaş da düşük E2 seviyesinden mustarip. Östrojeni salmamış bilakis baskılamış. "Bence "kürü baltalamak" kavramıyla, kadınlık yolunda fazlaca adım atmayı özdeşleştirmemek gerek." şu cümlene katılmıyorum. Bu varsayıma göre doğuştan E2 seviyesi düşük kişiler daha erkek oluyor. Doğuştan E2 seviyesi yüksek olanlar ise daha feminen tavırlar sergilemesi gerekiyor. Şahsi gözlemlerime göre (ki emin ol çok geniş bir yelpazeyi içerir) doğuştan yüksek testo ve üst limite yakın E2 sahiplerinin hem daha iyi geliştiğini hem de oldukça yüksek seviyede cinsel hayata sahip olduklarını söyleyebilirim. Burası hariç sosyal medyadan ve sosyal çevremden çok fazla kişi çok fazla soru soruyor. Çoğundan da test istiyorum. Bu işin kesin siyahı yada kesin beyazı yok. Kişiye göre şekillenmiş planları var. Kişiye göre korunma yöntemleri var. Mesela boldenonun bendeki etkisi (400mg / hafta) çömelik kalkarken acılar içinde bırakacak kramplara neden olan düşük e2 idi. Hiç bir antiaromataz kullanmadığım halde. Alt sınırın altında e2 seviyesi yüzünden.
  17. 1 point
  18. 1 point
    Ben de 200 tren-600 test ile bulk'a geçeceğim. Elimde kalan 1 ve yarım insülin kalemi Humalog'u da, antrenman şiddetleri gerçekten arttığında ekleyeceğim ve gerekirse yenilerini temin ederim diyorum. Bir buçuk aydır 200 civarı testo ve 300 civarı tren kullandım, antrenman şiddetim değişmedi, hatta low test-high tren yaptığım için trenin yan etkileri gerçekten hissedilmez oldu. Şimdilik kan değerlerim şöyle:
  19. 1 point
    Ovitrellenin pregnyl gibi etkili olmadığını zaten paylaştık.Klomen doğal hipofiz testis aksını çalıştıran bir ilaç ve pct de olmazsa olmaz.O da doğal üretimi maksimum uyarıyla çalıştırıyor ve gerektiği gibi geliştirir.Fakat maksimum seviyenin üzerine çıkartamaz.Nasıl anlatayım; bir araç düşünün motor gücü 1600 beygir.Ve bu aracı süratte kullanıyorsunuz.İşte klomen bunu sağlıyor.Hipofizi, testisi son süratte çalıştırıyor lh-fsh üzerinden...Pregnyl ise araca nox vb. takmak gibi doğal olarak çıkamayacağı seviyelere çıkarıyor.Onun için diyoruz bir seviyeden sonra zararlı diye...Çünkü o aracın motoru o hızlara o güçlere göre yapılmamış olduğundan, bir zaman sonra tamiri mümkün olmayan arızalara sebep olabilir...Ovitrelle işe yarıyor, ama tek doz vurulursa...Maliyet açısından fiyat tuzlu.
  20. 1 point
    İki ünite vur 6 ay kullan dostum
  21. 1 point
    İlaç o kadar kalitesiz duruyor ki %100 çalıştığını bilsem bile sokmazdım bunu vücuduma ben
  22. 1 point
    Üstünde adı sanı bile yazmayan ürünün nesini soruyorsun? A marka ürünü kullandığınız mı desen tamam.
  23. 1 point
    Ama şunu da öğrendim ki, dil altı aldığım anapolon, istediğim metabolitlere istediğim oranda dönüşmüyordu. Dil altı ile deneyimlerimi sonlandırdığımda, antrenman 1.5 saat kadar öncesi oral almayı, ve haftada 2-3'ü geçmemeye çalıştım ve sporda daha iyi sonuç aldım. Eczane malı anapolon ve aburaihan test e ile başladım, malum test e underground lab, hatta bazı ampullerin dışının yapış yapış olmasından anlaşılıyor bu, kimse kimseyi kandırmasın yani.. Sonra eskişehirden almakta olduğum kişiden, dek pharma anapolon aldım. Başta bayer'den farklı hissettirdi, ama fiyat farkı yarı yarıya olduğu için her türlü uygunuma geliyordu ve tahminimce %75 civarı dolu. Bu zamana kadar AI olarak arimidex kullanıyordum ve haftanın 2 günü bok gibi, 3 günü sıradan, 2 günü normal hissediyordum, stiff joints yani kuru eklem şikayetim de yoktu, östrojen değerim de 35 civarındaydı bu sırada. Testoyu 750'ye çıkardım, arimidexi 2 günde bir yarım almaya başladım. Sanki böyle östrojen dengem daha iyi gibiydi. Sonra bir ara ereksiyonda sorun yaşadım, ben de aromasine geçmeye karar verdim, ve 750 test, 2 günde 1 yarım aromasin olarak devam ettim. Testoyu 500'e çektiğimde aromasin dozu değişmediğinden, özellikle diz ve ayak bileği eklemlerimde kuruluk ve acı hissettim, 5 gün aromasin kullanmadım ve artık 4 günde 1 yarım aromasin alıyorum, ve iyi ki aromasine geçmişim diyorum. Aromasinle HAFTANIN HER GÜNÜ AYNI hissediyorum. Ki insanın her sabah kalktığında bir başka hissetmesi kadar boktan bir durum yok. Magnezinc ve benexol kullanıyorum ekstra olarak. Dek pharma tren e'ye başladım bir süre sonra. Steroidplotter sitesinden tahmini bir farmakokinetik hesaplaması yaparak, ilk enjeksiyonu 200mg'lık yaptım, ardından haftada 2 100mg şeklinde devam ettim. 4 hafta sonra kan verdim, östrojen 120 ve prolaktin 19 çıktı bu da çalıştığı anlamına geliyordu benim için. Ve aktif olarak 5-6 haftadır kullanıyorum, son 2 enjeksiyondan beri 150mg vuruyorum, haftalık 300 ediyor. Bugünse çeyrek cabaser ve yarım aromasin attım, gün boyu ağrılı spontan ereksiyonlar yaşadım. Baştaki hipotezim pek dayanaklı olmadığından ve nörosteroid üretiminin başlar başlamaz baltanacağını düşünmediğimden, şuanki fikrim, vücudumun prolaktine hassas olduğu konusunda. Cabaserin kalpte fibroz yaptığını okumuştum, haftalık 1 çeyrekten bir halt olacağı yok ama bunu yine cüzdanı çok yormadan p5p tarzı bir şeyle yapmak daha mantıklı olabilir. Ama vücudum aktif form olmayan b6 vitamini yani benexol'e yanıt vermediğinden, bir süre daha cabaser ile devam edeceğim. Bu işlere kafa yormak hobim oldu diyebilirim, zaten tıp eğitimimde de en ilgili olduğum alan endokrin, olursa da akademisyenliğini düşünürüm. @metinav'ın yazılarını çokca okudum, işime yarayacak bilgilerini günlüğüme not ettim zaten. Tekrardan teşekkür ederim kendisine. Bu arada izmitte öğretim görüyorum, müsait olduğumuz bir vakitte buluşmak isterim @Loving'e de birkaç konuda danışmıştım, işlere başlamadan önce içimi rahatlatmıştı, tekrardan teşekkürler. Bu platformda bilgi edinebileceğim sayılı kişi olduğunun farkındayım. Mümkün olduğunca onlarla iletişimde bulunmak, bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmak amacım. Kas kafaları salonda da yok sayıyorum, burası için de farklı olmayacak gibi.
  24. 1 point
    Bende konuyla ilgili son yorumumu yapayım inşallah sağlığından olmadan durumu atlatırsın kusıruma bakma amacım başıma gelen kötü şeylerin başkalrının başına gelmemesi için erkenden de seni uyarıp uyandırmak için yetişmek istedim daldım konuya söylediğin gbi kim ne istiyorsa onu yapar haddime deil tekrar özür dilerim. Hoşkalak başarılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×