Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Fatih

Üye
  • İçerik sayısı

    170
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Fatih kullanıcısının paylaşımları

  1. Sustanon pct yardım

    Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz.
  2. Hocam yaklaşık 14 hafta kadar ilk 2 hafta 250 mg son 3 hafta 250 mg geri kalan sürede 500 mg sustanon kullandım + son 3 hafta günlük 40 mg winstrol testislerde küçülme olduğunu sanmıyorum belki mikro küçülme en azından birinde ki büyük ihtimalle psikolojik olarak bana öyle geliyor bir fark yok çünkü. Herhangi bir yan etki sivilcelenme ereksiyon vs yaşamadım son iğnenin üzerinden 21 gün geçti tam olarak malum çok karışık bir süreçteyiz ve şu an test yaptıramıyorum açıkçası elimde olan ilaçlar 5000 İu pregnyl klomen temin edebilirim eczanede var tamoxifen piyasada bulunmuyormuş dedi eczacım önceki kürden kalan 10 tane 20 Mg lık tamoxifenim var nasıl bir pct yolu izlememi önerirsiniz pctsiz geçirmek istemiyorum. @metinav hocam sen de yorum yaparsan sevinirim.
  3. Ilk kürüm: planlama ve başarılı bir sonuç yürütme

    Büyümek için östrojene ihtiyacın var armidex basit görünebilir ama ben zehirle aynı yere koyuyorum sadece only testo bir kürde kür içi armidex ve hcg kullanman çok gereksiz o kadar kilo kazanmayı da istememelisin hedefin elde tutulabilir bişeyler olursa üzülmezsin olayı çok karıştırıyorsun yapman gereken şey haftada 500 mg testesteron örnek pzt perşembe günlük aldığın kalori (yağlanmayan bir yapın varsa) +800 kolay yağlanıyorsan 500 600 arttırıp 14 hafta güzel bi bulk beslenmesi uygulamak olmalı.
  4. 20 hafta uzun soluklu kür

    İnsülin kullanırken seni izleyecek biri var mı ? Ailene durumu anlatıp kullanmanı tavsiye ederim.
  5. Tavuk pilav için sos önerisi

    Tam hatırlamıyorum bolbol sanırım 4.95 tobasco ince uzun cam şişede ya onunla aynı
  6. Tavuk pilav için sos önerisi

    Şekersiz içececekler , bimde yeni bi acı sos geldi 100 gramlık şişelerde bütün şişe 20 kalori 2 gün götürüyor beni.
  7. Kalori hesapları

    20 gram ceviz sabah güzel evet pilavda senin tercihin ben ölçeğin iki katı kadar su koyup suyu çekene kadar pişiriyorum tane tane ve güzel oluyor yağ eklemiyorum zeytinyağını direk içiyorum salatayaya ekleyebiliyorum o anki ruh halime bağlı daha çok verim alıyorum kendimden gözlemlediğim şeyler bunlar. Kahvaltıda 45 antrenman öncesi 30 antrenman sonrası 10 gram alıyorum 50 si kuruyemişlerden geliyor.
  8. Kalori hesapları

    Sağlıklı yağ açısından zayıf gözüktü bana çiğ kuruyemiş eklemeyi düşünebilirsin.
  9. Erken steroidin zararları

    Kaynak gösterirmisin ?
  10. Erken steroidin zararları

    Haklısın.
  11. Erken steroidin zararları

    +100 kg podyum vucudu için kaç yıl kür geçmişin kaç yıl antrenman geçmişinin olmasını istersin? yani senin yönteminle “vucudu boşu boşuna ilk kürde only testoyla alıştırmaya gerek yok” diyip direk androjenlerle başlayanlar bile en az 5 yıl haşırneşir olmalı +100 kg de yarışacaksa. Tabi bide önce 3 4 yılda doğal kütle koyup altyapısınıda oluşturması lazım gerisini senin matematiğine bırakıyorum.
  12. Erken steroidin zararları

    Hoca eşliğinde 2002 li kullananlara sahit oldum arap bitane tanıdığım vardı aralarında decayla bulk kesmeden trenle definisyon arkasından da pct 90 kilo tertemiz form tutmuştu 1 yıl geçti mutlu mesut yasamaya devam ediyor. Sahsen nick walker olsun çeşitli 22 21 yaşındaki +100 kg sporcular olsun 17 yaşında ilaç kullanmaya başladıklarını düşünüyorum tahminende 12 13 yaşlarında bu spora başlamışlardır.
  13. Sustanon boldenon dianabol kürü

    Hikayesinde sürekli russian bio peptid ve carbon pharma paylaşan O.K dan mı bahsediyorsun ?
  14. Naturel mi ilaçlı mı kilo kontrolü

    Yanlış anladın sen 90 kiloda da fit olursun ben podyum kilosu dedim (yağsız susuz lif lif vücut)hedefin kilo vermek için güzel, öneri kısmına gelirsek hala söylediklerim geçerli. Ve 120 kilo %19 bf çok ciddi rakamlar form atarmısın merak ettim.
  15. Naturel mi ilaçlı mı kilo kontrolü

    96 kilo 15 bf demek 80 82 kg da podyum yapacak fiziğin var demek dostum merak etme dediğim şekilde %80 yağ en fazla %20 kas kaybedersin zaten diyete giren biri kas kaybetmeyi göze almalı.
  16. Naturel mi ilaçlı mı kilo kontrolü

    Ben ilaç veya supplement kullanmanı tavsiye etmiyorum o kadar yağı spor yapmasan bile diyet yaparak verirsin sabah kardiyodan önce kahveni iç antrenmandan önce kahveni iç maksimum1.5 ayda o kiloya düşersin zaten minimum 4 litre su iç beslenmeni hiç bozma ayda 1 cheat yapayım 15 günde 1 cheat yapayım falan yok dediklerimi yaptıktan sonra 1.5 ayda en geç o kiloya düşme gel yüzüme tükür.
  17. Testo enanth,boldenon,winstrol kürü

    Arda hocam winstrolle alakalı deri altındaki suyu atar kurutucudur evet ama sadece okadar mıdır su atmaktan başka bir özelliği yokmudur ?
  18. Testo enanth,boldenon,winstrol kürü

    Winstrole özel değil oral steroidler karaciğeri toxic etkiler bu yüzden 6 haftadan uzun kullanılması önerilmez aynısı anapolon dbol vs içinde geçerli hem winstrol deri altındaki suyu atar pek bulk küründe yağlanmanı engelleyeceğini düşünmüyorum yarardan çok zararı olur 10 hafta. Cevap belli satış yapıp para kazanmak hocanın amacı.
  19. Only testo e. kür, tavsiyeleriniz var mı?

    “Vucudu boşu boşuna only testo alıp alıştırma”kısmı hakkında sizin ne düşündüğünüzü merak ediyorum hocam.
  20. Only testo e. kür, tavsiyeleriniz var mı?

    @agfitnesshocam yorumunuzu çok merak ediyorum bu yazı hakkında.
  21. Sık wc ihtiyacı

    Kendini iyi hissediyorsan dışkın çok sıvı değilse ve antrenmanında performans düşüklüğü veya kas kaybı yaşamıyorsan bir problem olduğunu sanmıyorum.
  22. Beslemeden dolayı çıkan basur

    Şimdi hocam ben güzel gittiğini düşünüyordum ama sustanonla hiçmi faydası olmuyor definasyona ?
  23. Beslemeden dolayı çıkan basur

    Sustanon kullanıyorum sadece yanında tren var ama sadece ödem yapıyor bomboş her öğünümde bol bol yeşillik var en az 4 litrede su içerim t3 dışında birşey kullanmıyorum clen veya tablet winstrol eklemeyi düşünüyorum ama pek sanmıyorum. Fayda derken hocam basur olan arkadaş ben değilim T3 önerdiğini görünce bilgi almak istedim birde 6 hafta daha diyete devam edeceğim ama artık sinirden patlayacak gibi hissediyorum en ufak şeyde hayırlısı.
  24. Beslemeden dolayı çıkan basur

    2.5 aydır 1900 kalori diyetteyim 2 haftadır yarım tablet kullanıyordum şimdi 1 kullanmaya başladım 3 gündür
  25. Beslemeden dolayı çıkan basur

    T3 en fazla kaç tablete çıktınız ve ne süre o tablette kaldınız metin hocam ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×