Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kumo

Test cyp+deca+dianabol kürüne girdim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

kumo    0

Herkese selamlar,

Kür planlamamda düzeltilmesi veya eklenmesi gerekenler konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 1.84
  • Kilo : 73

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesterone cypionate 
  • Deca 
  • Dianabol

KULLANDIĞIM SUPPLEMENTLER:

• Milk Thistle
  • Omega 3
  • Üzüm Ekstratı
  • Multivitamin
  • Magnezyum

SORULARIM:

1. Eklememi tavsiye ettiğiniz bir supplement var mı?
  2. Deca için ekstra almam gereken önlem var mı libido hususunda?
  3. Libido ve Aromatizasyon için bir şey kullanmıyorum gerekli mi ? 

Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181

deca zaten prolaktin, e2 değerlerini fırlatabilir, bu küre dianabol eklemen aromatizasyonu arttırır o yüzden bence kullanmanın çok manası yok. Östrojen için yan etki hissetmeden bir şey kullanma, 4-5. haftalarda bi kan testi verip durumu görürsün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

DHT türevi bir ilaç ekle mutlaka masteron/rimobolan ikisinden birini. Hem e2 hemde libido için çok önemli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
the_escobar, 24 dakika önce yazdı:

deca zaten prolaktin, e2 değerlerini fırlatabilir, bu küre dianabol eklemen aromatizasyonu arttırır o yüzden bence kullanmanın çok manası yok. Östrojen için yan etki hissetmeden bir şey kullanma, 4-5. haftalarda bi kan testi verip durumu görürsün. 

deca nasıl e2 arttırıyor ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109

Merhaba, deca nor19 grubu bir ilaç olduğu için prolaktini yükseltecektir, 3 haftada bir 1 tablet dostinex alabilirsin, fazlasına asla gerek yok.

göğüslerinde hassasiyet, ağrı, sızlama gibi yan etkiler olmadığı sürece armidex kullanma derim ama ilk kürün olduğu için bu durumu tam kavrayamayabilirsin, ilaçların açılmasını bekleyip 3 hafta sonra haftada 1 armidex alabilirsin. Ekstra olarak takviyelerine d2 k3 vitamini ve c vitamini ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Adrian, 20 dakika önce yazdı:

Merhaba, deca nor19 grubu bir ilaç olduğu için prolaktini yükseltecektir, 3 haftada bir 1 tablet dostinex alabilirsin, fazlasına asla gerek yok.

göğüslerinde hassasiyet, ağrı, sızlama gibi yan etkiler olmadığı sürece armidex kullanma derim ama ilk kürün olduğu için bu durumu tam kavrayamayabilirsin, ilaçların açılmasını bekleyip 3 hafta sonra haftada 1 armidex alabilirsin. Ekstra olarak takviyelerine d2 k3 vitamini ve c vitamini ekleyebilirsin.

600 mg ve üstü deca kullanımlarında haftalık yarim tablet dostinex iş görür mü sizce? İlk 5-6 hafta teste kadar risk almamak açısından. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
BBurak, 32 dakika önce yazdı:

600 mg ve üstü deca kullanımlarında haftalık yarim tablet dostinex iş görür mü sizce? İlk 5-6 hafta teste kadar risk almamak açısından. 

Fazla bile gelebilir dostinex güçlü bi ilaç arimidex gibi değil  ama ilk 3  hafta bence oynama cok olmaya bilir 200 npp alıyorum prolaktin 8 cıktı 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Fazla bile gelebilir dostinex güçlü bi ilaç arimidex gibi değil  ama ilk 3  hafta bence oynama cok olmaya bilir 200 npp alıyorum prolaktin 8 cıktı 

Prolaktin yan etkilerinden, E2’ye göre daha çok korkuyorum çünkü vücudum E2’yi fazla yükseltmiyor. E2’ye benzer yan etkileri saçma sapan bir prolaktin seviyesinde yaşamak istemiyorum. Bu yüzden 10. gün yarım Dostinex alıp, 10 günde bir yarım almaya devam edeceğim ve 5-6. haftalara kadar bu şekilde devam edip, sonra kan testi vereceğim.

Arimidex’i de Pazartesi ve Cuma yarım tablet şeklinde alacağım çünkü toplamda testosteron 750 mg olacak (3x250mg). Düşük E2 yaşarsam, yan etkilerini zaten biliyorum; bitkinlik ve kemik ağrısı yapıyor, gerekirse keserim.

Tamoksifen kullanmıyorum ve halihazırda 14-15 haftadır testosteron kullandığım için, boldenon çıkınca işi şansa bırakmak istemiyorum. Beni geliştirecek her türlü yoruma ve eleştiriye açığım bu konuda çünkü henüz hiç Aİ kullanmadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
BBurak, 5 dakika önce yazdı:

Prolaktin yan etkilerinden, E2’ye göre daha çok korkuyorum çünkü vücudum E2’yi fazla yükseltmiyor. E2’ye benzer yan etkileri saçma sapan bir prolaktin seviyesinde yaşamak istemiyorum. Bu yüzden 10. gün yarım Dostinex alıp, 10 günde bir yarım almaya devam edeceğim ve 5-6. haftalara kadar bu şekilde devam edip, sonra kan testi vereceğim.

Arimidex’i de Pazartesi ve Cuma yarım tablet şeklinde alacağım çünkü toplamda testosteron 750 mg olacak (3x250mg). Düşük E2 yaşarsam, yan etkilerini zaten biliyorum; bitkinlik ve kemik ağrısı yapıyor, gerekirse keserim.

Tamoksifen kullanmıyorum ve halihazırda 14-15 haftadır testosteron kullandığım için, boldenon çıkınca işi şansa bırakmak istemiyorum. Beni geliştirecek her türlü yoruma ve eleştiriye açığım bu konuda çünkü henüz hiç Aİ kullanmadım.

Ferdi doğru söylüyor bende nppde olmama rağmen prolaktin kaç haftadır artmadı, dostinex atmadım çünkü gerçekten güçlü bir ilaç. Bence yan etki görmezsen müdahale etme, zaten 14-15 haftadır kürdesin bence az çok kendini tanımışsındır. Tabi yine de sen bilirsin

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
BBurak, 6 dakika önce yazdı:

Ben prolaktinim yükseldi zannettim 1 ayda 2 gun once 8 cıktı göğüs hassasiyeti yasamaya baslamıstım 15 gun sonra tamoxifen aldım mesela teste kadar işin garibi e2 de 19 6oo mg deca da da bu tarz sey yasayadabilirsin tabi bünyeden bünyeye değişebilir ama 6 7 aydır 1 tane arimidex almadım boldenon yuzunden sonunda bıraktım eklemlerimi kuruttu sakat gibi olmustum:))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 7 dakika önce yazdı:

Ben prolaktinim yükseldi zannettim 1 ayda 2 gun once 8 cıktı göğüs hassasiyeti yasamaya baslamıstım 15 gun sonra tamoxifen aldım mesela teste kadar işin garibi e2 de 19 6oo mg deca da da bu tarz sey yasayadabilirsin tabi bünyeden bünyeye değişebilir ama 6 7 aydır 1 tane arimidex almadım boldenon yuzunden sonunda bıraktım eklemlerimi kuruttu sakat gibi olmustum:))

Bende de çok fazla eklem ve tendon ağrısı var, özellikle kollarda. 250-200 mg’lık dozlar bile çok fazla güç verdi; bench setlerimi 100-105 kg ile çıkarmaya başladım. Ancak 6-7. haftalarda dozu artırınca tam tersine ağırlıklarım düştü, eklem ağrıları yüzünden.

Boldenonu çok sevdim: Aromatize problemi yok, tansiyonumda sorun yapmadı, güç verdi ve damarları belirgin şekilde artırdı. Fakat eklem, tendon ve sakatlık açısından şeytan üçlüsü gibi oldu. Üstelik -1000 / -1200 kalorilerde, uzun kardiyolar ve sert diyetlerle pushlamak bana ders oldu.

Bundan sonra boldenonu sadece üçüncü destek ilacı olarak kullanacağım. Bulk kürlerinde testosteron ile 3:1 oranında veya TRT mantığında, testosteronla birlikte kullanmayı planlıyorum. Büyüme kürlerinde testosteron çok agresif değilse 1.5-2 ml'i geçmem veya hiç kullanmam. Yağ yakım döneminde de kısa esterlerin yanına 150-200 mg yakışır gibi (kendim için). Kısa kürlerde bu kadar düşük boldenon iş yapmayabilir ama uzun kürlerde kesinlikle işimi görür. 

Senin yaşadığın gibi gögüs ucunda sulanma, yağlanma, büyüme tarzı bir şey gözlemlediğimi sanıp bende test yaptırdım 10. haftalarda e2 12 prolaktin 14 çıktı. Muhtemelen benimki vücut yağ oranımı bir anda %10 kadar düşürmemle alakalı bu da bende göğüslerimin ucuna yakın alfa reseptörü olabileceğini düşündürdü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
BBurak, 10 dakika önce yazdı:

Bende de çok fazla eklem ve tendon ağrısı var, özellikle kollarda. 250-200 mg’lık dozlar bile çok fazla güç verdi; bench setlerimi 100-105 kg ile çıkarmaya başladım. Ancak 6-7. haftalarda dozu artırınca tam tersine ağırlıklarım düştü, eklem ağrıları yüzünden.

Boldenonu çok sevdim: Aromatize problemi yok, tansiyonumda sorun yapmadı, güç verdi ve damarları belirgin şekilde artırdı. Fakat eklem, tendon ve sakatlık açısından şeytan üçlüsü gibi oldu. Üstelik -1000 / -1200 kalorilerde, uzun kardiyolar ve sert diyetlerle pushlamak bana ders oldu.

Bundan sonra boldenonu sadece üçüncü destek ilacı olarak kullanacağım. Bulk kürlerinde testosteron ile 3:1 oranında veya TRT mantığında, testosteronla birlikte kullanmayı planlıyorum. Büyüme kürlerinde testosteron çok agresif değilse 1.5-2 ml'i geçmem veya hiç kullanmam. Yağ yakım döneminde de kısa esterlerin yanına 150-200 mg yakışır gibi (kendim için). Kısa kürlerde bu kadar düşük boldenon iş yapmayabilir ama uzun kürlerde kesinlikle işimi görür. 

Senin yaşadığın gibi gögüs ucunda sulanma, yağlanma, büyüme tarzı bir şey gözlemlediğimi sanıp bende test yaptırdım 10. haftalarda e2 12 prolaktin 14 çıktı. Muhtemelen benimki vücut yağ oranımı bir anda %10 kadar düşürmemle alakalı bu da bende göğüslerimin ucuna yakın alfa reseptörü olabileceğini düşündürdü.

Ben direk kestim artık eklem tendon sıkıntısı yuzunden kollar asırı sıkıntıya girdi kolay kolay kullanmam boldenon oyuzden dostinex kullanırken dikkat et yanılıp testten once ezbere alsaydım kesin 0 lardı prolaktini benim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Ben direk kestim artık eklem tendon sıkıntısı yuzunden kollar asırı sıkıntıya girdi kolay kolay kullanmam boldenon oyuzden dostinex kullanırken dikkat et yanılıp testten once ezbere alsaydım kesin 0 lardı prolaktini benim 

Deca ve only testosteron tecrübem yok o yüzden bilmiyorum ne kadar aromatize olurlar ikisi birlikteyken ama ezbere kullanımda muhtemelen hatalı şeyler olacak. En iyisi ilk ay 500-400 gidip günlük 10 mg tamoksifen ekleyeyim 1 ayın sonunda kan testi verip duruma göre dozları arttırır veya Aİ planlaması yaparız. Benim korktuğum şey libido vs. değil 3-4 senelik bir ilişkim var ve kız arkadaşım bu ilaçların yan etkilerini ve olası sonuçları biliyor libido gitse bile onu çözmesi kolay benim korktuğum göğüste doku oluşma ihtimali. Bu işi profesyonel seviyede yapıp yüksek dozlar alan herkes bu lanete yakalanıyor eninde sonunda. Bu yaklaşım mantıklı olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
BBurak, 2 dakika önce yazdı:

Deca ve only testosteron tecrübem yok o yüzden bilmiyorum ne kadar aromatize olurlar ikisi birlikteyken ama ezbere kullanımda muhtemelen hatalı şeyler olacak. En iyisi ilk ay 500-400 gidip günlük 10 mg tamoksifen ekleyeyim 1 ayın sonunda kan testi verip duruma göre dozları arttırır veya Aİ planlaması yaparız. Benim korktuğum şey libido vs. değil 3-4 senelik bir ilişkim var ve kız arkadaşım bu ilaçların yan etkilerini ve olası sonuçları biliyor libido gitse bile onu çözmesi kolay benim korktuğum göğüste doku oluşma ihtimali. Bu işi profesyonel seviyede yapıp yüksek dozlar alan herkes bu lanete yakalanıyor eninde sonunda. Bu yaklaşım mantıklı olur mu?

Bence yakalananlarında bilincsiz zamanı olabilir bende de var jino simdi önlemimi iyi alıyorum direk tamoxifen le gögüse baglanmasını engellicen 10 mg pek cozum olmuyo 10 mg sabah aksam içiyorum fazla hissedersem 20 lik tmoxifen atınca 3 5 gun hiisetmiyosun 2 gün içtim daha hassasiyet olusmadı tamoxifen hep bulunsun elinde  dozları düsükten yükselt 300 decanın verimini aldıktan sonra 400 veya fazlasına gecmek mantıklı yada araverip dinlenip aynı dozları kullanmak da olabilir işe baslamadan nasıl ilerleyecegi belli olmaz tabi verime göre ayar cekersin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 7 dakika önce yazdı:

Bence yakalananlarında bilincsiz zamanı olabilir bende de var jino simdi önlemimi iyi alıyorum direk tamoxifen le gögüse baglanmasını engellicen 10 mg pek cozum olmuyo 10 mg sabah aksam içiyorum fazla hissedersem 20 lik tmoxifen atınca 3 5 gun hiisetmiyosun 2 gün içtim daha hassasiyet olusmadı tamoxifen hep bulunsun elinde  dozları düsükten yükselt 300 decanın verimini aldıktan sonra 400 veya fazlasına gecmek mantıklı yada araverip dinlenip aynı dozları kullanmak da olabilir işe baslamadan nasıl ilerleyecegi belli olmaz tabi verime göre ayar cekersin 

Piramit sistem düşündüm ama, zaman kaybetmek istemiyorum. Elimde yeterince stok var, 4 ay 500 Deca vursam yeter ilaçlar. Sürecin içine GH, peptid, belki büyümeyi tetikleyecek birkaç şey daha eklerim çünkü çok agresif bir süreç düşünüyorum. 16 haftalık bir süreçte min 10-12 kilo temiz kütle hedefim var, biraz ütopik gelebilir ama büyümek benim işim. 20 kilo lean mass ekledim natural olarak başladığımdan beri, tabi seneler sürdü ve totalde 37-38 kilo gibi bir kilo aldım. Çenem çok düşük bu aralar, heyecandan mıdır nedir :D. Fragmanı geçip forumu sallayacak bir cycle yapmak istiyorum, inşallah ölmem. :ph34r:

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kumo    0

Bilgiler ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum, sanırım şu an en mantıklısı bir süre daha gözlemleyip test zamanı gelince duruma göre el atmak. Ezbere arimidex-dostinex kullanmak daha kötü yapıyormuş sanırsam. Önümdeki 8 haftayı da Testo Cypionate + Bolde + rimobolon olarak hedefliyordum hem E2 konusunda dengelemeye de gider ve yan etki bakımından daha yumuşaklar diye düşünüyorum sizlerce mantıklı olur mu ? Bu arada Adrian hocam tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    63
BBurak, 10 saat önce yazdı:

beslenmede yağı çok azalttnca da tendon ağrısı yapıyor. sıkılaşma ile aşırı pump olayıda artırıyor ağrıyı.  eklem büyük ihtimalle aşırı güçlenip ağır girdiğin içindir. dikkat et kendine. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Ferdikra, 11 saat önce yazdı:

Direkt tamoksifenle göğüs ucuna bağlanmasını engelliycen demişsiniz bu her ihtimale karşı hassasiyet oluşturmadan tamoksifen alınmalı mı demek oluyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
parfait16, 13 dakika önce yazdı:

Direkt tamoksifenle göğüs ucuna bağlanmasını engelliycen demişsiniz bu her ihtimale karşı hassasiyet oluşturmadan tamoksifen alınmalı mı demek oluyor?

Hassasiyet olmadan almak en güvenlisi, ayrıca herhangi bir hassasiyet olmadan da doku gelişebilir. En azından kan testlerine kadar garantiye almak için kullanılmalı. Hassasiyet başladıysa tamoksifen değil uygun Ai girmeli işin içine çünkü östrojen dokuya bağlanmış oluyor tamoksifen büyümesini engelleyebilir ancak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109
BBurak, 14 saat önce yazdı:

haftalık yarım tablet dostinex yine çok :D prolaktini sıfırlamakta iyi değil, haftalık yarım tablet dostinex attığında prolaktin sıfır gezeceksin.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
BBurak, Bir saat önce yazdı:

Hassasiyet olmadan almak en güvenlisi, ayrıca herhangi bir hassasiyet olmadan da doku gelişebilir. En azından kan testlerine kadar garantiye almak için kullanılmalı. Hassasiyet başladıysa tamoksifen değil uygun Ai girmeli işin içine çünkü östrojen dokuya bağlanmış oluyor tamoksifen büyümesini engelleyebilir ancak. 

Anladım hocam gayet mantıklı, peki kullanımı nasıl olmalı sizce haftalık 500 enanthate kullanan birisi için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
parfait16, 3 saat önce yazdı:

Anladım hocam gayet mantıklı, peki kullanımı nasıl olmalı sizce haftalık 500 enanthate kullanan birisi için.

Deneyimim ve çok detaylı bilgim yok Ai kullanımında fakat 2 ml testo için  önerilen başlangıç dozu günlük 20mg olmalı. İlk enjeksiyondan itibaren başlayabilirsin hassasiyet başladıktan sonra pek anlamı yok tamoksifenin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
BBurak, 19 saat önce yazdı:

Boldenonun e2 etkilerini kaçıncı hafta hissetmeye başladın dostum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Boldenonun e2 etkilerini kaçıncı hafta hissetmeye başladın dostum. 

İlk haftalar baskılamaya başlıyor 4-5. Haftalarda referans altına düşürdü en azından bende böyle. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
BBurak, 2 saat önce yazdı:

İlk haftalar baskılamaya başlıyor 4-5. Haftalarda referans altına düşürdü en azından bende böyle. 

Bende 400mg alıyorum haftalık 2 hafta oldu başlayalı. Normalde su tutarak büyümem lazım anadrol vb. var testosteron 500mg'de fakat aşırı baskıladı büyük ihtimalle. Çünkü 100mg dhb bile benim e2yi 11e kadar düşürmüştü. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 
    • Yazan: morningstar
      Selam herkese, salon hocası bi tanıdığımla konuştum 4 aylık kür için.
      16 hafta testo bolde düşünüyorum, ilk 2 hafta 250-200 sonraki haftalar 500-400 diye gitmeyi düşünüyoruz. 
      Ayrıyetten eczaneden anapolon alarak 3 hafta kullanmayı düşünüyorum kick start için.
      İlk kürüm olacak. (4 ay için 1600 diye hesapladık ilaçları dolar üstünden hesapladı ne düşünüyorsunuz)
    • Yazan: foxx44
      Selamlar abilerim, kardeşlerim,
      Uzun zamandır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama hâlâ tam oturtabilmiş değilim. Bu yüzden sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Yaşım 24. Üniversiteye başladığım dönemde fitness ile tanıştım. Yaklaşık 5 senedir spor yapıyorum ama ilk yıllar çok düzenli ve bilinçli değildi, daha çok zaman geçirmek amaçlıydı. Son 1 senedir ise ciddi ve disiplinli şekilde antrenman yapıyorum. Açık konuşmak gerekirse bu sürece girmemde yaşadığım bir ayrılığın da etkisi oldu. Kendimi spora verdim ve bu işten gerçekten keyif almaya başladım. Bu süreçte 72 kg’dan 86 kg’ya çıktım. Ağırlıklarımı düzenli takip ediyorum ve progresif şekilde artırıyorum.
      Artık amacım:
      Daha fazla kas kütlesi koymak   Güç artışı sağlamak   Bunu yaparken de mümkün olduğunca bilinçli ilerlemek   Kür konusuna gelince:
      Kulaktan dolma bilgiler dışında net bir bilgim yok. O yüzden ilk kürümü doğru şekilde yapmak istiyorum.
      Özellikle merak ettiğim konular:
      İlk kür nasıl olmalı? (Testosteron Enantat gibi tek bileşik mi?)   Dozajlar nasıl olmalı, abartmadan nasıl ilerlenir?   Kür süresi ne kadar olmalı?   Estradiol kontrolü nasıl yapılmalı?   Kür sonrası PCT süreci nasıl olmalı?   Sıfırdan başlayan biri siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz? Amacım bilinçsizce bir şey yapmak değil, minimum riskle maksimum verimi almak. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi forumlar.
    • Yazan: Venividivici
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1.5 yıldır spor yapıyorum ve ilk kürüme girme kararı aldım sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250 mg Masteron Propionate 250 mg Anavar 30 mg SORULARIM:
      İlk kür için doğru kombinasyon mu yaz ayları öncesi hazırlık için? Ekle veya çıkar dediğiniz veya mg ölçüsü konusunda ekstra tavsiyeleriniz nelerdir? Kür dönemi şu şu şu konulara dikkat et dediğiniz detaylar var mıdır? Aklıma gelip sorduklarımın dışında sizin ekstra eklemek istediğiniz şeyler nelerdir? (her konuda) GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübeleri ile beni aydınlatan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.