-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
prolaktin Kür geçmişi olmyan birisi olarak 2 yıldır yüksek prolaktin + rathke kisti sorunlarım var! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
bnvfrn, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: turhanoğlu
Deca ve testo cyp Küründeyim 3. Haftaya girmek üzereyim. Dostinex kullanımı nasıl olmalı prolaktin e baktırmadan 2 haftada bir yarım tab yeterli mi. E2 ile bağlantısı var mı bu dostinex in?
-
Yazan: whiteface
Herkese merhaba,
İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
Şimdiden herkese çok teşekkürler.
-
Yazan: gazomika
Arkadaşlar selam,
2024 ve yeni verdiğim kan sonuçlarımı yorumlar mısınız Prolaktin yüksekti iyice artmış birşey kullanmam gerekiyor mu? Prolaktin 29 olan yeni kan tahlilim.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Hakandmn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:
Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: roronoa
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Tahlillerimde referans dışı değerler var. Nasıl düzeltebilirim bu değerleri?
KAN TESTİM:
-