Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

ArdaKarakurt    32

Pharmaqo Testo/Masteron/Primobolon kombinasyonu hazır var ben 3 kutu kadar kullandım çok çok memnun kaldım. Ayrıca Testo/Masteron/Tren formülünüde 3 kutu kullandım çok memnun kaldım. Pharmaqo deca 300 mg/10 2 kutu kullandım tek amacım sakatlıkları onarması içindi çok memnun kalmadım ama en azından kullandığım süre içerisinde kilo artışları yaparken eklem ağrıları yaşatmadı. Gamma markasının decasını kullanmıştım 5 yıl önce inanılmaz bel ağrılarım vardı 1 ay içinde gram ağrı bırakmamıştı gözüm hep onda kaldı. Çoğu arkadaşım pharmaqo npp yerine Deca kullandığım için baya söylendiler. Çünkü çoğu eklem bilek ve bel ağrılarını hemen kestiğini söylediler. Cruise geçmemiş olsaydım 1 kutu npp’sini deneyecektim. Diğer söyledigin markaların isimlerini bile hiç duymadım bişi diyemiyorum ama bugün çok yakın bir dostum amerikadan ultima sipariş ettiğini pharmaqodan en az %30 daha sert etkiler aldığını 0 yan etki yaşadığını söyledi. Salondaki ço yakın bir kaç dostuma akşam antrenmanda ultima’yı sordum bu piyasanın kralı onun çeyregi eder diğer markalar dediler baya heyecanlandım. 2 ay sonraki bulk kürümü ultima ile yapıcam. Eğer imkanın varsa seninde denemeni tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    179
ArdaKarakurt, 9 dakika önce yazdı:

Pharmaqo Testo/Masteron/Primobolon kombinasyonu hazır var ben 3 kutu kadar kullandım çok çok memnun kaldım. Ayrıca Testo/Masteron/Tren formülünüde 3 kutu kullandım çok memnun kaldım. Pharmaqo deca 300 mg/10 2 kutu kullandım tek amacım sakatlıkları onarması içindi çok memnun kalmadım ama en azından kullandığım süre içerisinde kilo artışları yaparken eklem ağrıları yaşatmadı. Gamma markasının decasını kullanmıştım 5 yıl önce inanılmaz bel ağrılarım vardı 1 ay içinde gram ağrı bırakmamıştı gözüm hep onda kaldı. Çoğu arkadaşım pharmaqo npp yerine Deca kullandığım için baya söylendiler. Çünkü çoğu eklem bilek ve bel ağrılarını hemen kestiğini söylediler. Cruise geçmemiş olsaydım 1 kutu npp’sini deneyecektim. Diğer söyledigin markaların isimlerini bile hiç duymadım bişi diyemiyorum ama bugün çok yakın bir dostum amerikadan ultima sipariş ettiğini pharmaqodan en az %30 daha sert etkiler aldığını 0 yan etki yaşadığını söyledi. Salondaki ço yakın bir kaç dostuma akşam antrenmanda ultima’yı sordum bu piyasanın kralı onun çeyregi eder diğer markalar dediler baya heyecanlandım. 2 ay sonraki bulk kürümü ultima ile yapıcam. Eğer imkanın varsa seninde denemeni tavsiye ederim.

hocam ultimayı görmüştüm, sağlam da gözüküyor ama diğer markalara göre ciddi fiyat farkı var. En azından ben öyle gördüm, o fiyatlara değer mi bilemedim. Ayrıca pharmaqo ile yazdığım diğer markalardaki fiyatlarda en azından 50 dolar fark var ve pharmaqonun teslimi 25-45 gün arasındaymış.

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332
the_escobar, 4 saat önce yazdı:

hocam her teste aldanma konusunda katılıyorum fakat 360 üniteliği günlük 4 ünite kullansak 3 ay yetiyor. Aylık max 2200tlye denk geliyor. Daha ucuz hangi marka var trde? 

White thaiger, thaiger pharma, üreten tayfanin king pharma adlı peptide vardı dediğim gibi 100 iu olarak satılıyolardi fiyatını hatırlamıyorum geçen sene önermişlerdi bana İzmir'de çok uygundu fiyatı çok ucuzsa bir bit yemi ararım ben o ürünün içinde bilinen markalarla ilerleyecen iran cinnatropin yada eczane ya da riski göze alıp vuracaksın çalışmazsa bir daha almazsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

hocam ultimayı görmüştüm, sağlam da gözüküyor ama diğer markalara göre ciddi fiyat farkı var. En azından ben öyle gördüm, o fiyatlara değer mi bilemedim. Ayrıca pharmaqo ile yazdığım diğer markalardaki fiyatlarda en azından 50 dolar fark var ve pharmaqonun teslimi 25-45 gün arasındaymış.

Nerden alıyorsun bilmiyorum ama ben londradayım hangi siteden alırsam alim en fazla 2. gün evime ulaşmış oluyor. Sen avrupadaki bir ülkedeysen ingiltereden avrupaya kargonun gitmesi felan hiç bir bilgim yok. Olduğun yerde yokmu bir satıcısı? İstersen pharmaqo markasına bir e posta gönder sor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
ArdaKarakurt, 9 saat önce yazdı:

Nerden alıyorsun bilmiyorum ama ben londradayım hangi siteden alırsam alim en fazla 2. gün evime ulaşmış oluyor. Sen avrupadaki bir ülkedeysen ingiltereden avrupaya kargonun gitmesi felan hiç bir bilgim yok. Olduğun yerde yokmu bir satıcısı? İstersen pharmaqo markasına bir e posta gönder sor.

avrupaya kargo dediğim gibi baya uzun sürüyor ama legit pharmaqonun epostasını bulursam sorayım 😄 Bu arada sarmslarını falan da denemiş miydin hocam markanın? 

@berkay16 dostum baboon pharma diye bir marka gördüm adamlar 14 euro enantat, 16 euro npp falan satıyor şuan baya indirimde. Eroidste başarısı fena değil sende bir bak istersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

avrupaya kargo dediğim gibi baya uzun sürüyor ama legit pharmaqonun epostasını bulursam sorayım 😄 Bu arada sarmslarını falan da denemiş miydin hocam markanın? 

@berkay16 dostum baboon pharma diye bir marka gördüm adamlar 14 euro enantat, 16 euro npp falan satıyor şuan baya indirimde. Eroidste başarısı fena değil sende bir bak istersen

Baya uygun duruyor memnun olmayan da görmedim ama sitenin indirim kodunu bulamadim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 41 dakika önce yazdı:

Baya uygun duruyor memnun olmayan da görmedim ama sitenin indirim kodunu bulamadim

sepete ürünleri ekle direkt indirimi yapıyor kod yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

sepete ürünleri ekle direkt indirimi yapıyor kod yok

Bir forumda scammer olduklarını söyleyen konular var ben primoları euro-pharmacies almayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Bir forumda scammer olduklarını söyleyen konular var ben primoları euro-pharmacies almayı düşünüyorum

aynen çok dandik duruyor. Bu arada redditte driada için bir çok kişi india markası demiş. Yunan markası diye kakalıyorlar gibi muhabbet dönüyor. Eroidste zaten hiç bi markanın neredeyse o kadar ciddi olumsuz yorumu yok. Kaç gündür araştırmadayım hala markalar arasında kaldım karar veremiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 11 dakika önce yazdı:

aynen çok dandik duruyor. Bu arada redditte driada için bir çok kişi india markası demiş. Yunan markası diye kakalıyorlar gibi muhabbet dönüyor. Eroidste zaten hiç bi markanın neredeyse o kadar ciddi olumsuz yorumu yok. Kaç gündür araştırmadayım hala markalar arasında kaldım karar veremiyorum.

Hepsi hindistan veya çinde üretim yaptırıyor zaten ne markası oldukları önemli değil bence hilma biocare ürünlerde kocaman manufectered by hilma biocare india yazıyor

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 2 dakika önce yazdı:

Hepsi hindistan veya çinde üretim yaptırıyor zaten ne markası oldukları önemli değil bence hilma biocare ürünlerde kocaman manufectered by hilma biocare india yazıyor

hilmayı denedin mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 32 dakika önce yazdı:

hilmayı denedin mi?

O markayı denemedim ama drostanolone enanthate kullanıcak olursam hilma almayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 6 saat önce yazdı:

O markayı denemedim ama drostanolone enanthate kullanıcak olursam hilma almayı düşünüyorum

hocam mast prop dragonda 55 dolar, para pharma da 55 dolar. Ben dragon seçeyim diyorum ama sen ne dersin? Fiyat uygun geldi bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 15 saat önce yazdı:

Arkadaşlarım illa Dynamic Performance kullan dediği için pharmaqo’nun sarmslarını denemedim. 2 Defa farklı farklı kür yapmaya çalıştım Dynamic Performance ile ancak vücudumun elektrolit dengesini bozdu, 20. günde artık sabah uyandığımda bile gözlerimin önünde elektirikler çarpışıyordu bu yüzden tam kullanamadım ama zaten sarmslar beni tatmin edecek güçte ilaçlar değiller. Kullansaydımda memnun kalmazdım. Madem bi ilaç alıyorum o zaman etkininde kralını almak isterim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
ArdaKarakurt, 9 dakika önce yazdı:

Arkadaşlarım illa Dynamic Performance kullan dediği için pharmaqo’nun sarmslarını denemedim. 2 Defa farklı farklı kür yapmaya çalıştım Dynamic Performance ile ancak vücudumun elektrolit dengesini bozdu, 20. günde artık sabah uyandığımda bile gözlerimin önünde elektirikler çarpışıyordu bu yüzden tam kullanamadım ama zaten sarmslar beni tatmin edecek güçte ilaçlar değiller. Kullansaydımda memnun kalmazdım. Madem bi ilaç alıyorum o zaman etkininde kralını almak isterim. 

zaten bizler gibi kürde olanlar için rad140 gibi testosteronun taklidi sarmslar çerez geliyor belki %5 bile etki görmüyoruz fakat sarms kullanmayı düşünürsen yk11 denenebilir hocam. Diğer sarmslara göre yapısı ve çalışma sistemi farklı. Şuana kadar denemediğim neredeyse bi yk11 kaldı, en yakın sürede küre yk11 ekleyip deneyimlemek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 01.09.2025 - 03:09 yazdı:

hocam ben türkiyedeyimde direkt pharmaqo sitesinden 2-3 flakon ilaç sipariş etsem elime ulaşırmı? gümrük işleri falan nasıl yapıyorsunuz sıkıntı çıkıyormu

@ArdaKarakurt

tarihinde Mustafa Can Yılmaz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
Mustafa Can Yılmaz, 22 dakika önce yazdı:

hocam ben türkiyedeyimde direkt pharmaqo sitesinden 2-3 flakon ilaç sipariş etsem elime ulaşırmı? gümrük işleri falan nasıl yapıyorsunuz sıkıntı çıkıyormu

@ArdaKarakurt

dostum direkt türkiyeye alabileceğini sanmıyorum. Gümrükten geçmez. Ben tanıdık vasıtasıyla getiricem, Arda zaten sanırım ingilterede yaşıyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 13 saat önce yazdı:

hocam mast prop dragonda 55 dolar, para pharma da 55 dolar. Ben dragon seçeyim diyorum ama sen ne dersin? Fiyat uygun geldi bana

İkisi de international kargoyla gelicek dragonun kargosu iyiydi baya özel rota kullanıyorlar almanyadan gibi geliyor ama neden prop alıyorsun ki 10-20 dolar daha verip enanthate almak daha mantıklı değil mi?

Hatta euro-pharmacies primo stokta şuan 58,5 dolara geliyor hem de domestic mast prop 37,8 dolar enanthate bunlarda biraz pahalı 67,5 dolar ama çok da overprice değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

İkisi de international kargoyla gelicek dragonun kargosu iyiydi baya özel rota kullanıyorlar almanyadan gibi geliyor ama neden prop alıyorsun ki 10-20 dolar daha verip enanthate almak daha mantıklı değil mi

bende enanthatedan yanayımda para pharmada da dragondada stok yok mast enanthate

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174

Dragondan product of the week olmadan bişey alınmaz ya kargosu 45 dolar zaten 1 flakon ilaç parası kargosu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 11 saat önce yazdı:

zaten bizler gibi kürde olanlar için rad140 gibi testosteronun taklidi sarmslar çerez geliyor belki %5 bile etki görmüyoruz fakat sarms kullanmayı düşünürsen yk11 denenebilir hocam. Diğer sarmslara göre yapısı ve çalışma sistemi farklı. Şuana kadar denemediğim neredeyse bi yk11 kaldı, en yakın sürede küre yk11 ekleyip deneyimlemek istiyorum. 

Kanka yk11 pazarlamak için yapısı ve çalışma sistemi farklı diye yalan söylüyorlar. Hiç bir sarms benim için 5 para etmez.

Mustafa Can Yılmaz, 2 saat önce yazdı:

@ArdaKarakurt

Yok kanka firmadan alamazsın ancak aracı sitelerden alırsın ben ingilterede yaşıyorum bende aracı siteleri kullanıyorum. Ancak burda bi tanıdığın olucak gelirken valizine 20 flakon koyacak şansına artık geçerse geçer geçmezse paraya çizik çekersin ama çok arkadaşım götürüyor hiç biride sorun yaşamıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    179
berkay16, 23 dakika önce yazdı:

Dragondan product of the week olmadan bişey alınmaz ya kargosu 45 dolar zaten 1 flakon ilaç parası kargosu

para pharmada 2 masto p, 1 testo e, 2 npp kargo dahil toplam 155 dolara geliyor. Dragonun mast propu da para pharmadan sadece 5 dolar fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt, 17 dakika önce yazdı:

Kanka yk11 pazarlamak için yapısı ve çalışma sistemi farklı diye yalan söylüyorlar. Hiç bir sarms benim için 5 para etmez.

Yok kanka firmadan alamazsın ancak aracı sitelerden alırsın ben ingilterede yaşıyorum bende aracı siteleri kullanıyorum. Ancak burda bi tanıdığın olucak gelirken valizine 20 flakon koyacak şansına artık geçerse geçer geçmezse paraya çizik çekersin ama çok arkadaşım götürüyor hiç biride sorun yaşamıyor.

çok teşekkür ederim hocam peki aracı site olarak örnek verebilirmisiniz mesela?

tarihinde Mustafa Can Yılmaz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
the_escobar, 30 dakika önce yazdı:

para pharmada 2 masto p, 1 testo e, 2 npp kargo dahil toplam 155 dolara geliyor. Dragonun mast propu da para pharmadan sadece 5 dolar fazla.

Ben dragonun kargosunu deneyimledim iyiydi para pharmayı bilmiyorum, dragon sustanonların akışkanlığı çok güzel elimdeki deus enanthatelarla aynı mct yağı ama dragon daha kaliteli duruyor viskozite olarak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Mustafa Can Yılmaz, 50 dakika önce yazdı:

çok teşekkür ederim hocam peki aracı site olarak örnek verebilirmisiniz mesela?

Kanka eroids.uk var ingilterenin forumu. Orda uk yap en popüler 10 sayfayı göreceksin. Hangisinde en ucuzuysa orda al. Ben pharmaqo için öyle yapıyorum çünkü karekod barkod numarasını sorguluyorum ilaç aynı ilaçsa kim ucuza verirse ondan alırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.