Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 18-10-2020 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Seviyoruz bu ilk çağ zihniyetini , savaşçı atalarımızın o kanlı acılı adrenalin dolu hayatta kalma mücadelesini . Güvenliğin ve hakimiyetin barbarlıkla kazanıldığı zamanlardaki öldürdükçe güçlendikçe korkusuzlaşan atalarımızın savaşçı ruhunu kanlarımızda taşıyoruz . Bence bu sporda gerçekleştirdiğimiz tüm rutinleri ve bize kattıklarını bu yüzden bu kadar içselleştiriyor ve istemedende olsa bağımlı hale geliyoruz bu gerçek manada dna larımıza kodlanmış bir gerçek . Bu yüzdendir ki o salona girdiğimizde kendimizi evimizde yada ait olduğumuz yerde hissediyoruz diyelim yani burada bir aidiyet duygusu var . Bu savaşçı ruhu baskın şekilde kanında taşıyanlar bu sporda iyi veya kötü biryerlere geliyorlar .
  2. 1 point
    Merhaba Peptid Türkiye ailesi; Yağ yakarken aynı zamanda kas yapınızı korumak istiyorsanız doğru konudasınız. Cardarine ve Ostarine birbirleriyle çok fazla sinerjik çalışırlar. İki üründe sadece yağ yakımını desteklemekle kalmaz, aynı zamanda Ostarine yağ yakım esnasında kas hacminizde herhangi bir çöküş yada kayıp yaşanmasının önüne geçer. Geçmiş dönemlere bakıldığında, Cardarine'i tek başına kullanan sporcular (kişiler) yağ hücrelerinde kademeli bir düşüş yaşadılar, ancak aynı zamanda kas yapılarında kayıplar söz konusu olduğu gerçeğiyle de yüzleşmek zorunda kaldılar. Cardarine ve Ostarine'in kür dozajlaması ve kür uzunluğu Yukarıdaki tablodan da görebileceğiniz gibi, günde 10 mg Cardarine ile birlikte günde 15 mg Ostarine almak, bu iki bileşiğin en mükemmel karışım oranlarıdır. Çok mg çok kas demek değil biliyorsunuz budan sebep bu belirttiğim miktarların üzerine çıkmayınız. Cardarine ve Ostarine kür sonuçları Bu ikilinin kullanımlarının sonuçları gerçekten tatmin edici olacaktır sporcular için. Kendim dahil çevremde ki sporcuların kullanım sonrası sıkı diyet ve yüksek seviyeli kardiyolar ile cardarine ve ostarine kombini sonucu vücut yağ oranlarının 8 haftada %3 ila %6 aralığında sonuçlar aldıklarını gözlemledim. Daha da garip olan şey, bu süreçte aynı kişilerin Cardarine ve Ostarine ile yağ yakım sürecine dahil oldukları dönem sonunda kaslarının% 95'ini sağlıklı şekilde koruduklarını gözlemledim. (görsel performans kaybından bahsediyorum.) Cardarine ve Ostarine kür yan etkileri Başa çıkmanız gereken tek bir şey var arkadaşlar Ostarine'den gelecek olan baskılama. (Testo. oranınız'da) Bazı sporcuların Ostarine'in defalarca kez baskılayıcı olmadığını yazdıkları saçma sapan makaleler 'de gözlemledim, ancak bu durum sadece kendim ürünü denediğimde gerçekle yüzleştim. Sözde hafif olan bu SARM aslında oldukça baskıcıydı! Yukarıda özetlediğim dozajlara bağlı kaldığınızdan emin olun ve her ne kadar kendinizi kaybedecek kıvamada gelseniz kas yapımı veya yağ yakımı konusunda, bu belirttiğim dozajları aşmayın çünkü bu belirttiğim miktarları aşarsanız Testosteron oranlarınızın fazlaca baskılandığı durumu ile karşı karşıya kalacaksınız. (Doğal sporcular için bu dediklerim hormonlu arkadaşlar için değil.) Cardarine ve Ostarine Karaciğere Etkisi? Hem Cardarine hem de Ostarine hepatotoksiktir, bu da onları kullanmanın bazı karaciğer enzimlerini yükselteceği anlamına gelir, bu da karaciğere bir miktar zarar verildiğini gösterir. Bu sorunlardan uzak kalmak için karaciğeriniz adına TUDCA günde 500mg (auroursodeoksikolik asit) veya nac600/900 günde 1 tab kullanabilirsiniz bol bol yeşillikte tüketmekte fayda var. Cardarine ve Ostarine PCT Bu kür kullanımın da, önerilen dozajları ve kür uzunluğunu uyguladığınız taktir de, PCT'ye ihtiyacınız olmayacak.
  3. 1 point
    Yukardada belirttiğim gibi coronadan dolayı Spora ara vermiştim ve formum baya bi sönmüştü daha öncede zaten 5 yıllık aralıklı şekilde spor geçmişim var. Buda benim ilk kürüm oldu diyebilirim pek kilo alamadım oda sırf temiz gitmek istediğimden dolayı dirty bulk felan hiç bulaşmadim diyebilirim, Şimdi kürüme gelecek olursam Testo E bolde turinabol kullandım mg ler stabil herkesin bildiği gibi yaptım. Boy olarak 175 79kg yim şuanda. Kürüm bitti diyebilirim ama şuan sadece testo ile devam esiyorum. Kür öncesi başlangıc kilom ise 71kg idim. İlk oaylaştiklarım pumplı iken spor sonrasi 72kg 4. En son foto 75kg yim Ortadakiler 79 Çok kilo alamadım ama gelişim beni tatmin etti açıkcası sizinde yorumunuzu almak isterim Şuan paylaştiğim fotoğraflarin hepsi spordan sonra çekildi onuda belirteyim . Bacak ve sırt videolarım vardı fakat yükleyemedim . Bacaklarım baya büyüdü ve damarlandı onuda belirtmek isterim. 2-3 ay dinlenip definasyon kürüne gireceğim. Püf noktalarını bilip yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. 1 point
    Benim spor felsefem de Body Building sağlıksız olarak görüyorum. Body Building temelinde kas gelişimi olduğu için kardiyovasküler (kalp/damar) sağlığı göz ardı edildiği düşüncesindeyim. 10 parmağı geçmicek insanları dışında Body Building çok yanlış anlaşılıyor mesela temiz beslenmeden tek tip antrenman (sadece max ağırlık kaldırma) stili ile hem sağlıksız gelişme hem max ağırlıkta sakatlanma ihtimali daha fazladır. Body Building değilde insanların Fitness yönelmesi taraftayım. Fitness'ın kelime karşılığı sağlıklı olmak veya formda kalmaktır. Amacı da aynen kelime anlamında belirtildiği gibi sağlıklı ve zinde olmak için belirli aletlerle veya aletsiz olarak yapılan hareketleri düzenli bir şekilde yapmaktır. Vücut geliştirme sporu ile arasındaki çok benzerlik olduğu düşüncesi yanlıştır.
  5. 1 point
    Sol altta whatsapp ikonu mevcut, tıkladığında direk mesaj atman yeterli
  6. 1 point
    [email protected] adresine ulaşarak fiyat alabilirsiniz
  7. 1 point
    Kendi fiziksel özelliklerini tanımak ve sana verilmiş bu potansiyeli ortaya çıkarmaktır bence vücut geliştirme.
  8. 1 point
    Pregnyl dolapta saklanmalı ve gerçekten haklı olabiliyorsa bulup tanıdığın arkadaşının bi dolaba atmaya çalış 2 ay oldu trt testo devam ediyorum bende choriomon arıyorum pregnyl de aynı şekilde malesef yok erkenden araman kesinlikle faydana olur
  9. 1 point
    Hem ağırlık kaldırırken hem de yemek yerken acı çekmekten zevk alırsın , yarın yiyeceğin 400 Gr carb 180 protein 70 yağın hesabını bir önceki geceden yaparsın , gyme giderken gym kapısını görünce en sevdiği oyuncağı eline verilmiş bir çocuk kadar mutlu olursun .
  10. 1 point
    Bende aynı şekilde her eczanede proviron buluyorum ama pregnyl hiç yok.Hastane önlerindeki eczanelere proviron bulma olasılığın daha yüksek.
  11. 1 point
    Pregnly için tüp bebek merkezlerinin etrafında ki eczaneler e bakın eczaciya tüp bebek merkezinden gonderdiklerini söyleyin o zaman veriyorlar Tamam belki küçük bir yalan söylemek gerekiyor ama sonuçta bizim de sağlığımız için gerekli .
  12. 1 point
    @Loving hocam konu yağ takmak olunca ister istemez ilgimi çekiyor 🙂 kendimden pay biçerek diyebilirim ki ciddi 3-5 yıllık düzenli bir spor geçmişi yoksa zaten sporcu yapısında bir kas olmuyor ve kilo verseniz de hastalığa yakalanmış ve zayıf düşmüşsünüz gibi bir görsel oluşuyor. özellikle mide küçültme ameliyatları sonrası gözlemlediğim durum bu. iki üç yıl içinde elbette vücut toparlanıyor. hayatını uzun süre obez olarak bile iri geçirmiş biri sıska olmak istemez fit olmak isteyecektir bu anlamda yağ yakıp kas korumanın yanında biraz da kas artış sağlamak adına cüsseden çok ödün vermemek için fayda sağlayacağını düşünmüştüm ancak sporcu dediğinizde durum kesinlikle farklı olabilir ben sedanter bireyler için ya da vücut geliştirme sporunda henüz üç yılını tamamlamamış natürel kişiler için düşüncelerimi ifade ettim muhabbetle
  13. 1 point
    Ben tam tersi pregly bulamıyorum proviron buluyorum nereye gitsem yok pregly bu arada izmirdeyim
  14. 1 point
    Yanlış anladın sen 90 kiloda da fit olursun ben podyum kilosu dedim (yağsız susuz lif lif vücut)hedefin kilo vermek için güzel, öneri kısmına gelirsek hala söylediklerim geçerli. Ve 120 kilo %19 bf çok ciddi rakamlar form atarmısın merak ettim.
  15. 1 point
    96 kilo 15 bf demek 80 82 kg da podyum yapacak fiziğin var demek dostum merak etme dediğim şekilde %80 yağ en fazla %20 kas kaybedersin zaten diyete giren biri kas kaybetmeyi göze almalı.
  16. 1 point
    Ben ilaç veya supplement kullanmanı tavsiye etmiyorum o kadar yağı spor yapmasan bile diyet yaparak verirsin sabah kardiyodan önce kahveni iç antrenmandan önce kahveni iç maksimum1.5 ayda o kiloya düşersin zaten minimum 4 litre su iç beslenmeni hiç bozma ayda 1 cheat yapayım 15 günde 1 cheat yapayım falan yok dediklerimi yaptıktan sonra 1.5 ayda en geç o kiloya düşme gel yüzüme tükür.
  17. 1 point
    Düzenli spor düzenli bir diyet ve kaliteli bir uykuyu zaten az çok yapıyor biliyorsundur. Şahsen kontrollü naturel gitmenden yanayım ancak hafif destek ve yardımcı olması için supplement kombini öneririm mesela kendi kullandığım ve memnun kaldığım HardLine’nin “CLA, L-Karnatin, Burner, Multivitamin” bu 4 ürün beraber kullanım da güzel kg kaybı yaşamıştım çevremde ki herkese öneririm ancak kesinlikle bol bol su tüketmelisin çünkü böbrekleri yoruyor. Bol su içmeyi ihmal etmezsen sorun olmaz.
  18. 1 point
    steroidin eczanesi olmaz arkadaşlar. Sadece belli başlı ürünler (testo grubu-deca-primo ve bazı oral ürünler) eczanede insan kullanımı için var . Onun dışında tren türevleri , boldenon , masteron gibi ilaçların eczane malı olmaz . Veteriner olarak bulunur . Eczane malı gibi Olanda 3. Sınıf ülkelerde alınmış ruhsatla üretilen lablarda olur.. kimse kimseyi kandırmasın . El mahkum . Bazı ilaçlarda mecbur undergrounda kayacaz..
  19. 1 point
    Çok güzel form tutmuşsun , tebrikeler başarılar dilerim . Kür içerisinde neler kullandığını ve ilaçların dozajını söyler misin rica etsem .
  20. 1 point
    Kür sonu formum bu arkadaşlar 91 kg.Yağ oranı yüzde 15 falan tahmini.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp