-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yağlanmadan kas kütlemi arttırmayı planladığım kür planlaması hk.
Oluşturan:
arnold ciwardanegezer, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: barannkhrman7
Abilerim kardeşlerim merhaba,
Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Wassat26
Merhaba,
Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?
-
Yazan: Crimson
Merhaba,
yaşım 30
80 kiloyum
Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
-
Yazan: MainEK
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 23 Boy: 1.74 Yağ: %18 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ? Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: sadialps
Merhabalar,
İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var.
Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
-
