Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

cantarkn

Üye
  • İçerik sayısı

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

1 Takipçi

cantarkn Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 10-01-1999

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kürde cinsel isteksizlik

    Prolaktine hiç dokunmadım genel olarak bu aralıkta oluyor testlerde,e2 den şüpheliydim ama o da normal çıktı.Aklıma bir tek SHBG geliyor geçen haftlarda günde 2 tablet şeklinde proviron kullandım,libido da baya artış olmuştu proviron ekledikten sonra ama fazla düşürdüm herhalde bu sefer testo kanda taşınma konusunda sorun yaşıyor sanırım.Baktırmadğım tek değer o kaldı sanırım ondan kaynaklı.
  2. Kürde cinsel isteksizlik

    Merhaba kardeşim kimse bir şey kullanmamı söylemedi kendi deneyimime göre 3-4 gün arayla 1mg arimidex kürde beni 20-40 pg östrojen aralığında tutuyor gün ile bir aralakası yok :), kimsenin aklıyla hareket etmiyorum.Östrojen 2. resimde estradiol e2 olarak gözüküyor sanırım gözünden kaçmış,iyi forumlar.
  3. Herkese merhaba,kür içinde cinsel isteksizlik yaşıyorum.500 eczane sust & 100mg anapolon kullanıyorum.Pzt,Cuma 1 mg arimidex alıyorum.Kan değerleri bana normal gözüktü sorun neden kaynaklı olabilir ?
  4. Hcg kullanımı

    Merhaba,daha önce kür geçmişi olmayan brinin haftalık 1000-1500hcg ile testislerden maximum verim alması mantıklı mıdır ? Dışardan alınan hcg sistem kapatır mı ,lh-fsh baskılar mı ? Teşekkürler.
  5. Tahlilden öncesi gün ilişki

    Cabaser ile prolaktini düşürüp ilişki sıklığını arttırmak mümkün müdür o zaman ? Prolaktini sıfırlarsak nasıl bir sonuç alırız ?
  6. Pct tamam,devam ?

    Merhaba pct nin 6.haftasındayım değerler bu şekilde, 100mg klomen 40mg tamoksifen devam ediyorum. Dozu yarılamak istiyorum uygun mudur ? 1 ay daha 50 klomen 20 tamoskifen devam etmeyi düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir ? Prolaktin cinsel olarak biraz baltalıyor beni açıkcası dostinex/cabaser müdahale etmem uygun olur mu ? Hangi doz uygundur dibe çekmek de istemem. Varikoselim olduğundan spermiogram da yaptırmak istiyorum bunun için zaman uygun mudur ? Teşekkürler.
  7. Pct tavsiyeleriniz :)

    1 aydan fazla oluyor, son kür sustan,tren e,bold.
  8. Pct tavsiyeleriniz :)

    Total test de şimdi çıkmış üst sınırda gözüküyor anlam veremedim ? Şimdi pct ye başlamam uygun mu yoksa kalan testoyu da sert ve yoğun antrenmanlara bitirip öyle mi başlamak daha mantıklı olur ? Teşekkürler.
  9. Pct tavsiyeleriniz :)

    Çok teşekkürler, parayla satın alınamayacak cinsten bilgiler emeğinize sağlık Ancak aklımda kalan diğer bir konu HCG nin neden işe yaramadığı ?Ovitrelle yi elimden geldiğince bölmeye çalıştım 1000-1500iu ya denk getirmeye çalıştım ancak hcg hiçbir fayda etmemiş ,en azından testislerin aşağı inmesi gerekmez miydi ?Sizce bunun sebebi nedir nerde hata yaptım ? Birde konu dışı merakımdan soruyorum blast,cruse şeklinde devam etmektense neden her kür sonu sistemi tekrar açmayı tercih ediyorsunuz ?Bunu da çok merak ediyorum arkasındaki mantık nedir ?
  10. Pct tavsiyeleriniz :)

    Metin abi cevabın için çok teşekkürler,pct ye başladığımda kanımda hiçbir ilaç yoktu o yüzden zamanlamanın kendimce doğru olduğunu düşünüyorum.Uzun süre kür yapmayı düşünmüyorum o yüzden pct süresini 2-3ay daha uzatabilirim. Klomen ve tamoksifen tam olarak nasıl bir sinerji oluşturuyor ?Ben tamoksifeni klomenden kaynaklı artan östrojenin yan etkilerinden korunmak için kullanılıyor diye biliyorum,beni aydınlatırsan çok sevinirim.Zira ne Serm ne ai kullandım bu zamana kadar kür içinde. Testislerimde hiçbir zaman fark edilir şekilde küçülme olmadı bu yüzden kıyas yapamıyorum yanlızca kasıklara doğru çekilme durumu var.Doz konusunda yardımcı olursan sevinirim 100mg klomen/40 tamoksifen uygun mudur ?ilk hafta 150mg klomen de yapabilrim ancak fazla dersen 100mg kullanırım.
  11. Pct tavsiyeleriniz :)

    Valla yol yakınken benimde aklımdan geçmiyor değil . Şaka bir yana hayatımda odaklanmam gereken farklı konular var bu yüzden uzun süre kür yapmayı düşünmüyorum. Eczaneye gidip sustanon almam 5 dk mı alır o iş kolay vücüda daha fazla zaman tanıyıp ne olacağını görmek istiyorum...
  12. Herkese merhaba,13 aylık kürümden çıkalı tam 1 ay oluyor. 4 adet ovitrelle ,30 gün boyunca 50 mg klomen kullandım kan testim bu şekilde. (Kan testi ,klomen ve hcg 1 hafta kesilip öyle yaptırılmıştır.) -Sonuçlar hakkında yorumunuz nedir ? -Prolaktin e müdahale etmeli miyim ? -Daha fazla HCG kullanmama gerek var mı,klomenle devam etmek yeterli olur mu ? -1 ay daha günlük 50 mg klomen kullanmayı düşünüyorum düşünüyorum ,1 ay sonra tekrar bir test yaptırcam sizin fikirleriniz nelerdir ? Teşekkürler. .
  13. Doğal yüksek testo

    Yüksek testo tam aksine mutluluk , enerji , libido verir. Bu testo değerine göre östrojen normal. Mutsuz ve depresif hissetmesi prolaktin kaynaklı olabilir bunun da testini yaptırmak faydalı olur. Genel olarak böyle yüksek değerler hipofiz bezinde bir sorunun da işareti olabilir. Arkadaşının yaşı kaç ,ergenlik döneminde böyle yüksek değerler, inişler çıkışlar normal sayılabilir eğer ergenlikteyse hormonlar zamanla yerine oturur ruh hali de düzene girer...
  14. Düşük e2 yükseltmek

    Başlayalı 7 hafta oldu 4-5 haftaya düzelir gibime geliyor.Önceki kürümde 8. haftada 70ng/dl e2 görmüştüm ama şu anki küre 0 değerlerle başladığım için biraz daha zaman alıcak gibi duruyor.
  15. Düşük e2 yükseltmek

    Yabancı bir forumda 10mg estrofemin hemen hemen 50ng/dl tekabül ettiğini söyleniyor ancak size hak verdim bu geçici bir çözüm olur sonrasında yine problem çıkarması çok muhtemel .Peki 500 iu pregnyl veya 100mg test prop sorunu kısa sürede çözebilir mi ? Covid sebebiyle kürü yarıda kesmek zorunda kalıp pct yapamamıştım bu yüzden e2 ve total test diplerdeydi sorunun e2 den kaynaklandığını düşünüyorum şu an 500 test e kürüne başlayalı 1.5 ay oldu test yüksek.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×