Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

berkay16    335
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

ara ara geliyor ben kaçırıyorum ama yakalayacam. Şu evoda takıldıça canım sıkıldı tüm markalar çöp, bi adamların sponsorları kaliteli, hiç kötü yorum yok ne hikmetse 😅

Evet dragonun bi satıcısına da kötü yorum yapmışlar adamlar dragonun sitesinde onaylı satıcı benim sustanonlar takır takır çalışıyo ama sahte satıyolar sözde hepsi dropshipping yapıyor zaten sahte olma ihtimali yok satıcı onaylıysa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

caikepro    9
the_escobar, 10.11.2025 - 19:44 yazdı:

acaba site sağlam mı işte alırsan haber edersin

@berkay16 kanka ultimadan ıgf1 almayı düşünüyorum bogo var. Bunlarda ba water yanında göndermiyorlardır değil mi? Ekstra ba water 33 dolar

hocam yurt dışı siteden türkiye’ye gönderim yapılırken sıkıntı yaşama ihtimali var mı, yoksa rahat mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
caikepro, 2 dakika önce yazdı:

hocam yurt dışı siteden türkiye’ye gönderim yapılırken sıkıntı yaşama ihtimali var mı, yoksa rahat mı?

yurt dışı siteden trye getirtmedim hiç, garanti değil ama o iş

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
caikepro, 24 dakika önce yazdı:

Yurt dışında bile ufak da olsa bir risk var trye steroidi direkt yollamıyorlar hgh yollayan siteler var ama reship garantisi vermiyor kimse tr için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183

@berkay16 kanka bu arada birde ultimadan ıgf1 alıcam bogo kampanyası çözdüm 70$ + shippinge iki tane ıgf geliyor, ultima için iyi fiyat bence, kaliteli de bir marka sen ne dersin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

@berkay16 kanka bu arada birde ultimadan ıgf1 alıcam bogo kampanyası çözdüm 70$ + shippinge iki tane ıgf geliyor, ultima için iyi fiyat bence, kaliteli de bir marka sen ne dersin?

Bence peptidler orjinal fiyatlarının çok uzerine satılıyor mesela çinli üreticilerde steroidlerin fiyatı neredeyse bizim aldığımız fiyat ama igf-1 flakonu 16-18 dolara satıyorlar qsc den 10 flakonu 165 dolara alabilirsin şuan eu warehouse da stok var ben tirzepatide aldım ilk dozu vurdum çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Bence peptidler orjinal fiyatlarının çok uzerine satılıyor mesela çinli üreticilerde steroidlerin fiyatı neredeyse bizim aldığımız fiyat ama igf-1 flakonu 16-18 dolara satıyorlar qsc den 10 flakonu 165 dolara alabilirsin şuan eu warehouse da stok var ben tirzepatide aldım ilk dozu vurdum çalışıyor

qsc'ye kapatıldı falan demişler ama satış sitesini bulamadım. sigma audley var 10 flakon 147€ eu warehouse da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, Şimdi yazdı:

qsc'ye kapatıldı falan demişler ama satış sitesini bulamadım. sigma audley var 10 flakon 147€ eu warehouse da

Ssa kapandı qsc şuan aktif mesodan telegramını bulabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Ssa kapandı qsc şuan aktif mesodan telegramını bulabilirsin

şimdi buldum 12k kişilik doğru olan demi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 3 dakika önce yazdı:

şimdi buldum 12k kişilik doğru olan demi

Evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Evet

bura baya iyiymiş kanka şaka maka adamsın 😀 Yalnız ıgf hiç denemediğimden önce 2 flakonla denemesini yapayım, hoşuma giderse burdan 10lu siparişi yapıştırırım ilaçlar da sağlam diyorsan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

bura baya iyiymiş kanka şaka maka adamsın 😀 Yalnız ıgf hiç denemediğimden önce 2 flakonla denemesini yapayım, hoşuma giderse burdan 10lu siparişi yapıştırırım ilaçlar da sağlam diyorsan

Tirz calisiyor ve flakon vakumluydu flakonun vakumlu olmasından zaten üretim kalitesinin yüksek olduğu belli oluyor sürekli janoya teste de yolluyor ürünlerini çoğu satıcı her partiyi yollamıyor bu eleman lobsterla en güvenilir 2 source'dan biri kafan rahat olsun hgh stoğu da varmış bütçen uygunsa alınabilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 23.11.2025 - 08:56 yazdı:

Driada'dan mk alamadıysan psl de güzel indirim var şuan driada'dan daha ucuza satıyorlar enjeksiyon fiyatları da güzel

tiroit anavar giricem demiştim serbest t3 4.15pg/ml geldi hiç beklemiyodum iptal ettim hala çok iyi kilo veriyorum her gün 150-200gram eksiliyor.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 23 dakika önce yazdı:

Driada'dan mk alamadıysan psl de güzel indirim var şuan driada'dan daha ucuza satıyorlar enjeksiyon fiyatları da güzel

tiroit anavar giricem demiştim serbest t3 4.15pg/ml geldi hiç beklemiyodum iptal ettim hala çok iyi kilo veriyorum her gün 150-200gram eksiliyor.

driadadan almadım hiç bişey, psl'den sipariş vereli 10 gün oluyor ama mk indirime girmeden almıştım. Hcg, rad140 falan da aldım uygundu fiyatı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

driadadan almadım hiç bişey, psl'den sipariş vereli 10 gün oluyor ama mk indirime girmeden almıştım. Hcg, rad140 falan da aldım uygundu fiyatı

Tüh yazık olmuş baya indirim yapmışlar, benim de hcg stokları azaldı qsc den alıcam bu sefer 15000ui*10 150 dolar çok iyi fiyat bir de başka bir source dan bac water ve bpc+tb+ghk-cu alıcam sol dirsek ve dizde ağrı oluyor. Dirsekte shoulder press yaparken negatif kısımda sanki bıçak kesiyor gibi bir acı oluyor dirseğin dış kısmında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Tüh yazık olmuş baya indirim yapmışlar, benim de hcg stokları azaldı qsc den alıcam bu sefer 15000ui*10 150 dolar çok iyi fiyat bir de başka bir source dan bac water ve bpc+tb+ghk-cu alıcam sol dirsek ve dizde ağrı oluyor. Dirsekte shoulder press yaparken negatif kısımda sanki bıçak kesiyor gibi bir acı oluyor dirseğin dış kısmında.

49$ zararım var pslden 😀 günlük 500er mcg bpc + tb baya toparlar seni. Qscden 20li hgh alacamda şu sıralar harcamam çok. Bide bac water için trden almayı düşünüyorum oxy2gen markanın var, normalde sarmslarına falan hiç güvenmem ama bac watera da bir i*nelik yapmazlar heralde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

49$ zararım var pslden 😀 günlük 500er mcg bpc + tb baya toparlar seni. Qscden 20li hgh alacamda şu sıralar harcamam çok. Bide bac water için trden almayı düşünüyorum oxy2gen markanın var, normalde sarmslarına falan hiç güvenmem ama bac watera da bir i*nelik yapmazlar heralde.

Ben beibangan diye bir çinli üreticiden alıcam glp1 cilerin müdavimi olduğu satıcılardan biri 10ml 10 flakon 10 dolar tanesi 1 dolara geliyor flakonun kargo gelene kadar ben de oxy2gen den alırım 2-3 güne yeni hgh kurmam gerekicek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

Ben beibangan diye bir çinli üreticiden alıcam glp1 cilerin müdavimi olduğu satıcılardan biri 10ml 10 flakon 10 dolar tanesi 1 dolara geliyor flakonun kargo gelene kadar ben de oxy2gen den alırım 2-3 güne yeni hgh kurmam gerekicek.

orası manyak uygunmuş acaba sağlam mı o fiyata retalar tirzler falan. 5mgx10 tirz 40 dolar 

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 40 dakika önce yazdı:

orası manyak uygunmuş acaba sağlam mı o fiyata retalar tirzler falan. 5mgx10 tirz 40 dolar 

Testleri var ama yine de denemeden bilemeyiz müşterisi de çok glp'ler qsc ile aşağı yukarı aynı ama qsc domestic yolluyor öyle bir avantajı var. Edit: aynı falan değilmiş yarı yarıya fark var nerdeyse 😂

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Testleri var ama yine de denemeden bilemeyiz müşterisi de çok glp'ler qsc ile aşağı yukarı aynı ama qsc domestic yolluyor öyle bir avantajı var. Edit: aynı falan değilmiş yarı yarıya fark var nerdeyse 😂

sadece hgh qscda daha uyguna geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 56 dakika önce yazdı:

sadece hgh qscda daha uyguna geliyor

Telegramları çok aktif duruyor ama çinli bunlar bot olabilir telegram üyeleri 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 49 dakika önce yazdı:

Telegramları çok aktif duruyor ama çinli bunlar bot olabilir telegram üyeleri 😂

bilemiyorum bana çok güven vermedi sen alırsan haber edersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 27 dakika önce yazdı:

bilemiyorum bana çok güven vermedi sen alırsan haber edersin

Bpc + tb + ghk-cu blend alıcam çalışıp çalışmadığını anlamak biraz zor olur muhtemelen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Bpc + tb + ghk-cu blend alıcam çalışıp çalışmadığını anlamak biraz zor olur muhtemelen

aynen hızlı etki edecek şeyler değil. Bu arada sen driadadan mast e almıştın galiba noldu o sipariş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

aynen hızlı etki edecek şeyler değil. Bu arada sen driadadan mast e almıştın galiba noldu o sipariş

o bulgaristana vardı da yetişmedi bidahaki gidişlerinde getiricek akrabalar 5 flakon testoyla 2 flakon bolde de sipariş verdim toplu getirticem bu gelişlerinde 1080ui hgh ve balık yağı krill yağı getirttim sınırda patlamasınlar daha iyi oldu :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.