Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Curious guy

Steroid beyin sağlığını (psikolojiyi) nasıl etkiler?

Önerilen İletiler

Curious guy    9

Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    258

Azlığı sıkıntı ama çokluğunu deneyimlemedim benim doğal testom düşüktü 200-300 ng/dL arasi geziyodu enerjim cok hızlı düştüğü için isteksizdim çoğu şeye saat akşam 5-6 gibi yorgunluk başlıyordu kendimi yaşlı gibi hissediyordum şuan enclomiphene ile testomu yüksek tutuyorum her şey daha güzel, yüksekliği de bildiğim kadarıyla agresiflik yapıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Azlığı sıkıntı ama çokluğunu deneyimlemedim benim doğal testom düşüktü 200-300 ng/dL arasi geziyodu enerjim cok hızlı düştüğü için isteksizdim çoğu şeye saat akşam 5-6 gibi yorgunluk başlıyordu kendimi yaşlı gibi hissediyordum şuan enclomiphene ile testomu yüksek tutuyorum her şey daha güzel, yüksekliği de bildiğim kadarıyla agresiflik yapıyor.

O nasıl birşey hocam nereden temin ederiz doktor mu veriyor reçeteli mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
berkay16, 5 saat önce yazdı:

İlaç ajansları tarafından onaylanmamış, geliştirilmesi durdurulmuş uzun vadede ne gibi yan etkileri olacağını bilmeyerek kullanmak ne kadar doğru? Ayrıca bunlara rağmen önermek ne kadar etik?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258

Kullanmasını önermedim sadece düşük testoda ne yaşadığımı anlatırken nasıl çözdüğümü ekledim ayrıca clomiphene citrate ile de bu tedavi protokolü zaten uygulanıyor ve uyguladığım tedavi protokolünü bir endokrinoloğa anlatarak doğruluğunu teyit ettirdim. Amerikadaki endokrinologlar enclomiphene ile hrt yi hastalara fda onayı olmamasına rağen direkt veriyorlar, clomiphene de hrt için onaylı olmamasına rağmen çocuk beklentisi olan kişilerde yaygın bir şekilde testosteron yükseltmek için kullanılıyor. Enclomiphene zaten clomiphene'in izomerlerinden birisi zuclomiphene uzun vadede vücutta stacklenip östrojeni arttırmaktan başka bir işe yaramıyor ve eye floater denen göz sıvısında bir probleme yol açıp lekeler görmene sebep olan bir yan etki yapma ihtimalini arttırıyor.

Kimseye tedavi protokolü önerme gibi bir amacım yok enclomiphene trt için fda onayı almış bir ürün değil sonuçta.

Judas, 2 saat önce yazdı:

O nasıl birşey hocam nereden temin ederiz doktor mu veriyor reçeteli mi

Eczaneden clomiphene alabilirsin enclomiphene türkiyede satılmıyor teston doğal olarak 350 ng/dL nin altında seyrediyorsa bir iç hastalıklarına randevu alıp endokrinoloğa yönlendirmesini isteyebilirsin eğer bu işlerle ilgilenen bir doktora denk gelebilirsin yardımcı olacaktır ben düzce devlet hastanesindeki endokrinoloğa gidiyorum kendisi bu konularda bilgili ve ilgileniyor bazı endokrinologlar referansın içindeyse her şey normalmiş gibi azarlayıp gönderebiliyorlar artık orası şansına kalmış.

Ayrıca ekleyeyim enclomiphene veya clomiphen gibi sermlerle yapılan testosteron tedavilerinde Igf-1 hormonu ortalama %40 düşüyor kas kazancı için çok anlamlı bir fayda sağlamaz çok büyük ihtimalle. Kaynağı aşağıya bırakıyorum.

https://aacrjournals.org/cancerres/article/73/8_Supplement/1326/586892/Abstract-1326-Oral-enclomiphene-citrate-lowers-IGF

• Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    9

Bunun hakkında yazılmış kitap bile var.... 

41HzNgXJTwL._SL500_.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    33

Uzun bir aradan sonra küre girdim. Etkiler hiç değiştirmedi ereksiyon dışında. Dht kürü yaptığım için sertlik ve libidom aşırı arttı. Sabahları daha dinamik uyanmaya başladım. Ağırlık antrenmanlarımda daha geç yoruluyorum bu yüzdende çok daha mutluyum. Gün içinde kendime özgüvenim tavan yakında kral ilan ederim kendimi ama ufak bi tartışma anında direk beynime kan sıçrıyor. Şuanda 15. günde felanım nor-19 grubu kullanmadığım için yada tren cinnet geçirmem herhalde diye düşünüyorum.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    9
Zebra, 2 saat önce yazdı:

Bunun hakkında yazılmış kitap bile var.... 

Anladım, bakayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59

Şahsen ben kullandığımda kendimi yenilmez güçlü aşırı özgüvenli bir erkek gibi hissediyorum kullanmadigimda pasif pisirik birşey oluyorum 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    9
fatman, Bir saat önce yazdı:

Şahsen ben kullandığımda kendimi yenilmez güçlü aşırı özgüvenli bir erkek gibi hissediyorum kullanmadigimda pasif pisirik birşey oluyorum 

Ama işte TRT dozu var birde birden fazla anabolik kullanmak var. Senin dozun ve kullandıkların neler? Şahsen ben 500 mg haftalık sustanon düşünüyorum şu sıralar. Ayrıca 500 mg dan iyi sonuçlar alınırmı? 

tarihinde Curious guy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
Curious guy, 59 dakika önce yazdı:

Ama işte TRT dozu var birde birden fazla anabolik kullanmak var. Senin dozun ve kullandıkların neler? Şahsen ben 500 mg haftalık sustanon düşünüyorum şu sıralar. Ayrıca 500 mg dan iyi sonuçlar alınırmı? 

Haftalık 500mg sustanon trt dozunun çok üzerinde diye biliyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    59
Curious guy, 2 saat önce yazdı:

Suanlik haftalık 300 ent

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1
berkay16, 29.03.2025 - 16:57 yazdı:

kral benimde total testesteron 240 çıktı enerji muhappetleri o kadar farkettiriyor mu yoksa ben mi hiç farketmedim aktif sporda yapıyorum ama gelişimim yavaşmış gibi hissediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258
Zangetsu, 2 dakika önce yazdı:

kral benimde total testesteron 240 çıktı enerji muhappetleri o kadar farkettiriyor mu yoksa ben mi hiç farketmedim aktif sporda yapıyorum ama gelişimim yavaşmış gibi hissediyorum 

Bende baya farketti eskiden gün içinde hiç bir aktivite yapmadığım zaman bile akşamları sanki fabrikada 9-5 çalışmışım gibi oluyordum ama muhtemelen etkisi kişiden kişiye değişiyordur d vitaminimi de yükselttim 25 civarlarındaydı onun da katkısı vardır diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zangetsu    1

kişiden kişiye değişebilir tabikide birkaç yerde 200-300 civarlarından 600-800 civarlarında çıkarıldığında hem psikolojik hemde fiziksel olarak çok fazla farkettiğini söylüyorlar ne kadar gerçek bilmiyorum ama ağırlıklarım çok yavaş artıyor tahlil sonuçlarını gördükten sonra testesteron düşüklüğünden olduğunu düşünmeye başladım ve bu beni kötü bir psikolojiye soktu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181

Benim naturel referans üstü çıktı, >35 olarak. Gene de aşırı enerjik olduğum söylenemez. Güç artış hızındanda pek memnun değilim ama iyi gelişiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    202

Arkadaşlar aranızda steroid kullanımına bağlı agresiflik zeka geriliği ve gelişim geriliği belirtileri yaşayan oldu mu?

IQ seviyenizde bir düşüş hissettiniz mi? gerçekten ot gibi bir insana dönüştüğünüzü gereksiz agresif olduğunuzu hissettiniz mi?

@GHOST Tecrübelerini paylaşır mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762

Bu aralar bende de gereksiz çıkışmalar ve agresiflik belirtileri başladı. Normalde böyle değildim, tabii günlük hayatımda olan şeylerin de buna etkisi var. Uzun süredir de tren kullanıyorum o da var :D Anlaşılan only testoya dönme vaktim geldi. Güncel olarak 225 test e + 400 tren e gidiyorum. Elimde son 1 ml tren kaldı onu da cuma vurup bitiririm.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Curious guy, 29.03.2025 - 15:52 yazdı:

Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav

Hocam bendede bipolar var 2 sene tedavi gördüm hiçbi ilaç atakları komple kesmedi spora başladım sonra 2.17 testo çıktı yaklaşık 9-10 ay oldu küre başlayalı testo devamlı aldığımdan beri daha iyi hissediyorum 1000nin altına hiç düşürmedim testoyu nor19 grubu olmadığı sürece psikolojik olarak kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim ( ama agresiflik ve tahammülsüzlük kesinklinle yapıyor bu ilaçlar ve duygusuzlaşıyorsun bence) 

tarihinde polatpr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    7

genel bir yorum yapılmamalı bence beni çok tahammülsüz agresif biri yaptığınıda gördüm aşırı depresif tepkisiz duygusuz birine dönüştürdüğünüde gördüm ama ironik kısmı benim için herşey normaldi bunlar çevremdeki insanların gözlemleriydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
senior, 9 saat önce yazdı:

genel bir yorum yapılmamalı bence beni çok tahammülsüz agresif biri yaptığınıda gördüm aşırı depresif tepkisiz duygusuz birine dönüştürdüğünüde gördüm ama ironik kısmı benim için herşey normaldi bunlar çevremdeki insanların gözlemleriydi

Bunu bu aralar bende çok yaşıyorum hatta toparlanmam yavaşladı, enerjim baya düşük depresif hissediyorum bu dışarıya daha fazla yansıyor tabi ki ruhsal olarak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

İlaç kullanmadan önce agresif dik başlı biriydim genel olarak. Sen naturel böyleyken ilaç kullanma sakın diyorlardı. Testo tren kullandığım süre zarfında inanılmaz rahat relax soğukkanlı birine dönüştüm , daha enerjik olaylara sakin ve sorun yok kafası ile bakıyordum çevremden  de böyle değişim olduğuna dair tepkiler aldım. İlacı bırakalı 5 ay olacak bu sakin ve soğukkanlılık kalıcı olarak kaldı. Benimde böyle bir tecrübem oldu. 30 haftalık bir kürdü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66
Estel, 3 saat önce yazdı:

İlaç kullanmadan önce agresif dik başlı biriydim genel olarak. Sen naturel böyleyken ilaç kullanma sakın diyorlardı. Testo tren kullandığım süre zarfında inanılmaz rahat relax soğukkanlı birine dönüştüm , daha enerjik olaylara sakin ve sorun yok kafası ile bakıyordum çevremden  de böyle değişim olduğuna dair tepkiler aldım. İlacı bırakalı 5 ay olacak bu sakin ve soğukkanlılık kalıcı olarak kaldı. Benimde böyle bir tecrübem oldu. 30 haftalık bir kürdü.

kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumdan beri insanlar hep bana temkinli yaklaşıyordu. Çünkü aşırı sinirli, herşeyi tersliyen bir insandım. İlaca başlayıp bitirdiğim günden beri bu ortalama buçuk yılım oldu eski sinirimin en azından %30 kadarını kaybettim. Eskisine nazaran daha sakin daha relax biriyim. Fakat %100 bitti diyemem. Halen de sinirlenip gerildiğim oluyo.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.967

testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi

Etkiler.

beyin sağlığını nasıl etkiler

Olumlu da olumsuz da etkileyebilir.

Sizde nasıl etkiler yaptı.

Beni daha özgüvenli ve enerjik yaptı.

Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık?

Bu bence uygun olmaz, onun yerine haftada bir 500 enantat yada Eod 100 prop (every other day)

Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler?

Only testosteron olumsuz etkilemez, anabolikler durumu aşırıya da götürebilir hafifletebilir de.O süreçte hangi durumda olduğuna bağlı... Beyinde hormonel yapıyı geliştirebilir... Kişiliğin oturmasına ve daha yalın daha relax ve daha soğukkanlı yaklaşım sergilemesine olumlu katkı sunabilir.

• Beğen 1
  • Yıldız 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Estel, 7 saat önce yazdı:

hectordoyle, 21 saat önce yazdı:

Bu aralar bende de gereksiz çıkışmalar ve agresiflik belirtileri başladı. Normalde böyle değildim, tabii günlük hayatımda olan şeylerin de buna etkisi var. Uzun süredir de tren kullanıyorum o da var :D Anlaşılan only testoya dönme vaktim geldi. Güncel olarak 225 test e + 400 tren e gidiyorum. Elimde son 1 ml tren kaldı onu da cuma vurup bitiririm.  

Ya açıkçası ben dostinexten gördüğüm yan etkiyi uzun süreli tren testo kürümde görmedim. Tren ve testo kullanırken herhangi bir prolaktin bloklayıcı bir şey kullanmıyorum ama 4 gün önce ,1 yıl önceden kalma 2 tablet dostinex duruyordu 0.25 mg yani yarım tablet atayım dedim atmaz olaydım. Anlaşılan o ki önceki gün yazdığım yan etkilerin nedeni de dostinex. Zaten dopamin agonisti ilaçların öyle her tren ve deca küründe kullanılması savunmuyorum. Deca küründe zaten e2 yi kontrol altına alırsan prolaktin yükselmesi yaşamıyorsun. Ayrıyeten dopamin agonisti yoksunluk belirtileri diye bir sendrom bile var Allah kimsenin başına vermesin :D (DAWS olarak geçiyor). Buna ek olarak dopamin agonisti ilaçlar şu yan etkilere de neden oluyor: 

• Dürtüsel kontrol bozuklukları (Kumar, alışveriş, yemek yeme  ve seks bağımlılığı)
  • Yüksek cinsel istek
  • Tansiyon ve kalp kasında hasar meydana getirme (Dostinex)

Kimisi de kür içinde veya sonrasında kullanılan tamoksifen, arimidex, aromasin gibi ilaçların getirdiği yan etkileri yaşıyorlar. Elbette kullandığımız anaboliklerin psikolojiye tabii ki etkisi var ancak kür içinde kullandığımız diğer ilaçların etkisi de göz ardı edilemez. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.