Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anak1nskyw4lk3r

Üye
  • İçerik sayısı

    98
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

anak1nskyw4lk3r kullanıcısının son zaferi 17 Eylül 2022

anak1nskyw4lk3r en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

42 Mükemmel

1 Takipçi

anak1nskyw4lk3r Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 03-08-2000

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 21 yaşında, trapez ve bacak antrenmanı hastası, fakat trapez ve bacakları bir türlü gelişmeyen genç. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Üniversite
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 'sahte' steroid sonrası obez olan genç

    Söylediği hiçbir şey doğru değildir bu arkadaşın, tek enjeksiyonla obez oldum diyor muhtemelen uzun süre kullandı ilaç içeriğinde insülin vardı ve şeker hastası olup kilo aldı, bu hale geldi.
  2. Yüksek e2 ve prolaktin için yardım

    Ben haftada 2 kere çeyrek şeklinde (yani toplamda yarım tablet) dostinex alarak kontrol sağlamıştım. Arimidex ise rutin kullanılacak bir şey değil.
  3. Seks hakkında

    Deca ve Tren kullanırsan bir daha eski performansını yakalayamama şansın var. Only testo gidip hormon dengeni kontrol altında tutarsan en az zararla çıkabilirsin. Tabi bu sefer e küre girdik tam girelim bari mantığı gelince işler karışıyor. İkilemdeysen vazgeçmeni öneriyorum. Doğal halinle sahip olduğun libido ve ereksiyonun tadını çıkar, kür sonrası bu ereksiyonu şansına bırakma çünkü hiçbir görüntü sağlıktan önemli olmuyor işin sonunda...
  4. Seks hakkında

    Ben teşekkür ederim üstad. Yaşayarak öğrendim maalesef. Kür öncesi performansım 100 ise kür içinde ve sonrası artık 80 bile göremiyorum. Testosteron yüksek fakat hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. Bununla yaşamayı öğrendim. Küre girecek arkadaşlara tek önerim, testosteron aldığınız zaman vücudunuzda artan tek şey testosteron olmuyor. Vücudumda normal bir erkekten 10 kat fazla hormon taşırken penisimin ilişki esnasında içeri kaçtığını gördükten sonra hiçbir şeyin sağlık ve doğal halinizle yarışamayacağını anladım ve fişi çektim. Hormonlar oyuncak değildir, libido artsın diye kullanılacak bir şey hiç değildir. Yarışmayacaksanız uzak durunuz...
  5. Seks hakkında

    İlaç kullandığında libido yükselir, çok daha sert ereksiyon olursun gibi genel kalıp cümleler bana göre ezberden ibaret. İlaç kullandığında testosteron seviyen yükselir fakat bunu doğru şekilde yönetmezsen olay sadece istek olarak kalır, cinsel ilişki esnasında penisin içeri bile kaçar. Yükselecek tek hormon testosteron değil çünkü. Her çeşit hormon arasında bir denge var. Ayrıca artık doğal değil de yapay olacağı için, dalgalanmalar yüzünden bazen sıfır ereksiyon bazen ise demir gibi olabilirsin. İlaç kullanınca sabah akşam ereksiyon olacağım istekli olacağım beklentilerine girersen 3 ay sonra psikiyatri randevusu alırsın.
  6. Dht ve östrojen,kana nereden geliyor?

    DHT, karaciğer, cilt ve kalp beyin gibi bölgelerde testosterondan sentezlenir (üretilmiş olur). Estradiol da aynı fakat ek olarak testis kaynağını da buldum.
  7. Pharm tec ve pharma group markalarını almayın.

    "Antrenman sistemini değiştir" cevabından belli zaten ilaçların sahte olduğu. İlaç doluysa 3 tane şınavla da 3-5 hafta sonra o değişimi ve adeleyi hissediyorsun.
  8. Düşük testo sorunsalı

    Testosteron seviyenizi DAA, DHEA, GABA ve boron kullanımıyla 2 değil de 6-7 seviyelerinde tutma şansınız olabilir. Ömür boyu TRT ile uğraşmadan önce internette pek bilinmeyen bazı takviyeleri kullanabilirsiniz. Örneğin DAA, kullanıcılarında yaklaşık %45 oranında testosteron artışı sağlamış ve bilimsel deneyde incelenmiş tek takviyedir fakat internette testosteron arttırıcı yazdığınızda çinko, d3 gibi temel ve basit bilgiler karşınıza çıkar. Daha kapsamlı arama yapılırsa, testosteronu üst referansta tutacak çok fazla bitkisel ilaç var.
  9. Definasyonda tavuk

    Domates soğan atmanın neresi definasyona zararlı olabilir, yarın Men's Physique çıkmayacaksan böyle şeyleri asla dert etmemen taraftarıyım, definedeyim enerji içeceği içip bazen şeker kullanıyorum hamburger yiyorum ve yağ oranım çok düşük. Beynini nasıl programlarsan öyle ilerlersin, definasyonda şu bu olmaz diye kural koyanlar doğru bir şey yapmıyor çünkü bünye ve genetik denen gerçek var. Sabah akşam tartı kullanan arkadaşımın yanında jelibon yiyorum ve daha defineyim. Yapacağın en iyi şey bünyeni ve vücut tipini analiz edip kendi kurallarını kendin koyman. Domates atma diyeni dinleme, at ve gör etkisini eğer yağlanıyorsan bırakırsın.
  10. Dostinex dozaji

    Ben yarımı da ikiye bölüp 3er gün arayla alıyordum işe yaramıştı.
  11. Genotropin 12mg boy uzaması 2ünite

    Yok öyle bir şey.
  12. Genotropin 12mg boy uzaması 2ünite

    shin box get up exercise uygula düzenli şekilde boyun uzayacak.
  13. Trt pct vb sertleşme sorunu

    Hocam bu anlık çözüm mü (İçerisinde viagra vs mı eklemişler) yoksa tedavi niyetine kullanılabilir mi acaba güzel bir değerlendirme yapar mısınız Pornstar için.
  14. Only testo sonrası kan değerleri

    Haklısınız vücuda dinlenme fırsatı vermeden direkt takviye sormuşum. Bu bir hata fakat işte konu ereksiyon olunca sabırsızlandım sanırım. Kürde hepsi sıfırdı PCT yapmadan direkt açıldı ama bunda bünye de çok etki ediyor sanırım geçen sene yüksek doz bolde ve bilinçsiz danabol sonrası da PCTsiz döngüm hemen açılmıştı. Benim uyguladığım yöntem her gün arjinin ve folik asit almak gerisini bünyem hallediyor sanırım. Tribulus haftada 2 tablet aklıma geldikçe atıyorum.
  15. Only testo sonrası kan değerleri

    Yasak değil sanırım yasaksa kaldırırım yanıtı: Kürün 2.5 ayı aburaihan 2.5 ayı zphc (zphc orijinaldi) Testlerin tamamı kür sonrası. Herhangi bir PCT de yok dostum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×