Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

the_escobar    179
falconthered, 7 saat önce yazdı:

Npp’in yarı ömrü 2 gün. Cuma sonra pazartesi yaparsan doğru teknik olmaz. Her iki günde bir doğrusu. Pazartesi - çarşamba - cuma - pazar - Salı- perşembe - cumartesi …. Şeklinde. Yine de primo 200 acıtacak. Primo 100 bile pip yapıyor. 200 işkence olabilir bazıları için. 

Bu arada buraya iddia olarak yazıyorum. Eğer Primo 200 alırsan vial bitmeden o vial’ı çöpe atıp kullanmayı bırakacaksın. Eğer bitirebilirsen yazarsın, iddiayı sen kazanmış olursun. 

yerli bi markadan primo 100 daha önce kullandım, hatta vialde biraz kalmış bitireyim dedim az az vuruyorum öylesine 😅 Ağrısı idare ediyor beni sıkıntıya sokmuyor. Fakat 200lükte bu kadar ciddi ağrı olur diyorsan rimodan vazgeçicem hocam tribe sokmayın beni 😅 Ben enjeksiyon planlaması olarak sadece rimo için 3 dedim zaten. npp için ekstra pazar günü de enjeksiyonum olacak.Sabit olarak pzt-çrşmb-cma-pzr şeklinde npp vururum total 2ml. Yalnız şuana kadar hiç prop esteri kullanmadım. Masteron prop alırsam pzt-çrşmb-cma yeter mi? Propun yarılanma ömrü nppye göre bi tık daha fazla diye biliyorum

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

yerli bi markadan primo 100 daha önce kullandım, hatta vialde biraz kalmış bitireyim dedim az az vuruyorum öylesine 😅 Ağrısı idare ediyor beni sıkıntıya sokmuyor. Fakat 200lükte bu kadar ciddi ağrı olur diyorsan rimodan vazgeçicem hocam tribe sokmayın beni 😅 Ben enjeksiyon planlaması olarak sadece rimo için 3 dedim zaten. npp için ekstra pazar günü de enjeksiyonum olacak.Sabit olarak pzt-çrşmb-cma-pzr şeklinde npp vururum total 2ml. Yalnız şuana kadar hiç prop esteri kullanmadım. Masteron prop alırsam pzt-çrşmb-cma yeter mi? Propun yarılanma ömrü nppye göre bi tık daha fazla diye biliyorum

100 ile 200 arasında yoğunluk farkı var. Haftada vurduğun ml değil, yağın yoğunluğu ve etkisi. Çok ciddi fark olacak. Zaten şunu düşün, piyasada primo bulunmaz iken neden kime primo 200 mg/ml olanlara elini sürmüyor? Hepsi raflarda bekliyor. 

mast p aslında npp’ye göre daha kısa ester. Ama senin planın uygun. Sadece şunu merak ettim pazartesi-çarşamba-cuma  ve pazar vuruyorsun. Sonra bir daha pazartesi mi başlıyorsun? Yani 2 gün üst üste? Öyle yapınca pazar dozunu azaltıyor musun? Çünkü pazar vurduysa. Sonraki Salı olabilir, Salı perşembe cumartesi diye gidersin. Yani iki haftada 7 iğne. Sen 8 yapıyorsun anlamdım. 

salınımı düzensiz yapacağına günleri kaydırsan daha doğru olur. Bir gün vur bir gün vurma şeklinde. EOD (every other day) en iyi yöntem. Herşey daha stabil. 

tarihinde falconthered tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 4 dakika önce yazdı:

100 ile 200 arasında yoğunluk farkı var. Haftada vurduğun ml değil, yağın yoğunluğu ve etkisi. Çok ciddi fark olacak. Zaten şunu düşün, piyasada primo bulunmaz iken neden kime primo 200 mg/ml olanlara elini sürmüyor? Hepsi raflarda bekliyor. 

mast p aslında npp’ye göre daha kısa ester. Ama senin planın uygun. Sadece şunu merak ettim pazartesi-çarşamba-cuma  ve pazar vuruyorsun. Sonra bir daha pazartesi mi başlıyorsun? Yani 2 gün üst üste? Öyle yapınca pazar dozunu azaltıyor musun? Çünkü pazar vurduysa. Sonraki Salı olabilir, Salı perşembe cumartesi diye gidersin. Yani iki haftada 7 iğne. Sen 8 yapıyorsun anlamdım. 

evet iki gün üst üste oluyor, pzt 0.5, çrşmb 0.5, cuma 0.5, pazar 0.5 olarak toplam 2ml. İki gün üst üste denk gelince doz azalmamış oluyor, sabit zaten. Açıkçası senin dediğinde gayet mantıklı fakat ben öyle sürekli gün değiştirmeyi sevmiyorum. Kafada kurduğum planlama pzt-çrşmb-cuma testo e. ve mast p. enjeksiyonları bitsin. Pazar günüde hiç kalçayı delmeden 0.5nppyi insülinle omuzdan vururum. Böylelikle daha rahat olur bana. + olarak mast prop için 3 gün yeter mi yoksa npp gibi 4ü eklememi gerektirecek bir durum varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

evet iki gün üst üste oluyor, pzt 0.5, çrşmb 0.5, cuma 0.5, pazar 0.5 olarak toplam 2ml. İki gün üst üste denk gelince doz azalmamış oluyor, sabit zaten. Açıkçası senin dediğinde gayet mantıklı fakat ben öyle sürekli gün değiştirmeyi sevmiyorum. Kafada kurduğum planlama pzt-çrşmb-cuma testo e. ve mast p. enjeksiyonları bitsin. Pazar günüde hiç kalçayı delmeden 0.5nppyi insülinle omuzdan vururum. Böylelikle daha rahat olur bana.

Sen kendini delik deşik ediyorsun. 3 ml iğne al. Üçünü aynı iğneye çek, tek seferde vur. Neden iğne sayısını arttırıp enfeksiyon riskini arttırıyorsun? 

örneğin 0.5 ml test çek önce. Sonra aynı iğneye diğer ilaçtan kaç ml ise, sonra üçüncüyü.  Ur kalçanın sağ tarafına. Bir gün ara ver sol tarafına. Bir gün ara ver tekrar sağ. Günleri de kaydır. İğne sayısı azalsın. Hepsi yağ bazlı roid. Aynı iğneye çekip tek seferde yapabilirsin. EOD yapınca ml hacmi düşüyor. Haliyle sorunsuz oluyor. Ama toplamda enjeksiyonun anladığım kadarı 1-1.5 ml olacak. Tek seferde yap gitsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 2 dakika önce yazdı:

Sen kendini delik deşik ediyorsun. 3 ml iğne al. Üçünü aynı iğneye çek, tek seferde vur. Neden iğne sayısını arttırıp enfeksiyon riskini arttırıyorsun? 

örneğin 0.5 ml test çek önce. Sonra aynı iğneye diğer ilaçtan kaç ml ise, sonra üçüncüyü.  Ur kalçanın sağ tarafına. Bir gün ara ver sol tarafına. Bir gün ara ver tekrar sağ. Günleri de kaydır. İğne sayısı azalsın. Hepsi yağ bazlı roid. Aynı iğneye çekip tek seferde yapabilirsin. EOD yapınca ml hacmi düşüyor. Haliyle sorunsuz oluyor. Ama toplamda enjeksiyonun anladığım kadarı 1-1.5 ml olacak. Tek seferde yap gitsin. 

hocam ben mi anlatamadım yada kafa karışıklığı mı oldu bilmem ama hepsini çek vur derken? Zaten öyle yapıyorum pazartesi çarşamba cuma 3 ilacı vurucam, pazar günüde sadece npp için omuzu delecem, oda bana koymuyor zaten. Senin dediğinde bu değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, Şimdi yazdı:

hocam ben mi anlatamadım yada kafa karışıklığı mı oldu bilmem ama hepsini çek vur derken? Zaten öyle yapıyorum pazartesi çarşamba cuma 3 ilacı vurucam, pazar günüde sadece npp için omuzu delecem, oda bana koymuyor zaten. Senin dediğinde bu değil mi?

Evet ok bu.  Yanlış anladım sanırım. Kötü yanı stabil değil. Test ve mast’a 2 gün ara veriyorsun, npp’yi iki gün üst üste vuruyorsun. Gün kaydırmaya alışsan daha stabil ve sağlık olur hormonların. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 1 dakika önce yazdı:

Evet ok bu.  Yanlış anladım sanırım. Kötü yanı stabil değil. Test ve mast’a 2 gün ara veriyorsun, npp’yi iki gün üst üste vuruyorsun. Gün kaydırmaya alışsan daha stabil ve sağlık olur hormonların. 

test zaten uzun ester olduğundan sıkıntı olmazda masteron propuda 2 gün vurmamak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, Şimdi yazdı:

test zaten uzun ester olduğundan sıkıntı olmazda masteron propuda 2 gün vurmamak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum bende

Olur. Mast p ise 2 gün ara vermemen lazım. Npp için 2 gün ara kabul edilir ama mast p daha kısa. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
falconthered, 8 dakika önce yazdı:

Olur. Mast p ise 2 gün ara vermemen lazım. Npp için 2 gün ara kabul edilir ama mast p daha kısa. 

sıkıntı yok en kötü pazara 0.5 mast eklerim. Dediğin gün kaydırmayıda bi düşüneyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

sıkıntı yok en kötü pazara 0.5 mast eklerim. Dediğin gün kaydırmayıda bi düşüneyim

Haftada 3 de yeter sabah girip aksama ucuyo mu bu @falconthered

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 4 dakika önce yazdı:

Haftada 3 de yeter sabah girip aksama ucuyo mu bu @falconthered

Mast p’nin yarı ömrü 48-72 saat. Yani cuma sabah vurdu, sonra pazartesi sabah vurduysa evet yarısı uçmuş olacak. Belki daha fazlası. Ama asıl sorun diğer günlerde ara daha uzun olmadığı için o uçma bu kadar yüksek olmayacak. Haliyle hormonlar her gün aynı stabil seviyelerde olmayacak kür boyunca. Ester’e bağlı bazı ilaçlarda haftada 2 günde yeterli. Ama her ilaç için geçerli değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Felon174    0
falconthered, 05.09.2025 - 23:26 yazdı:

Eğer pharmaqo pahalı. Eğer para pharma’yı tahmin ettiğim satıcıdan alıyorsan artı crypto ödemede %40 indirim de alıyorsun. Para pharma fiyatı çok çok iyiye geliyor. O kalite o fiyata açıkçası rakipsiz. 

Hocam hangi satıcı o biraz kodlayarak vs söyleyebilir misiniz ilk kez küre gireceğim sağlam yerden güvenilir olsun istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
Felon174, 10 saat önce yazdı:

Hocam hangi satıcı o biraz kodlayarak vs söyleyebilir misiniz ilk kez küre gireceğim sağlam yerden güvenilir olsun istiyorum.

Yasak be hocam olsa dükkan senin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10
the_escobar, 05.09.2025 - 22:30 yazdı:

hocam malum yurtdışı forumda top 4teki satıcıdan alıcam bende. Şuanlık son kararım para pharmada. Dediğin gibi yurtdışında forumda vs. sahte denk gelen görmedim. Ayrıca fiyatlarda makul geldi.

1x enanthate, 2x npp(150mg), 2x mast prop, dragon 100 tablet yk11 toplam 240 dolar gibi yapıyor

Sonuç ne oldu, bu arada fiyat gayet iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Sefu888, 17 saat önce yazdı:

Sonuç ne oldu, bu arada fiyat gayet iyi 

siparişi yeni verdim, kargo bekliyorum. Maste prop dragon, npp ve testosunu para pharma aldım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10
the_escobar, 48 dakika önce yazdı:

siparişi yeni verdim, kargo bekliyorum. Maste prop dragon, npp ve testosunu para pharma aldım

Gelişme olursa lütfen bilgilendirir misin, bu arada müsabık sporcu musun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Sefu888, 12 dakika önce yazdı:

Gelişme olursa lütfen bilgilendirir misin, bu arada müsabık sporcu musun 

konuya yazarım. Değilim.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179

@berkay16 dostum selamlar. Benim ürünler teslim edildi gözüküyor ama adrese ulaşmadı. Kargo çinden belçikaya sorunsuz gitti, iç dağıtıma da çıktı fakat sanırım adresi doğru girmeme rağmen başka birine teslim edildi. İnternationalda böyle durumlar yaşanabiliyormuş, markayada yazdım ama sen ne diyorsun bu işe?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 26 dakika önce yazdı:

@berkay16 dostum selamlar. Benim ürünler teslim edildi gözüküyor ama adrese ulaşmadı. Kargo çinden belçikaya sorunsuz gitti, iç dağıtıma da çıktı fakat sanırım adresi doğru girmeme rağmen başka birine teslim edildi. İnternationalda böyle durumlar yaşanabiliyormuş, markayada yazdım ama sen ne diyorsun bu işe?

ben hiç böyle bir durum yaşamadım ama muhtemelen yeniden gönderim yapmazlar böyle bir durum için kargo şirketiyle iletişimeyi dene bence avrupada teslimatı kim yaptı netherland post mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

ben hiç böyle bir durum yaşamadım ama muhtemelen yeniden gönderim yapmazlar böyle bir durum için kargo şirketiyle iletişimeyi dene bence avrupada teslimatı kim yaptı netherland post mu

Avrupada kime verildiği de tam gözükmüyor, belçikada dağıtıma çıktı ama hangi kargo bilmiyorum. Chatgptye sorduğumda çok yüksek ihimal bpost diyor ondada sorgulayınca çıkmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
gönderildi (düzenlendi)

Parcelsapp da gözükmesi lazım aslında tracking numberı ordan aratsana bi bir de parcelsappta teslim edildi gözüküp daha teslim edilmemiş olma ihtimali de var

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 33 dakika önce yazdı:

Parcelsapp da gözükmesi lazım aslında tracking numberı ordan aratsana bi bir de parcelsappta teslim edildi gözüküp daha teslim edilmemiş olma ihtimali de var

Verdiğim adresten farklı bir yere gitmiş. Adamların hatası yanlış adrese göndermişler. Kargoyada siteyede ulaştım bakalım yarın nolacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Verdiğim adresten farklı bir yere gitmiş. Adamların hatası yanlış adrese göndermişler. Kargoyada siteyede ulaştım bakalım yarın nolacak.

Umarım çözerler ben de para pharma bolde siparişi vericem adamlar 500 boldeyi sudan ucuza satıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 24 dakika önce yazdı:

Umarım çözerler ben de para pharma bolde siparişi vericem adamlar 500 boldeyi sudan ucuza satıyor

Ucuzlar ama 250 dolar şuan çöpte gibi bişey. Adamlara adresi doğru veriyorum yanlış yere gönderiyorlar. Bu işin peşini bırakmam da sende dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 11 dakika önce yazdı:

Ucuzlar ama 250 dolar şuan çöpte gibi bişey. Adamlara adresi doğru veriyorum yanlış yere gönderiyorlar. Bu işin peşini bırakmam da sende dikkat et

Eğer senin yazdığın adresten farklı adrese yollayan satıcıysa yeniden yollarlar en kötü ihtimalle benim başıma şöyle bir şey gelmişti buydeus dan sipariş vermiştim bana yanlış tracking numarası atmışlardı sipariş bulgaristana gelicek diye bekledim en son macaristanda dağıtıma çıktı sonra redditten ulaştım adamlara doğru tracking numarasını yolladılar. Para pharmanın çok fazla olumlu geri dönüşü var ama npp lerine boş yazan gördüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.