Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

boss41

Üye
  • İçerik sayısı

    190
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

boss41 kullanıcısının son zaferi 19 Eylül 2020

boss41 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

90 Mükemmel

boss41 Hakkında

  • Derece
    Uzman

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Konum:
    KOCAELİ
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

Güncel Profil Ziyaretleri

1.073 profil görüntüleme
  1. Gideon pharma hakkında bilgisi olan var mı?

    Benelüxün sarmsları iyi , bu gideon markasıda benelüxün üst markası gibi düşünün aynı ekip yapıyor büyük ihtimalle ama içerik daha kaliteli tabi sonradan bozulabilir her markada olduğu gibi . Satıcılara göre yurtdışından getirip şişeledikleri ürünler yerli sayılmıyor sonuçta hammadde yurtdışından geliyor , adamların üstüne gitmeyin 😂
  2. Iran hcg hakkında bilgisi olan var mı?

    Malum sitelerde satılıyor iran eczane ürünü ama dolumu boşmu deneyen etki gören varsa yeşillendirsin .
  3. Kürde ayak şişmesi - sebebi ne olabilir?

    Ayaklarda bacaklarda ödem böbrekleri akla getiriyor direk ama inşallah öyle bir şey yoktur. Yerinde olsam doktor net bir şey söyleyene kadar anapolonu keserdim .
  4. Kardiyo sporlarında bizi uçuracak takviyeler ilaçlar?

    Cardarine olabilir diğer sarmslar eklenebilir bir iki tane , başka bir takviyeye gerek yok steroide falan , yukarıda arkadaş bahsetmiş nokta atışı ürünler vitargo ve hardline nox2 ama hardline Kgt ürününüde bir dene ekstra kahve falan içmene gerek yok içeriğinde kafein olan supplementler tüketirken .
  5. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Evet katkı deposundan alıyorum sahtecilikle uğraşacak bir firma değil , ticari olarak uzun süredir kendi işletmem için mal çektiğim bir firma , tabi bunun dışında sporcu ürünlerinide kullanıyorum herhangibir olumsuzluk yaşamadım . Birde akcan kimya var supplement aldığım oradada protein yoktu diye hatırlıyorum .
  6. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Alfasol markası
  7. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Şuan yüzde 77 protein içeren aromasız whey kullanıyorum , yanında yumurta akı tozu da aldım.. şu kadar söyleyeyim yumurta akı tozu fark yaratıyor , toparlanmada etkisini hissediyorsunuz yüzde 79,3 protein içeriyor şuana kadar kullandığım en etkili protein takviyesi oldu bu ikili . Şunu da ekleyeyim: Haşlanmış olarak alınan (100) gr yumurtada yaklaşık 12,5 Gr protein varken kurutulmuş yumurtanın akında 79,3 Gr Protein ve 4 Gr Karbonhidrat vardır. Günde 2 kere örneğin antrenman öncesi ve sonrası gibi , 20 gr whey 20 gr yumurta akı proteini mevcut beslenmeyi mükemmel destekleyecektir , özellikle benim gibi yumurta beyazını yiyemeyenler için bulunmaz nimet , az su ile keçiboynuzu pekmezi ekleyerek shake yapıyorum . Markalı protein almaktansa bu karışım çok daha mantıklı , benim kullandığım aromasız saf 20 gr whey 15 gr protein içeriyor , 20 gr yumurta akı tozundada 16 gr protein var toplam tek shake ile 30 gram saf protein almış oluyorsunuz 2 kere yaparsanız günde 60 gram kaliteli protein almış olursunuz protein eksiğini tamamlamak için muazzam ürün .
  8. Eklem tendon güç odaklı kür önerisi

    Satıcı bilgisi paylaşmak yasak ama internet üzerinden temin ettim benim aldığım yerde bazıları çalışıyor bazıları boş çıkıyor şans işi , garanti olsun diyorsan direk Burak hocayla iletişime geçmelisin whatsapp üzerinden ..
  9. Definasyon mu yapmam gerek bulk mu?

    Doğal halinle 43 cm kolun varsa steroid kullanıp sistemi neden bozucaksın hemen kes testoyu ilerde pişman olursun cinselliğinden yüzde 10 bile eksiltmek istemez hiç bir erkek ama malesef bu işlere girişirken kimse bunu bastıra bastıra söylemiyor kimseye herkes kullan der . Sistemi bozmayan peptid ve bazı sarmslarla ilerlemelisin bu şekilde ilerlersen kollarını çok rahat 48-50 cm yaparsın yinede seçim senin ama anladığım kadarıyla ne yaptığını bile bilmiyorsun testoya başlamışsın nasıl bir kür yapayım diye soruyorsun ? Bence şuandan itibaren kullanmayı kes ve o ilaçları çöpe at emin ol kazançlı çıkacaksın .
  10. Eklem tendon güç odaklı kür önerisi

    Bpc157,Tb500,ghrp6,igf1 ve ostarine kullanılabilir . Bpc157 bende mükemmel sonuçlar yaratmıştı . Yerinde olsam maddi sıkıntın yoksa Bpc157, Ghrp6 ve ostarine alır küre eklerim .
  11. Deca veya rimo arasında kararsızım öneriniz

    Çok birşey değişmez cypionate enentanta göre bir tık daha iyi su tutumu sağlar ve enentata göre vücuttaki taşınımı daha çok artırır ben bulk kürlerimde ilk 8-10 hafta genelde enentat giderim sonra cypionata geçerim bu şekilde daha iyi etki aldığımı gözlemliyorum genelde kürlerimi iki ayrı yükleme dönemine ayırdığım için bu sistem bende güzel işliyor . Tabi baştan sona sadece cypionatta girilebilir çok bir fark olmaz ama mevzu bulksa tercih enentat değil cypionattır benim için .
  12. Deca veya rimo arasında kararsızım öneriniz

    1-10 hafta deca 1-20 hafta rimo 1-10 hafta testo enentat 10-20 hafta testo cypionate 4-10 hafta ghrp6 10-16 hafta igf1 Lr3 ve 10-16 hafta dianabol maddi sıkıntın yoksa güzel bir kür olurdu
  13. Sert diyetime rağmen yağlarımdan kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

    Ne gerekiyorsa onu yapacaksın madem zor gidiyor sende zorlamak zorundasın.. yine sert diyet yap ağırlık antrenmanı sonu kardiyolar ekleyerek ama 0 karb yapma 150-200 gr karb al enazından fragment , cardarine , yohimbine birde ant öncesi Bigjoy Thermonator l karnitin al (bunun içinde kafeinde var .. ) her türlü yakarsın o yağları birton seçenek var steroid kullanıyorsan 8 hafatalık bi definasyon kürü yaparsın testo prop , rimobolan eklersin bu saydıklarımın yanına en fazla yani seçenekler ortada yağ yakımında kullanılan etkili ürünler belli fragment cardarine yohimbine bu üçlü ile yağ yakamayan başka hiç birşekilde yağ yakamaz ..
  14. Sperm hacmini artırmak için klomen iyi midir?

    Doğal olarak özellikle keçiboynuzu ve hurma gerçekten etkili birde bal polen arı sütü karışımı var hepsini aynı anda düzenli kullan 3-6 ay arası sperm kaliten bariz artacaktır
  15. Testesteron propionat kullanıyorum yanına ne eklemeliyim?

    300 test prop + 300-500 mg rimobolan + son 6 hafta fragment .. 10 hafta favorim 👌

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×