Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    183
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Eğer senin yazdığın adresten farklı adrese yollayan satıcıysa yeniden yollarlar en kötü ihtimalle benim başıma şöyle bir şey gelmişti buydeus dan sipariş vermiştim bana yanlış tracking numarası atmışlardı sipariş bulgaristana gelicek diye bekledim en son macaristanda dağıtıma çıktı sonra redditten ulaştım adamlara doğru tracking numarasını yolladılar. Para pharmanın çok fazla olumlu geri dönüşü var ama npp lerine boş yazan gördüm.

npp zor hammadeli ilaç değil ya bence boş değildir. Eğer nppsi boşsa rimosunun falan yanından geçmemek lazım zaten. Ama şuan çok pişman oldum, eu domestic bi yerden alsaydım bunları çekmezdim. Şimdi siparişi yeniden göndermeye kalksalarda gene 2 haftayı bulacak neredeyse.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    335
the_escobar, 21 dakika önce yazdı:

npp zor hammadeli ilaç değil ya bence boş değildir. Eğer nppsi boşsa rimosunun falan yanından geçmemek lazım zaten. Ama şuan çok pişman oldum, eu domestic bi yerden alsaydım bunları çekmezdim. Şimdi siparişi yeniden göndermeye kalksalarda gene 2 haftayı bulacak neredeyse.

Ben de npp nin boş olduğunu düşünmüyorum çünkü para pharma rimo 200 kullanıp pip yaşayan çok insan var özellikle pip yapması için bir madde katmıyorlarsa dolu demek npp de çok ucuz bir de yorumu yazan ne kadar tecrübeli ne doz kullandı belli değil önüne gelen yorum yapıyor belki de adam 150 npp kullandı ve çok büyük bir fark bekledi

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 2.10.2025 - 22:37 yazdı:

Kargo işi ne oldu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Kargo işi ne oldu ?

Biz sizin adrese gönderdik yanlış bir şey yok tarzı bir şeyler dediler. Kargo gelmediyse reship yapmıyoruz falan dediler. Ben de alttan girdim üstten çıktım, tabiri caizse içlerinden geçtim ve şimdi reship yaptırıyorum kabul ettiler 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

Biz sizin adrese gönderdik yanlış bir şey yok tarzı bir şeyler dediler. Kargo gelmediyse reship yapmıyoruz falan dediler. Ben de alttan girdim üstten çıktım, tabiri caizse içlerinden geçtim ve şimdi reship yaptırıyorum kabul ettiler 😄

İyi bari reship yaptılarsa

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 5.10.2025 - 15:31 yazdı:

İyi bari reship yaptılarsa

Bugün hepsi geldi. Ben kargo gelmedi diye şikayet edince benim aldığım flakon kadar da tekrar göndermişler, onlar da şuan belçikada bekliyor 😀 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Bugün hepsi geldi. Ben kargo gelmedi diye şikayet edince benim aldığım flakon kadar da tekrar göndermişler, onlar da şuan belçikada bekliyor 😀 

Nasıl yanlış adrese gitti dediklerin mi geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, Şimdi yazdı:

Nasıl yanlış adrese gitti dediklerin mi geldi

Kanka sistemde teslim edildi gözüktükten 3 gün sonra teslim oldu. O arada da reship yaptıkları için aynıları tekrar gönderildi, havadan 8 flakon 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 22 dakika önce yazdı:

Kanka sistemde teslim edildi gözüktükten 3 gün sonra teslim oldu. O arada da reship yaptıkları için aynıları tekrar gönderildi, havadan 8 flakon 😁

Çok iyi olmuş

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183

@berkay16 dostum selam. Şuan pmr..'de site geneli %40 indirim yapmışlar. Bende tren alacaktım pharmaqo hiç denemiş miydin? Ultima düşünüyordum, harbi sağlam marka ama arada 40 dolar fark oluyor 2 trende. Direkt pharmaqo alayım diyorum.

Sanırım @ArdaKarakurt sende denemiştin dostum pharmaqoyu

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

@berkay16 dostum selam. Şuan pmr..'de site geneli %40 indirim yapmışlar. Bende tren alacaktım pharmaqo hiç denemiş miydin? Ultima düşünüyordum, harbi sağlam marka ama arada 40 dolar fark oluyor 2 trende. Direkt pharmaqo alayım diyorum.

Senin kargoların ulastımı eline kanka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

Ben denemedim pharmaqo ama arda sanki full pharmaqo kullanıyodu ben şuan dp sustanon kullanıyorum trt için deri altı vurmaya başladım 1 aya yakındır fena rahat trt için kas delmeye gerek yokmuş hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
Ferdikra, 16 dakika önce yazdı:

Senin kargoların ulastımı eline kanka

ulaştı ulaştı 2-3 haftadır onları vuruyorum. Türk markalarla tamamen ilişkimi kestim artık 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

ulaştı ulaştı 2-3 haftadır onları vuruyorum. Türk markalarla tamamen ilişkimi kestim artık 😄

Fark nasıl 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    802
berkay16, 02.10.2025 - 23:09 yazdı:

Ben de npp nin boş olduğunu düşünmüyorum çünkü para pharma rimo 200 kullanıp pip yaşayan çok insan var özellikle pip yapması için bir madde katmıyorlarsa dolu demek npp de çok ucuz bir de yorumu yazan ne kadar tecrübeli ne doz kullandı belli değil önüne gelen yorum yapıyor belki de adam 150 npp kullandı ve çok büyük bir fark bekledi

Rimobolanı 1 ml de max 150 mg civarı yapabilirsin, daha yüksek mg larda yapılırsa her türlü sorun çıkartıyor. İlacın 1 ml de 100 mg olarak satılmasının bi nedeni var :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Ben denemedim pharmaqo ama arda sanki full pharmaqo kullanıyodu ben şuan dp sustanon kullanıyorum trt için deri altı vurmaya başladım 1 aya yakındır fena rahat trt için kas delmeye gerek yokmuş hiç 

sence pharmaqo alınır mı peki ne diyorsun? pharmacom da uygundu, ultima 2 treni shippingle 154 dolara geliyor fazla bi tık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335

sence pharmaqo alınır mı peki ne diyorsun? pharmacom da uygundu, ultima 2 treni shippingle 154 dolara geliyor fazla bi tık

Psl de tren e 47 dolara geliyor pmr önce bindirmiş sonra indirmiş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
Ferdikra, 28 dakika önce yazdı:

Fark nasıl 😀

valla yeni ilaçlara geçtiğimden beri ilk defa hormon kontrolünde zorlanmaya başladım. Meme ucu ağrıları, sıvı gelmesi vs sorunları yaşadım. Aslında baktığında eski vurduğum dozlarla hemen hemen aynı vurmama rağmen çok fark var. Tabi türk malında ml/250mg testo yazıyor ama belki içinde 150 var 😃 Hala 1.5ml testo vuruyorum ama ilk defa bu kadar dolu vurunca aromatize oldu diye tahmin ediyorum. İlaçların doluluğu her türlü çok iyi bizim türk markalarından.

berkay16, 22 dakika önce yazdı:

Psl de tren e 47 dolara geliyor pmr önce bindirmiş sonra indirmiş

psl'i bilmiyorum top 10da falanda yok nerde o ucuzmuş 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 24 dakika önce yazdı:

valla yeni ilaçlara geçtiğimden beri ilk defa hormon kontrolünde zorlanmaya başladım. Meme ucu ağrıları, sıvı gelmesi vs sorunları yaşadım. Aslında baktığında eski vurduğum dozlarla hemen hemen aynı vurmama rağmen çok fark var. Tabi türk malında ml/250mg testo yazıyor ama belki içinde 150 var 😃 Hala 1.5ml testo vuruyorum ama ilk defa bu kadar dolu vurunca aromatize oldu diye tahmin ediyorum. İlaçların doluluğu her türlü çok iyi bizim türk markalarından.

psl'i bilmiyorum top 10da falanda yok nerde o ucuzmuş 😁

Euro pharmacies satıyor eroidsde değil yabancı site ismi vermek yasak değildi heralde ya puritylabsource diye bir site 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Euro pharmacies satıyor eroidsde değil yabancı site ismi vermek yasak değildi heralde ya puritylabsource diye bir site 

baktımda tren e pharmaqoda daha ucuza geliyor, senin dediğin yerde de sale kısmındakiler çok uyguna satılıyor sarmslar 11-12 euro falan. Ne kadar sağlam acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 29 dakika önce yazdı:

baktımda tren e pharmaqoda daha ucuza geliyor, senin dediğin yerde de sale kısmındakiler çok uyguna satılıyor sarmslar 11-12 euro falan. Ne kadar sağlam acaba

Sağlam diye biliyorum bi forumda çok kullanan tavsiye eden var international olan kisma baktin değil mi ? Bir de %10 crypto indirimi oluyor 52$ dolar tren e 47 ye düşüyor cardarine ve mt2 acayip ucuz bir de ama marka sağlam marka satıcı da sağlam diye biliyorum ama henüz alışveriş yapmadım araıkta stok olursa rimo alıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 10.11.2025 - 19:18 yazdı:

Sağlam diye biliyorum bi forumda çok kullanan tavsiye eden var international olan kisma baktin değil mi ? Bir de %10 crypto indirimi oluyor 52$ dolar tren e 47 ye düşüyor cardarine ve mt2 acayip ucuz bir de ama marka sağlam marka satıcı da sağlam diye biliyorum ama henüz alışveriş yapmadım araıkta stok olursa rimo alıcam

acaba site sağlam mı işte alırsan haber edersin

@berkay16 kanka ultimadan ıgf1 almayı düşünüyorum bogo var. Bunlarda ba water yanında göndermiyorlardır değil mi? Ekstra ba water 33 dolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183

sarms mk677 ve rad alıcam psl'de mknın aksiyonu yok, driadada her türlü daha uyguna geliyor. Evoya bakıyorum adamlar pureanabolics, zphc gibi markalara scam diye konular açmışlar, herkes kendi markasını satma derdinde. Çok taraflı bir forum gibi geldi. @berkay16

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 30 dakika önce yazdı:

sarms mk677 ve rad alıcam psl'de mknın aksiyonu yok, driadada her türlü daha uyguna geliyor. Evoya bakıyorum adamlar pureanabolics, zphc gibi markalara scam diye konular açmışlar, herkes kendi markasını satma derdinde. Çok taraflı bir forum gibi geldi. @berkay16

Sarmslarda fena indirim varmış harbi driadada ama mk nın stoğu bitmiş sipariş vermediysen stock alarmı aç bence indirim daha uzun stok gelir yüksek ihtimal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Sarmslarda fena indirim varmış harbi driadada ama mk nın stoğu bitmiş sipariş vermediysen stock alarmı aç bence indirim daha uzun stok gelir yüksek ihtimal

ara ara geliyor ben kaçırıyorum ama yakalayacam. Şu evoda takıldıça canım sıkıldı tüm markalar çöp, bi adamların sponsorları kaliteli, hiç kötü yorum yok ne hikmetse 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.