Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

klorsex    60
berkay16, 26.09.2026 - 16:33 yazdı:

Boldenon ve testoyu ne kadar kullanmıştın ben 390 test 175mg bolde kullanmıştım hematokrit kıpırdamamıştı hiç sende ne tarz yan etkiler oldu

Ben 500mg testo 300-350 bolde kullanmıştım bu sayfanın en başında yan etkilerimi açıkladım hocam ama uzun lafın kısası sivilce ve tansiyon gibi klişe yan etkileri yaşadım. Sabahları çok zor uyanıp kalkıyordum spor esnasında vs gözüm kararıyordu artık tansiyondan olduğunu düşünüyordum spora gitmek istemiyordum isteksizlik oluyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    475
klorsex, 16 saat önce yazdı:

Ben 500mg testo 300-350 bolde kullanmıştım bu sayfanın en başında yan etkilerimi açıkladım hocam ama uzun lafın kısası sivilce ve tansiyon gibi klişe yan etkileri yaşadım. Sabahları çok zor uyanıp kalkıyordum spor esnasında vs gözüm kararıyordu artık tansiyondan olduğunu düşünüyordum spora gitmek istemiyordum isteksizlik oluyordu 

anladım sivilce sorunu bende de oluyor ben şuan 150mg testo kullanıyorum sadece yine sivilce sorunu var artık son çare accutane başladım ama diğer yan etkiler ciddi problem özellikle tansiyon, tansiyonu kan paneline bakıp ilaç kullanmışmıydın tansiyon için aslında çok da kontrol edilemeyecek yan etkiler değil isteksizlik de düşük östrojenden olabilir ama tabi hiç uğraşmayıp bulkta testo masteron npp fln da yapılabilir eğer npp den problem yaşamıyorsan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    9
berkay16, 22 dakika önce yazdı:

anladım sivilce sorunu bende de oluyor ben şuan 150mg testo kullanıyorum sadece yine sivilce sorunu var artık son çare accutane başladım ama diğer yan etkiler ciddi problem özellikle tansiyon, tansiyonu kan paneline bakıp ilaç kullanmışmıydın tansiyon için aslında çok da kontrol edilemeyecek yan etkiler değil isteksizlik de düşük östrojenden olabilir ama tabi hiç uğraşmayıp bulkta testo masteron npp fln da yapılabilir eğer npp den problem yaşamıyorsan.

Hocam looksmax amaçlı günlik 20 mg accutane başlıcam yan etki yaşıyor musunız siz

tarihinde yhy789 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    20
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Accunate işe yarıyor mu? Meso da bir adamın cycle log'unda uzun suredır kullandıgını belirtiyor ama fotoğraflarda hala sivilceli sırtı baya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    475
yhy789, 5 saat önce yazdı:

Hocam looksmax amaçlı günlik 20 mg accutane başlıcam yan etki yaşıyor musunız siz

Günlük 20mg ile ciddi dudak kurukuğu yaşarsın ayrıca güneş kremi konusunda dikkatli olman gerek

Vassa, 5 saat önce yazdı:

Accunate işe yarıyor mu? Meso da bir adamın cycle log'unda uzun suredır kullandıgını belirtiyor ama fotoğraflarda hala sivilceli sırtı baya.

kümulatif doza ulaşınca yağ bezlerini ufaltıyor ancak sürekli anabolik kullanmak yağ bezlerini uyarıp tekrar hipertrofiye neden oluyor kümulatif dozu tamamladıktan sonra kürde idame doz uygulanabilir haftada 3 gün 20mg gibi ancak yüksek doz tren masteron kullanıyorsan ve sivilceye yatkınsan yine de yeterli olmayabilir diye düşünüyorum bir de çarşaflarını değiştirmiyorsa o adam bakteriyel sebeplerden de sivilce olmuş olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
berkay16, 10 saat önce yazdı:

Hocam açık konuşmak gerekirse hiç bir kürümde ekstra sivilce sorunu yaşamadım allaha şükür ufak tefek olur eyvallah mesela bende terden kaynaklı isilik oluyor göğsümde genelde ama boldenon kullandığım zaman yağından mıdır yoksa direkt boldenon mu iyi gelmiyor bilmiyorum fakat genitale kadar sivilce çıkıyordu tansiyon olarakta o zamanlar biraz kür işini gelişi güzel kulaktan duyma yaptığım söylenebilir o yüzden tansiyon konusunu çözmek yerine direkt boldeyi kestim sadece e2 ve böbrek karaciğer değerlerime bakmakla yetiniyordum o zamanlar. Şuan cooper testo cyp kullanıyorum sabah ve akşam proviron, 1 haftaya yakındır günde 4mg ghkcu cuma günü de haftalık 2mg reta başladım. Günde 6 Kapsül Omega 3, Magnezyum Blgsnt, E Vit. D vit. Şuan yeminle farklı bir anabolik kullanıp şu ruh halimdeki rahatlığı bozmak istemiyorum doğrusu. Tren aceden sonra bir rahatlama geldi kasıma kadar npp eklemeyi rafa kaldırdım o zamana kadar Reta biter sanırım.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    475
klorsex, 13 saat önce yazdı:

Hocam açık konuşmak gerekirse hiç bir kürümde ekstra sivilce sorunu yaşamadım allaha şükür ufak tefek olur eyvallah mesela bende terden kaynaklı isilik oluyor göğsümde genelde ama boldenon kullandığım zaman yağından mıdır yoksa direkt boldenon mu iyi gelmiyor bilmiyorum fakat genitale kadar sivilce çıkıyordu tansiyon olarakta o zamanlar biraz kür işini gelişi güzel kulaktan duyma yaptığım söylenebilir o yüzden tansiyon konusunu çözmek yerine direkt boldeyi kestim sadece e2 ve böbrek karaciğer değerlerime bakmakla yetiniyordum o zamanlar. Şuan cooper testo cyp kullanıyorum sabah ve akşam proviron, 1 haftaya yakındır günde 4mg ghkcu cuma günü de haftalık 2mg reta başladım. Günde 6 Kapsül Omega 3, Magnezyum Blgsnt, E Vit. D vit. Şuan yeminle farklı bir anabolik kullanıp şu ruh halimdeki rahatlığı bozmak istemiyorum doğrusu. Tren aceden sonra bir rahatlama geldi kasıma kadar npp eklemeyi rafa kaldırdım o zamana kadar Reta biter sanırım.

boldenin sana has bi yan etkisi olabilir normalde sivilce sık görülen yan etkiler arasında değil ama sende oluyorsa kullanmamak mantıklı primonun bu kadar pahalı olduğu yerde görece en mantıklı anabolik boldenone ama en önemlisi sana en az yan etki yapan ve kendini en iyi hissettiğin ilaçları kullanmak bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

boldenin sana has bi yan etkisi olabilir normalde sivilce sık görülen yan etkiler arasında değil ama sende oluyorsa kullanmamak mantıklı primonun bu kadar pahalı olduğu yerde görece en mantıklı anabolik boldenone ama en önemlisi sana en az yan etki yapan ve kendini en iyi hissettiğin ilaçları kullanmak bence.

Hocam peki boldenon’dan geçerli bir verimi aldınız mı Aldıysanız uyguladığınız dozajlar neydi Kaç hafta ilerlediniz? Benim bu yaşadığım sorun kullandığım marka ile alakalı olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    475
klorsex, 32 dakika önce yazdı:

Hocam peki boldenon’dan geçerli bir verimi aldınız mı Aldıysanız uyguladığınız dozajlar neydi Kaç hafta ilerlediniz? Benim bu yaşadığım sorun kullandığım marka ile alakalı olabilir mi

Markayla alakalı olucağını pek sanmam düzgün markaysa ben 390 test 175 bolde 140 masteron kullandım östrojenimi düşürmesi hariç pek bir fark hissetmedim zaten ilaçları diyet yaparken kullandım hep deficitteydim en büyük pişmanlığım o, şuan 150mg testo kullanıyorum kendimi daha iyi hissediyorum kilo verirken kür yapmanın ne kadar anlamsız olduğunu çok güzel tecrübe ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167
klorsex, 38 dakika önce yazdı:

boldenone çok zayıf bi steroid. anabolik kapasitesi düşük-orta ve androjen reseptor afinitesi testosterondan bile belirgin şekilde düşük. boldenonedan  verim almak için minimum 400mg civarı kullanmak lazım onuda kullanacaksan 1gr testosteron lazım.ondan dolayı beklentin bişey olmasın 200 250 mg kullandığımda pekte bişey hissetmedim biraz iştahım açılıyor daha iyi pump alıyordum sadece. testosteron ve nandrolon büyümek istiyorsan istediğini karşılar. boldenone ile büyüyenler ya öyle olduğunu idda ediyor ya da testosteronu abuse ediyolar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167
sven, Şimdi yazdı:

boldenone çok zayıf bi steroid. anabolik kapasitesi düşük-orta ve androjen reseptor afinitesi testosterondan bile belirgin şekilde düşük. boldenonedan  verim almak için minimum 400mg civarı kullanmak lazım onuda kullanacaksan 1gr testosteron lazım.ondan dolayı beklentin bişey olmasın 200 250 mg kullandığımda pekte bişey hissetmedim biraz iştahım açılıyor daha iyi pump alıyordum sadece. testosteron ve nandrolon büyümek istiyorsan istediğini karşılar. boldenone ile büyüyenler ya öyle olduğunu idda ediyor ya da testosteronu abuse ediyolar.

yaşatabilceği psikolojik yan etkiler tansiyon-kan problemleri ve uzun esterin yarattığı açılmasını bekleme ve kandan çıkmayı saymıuorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    475
sven, 1 saat önce yazdı:

Zayıf kısmına katılmıyorum neye göre zayıf trene göre zayıf ama karşılaştırma yapmak gerekirse bolde≈testo>primo≈masteron diyebiliriz primo ve masterondan belirgin daha iyi kas gelişimi açısından tabiki 19-nor steroidler ile hiç biri mukayese edemez ama bi ilaçtan fayda görmek için minimum şu kadar almak gerek kısmına katılmıyorum 1gr testo ile 200mg kullanabiliyorsan bu boldeden fayda sağlamazsın anlamına gelmiyor bütüncül baktığında 1.2gr anabolik kullanıyorsun sadece farklar kısa sürede farkedilemeyecek kadar az olduğundan bize fark yok gibi geliyor ama 20 haftalık bir sürecin başından sonuna kullandığın ekstra 200mg anaboliğin kesinlikle ufak da olasa getirisi olur, ilaçların çalışması için gereken minimum bir eşik olduğuna dair kanıt yok.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Zayıf kısmına katılmıyorum neye göre zayıf trene göre zayıf ama karşılaştırma yapmak gerekirse bolde≈testo>primo≈masteron diyebiliriz primo ve masterondan belirgin daha iyi kas gelişimi açısından tabiki 19-nor steroidler ile hiç biri mukayese edemez ama bi ilaçtan fayda görmek için minimum şu kadar almak gerek kısmına katılmıyorum 1gr testo ile 200mg kullanabiliyorsan bu boldeden fayda sağlamazsın anlamına gelmiyor bütüncül baktığında 1.2gr anabolik kullanıyorsun sadece farklar kısa sürede farkedilemeyecek kadar az olduğundan bize fark yok gibi geliyor ama 20 haftalık bir sürecin başından sonuna kullandığın ekstra 200mg anaboliğin kesinlikle ufak da olasa getirisi olur, ilaçların çalışması için gereken minimum bir eşik olduğuna dair kanıt yok.

1gr testo kullanıyorsan zaten yaşayacağın yan etkiye deymez. bolde nerdeyse testosteronun yarısı kadar kas yapıyor birincisi ester ağırlığı farkı bile %20 fark eder. ikincisi afinitesi  çok düşük ondan dolayı minimum 400 mg diyorum.bilimsel olarak bakarsan primobolanla aynı kası yapıyorlar. 1 gr test kullanacaksan zaten büyümek için başka bişeye ihtiyacın yok sentetik androjenleri kullanma sebebimiz bu zaten. mevzu minimum eşik değil etki etmesi beklenti karşılaması 200mg boldeden alacağınız büyüme efekti 100npp kadardır 125-150m test kadardır. amacın testosteron abuse ederken ai kullanmamaksa evet boldenone güzel bi anabolik olabilir ama boldenone büyütmüş olmaz seni testosteron büyütür.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
klorsex, 3 saat önce yazdı:

Senin yaşadığın şey beslenme ve uykuyla alakalı sorunlarla da ilişkilendirilebilir o yüzden bir ilaç bana x yan etkisini getirdi diyebilmen için hayatındaki diğer etkenlerin  (beslenme uyku antrenman vs.) ilacı kullanmadan önce ve sonrasında sabit olması gerekiyor. 

Yaklaşık 5.5 ay boyunca 200 ile 500 mg arası boldenon kullandım, e2 yi dibe çekmesi ve anksiyete yaratması dışında bir etkisini gördüm diyemem. Tansiyon RBC HCT Artışı ve böbrek fonksiyonlarını bozma gibi yaygın yan etkileri yaşamadım. Birdahaki kürümde de AI olarak kullanıcam zaten. Tren ve boldenon'un beraber kullanımı anksiyeteyi inanılmaz şekilde arttırabiliyor bizzat yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    241

Yağ kalitesi olarak soruyorum, kullandığınız en iyi marka hangisiydi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    241
berkay16, 29.09.2026 - 18:04 yazdı:

sven, 29.09.2026 - 18:12 yazdı:

1gr testo kullanıyorsan zaten yaşayacağın yan etkiye deymez. bolde nerdeyse testosteronun yarısı kadar kas yapıyor birincisi ester ağırlığı farkı bile %20 fark eder. ikincisi afinitesi  çok düşük ondan dolayı minimum 400 mg diyorum.bilimsel olarak bakarsan primobolanla aynı kası yapıyorlar. 1 gr test kullanacaksan zaten büyümek için başka bişeye ihtiyacın yok sentetik androjenleri kullanma sebebimiz bu zaten. mevzu minimum eşik değil etki etmesi beklenti karşılaması 200mg boldeden alacağınız büyüme efekti 100npp kadardır 125-150m test kadardır. amacın testosteron abuse ederken ai kullanmamaksa evet boldenone güzel bi anabolik olabilir ama boldenone büyütmüş olmaz seni testosteron büyütür.

Ben gün sonu için birşeyler demek istiyorum, npp etkisi kullanımdan sonra yüksek oranda geçip gidiyor kasın ana kasılabilen kompanent üretiminde başarısı aman aman değil, boldenon kalıcı kas kompanenti inşa etme konusunda bir nebze daha iyi, rimo kalıcı kas kompanenti konusunda harika ama gün sonunda en kalıcı kası yine testosteron inşa ediyor. Gün sonunuda düşünmek gerek biraz illaki hepimiz kürlerimizi bitirip kenara çekilicez. Herkes farklı bir yöntem deniyor benim en fazla verim aldığım Testosteronu Masteronla desteklemek oldu. Ai konusunda en iyi ai bence boldenon, arimidex dalgalanması psikolojik olarak zorluyor çünki boldenonda e2 stabil seyrediyor ama gel gör ki kan değerlerini çok berbat etkiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    167
Rma, 27 dakika önce yazdı:

Ben gün sonu için birşeyler demek istiyorum, npp etkisi kullanımdan sonra yüksek oranda geçip gidiyor kasın ana kasılabilen kompanent üretiminde başarısı aman aman değil, boldenon kalıcı kas kompanenti inşa etme konusunda bir nebze daha iyi, rimo kalıcı kas kompanenti konusunda harika ama gün sonunda en kalıcı kası yine testosteron inşa ediyor. Gün sonunuda düşünmek gerek biraz illaki hepimiz kürlerimizi bitirip kenara çekilicez. Herkes farklı bir yöntem deniyor benim en fazla verim aldığım Testosteronu Masteronla desteklemek oldu. Ai konusunda en iyi ai bence boldenon, arimidex dalgalanması psikolojik olarak zorluyor çünki boldenonda e2 stabil seyrediyor ama gel gör ki kan değerlerini çok berbat etkiliyor.

durum süreçle alakalı oluyor ama günün sonunda npp/deca ve testosteron büyümenin en temel iki anaboliği.primobolanıda sayabilirim ama masraf ve ulaşımdan dolayı genel olarak pek bişey söylemiyorum. boldenone konusunda haklısın en etkili ai çünkü kanda stabil geziyor. masteron genel olarak her kürde kullanılmalı primobolan yoksa düşünceme göre özellikle deca npp kürlerinde. büyümek istiyorsanız en kolay ekonomik görece güvenli yol yüksek testosteron kullanmak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp