Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    184
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

ben omuzdan bd 29g 12.7mm ile her gün enjeksiyon yapıyorum yağları suları komple tek enjektörden gönderiyorum flakonu ilk doldurduğumda içi vakumlu kalmış testoyu çektikten sonra iğneyi soktum testoyu vakumladı :D benim tirzler 15mg 3 haftada bitiyor haftalık 5 kullanıyorum. hcg 10000ui haftalık 1k ui vuruyodum şimdi haftada 3 e çıkartıyorum sanki testislerde bi ufalma var gibi geldi ama yok herhalde orjinal boyutunu unuttum :D

yağlarla peptidler bir vurulabiliyormuymuş ya yeni öğreniyorum. Yarın igf geliyor elime, ilk defa peptid kullanıcam 1.5 haftaya blastla beraber başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak. Bac'ı da oxy2gen alıcam başka alternatif yok gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    383
the_escobar, Şimdi yazdı:

yağlarla peptidler bir vurulabiliyormuymuş ya yeni öğreniyorum. Yarın igf geliyor elime, ilk defa peptid kullanıcam 1.5 haftaya blastla beraber başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak. Bac'ı da oxy2gen alıcam başka alternatif yok gibi

ben vuruluyo diyen bitek todd lee yi gördüm adam tek iğneye testo bolde bpc tb ghk cu çekti vurdu sonra ben de çektim vurdum tirzepatide gayet normal çalıştı zaten mantıken yağ ile su birbirine karışmıyo enjektörde birbirlerinden ayrı duruyolar neden vurulamasın ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

ben vuruluyo diyen bitek todd lee yi gördüm adam tek iğneye testo bolde bpc tb ghk cu çekti vurdu sonra ben de çektim vurdum tirzepatide gayet normal çalıştı zaten mantıken yağ ile su birbirine karışmıyo enjektörde birbirlerinden ayrı duruyolar neden vurulamasın ki

ben bazı peptidler bir arada vurulmamalı diye bişey görmüştüm hangileri olduğunu hatırlamıyorum ama. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383

ben bazı peptidler bir arada vurulmamalı diye bişey görmüştüm hangileri olduğunu hatırlamıyorum ama. 

ben hcg ve tirzi aynanda vuruyorum pazartesi günü ama igf garip bi peptid 0.9 acetic acit ile çözdürmek gerekiyo diyenler fln var da bilmiyorum pek kullanıcağım bi peptid değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

ben hcg ve tirzi aynanda vuruyorum pazartesi günü ama igf garip bi peptid 0.9 acetic acit ile çözdürmek gerekiyo diyenler fln var da bilmiyorum pek kullanıcağım bi peptid değil

bac + acetic asit muhabbetini bende gördüm ama vialin ömrünü uzatmak için yapıyorlar. Zaten 1mglık vial hızlı biteceği için bence gerek yok bide onla mı uğraşıcaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

bac + acetic asit muhabbetini bende gördüm ama vialin ömrünü uzatmak için yapıyorlar. Zaten 1mglık vial hızlı biteceği için bence gerek yok bide onla mı uğraşıcaz

bac waterda saatler içinde bozuluyo fln diyenler var da lab testi yapmadan anlayamayız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

bac waterda saatler içinde bozuluyo fln diyenler var da lab testi yapmadan anlayamayız

çok farklı farklı bilgiler var bu işler sıkıntı ya. Şimdi baktım oxy2gen bac water satışta yok hangi marka satıyor tr içi bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
gönderildi (düzenlendi)
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

çok farklı farklı bilgiler var bu işler sıkıntı ya. Şimdi baktım oxy2gen bac water satışta yok hangi marka satıyor tr içi bilmiyorum

çinden almak lazım da bi sıra gelmiyo ona 50 dolarlık bac watera 50 dolar kargo verirsem enayi hissedicem bide

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383

bide 50 vial bac waterı nabıcam o da var 20 tane alsam bu sefer üründen çok kargoya vericem tanıdıklarla toplu sipariş vermek lazım çinden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

çinden almak lazım da bi sıra gelmiyo ona 50 dolarlık bac watera 50 dolar kargo verirsem enayi hissedicem bide

evet ben bide qscden alıcam hgh alacağım zaman. Adamlar bac satmıyor başka bi kaynaktan almaya kalksak dediğin gibi 50 dolar kargoya gitcek. Grimlabsin bac waterı varmış ama hiç güvenilir değil bu adamların alkol koyduğunu nerden bilicez, kim bilir boş steril su bile gönderebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
the_escobar, 4 dakika önce yazdı:

evet ben bide qscden alıcam hgh alacağım zaman. Adamlar bac satmıyor başka bi kaynaktan almaya kalksak dediğin gibi 50 dolar kargoya gitcek. Grimlabsin bac waterı varmış ama hiç güvenilir değil bu adamların alkol koyduğunu nerden bilicez, kim bilir boş steril su bile gönderebilir

mümkün ben de oxy2 koydum hcg'ye deus baclar bitti korkuyorum 6.5 hafta fln kullanıcam şimdi hastalanmam inş

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
the_escobar, 7.01.2026 - 02:55 yazdı:

Oxy2gen bac ile kurduğum gh den 4ui kas içi enjekte edip 1 saat 40 dk sonra kan testi verdim bakalım çeşme suyu mu bac mı almışım gh'yi kuralı 10 gün oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
the_escobar, 07.01.2026 - 02:55 yazdı:

Ezcaneden SERUM FIZYOLOJIK IZOTONIK %0,9 10 ML (10 AMPUL) alın bence kafanız rahat eder

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Askabar, 2 dakika önce yazdı:

Ezcaneden SERUM FIZYOLOJIK IZOTONIK %0,9 10 ML (10 AMPUL) alın bence kafanız rahat eder

10 bin ünitelik hcg var haftada 1500ui dan 6.5 hafta ediyor serum fizyolojik dayanmaz o kadar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Oxy2gen bac ile kurduğum gh den 4ui kas içi enjekte edip 1 saat 40 dk sonra kan testi verdim bakalım çeşme suyu mu bac mı almışım gh'yi kuralı 10 gün oldu

benimde grimlabs baclar geldi bugün, bakalım nolacak

Askabar, 25 dakika önce yazdı:

hocam alkolsüz olduğu için hızlı bozulur, bi bac yerini tutmaz. Bana en azından 20 gün dayanması lazım flakonun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383

benimde grimlabs baclar geldi bugün, bakalım nolacak

Yani herhalde sağlamdır ya alt tarafı benzil alkol ve su. Bu çinli satıcılarda çok fazla eksik ürün gelme muhabbeti oluyo, olmasa sipariş geçicem de lavuklar 1-2 ürünü eksik yollayıp bidahaki siparişte yollayalım diyolar eksik ürünlerin iadesini isteyince kayboluyolar şu beinangan'den glow70 ve bac water alıcam galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184

Yani herhalde sağlamdır ya alt tarafı benzil alkol ve su. Bu çinli satıcılarda çok fazla eksik ürün gelme muhabbeti oluyo, olmasa sipariş geçicem de lavuklar 1-2 ürünü eksik yollayıp bidahaki siparişte yollayalım diyolar eksik ürünlerin iadesini isteyince kayboluyolar şu beinangan'den glow70 ve bac water alıcam galiba

her çinlide sağlam göndermiyor maalesef. Aslında alkol kokusu gelmesi lazım değil mi az çok. Hiç kokmuyosa bi ibnelik olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

her çinlide sağlam göndermiyor maalesef. Aslında alkol kokusu gelmesi lazım değil mi az çok. Hiç kokmuyosa bi ibnelik olabilir

Zannetmiyorum ya %0.9 çözeltiden alkol kokusu gelmez bide benzil alkolün kokusu nasıl acaba biz etil alkolü biliyoruz Qsc de yamuk olmuyor da diğerlerini deneyimlemedim hgh'yi groupbuy ile hyb den aldım, wwb ve ssa'da bu şikayetler çok vardı ssa kapandı zaten sadece bac alıcam heralde ya avrupda en ucuz tanesi 5$ flakonun 50$ kargo verince bile hala daha mantıklı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 18 dakika önce yazdı:

Qsc de yamuk olmuyor da diğerlerini deneyimlemedim hgh'yi groupbuy ile hyb den aldım, wwb ve ssa'da bu şikayetler çok vardı ssa kapandı zaten sadece bac alıcam heralde ya avrupda en ucuz tanesi 5$ flakonun 50$ kargo verince bile hala daha mantıklı.

qsc diğerlerine göre bi tık pahalı ama bence en güveniliri net. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8

benzil alkol alıp steril suya karıştırsam ne olur boş steril flakonun içinde. ordanda asıl flakona şırıngayla aktarıcam. oxygen var bitek ondada ne var allah bilir zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Jstark1337, 8 dakika önce yazdı:

benzil alkol alıp steril suya karıştırsam ne olur boş steril flakonun içinde. ordanda asıl flakona şırıngayla aktarıcam. oxygen var bitek ondada ne var allah bilir zaten 

10ml flakona 9.91ml su 0.09ml BA eklemen gerekir 22mikrometre membranla filtreleyerek yapabilirsin ama miktar çok ufak doz tutarlı olmaz en az 100ml flakon gerek hassas iş yapabilmek için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jstark1337    8
berkay16, Şimdi yazdı:

10ml flakona 9.91ml su 0.09ml BA eklemen gerekir 22mikrometre membranla filtreleyerek yapabilirsin ama miktar çok ufak doz tutarlı olmaz en az 100ml flakon gerek hassas iş yapabilmek için

Kanka var galiba 100 mllik flakon lab malzemeleri satan yerlerde. filtre zaten almam lazım bfflinkten felan alacaksam biraz masraf edicem galiba başta ama uzun vadede çok ucuza gelir su. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Jstark1337, 10.01.2026 - 10:23 yazdı:

Kanka var galiba 100 mllik flakon lab malzemeleri satan yerlerde. filtre zaten almam lazım bfflinkten felan alacaksam biraz masraf edicem galiba başta ama uzun vadede çok ucuza gelir su. 

Flakon kapağı çakılı gelmiyor onlarda ama o kapağı steril olmayan ortamda çakarsan bac water hemen bozulur. Amazondan 100ml steril vial 4 tanesi 35-40 dolara geliyor ama bir flakonu kullanabileceğin süre taş çatlasa 3 ay sonrasında kontaminasyon riski ciddi artıyor 4 flakondan 12 ay desek alıcağın benzil alkol steril su derken 50-60 dolar civarına patlar 50 flakon bac waterı kargosuyla 100 dolara alabiliyorum çinden.

En kotü ihtimalle aracı siteden getirtmek daha mantıklı olur en azından sterillik konusunda kafanda soru işareti kalmaz

Serum fizyolojik 3 hafta dayanıyor mu ? @Askabar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Serum fizyolojik 3 hafta dayanıyor mu ? @Askabar

Ben 30-40 güne kadar bir sorun yaşamadım. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    383
Askabar, 8 saat önce yazdı:

Ben 30-40 güne kadar bir sorun yaşamadım. 

Teşekkürler growt hormone ve tirzepatidleri serum fizyolojikle çözdüreyim o zaman 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp