Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hislerpişman

Genetik olarak şanssız olabilirmiyim?

Önerilen İletiler

Selam, gelişim açısından kötü bir genetiğe sahibim ve bunu buraya belgelemek istedim. 

Şikayetim; miyostatin dengesinde bir sorun olduğunu düşünüyorum ve vücudumun besinlerden daha az faydalandığını düşünüyorum yani sindirimde veya emilimde bir yetersizlik olabilir... Şikayetlerim için doktora gitmedim fakat bir doktor arkadaşımla konuştuğumda bunları söyledi öncesinde de aynı tahminlerim zaten vardı...

Notlar: Total Testo referans değerinin üstünde, serbest testo 700 civarı. Spor geçmişim 3 yıl düzenli spor salonu ve son 1 yıl evde crossfit tarzı. ( TAMAMEN NATURALİM )

Beslenme her gün sabah 4 yumurtayla çikolatalı krep ve peynir domates vs. Öğlen meyve ve alıştırmalık bir şeyler kuruyemiş vs. Akşam ev yemeği genelde etli sebzeli bir şeyler. Aldığım tahmini kalori 3k 4k arası. Öyle görünmeyebilir ama mevcut besinlerden fazla yiyorum yapılan yemek pek kalmıyor normalden fazla yediğimi söylüyolar zaten. Ayrıca tıbbi protein tozları ve öğün yerine geçen 500 kalorili kas kaybı önleyici ve destekleyici hasta mamaları da kullandım.

Antrenman her zaman failure ve 1 saati geçmez...

Çok güçlüyüm ama kas gelişimi için uygun yapım yok sanırım... Genetiğim kötü demek için tüm bahanelerim hazır sanırım :)

Herkese kolay gelsin...

IMG-20250520-WA0004.jpg IMG-20250520-WA0003.jpg IMG-20250520-WA0006.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    186

Beslenmeni tam net yazar mısın? Makrolari protein, karb, yag vb. + boy kilo yas

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 19 dakika önce yazdı:

Beslenmeni tam net yazar mısın? Makrolari protein, karb, yag vb. + boy kilo yas

Beslenme dediğim gibi daha çok ev yemeği ve bol yumurta üzerine. Makro mikro saymadim ama kilo başına 1.5 protein aldığımı düşünüyorum şu an için eskiden (mama ve toz tüketirken) belki 2 ve üstünü alıyorumdur.

• Yaş 21
  • boy 1.75
  • kilo 70

Karb ve yağ allah ne verdiyse yani baya fazla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.820

Diyeceklerim umarım seni kırmaz :) Bu tarz konuşmaları çok duyduk.  Antrenman, beslenme, dinlenme bunlar dört dörtlük disiplinli uzun süre gitmek gerekiyor. Kişi çok iyi antrenman yaptığını iddia ediyor ama bi görüyoruz form bozuk yada ego lifting. Diyelim antrenman çok iyi yine büyüyemiyorsan beslenme yetersizdir. Diyelim bu ikisi iyi yeterince uyumaz dinlenmezsen vücudunu çok yorarsan yine gelişim duruyor yada düşük oluyor. Hocam salondaki x kişisi beslenmesi antrenmanı çöp ama çok iyi gelişiyor dersen o şanslı genetiktir. Bu seni çöp genetik yapmaz. Makro mikro muhabbetine maddiyat el veriyorsa çok dikkat etmelisin. Üstelik hormonlara, vitamin mineral vs tüm değerlere baktırman lazım. Eksik bir mineral gelişimi etkiler. Sosyal medyada yada salonda gördüğünüz kişiler sizi aldatmasın. Arkaplanda ne kullanıyor bilemezsiniz :)

hislerpişman, 2 dakika önce yazdı:

TAMAMEN NATURALİM

Aksini düşünmemiştik😅

• Beğen 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    411

Dediklerin gerçekten doğruysa her şeyi dört dörtlük yapıyorsan Doktor'a danışıp gerekli tiroid,hormon testlerini yaptır. Bu arada fazla failure da sinir sistemini çökertip overtraining'e girebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanıt için teşekkürler...

Dört dörtlük olmazsa olmuyor mu şimdi? Kusursuz sürdüremeyen ama vücut yapanın genetiği iyi ben kusursuza yakın ama kusursuz yapmayınca normal genetik mi oluyorum? Bana bu işte bir iş var gibi geliyor ki bence bana hak vermelisiniz çünkü bunun açıklaması miyoststin vs gibi ölçülmesi zor ve pek umursamayan değerlerin olabileceğini düşünmeye başladım... Testom bile yüksek sigara alkol içmiyorum. Yüksek kalorili besleniyorum ve buna rağmen yağ bile tutmuyor vücudum... Çok spesifik bir sorunmuş gibi geliyor... Yani genetiğim kötü diyen diğerlerinden farklı bir durumum olduğunu düşünüyorum.

Fikirlere her zaman açığım olumsuz yanıt verdiğimi düşünmeyin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.820
hislerpişman, 3 dakika önce yazdı:

Yanıt için teşekkürler...

Dört dörtlük olmazsa olmuyor mu şimdi? Kusursuz sürdüremeyen ama vücut yapanın genetiği iyi ben kusursuza yakın ama kusursuz yapmayınca normal genetik mi oluyorum? Bana bu işte bir iş var gibi geliyor ki bence bana hak vermelisiniz çünkü bunun açıklaması miyoststin vs gibi ölçülmesi zor ve pek umursamayan değerlerin olabileceğini düşünmeye başladım... Testom bile yüksek sigara alkol içmiyorum. Yüksek kalorili besleniyorum ve buna rağmen yağ bile tutmuyor vücudum... Çok spesifik bir sorunmuş gibi geliyor... Yani genetiğim kötü diyen diğerlerinden farklı bir durumum olduğunu düşünüyorum.

Fikirlere her zaman açığım olumsuz yanıt verdiğimi düşünmeyin...

Dört dörtlük olmayınca gelişim oluyor ama istenilen seviyede olmuyor tatmin etmiyor. Dediğinin doğru olma ihtimali var mı var. İyi bir endokrinoloji ve gastroenteroloji profesörüne gözük. Üniversite hastanesi gitmeni tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi, 9 dakika önce yazdı:

Dediklerin gerçekten doğruysa her şeyi dört dörtlük yapıyorsan Doktor'a danışıp gerekli tiroid,hormon testlerini yaptır. Bu arada fazla failure da sinir sistemini çökertip overtraining'e girebilir

Sporcudan anlayan bir doktor bulmak da zor, geneli yapmayıver kafasında ya da boş bir uğraş içinde olduğumuzu düşünüyorlar ve ne istediğimizi anlamaktan çok değerlere bakıp yüzeysel ilgilenip gönderiyor, bir şey de diyemiyorsun çünkü kendisinin de bilgisi olmadığı açık. Ama doğru doktoru bulmayı deneyebilirim. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Dört dörtlük olmayınca gelişim oluyor ama istenilen seviyede olmuyor tatmin etmiyor. Dediğinin doğru olma ihtimali var mı var. İyi bir endokrinoloji ve gastroenteroloji profesörüne gözük. Üniversite hastanesi gitmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler gideceğim...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    29

diver abiye katılıyorum. eğer arka planda bilmediğin bi rahatsızlığın yoksa kilo x 2.2 protein geri kalan ihtiyacın kadar karbonhidrat ve yağ ile 6 ay kendine zaman ver antrenmanın dinlenmenin hakkını ver gelişim kaçınılmaz olacaktır. 2018de spora ilk başladığımda günde 2-3 yumurta 3 adet baget tavuk yağı ve pilavı hesaplamıyodum ilk yılda kendime göre iyi fizik yapmıştım gelişimim yavaşladığında hayvan gibi yiyorum ama niye gelişemiyorum diyodum ona benzettim makro mikro hesabı bilmiyodum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.098

Bence senin psikolojik bazı durumların var geçen seneden beri aynı şeyleri konuşuyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 15 dakika önce yazdı:

Bence senin psikolojik bazı durumların var geçen seneden beri aynı şeyleri konuşuyorsun. 

Şimdi daha olgunum ve farklı düşünüyorum, yanıtını mümkünse geri çekip o konuyu bu konunun dışında tutar mısın?

jasyak, 16 dakika önce yazdı:

diver abiye katılıyorum. eğer arka planda bilmediğin bi rahatsızlığın yoksa kilo x 2.2 protein geri kalan ihtiyacın kadar karbonhidrat ve yağ ile 6 ay kendine zaman ver antrenmanın dinlenmenin hakkını ver gelişim kaçınılmaz olacaktır. 2018de spora ilk başladığımda günde 2-3 yumurta 3 adet baget tavuk yağı ve pilavı hesaplamıyodum ilk yılda kendime göre iyi fizik yapmıştım gelişimim yavaşladığında hayvan gibi yiyorum ama niye gelişemiyorum diyodum ona benzettim makro mikro hesabı bilmiyodum.

Çeşitli şeyler de denedim aralıklı oruçla gh artırma gibi. Ama bir 6 ay daha deneysel bir şeye kalkışabilirim...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    46

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Antrenman yemek uyku. Dinlenme günü gerçekten dinlenme, antrenman günü gerçekten antrenman. Aynı genetikte olsa bile yaptığı iş meslek ne kadar yoruluyor, evde işte okulda ne kadar stres yaşıyor hepsi ufak büyük bir fark yaratıyor. Gece çalışıp gündüz uyuyanlar var elbette gece uyuyanla fark olacak aralarında. Adam 100 kilo Bench basıyor ama dırdırcı toksik partner yüzünden hormonları altüst olmuş genetiği olsa ne olur. Kimse 4 4lük yapamıyor zaten. Yapmaya çalışıyor. Kalori saymak Makro mikro saymak en azından basit mantığı matematiği anlayana kadar şart. Kendini tanıyıp sistemi oturtunca kendine özel ufak değişiklikler yapabilirsin. Birde şunu deneyeyim demek mantıksız zaman kaybı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    85

Beslendigimi düsünüyorum protein aldıgımı düşünüyorum demekle olmuyor gerçekten sayman lazım o zaman anlarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
backdoorman    39

Biz bir günde mi steroid sevdalısı olduk? Bir günde mi steroide taptık? Naturel devam etme sevdamızdan kimler, hangi badiciler bizi uzaklaştırdı? Kendi kıçımıza nasıl iğne sokar hale geldik? 

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    128

Günde sadece 2 öğünle günlük protein ihtiyacını karşılamak gerçekten zor. Örneğin sabah 3 yumurta yediğini varsayarsak, akşam öğününde en az 300-400 gram çiğ ağırlıkta et, tavuk ya da balık gibi bir protein kaynağı tüketmen gerekiyor. Buna ek olarak 2 ölçek whey protein takviyesi de ancak dengeyi sağlayabilir.

Ancak daha önce söylediğin gibi yemek konusunda bir plan yoksa ve çoğunlukla evde ne yapıldıysa onu yiyorsan, bu ihtiyacı düzenli olarak karşılaman çok zorlaşır. Temiz ve planlı beslenmeyle 3000-4000 kalori almak sanıldığı kadar kolay değil. Sabah sadece 4 yumurta yemekle bu kalorilere ulaşmak imkânsız.

Eğer bir sağlık problemin yoksa ama hâlâ istediğin gelişimi göremiyorsan, beslenme ve program konusunda profesyonel bir yaklaşım benimsemelisin. Aksi takdirde bu iş seni çok yıpratır. Amacın sadece biraz hareket etmek ve eğlenmekse masa tenisi gibi daha hafif bir spora yönelmek de bir tercih olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    121

Genetik olarak şanssız mısın öğrenmek istersen bir gen analizine bakar olay. Androjen geninde ki cag tekrarlarını manuel olarak sayman gerek birde. 15-40 tekrar arasında 15 e nekadar yakınsa okadar şanslısın. Ama şunu söyleyebilirim ki 40 a yakın insanların hayvan gibi iyi vücutlar yaptığını gördüm. Yani genetiğin nekadar kotü olursa olsun doğru diyet ,antreman , yaşam kalitesi ile aradaki fark minimal oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    12
backdoorman, 54 dakika önce yazdı:

Biz bir günde mi steroid sevdalısı olduk? Bir günde mi steroide taptık? Naturel devam etme sevdamızdan kimler, hangi badiciler bizi uzaklaştırdı? Kendi kıçımıza nasıl iğne sokar hale geldik? 

çantadaki flakonlar emekli ikramiyen miydi?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.017

Genetik yapın bence gayet iyi görünüyor.Kilo alamamak kas gelişiminde verimsizlik vesaire, insülinle igf1 le alakalı ama asıl insülin...Gıdaları emebilmek ve taşiyabilmek yararlı hale getirebilmek için insülin başrolde...Yiyip yiyip kilo alamayanlar düşük insüline sahip kişiler...Çok az besin aldığını söyleyip kilo kazanan (yağ,su,kas) kişiler de yüksek insüline sahip insanlar olmaktadır genelde...İkisi de aslında olumsuzdur bir hastalıktır...Düşük insülin için en son kullanılacak şey dışardan insülin almaktır ve aşmak kolay olur...Fakat diğerinde insülin direnci vardır kolaylıkla düzelmez belli bir kesin sonuç veren ilacı da yok...Aralıklı oruç ve keto beslenmek çözüm olabilir...

Gıdaları protein ve karbonhidrat olarak makro şekilde görmeliyiz...Alerjik durum olup olmaması, sindirim zorluğu gibi kriterlerin de etkisi tartışılamaz...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BatuhanAktas75
      Selamlar. 17 yaşındayım ve 9 aydır clean bulk yapıyorum ve yağlar göğüs ucunda depolanıyor sanırım.
      Ve sağ göğsüme bakınca tam oval olmadığını göreceksiniz. Simetri değil gibi. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edermisiniz ve programımdan bench pressi çıkardım.
      Onun yerine incline bench press, incline dumbell press, pec fly yapacağım başka bir öneriniz varmıdır?
      Önceden hiç üst göğüs çalışmamıştım. Yeni yeni çalışıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.