Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Gordo

Üye
  • İçerik sayısı

    133
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Gordo kullanıcısının son zaferi 20 Temmuz 2021

Gordo en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

67 Mükemmel

1 Takipçi

Gordo Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

853 profil görüntüleme
  1. Efedrin + kafein ve aspirin yağ yakımında faydalı mı?

    Bir dönem yetenek sınavları için her dozda kullanarak deneyimledim, kondisyon sağlamsa gerçekten çok farklı sonuçlar çıkarabiliyor, performans harici bence drug sınıfına da girebilecek bir madde çünkü spor harici kullandığında da öfori gibi etkiler yapıyor, zaten eskiden efedrini ecstasylerde kullanırlardı etki arttırmak için. Ben gerçekten gözümü karartarak kullanmıştım ideallerim büyüktü ama şimdi işi spor olmayan bir insan olarak gerek olmadığını düşünüyorum, aynı dönem clen de kullandım ikisinin de faydalarını gördüm(çok katı diyet ve antreman programında) ama yukarıdaki yorumda dediği gibi bunlar kalbimi epey yordu, genetik rahatsızlığım vardı ve 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde sinyal vermeye başlamıştı doktorum beni uyarmıştı. Eğer diyetiniz ve antreman düzeniniz iyi değilse 1 aylık bir çizelge yapıp katı diyet+düzenli cardio antremanı ile bence sağlığınızı riske etmeden güzel bir yağ yakımı sağlayabilirsiniz.
  2. Tren testi

    Pro v3 yerlioğluyerli, merdivenaltı bir marka keşke bildiğinizden şaşmasaydınız. En azından kürü bu tedirginliği yaşamadan kafanız rahat geçirirdiniz.
  3. Andozix markası

    Yardımcı olayım istedim ama değil kaynak isminin geçtiği bir tag, thumbnail bile yok.
  4. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    ilaçlar optimum pharmacıların yurtdışı için hazırlayıp korona patlayınca ülke içine sunduğu bir ürün, ne kadar dolu olduğu tartışılır(yanlış anlamayın kesinlikle kötülemiyorum sadece merdivenaltı bir ürün, garantisi yok).
  5. Anapolon 50 mg

    AAS ile karaciğerinizi yormak, gereksiz yere vücudunuza hasar vermek yerine(evet böyle çünkü aldığınız kiloları adeta işeyeceksiniz) yanına deneyimli ağabeylerimin tavsiye ettiği gibi testo ekleyin ve ya sadece testoyla gidin, tek başına anapolon kısa süreli performans kazancı harici hic bir şey kazandırmayacak
  6. Ereksiyon sorununun çözümü

    @rastlantisal abi 23 yaşındayım steroid falan kullanmıyorum dediğin gibi sadece psikolojik olarak erken boşalma yaşamaya başladım öncelerde böyle bi şey yoktu yarım saat, kırkbeş dakika ereksiyonumu düşürmeden birlikte olabiliyordum son zamanlarda bir çok şeyin stresi var ikidir yaşıyorum moralimi fena bozdu kafamı da toparlayamıyorum, en son 2 sene önce falan yine çok ağır bir dönemde yaşamıştım bu durumu
  7. Mh pharma kullanan var mi ? ilaç çalişiyor mu?

    İlaç yerlioğluyerli, bunun aksi bir şey kimse söyleyemez. Marka da ne kadar doludur meçhul ancak her markanın testosu az çok çalışıyor hammadde ucuz, önemli olan trenbolone gibi ilaçlarda vaadedileni ne kadar karşıladığı. Ürünün çıktığı ilk vakitler hakkında konu açmıştım inceleyebilirsiniz.
  8. Androchem marka

    Steroid kullanmıyorum 😅 Clenbuterol ve efedrin harici ilaç kullanma deneyimim olmadı, senelerin verdiği deneyim ve araştırma hevesiyle yazıyorum, hatta 15 dakika oturup azıcık yabancı dili olan herkesin elde edebileceği bilgiler ama insanlar hazır sunulmuş olunca oturup okuyorlar. Zaten belirtiyorum kullanma deneyimi olam arkadaşlar yazsın diye çünkü pratik deneyimin üstüne hiç bir şey bilmiyorum. Ancak spora tekrar dönersem ilacı sattıktan sonra alakayı kesmeyecek, verilen sorulara ezberden cevap vermeyecek, sattığı kişiyi kür içi psikolojisine göre gerektiği yerde telkin edebilecek, referansları güvenilir bir hocayla çalışırım, onun da zaten kim olduğu aşikar Her seferinde tekrarlıyorum yaşadığımız en ufak yan etkide hocanın bir telefon uzağınızda size cevap vereceğini bilmek bile kürün kalitesini arttırır. T.F nin E.T hakkında bi videosu var ifşa edeceğim diye whatsappı açıyor 30 tane cevaplanmamış müşteri mesajı var, kalkıp ben o adamdan asla ilaç almam mesela, hepimiz yetişkin insanların herkes kendisi karar versin tabii ki.
  9. Androchem marka

    İlaç hakkında internette Türkçe kaynak yok(hatta Türkiyede satışı var mı onu da bilmiyorum), ancak bir çok yabancı roid sitesinde satılıyor, legit sitelerinde hakkında çok az kötü yoruma rastladım ve hepsi tek bir ağızdan aynı şeyleri tekrarlıyorlar, ben karalamak için birilerinin yaptığını düşündüm çünkü birden fazla siteye baktım, olumsuz yorumlar az, çoğu müşteri memnun ancak ilacın menşeisi için Ingilitere dediklerini, ilaçların Ingiltereye yurtdışından geldiği söylüyorlar(muhtemelen Ingilteredeki sıkı tedbirler, yaptırımlar yüzünden üçüncü sınıf bir asya ülkesinde vs üretiliyor o yüzden). Ben olsam markaya bir şans tanırdım ANCAK kendi sitesinde Testosterone E 250 10 ml flakon 30 €, nasıl oluyor da burada 280 TL fiyata satılıyor, benim aklım almıyor? Toptan fiyattan almıştır deseniz ilacı üreten siteden daha düşüğe satacak kadar mı? bunun bir çok masrafı var almakla bitmiyor da. İngiltere-Türkiye çok alakasız coğrafyalar, işte tam da bunlardan şüphelenirdim. Düşünün ki komşu ülkeden dahi öyle bi araba ürün getirmek imkansıza yakınken(tedarikçi şirketle bağlantı kurmak, gümrükten geçirmek için kurulması gereken bağlantılar, nakliye rüşvet vs gibi faktörler) kalkıp İngiltereden ve ya o taraflardan mal getirip, bir de şirketten daha aşağı fiyata satmaları benim TR içi bu satıcılarla, bu ürünü almamam için yeterli nedenler. Satıcınız güvenilirse, daha önce aldığınız ürünlerden memnun kaldıysanız karar sizin, yine de ben macera aramak yerine coğrafyamızda tüm dünyaya ilaç tedarik eden markaları tercih ederdim.
  10. Psikolojik ilaçlar kullanırken definasyon

    Öncelikle foruma hoşgeldin, maalesef psilolojik rahatsızlıkların kalıcı tedavisi yok ancak geçmiş olsun. Yağ oranın eğer çok yüksekse, yani kilodan kastın karın kaslarının üstünün, hatların kapanması, hafif toplu olmak değilse sokak tabiri götü göbeği saldıysan bahsettiğin ilaçlar kalbini yoracağı gibi istediğin etkiyi de vermeyecek. Böyle bir durum varsa düzgün bir diyet ve antreman disipliniyle yağ oranını aşağıya çekip, öyle kullanın. Efedrini kesinlikle önermiyorum psilolojik anlamda olumsuz etkileri olan bir ilaç, ecstasylerin içine de etkisini arttırmak için koyarlar. Clenbuterol disiplinli bir diyetle şaşırtıcı sonuçlar veren bir ürün, vücudun çok çabuk tolere etmesi ve reseptörlerin kapanması dışında piramit sistemiyle kullanılabilir. Yohimbine ise şu an seçecek olsam kesinlikle tercihim olurdu ancak bunu inatçı yağlarımdan kurtulup, antreman kalitemi yükseltmek için yapardım. Dediğim gibi efedrin haricinde cok yüksek yağ oranlarında bu ilaçlar istediğiniz sonucu vermeyecektir, onun da vereceğini düşünme gerekçelerim ilacın ciddi kısa bir sürede etki etmesi, kuvvetli olması ve iştahı bıçak gibi kesmesi ancak pratik deneyimlerimden yola çıkarak kesinlikle psikolojiye etki ediyor. SARMS konusunda herhangi bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem, deneyimli üyeler tecrübelerini paylaşacaktır.
  11. Bio-peptide

    Ürünü iyisinden kötüsüne bir çok satıcıda gördüm, onun haricinde ufak bir araştırmayla bir çok yabancı roids sitesinde de satıldığını farkettim. Türkiyedeki ürünlerin ne kadar orijinal olduğu büyük bir soru işareti, şüpheyle yaklaşıyorum ve benim kanaatim bir çok satıcıdaki ürünlerin sahte olduğu, ancak marka yurtdışında da yer alan bir ürün. Çok bir güvenilirliği olmasa da doğrulama sistemi de bulunmakta. Kullanan üyeler ürün hakkındaki deneyimlerini, satın aldığı satıcıları kodlamak kaydıyla paylaşırsa alacak insanlar için bir kaynak olur. https://www.bio-peptide.com/
  12. Bioline

    Ürünün sitesi dahi yok, adı sanı bilinmiyor hakkında Türkçe/İngilizce hiç bir yorum yok. Forumda bu ilaç hakkında bir konuya denk geldim(bioline hakkında açılmış bir konu, normalde konusu açılmış markaların konusunu açmam ancak bayağı eski bir konu) ve @Bay-T ilacın sorunlu olduğunu, bir satıcının ürettiğini ve tüm ürünlerinin sorunlu olduğunu iddaa etmiş, bende aynı kanıdayım. Muhtemelen bahsettiği satıcı benim son zamanlarda foruma açtığım konulardaki ilaçları pazarlayan kişi. Bu kişinin elinde inanılmaz bir stok var, anlamlandıramayacak kadar fazla. Satıcının kullandığı site ismi St*****Tur***. Kesinlikle UGL bir ürün, hakkında paylaşabileceğim hiç bir şey yok. Kullanan, hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşırsa insanlara güncel bir kaynak olur.
  13. Rcpropharma

    İlaç hakkında internet üzerinde hiç bir bilgi yok, gerçekten çok garip bir satıcıda gördüğüm, garip bir ürün. Neden mi? çünkü adamlar ilacın üzerine trenbolone yerine trenbolon yazmışlar 😀. Siteleri tamamen copy paste site, bu sonuçlar doğrultusunda ilacın UGL ve türk işi olduğu kesin denebilir. Bu ilacı sadece bahsettiğim satıcıda gördüm, bir kaç instagram kullanıcısının tag'inde de gördüm ancak gönderiler silinmiş. Kullanmış olan üyeler deneyimlerini paylaşırlarsa almayı düşünen arkadaşlarımız için bir kaynak olur, iyi forumlar. https://www.rcpropharma.com/products.html
  14. Dr. monster labs

    Çok teşekkür ederim, senelerdir hep araştırırım paylaşacak bir platform bulamıyordum, burası gerçekten bir çok insana kaynak oluyor elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Sorma yine komedi markalardan biri ama bilmeyen insanlar kanabiliyor işte
  15. Dr. monster labs

    Ürünü bir kaç adı sanı pek duyulmamış bir steroid satış sitesinde gördüm. İncelediğimde ise hiç bir yerde ne görseli var, ne adına bir konu/yorum. Sitesinin de kıytırıklığına dayanarak(güvenlik sertifikası dahi yok) kesinlikle TR UGL. Boş mudur dolu mudur bilemem ancak kanaatim bu yönde, kullanmış olan üyeler deneyimlerini paylaşırlarsa başka insanlar için bir kaynak olur, iyi forumlar. http://drmonsterlabs.com/en/products/

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×