Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    183
berkay16, 4 saat önce yazdı:

o bulgaristana vardı da yetişmedi bidahaki gidişlerinde getiricek akrabalar 5 flakon testoyla 2 flakon bolde de sipariş verdim toplu getirticem bu gelişlerinde 1080ui hgh ve balık yağı krill yağı getirttim sınırda patlamasınlar daha iyi oldu :D 

stok sağlam growhtlar nerden 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    335
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

stok sağlam growhtlar nerden 😁

Hyb diye bir satıcı var mesoda ordan group buy'a katılıp aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 41 dakika önce yazdı:

Hyb diye bir satıcı var mesoda ordan group buy'a katılıp aldım

onu biliyorum bide ggb var anabolikleri falanda baya uygun adamlarda manyak bir ürün çeşitliliği var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 30 dakika önce yazdı:

onu biliyorum bide ggb var anabolikleri falanda baya uygun adamlarda manyak bir ürün çeşitliliği var

Zaten öve öve bitirilemeyen firmalar hammaddeyi böyle satıcılardan alıyor bu adamların ürettiği growthlar çoğu ugl den daha saf ve daha az dimmera sahip benim şuan flakonlarını bitirdiğim deus medical growthun saflığı %94 aldığım partinin testi 97.3 saflık 0.32 dimmer. https://janoshik.com/tests/16121-Cinnatropin_10_mg_in_1.5_ml_33YQDQEKVR6Q
https://janoshik.com/tests/16120-GENOTROPIN_GOQUICK_12mg_ml_16KSW39RAIB4

bunları gördükten sonra pharma hgh lere para bayılmak mantıklı gelmiyor genotropin belki dimmer olmaması iyi ama cinnatropin ugl hgh den pek farkı yok şu dimmera baksana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Zaten öve öve bitirilemeyen firmalar hammaddeyi böyle satıcılardan alıyor bu adamların ürettiği growthlar çoğu ugl den daha saf ve daha az dimmera sahip benim şuan flakonlarını bitirdiğim deus medical growthun saflığı %94 aldığım partinin testi 97.3 saflık 0.32 dimmer. https://janoshik.com/tests/16121-Cinnatropin_10_mg_in_1.5_ml_33YQDQEKVR6Q
https://janoshik.com/tests/16120-GENOTROPIN_GOQUICK_12mg_ml_16KSW39RAIB4

bunları gördükten sonra pharma hgh lere para bayılmak mantıklı gelmiyor genotropin belki dimmer olmaması iyi ama cinnatropin ugl hgh den pek farkı yok şu dimmera baksana.

aynen cinna bence uglden beter şuna baksana %94 saflık pharma. + olarak fiyat olarak da ugl daha uyguna geliyor. Geno kullanılmayacaksa pharma mantıksız oldu artık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 15.12.2025 - 17:37 yazdı:

aynen cinna bence uglden beter şuna baksana %94 saflık pharma. + olarak fiyat olarak da ugl daha uyguna geliyor. Geno kullanılmayacaksa pharma mantıksız oldu artık

Zaten pharma grade de minimum saflık oranı %93 müş belki genonun da kötü partileri vardır ama cinnanın dimmer çok korkunç bir de ülkeye gelirken soğuk zincirsiz geliyor soğuk zincir olmadan 28 gün dayanabiliyor bu ilaç ama bu saflığı düşmüyor anlamına gelmiyor liyofilize tozun bile oda sıcaklığında 1 ayda saflığı düşüyor.

Şuan pmroidsde hilma biocare bolde 12 dolar bir de %40 indirim var 15 flakon boldeyi kargo dahil 143 dolara sipariş ettim eğer sistemsel bir hata yoksa sudan ucuza bolde aldım 😂

@the_escobar pmroidsde hala hilmabiocare boldenone 7,2 dolara geliyor benim sipariş iptal edilmedi fiyatını da güncellememişler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 5 saat önce yazdı:

@the_escobar pmroidsde hala hilmabiocare boldenone 7,2 dolara geliyor benim sipariş iptal edilmedi fiyatını da güncellememişler.

nasıl o fiyata getirdin ne zaman sipariş vermiştinki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

nasıl o fiyata getirdin ne zaman sipariş vermiştinki

patladı ya fiyat hatasıymış belliydi de bi kurşun sıktım belki yollarlar diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

patladı ya fiyat hatasıymış belliydi de bi kurşun sıktım belki yollarlar diye

tüh beleş boldeler kaçtı 😁 Benimde pmr siparişim 20 gün oldu hala gelmedi ay sonuna yetişmesi lazım, aynı şekil pslde hala kargoda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

tüh beleş boldeler kaçtı 😁 Benimde pmr siparişim 20 gün oldu hala gelmedi ay sonuna yetişmesi lazım, aynı şekil pslde hala kargoda 

Benim de driadadan verdiğim 2. Sipariş çok gecikti ya kargoya çok geç verdiler testoyu boldeyi 18€ görünce dayanamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Benim de driadadan verdiğim 2. Sipariş çok gecikti ya kargoya çok geç verdiler testoyu boldeyi 18€ görünce dayanamadım 

hala driada hakkında çok güvensizim, product of the week indirimleri güzel olsada sen kullanıp tecrübe edene kadar bişey almayı düşünmüyorum 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 7 saat önce yazdı:

hala driada hakkında çok güvensizim, product of the week indirimleri güzel olsada sen kullanıp tecrübe edene kadar bişey almayı düşünmüyorum 😁

Finallerim bitsin anavarı kullanıcam artık en net hissiyatı anavar verir heralde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 41 dakika önce yazdı:

Finallerim bitsin anavarı kullanıcam artık en net hissiyatı anavar verir heralde 

daha önce sağlam markadan kullanıp sendeki etkisini biliyorsan daha net anlarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 54 dakika önce yazdı:

daha önce sağlam markadan kullanıp sendeki etkisini biliyorsan daha net anlarsın 

Daha önce kullanmadım ama calori deficitte ne kadar hissettirir kendini bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

Masteronlar geldi elime şimdi bugün itibariyle günlük 20mg alıcam, günlük 27mg sustanon vuruyorum bakalım e2 düşürücek mi günlük 27mg suatanon ile e2 70 çıkıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 53 dakika önce yazdı:

Masteronlar geldi elime şimdi bugün itibariyle günlük 20mg alıcam, günlük 27mg sustanon vuruyorum bakalım e2 düşürücek mi günlük 27mg suatanon ile e2 70 çıkıyor.

masteronu o şekilde anlamak da zor ya. E2 düşüreceği kesin değil çünkü. Mg olarak da haftada 140a geliyor pek yüksek doz da değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 10 dakika önce yazdı:

masteronu o şekilde anlamak da zor ya. E2 düşüreceği kesin değil çünkü. Mg olarak da haftada 140a geliyor pek yüksek doz da değil. 

Doz düşük ama testo da düşük 190mg testo 140mg masteron oluyor totalde masterone yerine boldenone koysam e2 5-10 arası bir şey olur muhtemelen benim isteğim e2 düşmesin ai olarak bolde kullanıcam ana bileşeni masterone yapıcam eğer eklemler çok rahatsız olursa biraz npp serperim sinoviyal sıvı için ama nandrolone'dan biraz korkuyorum açıkçası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Doz düşük ama testo da düşük 190mg testo 140mg masteron oluyor totalde masterone yerine boldenone koysam e2 5-10 arası bir şey olur muhtemelen benim isteğim e2 düşmesin ai olarak bolde kullanıcam ana bileşeni masterone yapıcam eğer eklemler çok rahatsız olursa biraz npp serperim sinoviyal sıvı için ama nandrolone'dan biraz korkuyorum açıkçası

Dediğin gibi uzun vadede güzel ai görevi görür bolde, masteronda büyük çoğunlukla yüksek e2 etkilerini bastırıyor genelde, gerçi hiç e2 çok yükselmedi, npp kullanmadıysan çok şey kaçırıyorsun. 

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 23.12.2025 - 20:31 yazdı:

Dediğin gibi uzun vadede güzel ai görevi görür bolde, masteronda büyük çoğunlukla yüksek e2 etkilerini bastırıyor genelde, gerçi hiç e2 çok yükselmedi, npp kullanmadıysan çok şey kaçırıyorsun. 

23 ünde çeyrek arimidex atmıştım göğüslerde hassasiyet doluluk hissettiğimde testo dozunu düşürmedim 24-25-26 sında günlük 60mg daha sonra 20mg vurdum masteronu bugün 7. Gün göğüslerde herhangi bir doluluk oluşmadı tekrar 14. Gün kan testi vericem çalışıyor gibi duruyo şimdilik. İlk 3 gün 60mg vurmamın sebebi 3 gün 60mg vurduğumda serum plazma 3 hafta 20mg kullandığımdaki seviyeye ulaşıyor etkisini fazla beklemeden gözlemlemek istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 4 saat önce yazdı:

23 ünde çeyrek arimidex atmıştım göğüslerde hassasiyet doluluk hissettiğimde testo dozunu düşürmedim 24-25-26 sında günlük 60mg daha sonra 20mg vurdum masteronu bugün 7. Gün göğüslerde herhangi bir doluluk oluşmadı tekrar 14. Gün kan testi vericem çalışıyor gibi duruyo şimdilik. İlk 3 gün 60mg vurmamın sebebi 3 gün 60mg vurduğumda serum plazma 3 hafta 20mg kullandığımdaki seviyeye ulaşıyor etkisini fazla beklemeden gözlemlemek istedim.

iyi inşallah çalışıyordur pıp yaşadın mı hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, 23 dakika önce yazdı:

iyi inşallah çalışıyordur pıp yaşadın mı hiç

Hiç yaşamadım enanthate da pek olmuyor herhalde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 35 dakika önce yazdı:

Hiç yaşamadım enanthate da pek olmuyor herhalde

güzel, bende yeni cycleda bolde, maste, npp yapmayı düşünüyorum zaten mastla npp favori kombinim. Bu sefer ilk defa bolde eklemeyi düşünüyorum. Stoğu ironliondan yapıcam görmüşsündür bogo kampanyaları var aşırı uyguna geliyor şuan daha üstü yok. Kalite olarakta yağları çok temiz hiç şikayet yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    335
the_escobar, Şimdi yazdı:

güzel, bende yeni cycleda bolde, maste, npp yapmayı düşünüyorum zaten mastla npp favori kombinim. Bu sefer ilk defa bolde eklemeyi düşünüyorum. Stoğu ironliondan yapıcam görmüşsündür bogo kampanyaları var aşırı uyguna geliyor şuan daha üstü yok. Kalite olarakta yağları çok temiz hiç şikayet yok 

Bakayım ben baya ilaç stokladım 9 flakon testo 9 flakon maste enantat 2 flakon bolde var boldeden rahatsız olursam ai olarak primo kullanıcam tabi maste e2 yi düşürmezse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    183
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Bakayım ben baya ilaç stokladım 9 flakon testo 9 flakon maste enantat 2 flakon bolde var boldeden rahatsız olursam ai olarak primo kullanıcam tabi maste e2 yi düşürmezse.

masteden ziyade bolde genelde e2yi dipletiyor, test bolde oranı iyi ayarlanması lazım bende 375'e 300 oranında düşünüyorum ama acaba e2yi ne duruma getirir bilemiyorum hiç bolde kullanmadığım için. Zaten östrojenik yapım yok. Deneme yanılma yapıcaz fazla düşerse testoyu arttırırız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Ben son kürümden sonra Bolde kullanmamaya karar verdim. Vial içinde side effect. Bu kadar çok side olan ilaç olamaz. Hayatı zorlaştırıyor. Eğer sürekli blast-cruise gitmiyorsan, zaten eq’ya elini bile sürmemelisin. Kür sonrası toparlanması çok çok uzun sürüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.