Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Ferdikra    189
berkay16, 30 dakika önce yazdı:

Ben dragonun kargosunu deneyimledim iyiydi para pharmayı bilmiyorum, dragon sustanonların akışkanlığı çok güzel elimdeki deus enanthatelarla aynı mct yağı ama dragon daha kaliteli duruyor viskozite olarak.

Dragonu tr den mı aldın yoksa yurt dısından mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174
Ferdikra, 50 dakika önce yazdı:

Dragonu tr den mı aldın yoksa yurt dısından mı

Yurt dışı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174

image.thumb.png.e91be4de7a7215cec62037a40d8f4571.png@the_escobar para pharma satan sitede böyle bir durum var bu arada mesaj attım dragon rimo 96 dolara denk geliyordu ben diğer dragon sitesinden aldığımda böyle bir şey olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

böyle bir cevap gelmiş

image.thumb.png.1266b75b87c8699d0269ab1a5f675b5e.png

bende buradan alacaktım. Ekstra ne kadar vergi koyabilir ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

bende buradan alacaktım. Ekstra ne kadar vergi koyabilir ki?

asyadan geldiğini düşünürsek %20 olması lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

asyadan geldiğini düşünürsek %20 olması lazım

öyle saçmalık mı olur ya 1 flakon parası gidiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

öyle saçmalık mı olur ya 1 flakon parası gidiyor

muhtemelen düşük ihtimaldir ya sorumluluk üstlenmemek için yazmışlardır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

muhtemelen düşük ihtimaldir ya sorumluluk üstlenmemek için yazmışlardır

bende yazdım detaylı bir sordum bakalım. Bide başka sitede daha ucuz para pharma bulursan %10 indirim kampanyası varmış bende daha ucuz buldum yazdım, satın alırken indirimi yapalım dediler 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bana bu hayatta pharmaqo aldırabilecek hiç bir güç yok. 
para Pharma süper marka. Benim bildiğim çok satıcısı yok. 2 satıcı Amerika domestik ve 1 satıcı uluslararası yolluyor biliyorum. Sahteleri çıktı mı fikrim yok.

driada iyidir ama lab test sonuçları ve kullanıcı kan sonuçları para pharma kadar iyi değil. Driada’nın sanırım sahteleri var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 15 dakika önce yazdı:

Bana bu hayatta pharmaqo aldırabilecek hiç bir güç yok. 
para Pharma süper marka. Benim bildiğim çok satıcısı yok. 2 satıcı Amerika domestik ve 1 satıcı uluslararası yolluyor biliyorum. Sahteleri çıktı mı fikrim yok.

driada iyidir ama lab test sonuçları ve kullanıcı kan sonuçları para pharma kadar iyi değil. Driada’nın sanırım sahteleri var.

hocam malum yurtdışı forumda top 4teki satıcıdan alıcam bende. Şuanlık son kararım para pharmada. Dediğin gibi yurtdışında forumda vs. sahte denk gelen görmedim. Ayrıca fiyatlarda makul geldi.

1x enanthate, 2x npp(150mg), 2x mast prop, dragon 100 tablet yk11 toplam 240 dolar gibi yapıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, Şimdi yazdı:

hocam malum yurtdışı forumda top 4teki satıcıdan alıcam bende. Şuanlık son kararım para pharmada. Dediğin gibi yurtdışında forumda vs. sahte denk gelen görmedim. Ayrıca fiyatlarda makul geldi.

1x enanthate, 2x npp(150mg), 2x mast prop, dragon 100 tablet yk11 toplam 240 dolar gibi yapıyor

Para pharma’da ben de sorun görmedim. Dürüst olmak gerekirse pharmaqo’nun sorunlu satışları 3-4 yıl önceydi. Sonra vial şekilleri, etiketleri değişti. Şuan kalite sorunları yok deniyor. Ama o eski kötü viallar yıllar önceden de olsa hala ağızda kötü tadı var. 

para pharma’da hiç bir zaman öyle şeyler olmadı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 15 dakika önce yazdı:

Para pharma’da ben de sorun görmedim. Dürüst olmak gerekirse pharmaqo’nun sorunlu satışları 3-4 yıl önceydi. Sonra vial şekilleri, etiketleri değişti. Şuan kalite sorunları yok deniyor. Ama o eski kötü viallar yıllar önceden de olsa hala ağızda kötü tadı var. 

para pharma’da hiç bir zaman öyle şeyler olmadı. 

hocam şuan pharmaqo'da öyle sıkıntılı değil, sağlam fakat nolursa olsun şu saydığım ürünleri pharmaqoda 40 50 dolar fazlaya alırsın nerdeyse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 34 dakika önce yazdı:

hocam şuan pharmaqo'da öyle sıkıntılı değil, sağlam fakat nolursa olsun şu saydığım ürünleri pharmaqoda 40 50 dolar fazlaya alırsın nerdeyse

Eğer pharmaqo pahalı. Eğer para pharma’yı tahmin ettiğim satıcıdan alıyorsan artı crypto ödemede %40 indirim de alıyorsun. Para pharma fiyatı çok çok iyiye geliyor. O kalite o fiyata açıkçası rakipsiz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 9 dakika önce yazdı:

Eğer pharmaqo pahalı. Eğer para pharma’yı tahmin ettiğim satıcıdan alıyorsan artı crypto ödemede %40 indirim de alıyorsun. Para pharma fiyatı çok çok iyiye geliyor. O kalite o fiyata açıkçası rakipsiz. 

aynen zaten crypto indirimiyle o kadar ürünü 240 dolara alıyorum 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

aynen zaten crypto indirimiyle o kadar ürünü 240 dolara alıyorum 😄

Gönül rahatlığı ile al hocam. Satıcı güvenilir, ürünler kaliteli. İyi bir kür olsun: 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 6 dakika önce yazdı:

Gönül rahatlığı ile al hocam. Satıcı güvenilir, ürünler kaliteli. İyi bir kür olsun: 

inşallah hocam. durumdan haberdar ederim 🙌🏽

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

inşallah hocam. durumdan haberdar ederim 🙌🏽

mast özellikle ne yapıyor haberdar et. Malum kıtlık sonrası bulunmaz oldu. Sen mast p almışsın. Onda henüz stok yok sorunları yok. Mast e kalmadı. Senin tüm stack her iki günde bir enjeksiyon gerektiriyor. 

Ben powder sorunları başladığından beri primo ve mast almıyorum. Çok yerde sahte yada underdone raporları geliyor. Çoğu yerde yok, olan yerlerde ise Zaten fiyatları uçtu. Şimdiki kürüm test e 300 mg + eq (boldenone) 300 mg. Son 6 hafta anavar ekleyeceğim 50 mg her gün. Yanında HCG, hgh var. 

kıtlık bitene kadar favorim eq. Kıtlık bittikten hemen sonra bile primo, mast almayı planlamıyorum. Çünkü hazırladıkları underdone, yada fake malları satıp bitirmeye çalışmaya devam edecekler. Yani uzun süre test + eq ikilisi olacak benim için. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 21 dakika önce yazdı:

mast özellikle ne yapıyor haberdar et. Malum kıtlık sonrası bulunmaz oldu. Sen mast p almışsın. Onda henüz stok yok sorunları yok. Mast e kalmadı. Senin tüm stack her iki günde bir enjeksiyon gerektiriyor. 

Ben powder sorunları başladığından beri primo ve mast almıyorum. Çok yerde sahte yada underdone raporları geliyor. Çoğu yerde yok, olan yerlerde ise Zaten fiyatları uçtu. Şimdiki kürüm test e 300 mg + eq (boldenone) 300 mg. Son 6 hafta anavar ekleyeceğim 50 mg her gün. Yanında HCG, hgh var. 

kıtlık bitene kadar favorim eq. Kıtlık bittikten hemen sonra bile primo, mast almayı planlamıyorum. Çünkü hazırladıkları underdone, yada fake malları satıp bitirmeye çalışmaya devam edecekler. Yani uzun süre test + eq ikilisi olacak benim için. 

hocam siparişi henüz geçmedim. Bir iki gün içinde netleştirip alıcamda şimdi dragonun primo 200ünü gördüm aynı sitede. İndirimle beraber 96 dolara denk geliyor. Haftalık 300 masteron kullanacağıma 300 rimo kullanırım. Masteronla kıyasladığında 30-40 dolar civarı fazla fakat büyüme dönemi sağlam rimo için göze alınabilir bir fiyat farkı gibi. Hem fiyatı ucuz değil hemde bence dragon gibi bir marka tokatlamaya kalkmaz milleti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 7 dakika önce yazdı:

hocam siparişi henüz geçmedim. Bir iki gün içinde netleştirip alıcamda şimdi dragonun primo 200ünü gördüm aynı sitede. İndirimle beraber 96 dolara denk geliyor. Haftalık 300 masteron kullanacağıma 300 rimo kullanırım. Masteronla kıyasladığında 30-40 dolar civarı fazla fakat büyüme dönemi sağlam rimo için göze alınabilir bir fiyat farkı gibi. Hem fiyatı ucuz değil hemde bence dragon gibi bir marka tokatlamaya kalkmaz milleti.

200 primo’un yapacağı pip’e dayanırsan al. 200 alınmıyor genelde çünkü o acı katlanır değil uzun vadede. Glute yapıyorsan üstüne oturamayabilirsin. Primo 100’den daha yüksek doz pip (post injection pain= enjeksiyon sonrası ağrı) için davetiye. 

tarihinde falconthered tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 1 dakika önce yazdı:

200 primo’un yapacağı pip’e dayanırsan al. 200 alınmıyor genelde çünkü o acı katlanır değil uzun vadede. Glute yapıyorsan üstüne oturamayabilirsin. 

hocam ben enanthateları 3e böldüğüm için ağrı ne kadar kaçınılmaz da olsa baya az oluyor, rahatsız etmeyecek durumda oluyor yani. 0.5 pzt, 0.5 çrşmb, 0.5 cuma yaparım aynı şekilde testo da böyle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

hocam ben enanthateları 3e böldüğüm için ağrı ne kadar kaçınılmaz da olsa baya az oluyor, rahatsız etmeyecek durumda oluyor yani. 0.5 pzt, 0.5 çrşmb, 0.5 cuma yaparım aynı şekilde testo da böyle

Npp’in yarı ömrü 2 gün. Cuma sonra pazartesi yaparsan doğru teknik olmaz. Her iki günde bir doğrusu. Pazartesi - çarşamba - cuma - pazar - Salı- perşembe - cumartesi …. Şeklinde. Yine de primo 200 acıtacak. Primo 100 bile pip yapıyor. 200 işkence olabilir bazıları için. 

the_escobar, 3 saat önce yazdı:

Bu arada buraya iddia olarak yazıyorum. Eğer Primo 200 alırsan vial bitmeden o vial’ı çöpe atıp kullanmayı bırakacaksın. Eğer bitirebilirsen yazarsın, iddiayı sen kazanmış olursun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    107
falconthered, 5 saat önce yazdı:

Npp’in yarı ömrü 2 gün. Cuma sonra pazartesi yaparsan doğru teknik olmaz. Her iki günde bir doğrusu. Pazartesi - çarşamba - cuma - pazar - Salı- perşembe - cumartesi …. Şeklinde. Yine de primo 200 acıtacak. Primo 100 bile pip yapıyor. 200 işkence olabilir bazıları için. 

Bu arada buraya iddia olarak yazıyorum. Eğer Primo 200 alırsan vial bitmeden o vial’ı çöpe atıp kullanmayı bırakacaksın. Eğer bitirebilirsen yazarsın, iddiayı sen kazanmış olursun. 

200 primo muhtemelen dhb gibi pip yapacaktır, ben şahsem dhb yi çok çok zor bitirmiştim bir daha da almadım almam, istediği kadar güzel ilaç olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian, 15 dakika önce yazdı:

200 primo muhtemelen dhb gibi pip yapacaktır, ben şahsem dhb yi çok çok zor bitirmiştim bir daha da almadım almam, istediği kadar güzel ilaç olsun.

Bence 200 primonun acısı hiç bir şey ile kıyaslanmayacak birşey olacak. Arkadaşın hayata bakışını değiştirecek. Bakalım kullansın söyler başına neler geldiğini :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falconthered, 11 dakika önce yazdı:

Bence 200 primonun acısı hiç bir şey ile kıyaslanmayacak birşey olacak. Arkadaşın hayata bakışını değiştirecek. Bakalım kullansın söyler başına neler geldiğini :) 

Ben ilk kürümde Testo rimo denemiştim 1ml Testo 3ml rimoyu kalçaya tekte vurduruyordum en son baya baya abse yapmıştı 3.bir kalça lobum oluşmuştu kanımada iltahap karışmıştı herhalde ateş falan basıyordu çarpıntı yapıyordu  çok kötü olmuştum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.