Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

backdoorman

Üye
  • İçerik sayısı

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

34 Mükemmel

backdoorman Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 21-04-1991

Platform İstatistikleri

  • Yaş 32
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Metformin ve kür sonrası hassasiyet

    Her memesi kaşınan aromasin atarsa kanser hastaları ne kullanacak ? E2 için test yaptır. Yüksekse kullanırsın.
  2. Günlük ne kadar omega 3

    Trigliserit form, epa+dha toplamı min.500mg olduğunda olumlu faydaları var deniyor. Alırken mutlaka buna dikkat edin. Ancaak dünya sağlık örgütünün bir çalışması vardı balık yağının kalp ve damar sağlığı üzerine hiç bir olumlu etkisi bulunamamıştır diye. Yine de kullanılabilir tabi ama bir mucize yaratmıyor bunlar. Ben işin uzmanı değilim tabi ki de.
  3. Prolaktin ve östrojen

    Kendi tecrübemden cevap vericem. Dostinex sonrası ereksiyon kaybı demeyelim de his kaybına bağlı ereksiyon sıkıntısı çok çektim. sperm sayısını test vermeden anlayamayız. Olsa olsa prostat sıvısından bahsediyorsunuzdur orada. Bu da dostinex sonrası çok artıyordu bende.
  4. Gh olası yan etkileri?

    Yanılmıyorsam insülin drenci de yapabiliyor değil mi @Askabar
  5. Sosyalleşmek için ne yapıyorsunuz ? ne yapabilirim ?

    Sadece sosyalleşmek adına yapılan aktivitelerden verim almak zor. Gerçekten ilgi duyduğunuz alanlarda günü birlik etkinliklere veya kurslara yönelmeniz işe yarayacaktır. örnek vermek gerekirse dağ yürüyüşü veya yazılım kursu gibi. Ancak ilginiz varsa gidin yoksa sonuç tatmin edici olmayacaktır.
  6. Open bodybuilderlerin kürü nasıldır

    Gereksiz diyorsunuz ama nick walker ve big ramy’nin podyum öncesi en büyük handikaplarından biri bacaklarında iğne lekelerini neredeyse saklayamıyor oluşlarıdır.
  7. Open bodybuilderlerin kürü nasıldır

    Big ramy’nin 2015 yıllarındaki kürü şu şekildeydi.
  8. Yarışmadan ne kadar önce ilaçlar kesilmeli

    Powerliftingin belası bu ilaç ed coan deca yüzünden ipf’ten atıldı. Malum deca eklemleri falan iyileştiriyor diye kullanmak zorunda kalıyorlar zannedersem. Sonuç doping testinde pozitif geliyor malesef
  9. Sosyalleşmek,sevgili yapmak için hangisini seçmeliyim ?

    Senin kadınlar tarafından tercih edilmeyen biri olduğunu o gittiğin dans kursuna daha girmeden anlayacaklardır. değişim önce kendi içinizde yaşanmalı. Konu hakkında araştırmaya ve kişisel gelişiminize odaklanın. Tavsiyem stoacı felsefe ile başlayabilirsiniz.
  10. Pisbogazlığın önüne nasıl geçeriz

    Allan Carr’ın sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitaptaki bilgileri bu konuda deneyebilirsiniz. Başarı oranı yüksektir. Tavsiye ederim.
  11. Pde-5 inhibitörlerinin nitratlar ile ve alfa blokerlarla kullanılması son derece tehlikeli. kendi varsayımım olarak steroidlerin vücutta azot tutulumunu artırması sonucu yükselmiş bir nitrat profili olabilir. Ayrıca başka bir ilaç kullanmış da olabilirsiniz. İlle de kulanıcaksanız sildenafili 25 mg kullanın. Vardenafil ve tadalafil nispeten daha güvenli gibi duruyor. Düşük dozlarda kullanılabilir.
  12. 2. kür programı yardım ve önerilere açığım

    Çinko oksit onlar. Yarı yarıya emilim olsa iyi. Ayrıca bakır emilimini azaltıyorlar. proviron 12 saatde 1 tablet yeterli dozaj. Çok bir etkisi yok tabi ama serbest t.yi artırır bir miktar. Anti aromataz etkileri var. Bence proviron özelinde gereksiz tabi ama almışsın sonuçta kullan tabi. Masteronla aynı etkiler ama çok düşük tabi. Karaciğer toksisitesi yok nerdeyse. Eczanede olsa ben de ara sıra alır kullanırım kürümde Omega 3 için bir şeyler ekliyeyim. Etil ester formu emilimi çok az. Trigliserit form çok iyi. İfos onayı da lazım. Gereksiz yere ağır metal almayın vücudunuza. Olumlu etkiler için epa + dha toplamı en az 1 gram olsun. Marka reklamı yapar gibi oldum ama artık onu da siz bulun
  13. 2. kür programı yardım ve önerilere açığım

    Provironu kür içinde masteron gibi kullanınız. kürü enanthate ile bitmeniz pct için daha güzel olmuş. Kürden anladığım kadarı ile sert bir görüntü elde etmek istiyorsunuz. Biraz çorba gibi olmuş ancak fena sonuçlar olmayacaktır. omega 3 seçiminiz dışında kötü bir şey yok. Günlük çinko ve c vitamini alımınız hakkında bir şey göremedim. Umarım eksik etmezsiniz. Keyifli forumlar. Bir de girmeden küre total test,e2,lh,fsh,prolaktin baktırırsanız çok güzel olacaktır.
  14. Sadece clenbuterol

    Clen gibi sempatik sinir sistenini aktive eden ilaçları uzun süre kullanmayınız. Ancak yarışma öncesi son 2 hafta ilacı olabilirler. kısa süreli kg değişimlerinin %90u sudur zaten. Kardiyo ve diyet çok hızlı etki gösterir. Ancak kürdeki sert görüntünü yakalayamazsın. Çünkü dışarıdan hormon almıyorsun.
  15. 2. kür - mutasyon kürü

    Yohimbin kullanacaksan etki görmen için 2 ay kullanmam gerek. inatçı yağlar için çok etkili. Alfa reseptör antogonisti diye hatırlıyorum. Bu da epinefrin salgısını artırıp lipolizi artırıyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×