-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
2.5 aylık natural before after
Oluşturan:
anak1nskyw4lk3r, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Komutan
Esselamün aleyküm, nasılsınız iyisinizdir inşallah?
Dostlar çocukken kaynar suya düşmem sonucu bütün kemiklerim ve derim erir hale geldi. Doktorlar Dead dese de hayata tutundum. Fakat bileklerim hep ince, sıska kaldı. Ne kadar kilo alsam spor yapsam da hiç bi zaman bileğe gelişim yakalayamadım. Zamanında Kür de yapmıştım. Bilek harici her yerim gelişmişti. Bilek için verebileceğiniz extrem bir hareket, yöntem veyahut internette satılan aletler var mı ? Teşekkürler.
-
Yazan: Bezgin
Selam dostlar,
Bir süredir düzenli olarak spor yapıyorum (1,5 Yıl) ve beslenmeme dikkat ediyorum. Şu anki formumdan genel olarak memnunum ama artık bir tık daha ileriye taşımak istiyorum. Hedefim biraz daha kas kütlesi kazanıp özellikle göğüs, omuz ve karın bölgesinde dolgun bir görünüm elde etmek. Antrenman düzenim haftada 3 gün ağırlık temelli (Full Body), beslenmem yüksek protein ve dengeli makrolarla ilerliyor. Ancak son zamanlarda gelişimim biraz yavaşladı gibi hissediyorum.
Bu yüzden, bu seviyeden sonra nasıl ilerleyebilirim diye sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca, ufak destekler veya düşük doz steroid / peptid kullanımı hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Henüz böyle bir şeye başlamadım ama araştırma aşamasındayım mantıklı bir adım olur mu ? risk/fayda dengesi nasıl olur diye sizden fikir almak isterim.
Aşağıda güncel formumu paylaşıyorum:
Vücut Bilgilerim
Ölçü / Bilgi Değer Yaş 26 Boy 181 cm Kilo 75 kg Yağ Oranı %10 Kol Ölçüsü 38 cm Bel Ölçüsü 78 cm Kullandığım Supplementler
Ürün Not Whey Protein Antrenman sonrası 1,5 ölçek Kreatin Monohidrat Günlük 3 g Omega-3 Günde 1 kapsül Multivitamin Her sabah B12 Vitamini Haftada 3-4 kez 1 kapsül D Vitamini Günlde 1 kapsül C Vitamini Günlük destek amaçlı 1 kapsül ZMA (Çinko, Magnezyum, B6) Akşam yatmadan önce 1 kapsül Deve Dikeni (Milk Thistle) Haftada 2 bardak çay şeklinde. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi antrenmanlar.
-
Yazan: Kara80
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ilk üç hafta test prop haftada 300mg sonraki 2.5 hafta ise test enantat haftada 500 5.5 haftadır test kullanıyorum değişen tek şey 2 cm kol artısı 5cm Omuz artısı bel aynı onun dışında başka bise değişmedi bide damarlanma arttı acaba ben mi sabırsızım?
GÜNCEL ÖLÇÜLER:
Omuz 135 Kol 40 Bel 81 Kg 76 Ayrıca danabol eklemeyi düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir yoksa only test devam mı edeyim?
-
Yazan: Fkehlibar
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Natural ve kür geçmişi olmayan bir öğrencim ile başımdan geçen süreci anlatacağım. Öğrencim kan tesi vermek istediğini söyledi. Karaciğer,böbrek,tam kan sayımı gibi testlerle beraber hormon testi de verirsen bakalım görelim demiştim. Test sonucunda öğrencimin total testosteronu düşük çıktı.
Şöyle bir kombin planladım;
Günlük;
Gündüz: Omega3(1000 mg),D vitamini (2000 iu) Gece: tribulus(1000 mg),çakşır otu(1 yemek kaşığı tozu 1 bardak suyla demlenerek içildi),çörek otu yağı hapı(1kapsül),çinko(zinco220 1 kapsül),magnezyum(250 mg citrate). Bu şekilde 6 hafta yaptıktan sonra kan testi verdik. Sonuç beklediğimden de harika.
Referansın altında olan testosteron referansın üzerine çıkmış.
-
Yazan: parfait16
Öncelikle herkese selam,
Yaşım 28, yaklaşık 11 aydır vücut gelişmeyle ilgileniyorum. Şimdiye kadar aminoasitler kullandım L-carnetin, CLA bcaa kreatin protein tozu. Bunlar ile doğal sayılabilir miyim bilmiyorum ama sizler daha iyi bilirsiniz. Değişimimi sizlerle paylaşmak istedim ve bundan sonra ki sürecim hakkında sizlerden bilgi alıp değerlendirmek isterim..
Şimdiye kadar kalori açığı ile zayıflamaya çalıştım 92 kg başladığım süreçte şu anda 77 kiloyum. Paylaşacağım ilk after resmi pumpsız boş mide ile çekindiğim resim sonrası spordan geldikten ve beslendikten sonrası
Not: Son 1 haftadır nutricost yohimbine HCl kullanıyorum günde 20mg bölerek kullanıyorum ve kardiyoda bana etkisi çok iyi oldu ve 1 kg kadar verebildim 78 den 77 kg'ya düşebildim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
-