Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MidNight

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

MidNight Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yazılım Uzmanı
  • Konum:
    Hatay
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Markasız growth

    İlaç o kadar kalitesiz duruyor ki %100 çalıştığını bilsem bile sokmazdım bunu vücuduma ben
  2. Hasta bir insan steroid kullanabilir mi

    Hiç bir sağlık sorunum yokken ben bile onlarca adım uzak durmaya çalışırken (elbet bir gün gireceğimi biliyorum). Senin binlerce adım uzak durman lazım bence.
  3. Zphc pharma

    Mesaj atamıyorum
  4. Kür öncesi test hakkında

    Merhaba yarın dahiliye randevum var kür öncesi test yaptırmak istiyorum. Bu testi yaptırabilmek için doktora ne demem gerekiyor testin özel bir ismi var mı? Yoksa serbest testosteron prolaktin gibi hormonlarımı ölçtürmek istiyorum desem yeterli mi? (küre girmeyeceğim sadece değerlerimi merak ediyorum ve testosteron düşüklüğü hakkında şüphelerim var)
  5. Zphc pharma

    Form gelecek mi hocam
  6. Ucuz protein tozları hakkında

    Definasyon döneminde lowcarb ile ilerlerken karşılamak biraz zor oluyor. 1800 civarı kalorilerde 2x protein zorluyor insanı. Onun dışında pratik olması bence en önemli faktör.
  7. Kafein ve göz seğirmesi

    Kafein toleransının düşük olduğu dönemlerde bende seğirme oluyor ama toleransım yükseldikçe azalıyor ve en sonunda olmamaya başlıyor.
  8. Ucuz protein tozları hakkında

    Piyasada kaliteli markaların yarı fiyatına satılan protein tozları var sizce bunları kullanmak doğru mu? Sonuçta alınan protein miktarı aynı ve whey protein içeriyor (en azından öyle olduğu söyleniyor) sadece servis başına içmemiz gereken gramajlar biraz yüksek. Bu konu hakkında deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim.
  9. Testosteron seviyemi devlette ölçütürebilir miyim?

    Zaten böyle durumlar için sempatik olmak gerekiyor biraz dediğiniz gibi doğruları söyleyip tatlı dille işi çözmek daha kolay olur. Teşekkürler üroloji bölümünde baktıramazsam bunu deneyeceğim.
  10. Testosteron seviyemi devlette ölçütürebilir miyim?

    Deneyeceğim kıllık yapıp rot balanscıya git demez umarım alt takım bozuldu diyince
  11. Öncelikle merhaba küre girmek gibi bir amacım yok. Ama doğal testosteron seviyemi çok merak ediyorum bunu devlet hastanesinde ölçtürme şansım var mı? Varsa hangi bölümden randevu almalıyım ve hangi sebeple ölçtürmek istediğimi söylemem gerekiyor. Direkt merak ettim dersem ölçmeyebilirler bence @agfitness @rastlantisal
  12. Bu makrolar doğru mu sizce?

    Öneriler için çok sağol kanka
  13. Bu makrolar doğru mu sizce?

    IF aslında bana da çok mantıklı geliyordu tavsiyen üzerine bugün antrenman sonrası öğünümü yiyip IF düzenine geçeceğim. Söylediğin hesapla 120 gram bi karbonhidrat almam gerekiyor bunu antrenmandan 3 saat önce yulaflı yumurtalı bi kreple yüklesem nasıl olur? Nedensizce karbonhidrat tükettiğimde kendimi yağ yakamayacak gibi hissediyorum ve bu durum beni psikolojik olarak çok etkiliyor. BCAA ve Sitrulin tüketiyorum şuan sadece supplement olarak BCAA bittiğinde EAA alabilirim. Azim konusunda gelirsek zaten 120 civarı bir kilodan düştüğüm için şuan aşırı motiveyim, inşallah 5-6 ay sonra güzel bir fiziğe sahip olacağım Formum ise şu şekilde
  14. Bu makrolar doğru mu sizce?

    Yağ yakımı konusunda kendimi az çok biliyorum karbonhidrat yediğim zaman hiç bir şekilde yağ yakamıyorum karbonhidratı bu kadar dip seviyelere çekme sebebim bu.
  15. Bu makrolar doğru mu sizce?

    Öncelikle merhaba yağ oranım ortalama 27-28 arası definasyon diyetimde olabildiğince düşük karbonhidrat alımı ile ilerlemek istiyorum. Daha önce bu makro değerleri ile 1.5 ay gibi bir sürede 8 kilo kaybetmiştim (yağdan verdiğimi düşünüyorum diyeti bıraktığımda tekrar almadım çünkü). Düşük karbonhidrat beni çok etkilemiyor ciddi bir açlık ve kan şekeri sorunu çekmiyorum. Günlük sebze alımımı ihmal etmiyorum. Sizce bu makrolar ile ciddi bir kas kaybına uğrar mıyım? Kas kaybını minimumda tutmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Karbonhidratı daha fazla yükseltmem gerekli ise kaç grama çıkmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×