Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

morningstar

Üye
  • İçerik sayısı

    191
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

morningstar kullanıcısının son zaferi 5 Aralık 2018

morningstar en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

46 Mükemmel

1 Takipçi

morningstar Hakkında

  • Derece
    Uzman

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 169 - 69kg </p> <p> %12 </p>

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

923 profil görüntüleme
  1. Ilk kür hakkında soru

    Üsküdarda oturuyorsun sanırım. Ordakiler muhtemelen tabi kardeşim diyip küre sokarlar seni, ama yapmaman taraftarıyım. En azından bir 6 ay ciddi bulk girmeni öneririm. Ordan aldığım clen çalışmıştı ama testo çalışmamıştı jd pharma. Fiziğin üstünü çıkardığında güzel duruyor gayet definesin ama hırka giydiğinde bile vücudunun şekilli duracağı vakte kadar küre girmemeni öneririm.
  2. Kahverengi enjektör ucu hk.

    Ben de omuzdan yapıyorum yeşil uçluyla yapınca çok acı yapıyor. Siyah daha uygun bence.
  3. Boldenon kaç hafta kullanmalıyım?

    Boldeyle deca beraber önerir misin?
  4. Sustanon hk

    İstanbulda geçen sene bulamıyordum bu sene her yerden bulabildim. Şu an muğladayım tak diye veriyorlar şaşırıyorum doğrusu.
  5. Bolde ve deca beraber?

    Biraz uzun yazmışım sanırım cevap veren yok. Kafamı karıştıran bir şeyi de yazayım buraya, testo kullanırken testislerimde fazla bir küçülme olmuyor fakat 3 gün boyunca danabol yüzünden aşırı ufalmışlardı. (Danabolü hastalandığım için bıraktım) Testosteronun daha çok ufaltması gerekmez mi?
  6. Bolde ve deca beraber?

    Selam herkese, temmuzda başlayacak uzun bir kür planım var, temmuzdan eylüle kadar testo bolde danabol, eylülden sonra yanlarına deca da eklemeyi düşünüyorum. Decayı da 3 ay kullanmayı düşünüyorum. Şu anlık cruisedayım haftalık 1 sustanon vuruyorum, başka bir şehirde 3 ay kalıyorum şu anlık, temmuzda oturnuş olacak düzenim. Temmuzdan sonra testo propa eylülün sonlarında enanthate'a geçmeyi düşünüyorum. Enjeksiyonumu şu anlık omuzdan yapıyorum, önceden bir kız arkadaşıma yaptırıyordum kalçadan enjeksiyonu ama uzaklaştık, kendime yapıyorum artık, kendine çoklu enjeksiyon yapan varsa taktiklerinizi beklerim. Boldeyi yağsız kütle için 400 civarı, decayı eklemleri güçlendirmek için 200 civarı düşünüyorum. Propu 2 günde 100, enanthate'ı haftalık 500 civarı düşünüyorum. İlk kürümü şubatta testo 400 8 hafta, 50mg anapolon 20 gün yapmıştım. Düzgün çalışmadığım halde kütle almıştım şu anda da su ve yağın çoğu gitti kilo verdim ama define duruyorum.
  7. Testosteron enanthate 750 mg kullanmak?

    Kas kütlesi elde ederken yağ da alınır yüksek ihtimalle, o yağ oranında kazandığın kasları fazla farkedemezsin yağdan dolayı, boşuna hormonlarını yormak yerine yağ oranını düşürüp kas altyapını arttırarak küre girdiğinde daha fazla verim alabilmen. İlk kür en çok verim alınan kür oluyor genelde. @zubonk hocamın da bana katılacağını düşünüyorum. Yüksek yağ oranında aromatize daha da çok olur ayrıca.
  8. Marka güvenilir mi?

    Şu an şehrimden uzaktayım, bazı şeyleri oturttuktan sonra testo dianabol düşünüyorum. Konu açar mıyım bilmiyorum ama buradan fotoğraf atarım unutmazsam
  9. Ilk kür only testo

    Oran miktar hakında benim de bir yorumun bulunsun, enanthate esterinde sanırım hormon oranı %55 civarındaydı, 250mg'nin içinde 135 civarı testosteron olmalı. Yarı ömrü yaklaşık 1 hafta testo enantatın. Erkek bedeni günlük ortalama 7-10mg düzeyde testosteron üretir. Eğer sistem iyiyse ve illaki bozacağım diyorsanız 250nin etkileri doğala yakın olacaktır. Kürden verim, tat almak istiyorsanız 500mg daha uygun olmalı. Zaten vücuda propionate gibi hızlı karışmadığı için ayarını daha kolay tutturursunuz. Genelde kürün ilk ve son haftaları miktarlar düşük tutulur vücut zorlanmasın diye, ben bunu destekliyorum kendimde de öyle uyguluyorum.
  10. Marka güvenilir mi?

    Çok şaşırdım, tam bu konuya girmeden önce aynı konuyu açacaktım Bir kaç aydır biliyorum bu markayı iyi anlamda satan bir arkadaştan dianabol aldım daha başlayamadım ama küre hayırlısı bakalım. 2 gün kullanayım dedim sonrasında hastalandım biraz, umarım ilaçla ilgili değildir. Ama fiyatları ciddi anlamda uygun, dereceli yarışmacıların da şu sıralar kullandığını duyuyorum.
  11. Oxandrolone

    Testoyu çok baskılamaz deniyor, androjenik oranı düşük o yüzden genelde kadınlar arasında kullanılan bir steroid. Ne amaca göre kullanılacağı da önemli. Dövüşçüler dövüşe çıkmadan bir kaç hafta önce winstrol ox kullanabiliyor fazla suyu atsın yağ yaksın gücünü korusun vs. Yaz dönemi vücut için düşünüyorsan ve hormonlarımla çok oynamıyım diyorsan kısa tutarsın ve yanına düşük doz primo olabilir. Primo tek başına düşük doz kullanıldığında testo üretimini kesmiyor vücut, ama etkisi de hayli düşük deniyor. Ama iyi bir diyet yapılmalı bu süreçte, kas kütlesini arttırmaktan çok yağ yakarken kasları korumaya yarar bu kür.
  12. Zayif vücut mu kaslı vücut mu uzun durur ?

    Kalflarım genetik olarak kalın biraz. İlk atacağım fotoda yeni 60 kilo olmuştum zayıfım (ayağımda bot var) İkincide muhtemelen 70 kiloyum. Soldaki arkadaş 177 civarı. Boyum 168-169.
  13. Zayif vücut mu kaslı vücut mu uzun durur ?

    Gövde boyu ve bacak boyu önemli, benden kısa olan arkadaşımın bacak boyu gövdesine göre uzun duruyor estetik duruyor. Benim boy 168-169 onunki 165 ama görsen 165 değil daha uzun dersin. Kendisi ara ara spor yapan bir çocuk ama vücudu biraz zayıf. Kilolu arkadaşım var 173-175 muhtemelen boyu, bacakları kısa duruyor mesela, yanyana geldiğimizde arkadaşlar şaşırıyor sen ondan kısa mıydın diye.
  14. Kürce iken çene kaslari

    İstediğin görüntüyü elde etmek istiyorsan dikkatini çeneye değil elmacıklara ver. Masaj yap o bölgeye her gün, yağ oranını %11in altına düşür.
  15. Terbutalin sülfat

    Arkadaşlar kullanımı kısaca clenden daha mı güvenli? Daha önce cleni günde 3 tablet kullanmış biriyim, kalbimi yorduğunu hissetmiştim, ayrıca milletin mont giydiği havada tişörtle pişiyordum. Yaz için aas yanında terbütalin önerir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×