-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Bileklerimi geliştirmek için hangi programa veya tavsiyeye uymalıyım?
Oluşturan:
Komutan, in Antrenman programları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Kara80
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ilk üç hafta test prop haftada 300mg sonraki 2.5 hafta ise test enantat haftada 500 5.5 haftadır test kullanıyorum değişen tek şey 2 cm kol artısı 5cm Omuz artısı bel aynı onun dışında başka bise değişmedi bide damarlanma arttı acaba ben mi sabırsızım?
GÜNCEL ÖLÇÜLER:
Omuz 135 Kol 40 Bel 81 Kg 76 Ayrıca danabol eklemeyi düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir yoksa only test devam mı edeyim?
-
Yazan: Tibet Ulubey
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
SORULARIM:
12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
-
Yazan: crizbi01
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
TRT Dozda testosteron kullanıyorum 200 civarı haftalık. Testosteronum çok düşüktü. Yağlı olduğum için arimidex kullandım çeyrek dozlarda ama sanırım bayağı baskıladık. Bilek eklemlerimde ağrı oluyor.
Ne yapmamı önerirsiniz?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Vezuchiy
Arkadaşlar dün yaptığım kickbox sparring'inden sonra sanırım elimi sakatladım antremandan sonra acıma yoktu gece yine yoktu sabaha karşı birşeyler yemek için uyandım yine bir acı hissetmiyordum ardından öğlen 1 de uyandım dehşet bileğimi çeviremiyorum kapı v.s açarken bile ağırıyor. geçen senede başıma gelmişti atlatmam çok uzun sürdü bu konu hakkında ne yapabilirim ve kürümü bırakayım mı? 750 testo 750 bolde ile ilerliyorum. @metinav
Ağrıyan bölge tam olarak şurası fotoğraf temsili dir
-
Yazan: Aksiyonist
Merhaba vücut geliştirme sporunu 1 sene evde yaptım ve 1 senedir yapmıyordum, şu an 5 aydır spor salonunda çalışıyorum.
Boyum 1.74 Kilo 85 Yağ oranı 22 (kalça 100, bel 97) Kol 40 cm Kullandığım suplementler, bigjoy et ve whey protein, bcaa, kingsize pre workout, creatine.
Not: Bulktayım, olabildiğince beslenmeye çalışıyorum, fakat evli olmam ve tr şartları gereği özel öğünler falan yapamıyorum ne denk gelirse onu yiyorum
@metinav @Bay-T @otopsicikedi @Semih Erarslan @forbit @Laurence@SPECTRE @Vural2 @QuheyLaN, @Tr3n @Kapukaya @volkan46, @ufukbelli.06 @SERKO@Rdm@rastlantisal@Ironmann
VID-20240107-WA0007.mp4
-