Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kaldiras

Ilk enjeksiyon tecrübem olacak! hayat boyu sürdürülebilir testosteron kullanımı hk.

Önerilen İletiler

Kaldiras    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?

İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 

Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.

Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    959

Neden hayat boyu testosteron kullanacaksın? Yaş kaç tam olarak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
GHOST, 6 dakika önce yazdı:

Neden hayat boyu testosteron kullanacaksın? Yaş kaç tam olarak?

Hayat boyu kullanım amacım genel anlamda hayat boyu yüksek performansta yaşamak ve tekneoloji gelişiyor daha iyi seçeneklerinde zamanla çıkacağını düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    959
Kaldiras, 13 dakika önce yazdı:

Hayat boyu kullanım amacım genel anlamda hayat boyu yüksek performansta yaşamak ve tekneoloji gelişiyor daha iyi seçeneklerinde zamanla çıkacağını düşünüyorum

Yaş kaç?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37

ömür boyu 500mg kullanmayı mı düşünüyorsunuz haftalık ? ayrıca yaş kaç ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
AnimalPower, 9 saat önce yazdı:

BTW hayat boyu dediğiniz TRT dozajlaması haftalık 125 mg üst sınır.

Hayat boyu birazdaha olsun yüksek bir performans ve mental için bunu soruyorum zaten ve trt nin sağlıklı bir bireyde gerek olmadığını düşünüyorum 40 yaş üstü belki yapılabilir

GHOST, 13 saat önce yazdı:

Yaş kaç?

19 ( gerçekten 19 bu arada forum kurallarına takılmamak için demiyorum 2007 liyim

boldiboldi, 9 saat önce yazdı:

ömür boyu 500mg kullanmayı mı düşünüyorsunuz haftalık ? ayrıca yaş kaç ? 

Ömür boyu 500 mg değil dostum şuan 500 mg kullanmayı düşünüyorum fakat östrojen sıkıntısı yaşıyacağı düşündüğümden tavsiye alıyorum. Ömür boyundan kastım ise genel anlamda kan değerlerimde tansiyonumda kısaca olabildiğince herşeyi optime edebileceğim şekilde hormln takviyesi almak olmak istediğim seviye ise trt veya trt+ düzeyi değil biraz daha yüksek bir seviye 

Bide ben iki ayrı başlık olarak sormuştum fakat sorularım birleştirilmiş profil fotoğrafı felan eklenmiş bu site sahibi tarafından yapılan düzenlemelerden birimi ayrıcı sorum ve başlık pek uyumlu olmamış şimdiden cevaplar için teşekürler bi anlam bozukluğu olmuşsa kusuruma bakmayın

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DozaJ    1

Kardeşim ben de aynı şeyin peşindeyim de TRTplus neyine yetmiyor bunun oluru budur öbür türlü vücut değerlerin bozulur sürdürülebilir olmaz blast and cruise yapacaksın he bünyen el verirse Cruise bile bir başkasının TRTplusundan belki fazla olabilir ama konuları detaylı araştırmanı öneririm ayrıca yaşın çok küçük derdine noldu acelen ne daha gelişim çağındasın belki daha epifiz plakların bile kapanmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    78

Genç yaşta, profesyonel olmayı amaçlamıyorsan, steroid kullanmanı tavsiye etmem fakat illa kullanacağım dersen gerçekten her gün enjeksiyon yapmak stabil seviyede tutabilmek için en iyi yöntem. İnsülin iğnesiyle omuz başları, glute, ventroglue, quad, lat, triceps, göğüs şeklinde dönüyorum ben. Lat, göğüs ve triceps'e rahat enjeksiyon için iyi bir kas kütlesinin olması lazım tabi orası ayrı.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37

19 yaşında başlayıp ömür boyu hormon kullanmak fikrinden uzaklaşmanı tavsiye ederim kardeşim. hatta hormon kullanmanı bu yaşta asla önermem. ne aceleniz var anlamak güç gerçekten. ilk önce beslenme ve antrenman disiplinini oturt bi, 4-5 sene naty devam et. belki o zaman hani varsa yarışma hayalin yapılabilir kontrollü ve tedbirli şekilde. aman ne olacak bas gitsin diyebileceğin bir olay değil hormon kullanmak. bu zamanlarını mumla ararsın bir şeyler ters giderse.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    438
boldiboldi, 7 dakika önce yazdı:

19 yaşında başlayıp ömür boyu hormon kullanmak fikrinden uzaklaşmanı tavsiye ederim kardeşim. hatta hormon kullanmanı bu yaşta asla önermem. ne aceleniz var anlamak güç gerçekten. ilk önce beslenme ve antrenman disiplinini oturt bi, 4-5 sene naty devam et. belki o zaman hani varsa yarışma hayalin yapılabilir kontrollü ve tedbirli şekilde. aman ne olacak bas gitsin diyebileceğin bir olay değil hormon kullanmak. bu zamanlarını mumla ararsın bir şeyler ters giderse.

Hep bu looksmax'cı dal***klar yüzünden oldu bu olay yüz kemikleri biraz daha çıkık olucak diye kullanmadıkları ilaç kalmadı 15 yaşında ilaca başlıyor millet bu salak akım yüzünden kendimi boomer gibi hissettim ama tiktok galiba kapatılmalı.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Hep bu looksmax'cı dal***klar yüzünden oldu bu olay yüz kemikleri biraz daha çıkık olucak diye kullanmadıkları ilaç kalmadı 15 yaşında ilaca başlıyor millet bu salak akım yüzünden kendimi boomer gibi hissettim ama tiktok galiba kapatılmalı.

tiktok gerçekten yasaklanmalı. oğlum 13 yaşında, ben yasakladım. ben hiç kullanmadım ama bir kez onun telefonundan baktım ve sildirdim hemen. görürsem elektronik cihazlarının tamamını alırım elinden dedim. istediği kadar üzülebilir veya bana kızabilir. bazı şeyler yasaklanması gerekiyorsa yasaklanmalı. salonda 16-17 yaşında çocukların elinde flakonlar görüyorum soyunma odasında falan elden ele geziyor. hepsi de zargana 60 kilo. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    438
gönderildi (düzenlendi)
boldiboldi, 38 dakika önce yazdı:

tiktok gerçekten yasaklanmalı. oğlum 13 yaşında, ben yasakladım. ben hiç kullanmadım ama bir kez onun telefonundan baktım ve sildirdim hemen. görürsem elektronik cihazlarının tamamını alırım elinden dedim. istediği kadar üzülebilir veya bana kızabilir. bazı şeyler yasaklanması gerekiyorsa yasaklanmalı. salonda 16-17 yaşında çocukların elinde flakonlar görüyorum soyunma odasında falan elden ele geziyor. hepsi de zargana 60 kilo. 

En mantıklısını yapıyosun abi içeriğin kalitesini ayırt edecek erişkinliğe gelmeden girilmemesi gereken bir platform kesinlikle, illahaki iyi içerikler vardır ama çok büyük bir çöplük.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
boldiboldi, 3 saat önce yazdı:

3 yıldır natural yapıyorum amacım yarışmacı olmak değilbunun dışında getir ve götür hesabını yaprak bu işe kalkışıyorum zaten bilgilendirmek amacıyla yazıyorsun bu yazıyı biliyorum ama insan vicudunun daha ileri seviyeye getirilebileceğini düşünüyorum ben ve natural kalmak için bi sebebim yok acele konusunda haklı olabilirsin diğer konulara pek katılmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
boldiboldi, 2 saat önce yazdı:

Bir insan bilinçsiz bir şekilde ilaç kullanacak zekadaysa veya tiktokta gördüklerine etkilenecek pek birşey beklememek lazım o kişiden zaten 13 yaşında doğru yanlışı ayırt etmesini değilde sana göre yanlış olan şeyleri çocuğuna yasakladığında üniverstede yalnız yaşadığında sigaraya başlıycak onu bırakacak ortam ayağına alkole uyuşturucuya başlıycak nasıl çocuk yetiştirmelisin bunu söyleyemem sana asla fakat bu konuda 19 yaşında biri olarak önerim çocuğuna sorumluluk ve bilinç aşıla herşeyi görsün ama herşeyi yapmasın ve yapmamayı kendisi seçsin umarım yorumumu saygısızlık olarak almazsın oğlundan 6 yaş büyük birinden tavsiye olarak görürsün saygılarımla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Tiktok kapatılmalı denmesi eczanede anapolon satılıyor diye eczanenin kapatılmasını istemekle aynı şey sen işine gelmiyeni kaptmayı önerirsen bu  dar bir bakış açısı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    438
Kaldiras, 13 dakika önce yazdı:

Tiktok kapatılmalı denmesi eczanede anapolon satılıyor diye eczanenin kapatılmasını istemekle aynı şey sen işine gelmiyeni kaptmayı önerirsen bu  dar bir bakış açısı olur

Eczaneden anapolon almanı tek reçeteyle engelleyebilirler nitekim testoyu artık alamıyorsun ama tiktoktaki sarm ve peptid goblinlerinin sana boş hayal aşılamasını engelleyemezler 500 testo kullanıp insan vücudunu daha ileri nereye götüreceksin naziler ve japonlar savaş esirlerinin vücutlarını bol bol ileri götürmeyi denediler ama bir yere gitmiyor ileri gitmekten kastın kaslanmaksa bu mümkün ama sonsuza kadar 500mg testo kullanarak değil bu işe kafayı koymuşsun belliki giriceksin yaşına rağmen receptor downregulation ne, neden blast and cruise yapıyoruz, neden uzun süre yüksek doz kullanılmaz, oksidatif stres ne gibi şeyleri araştır vücudunun ileri gitmek için değil hayatta kalmak için evrimleştiğini anlarsın.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
berkay16, 54 dakika önce yazdı:

Eczaneden anapolon almanı tek reçeteyle engelleyebilirler nitekim testoyu artık alamıyorsun ama tiktoktaki sarm ve peptid goblinlerinin sana boş hayal aşılamasını engelleyemezler 500 testo kullanıp insan vücudunu daha ileri nereye götüreceksin naziler ve japonlar savaş esirlerinin vücutlarını bol bol ileri götürmeyi denediler ama bir yere gitmiyor ileri gitmekten kastın kaslanmaksa bu mümkün ama sonsuza kadar 500mg testo kullanarak değil bu işe kafayı koymuşsun belliki giriceksin yaşına rağmen receptor downregulation ne, neden blast and cruise yapıyoruz, neden uzun süre yüksek doz kullanılmaz, oksidatif stres ne gibi şeyleri araştır vücudunun ileri gitmek için değil hayatta kalmak için evrimleştiğini anlarsın.

Sancılı yoldan bazı şeyleri öğrenmek istiyor sanırım. Ben iyi niyetimle ve temennilerimle fikrimi belirttim. Bundan sonrası kendinin bileceği iş.

Kaldiras, Bir saat önce yazdı:

Bir insan bilinçsiz bir şekilde ilaç kullanacak zekadaysa veya tiktokta gördüklerine etkilenecek pek birşey beklememek lazım o kişiden zaten 13 yaşında doğru yanlışı ayırt etmesini değilde sana göre yanlış olan şeyleri çocuğuna yasakladığında üniverstede yalnız yaşadığında sigaraya başlıycak onu bırakacak ortam ayağına alkole uyuşturucuya başlıycak nasıl çocuk yetiştirmelisin bunu söyleyemem sana asla fakat bu konuda 19 yaşında biri olarak önerim çocuğuna sorumluluk ve bilinç aşıla herşeyi görsün ama herşeyi yapmasın ve yapmamayı kendisi seçsin umarım yorumumu saygısızlık olarak almazsın oğlundan 6 yaş büyük birinden tavsiye olarak görürsün saygılarımla

Şu an idrak yolları kapalı olduğu için yasak zaten. Büyüdüğünde gerekenin ne olduğunu ve doğruyu seçebilmeyi öğrenmiş olacak. Ben de üni okudum evden ayrı, alkolde kullanmadım uyuşturucu da kullanmadım. Kazığını çıkarmış sıpa gibi herşeye hoplayıp zıplayanlar vardı, herşeye bulaştılar hatta tutuklananlar oldu. Zamanında almadıkları eğitimin eseri bu. Neyse konu o değil, hayat boyu kullanma işine asla girme kardeşim.

İlerde üzülmeni cidden istemem. Genceciksin bak yazık sistemini bozduğuna deymez. Ben 6 aydır kullanıyorum, diken üstündeyim ama. Defalarca kan testi verdim. Ultrason çekildim vs. Az biraz hekimliğim de olduğu için doğabilecek sonuçları kestirebiliyorum ve korkuyorum ki benim yaşımdan ötürü kaybedeceğim şeyler senden çok daha az. Unumu eledim, eleği duvara asmaya az kaldı. Sen daha buğdayı ambara koymamışsın. Eyvallah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
boldiboldi, 10 dakika önce yazdı:

Sancılı yoldan bazı şeyleri öğrenmek istiyor sanırım. Ben iyi niyetimle ve temennilerimle fikrimi belirttim. Bundan sonrası kendinin bileceği iş.

Şu an idrak yolları kapalı olduğu için yasak zaten. Büyüdüğünde gerekenin ne olduğunu ve doğruyu seçebilmeyi öğrenmiş olacak. Ben de üni okudum evden ayrı, alkolde kullanmadım uyuşturucu da kullanmadım. Kazığını çıkarmış sıpa gibi herşeye hoplayıp zıplayanlar vardı, herşeye bulaştılar hatta tutuklananlar oldu. Zamanında almadıkları eğitimin eseri bu. Neyse konu o değil, hayat boyu kullanma işine asla girme kardeşim.

İlerde üzülmeni cidden istemem. Genceciksin bak yazık sistemini bozduğuna deymez. Ben 6 aydır kullanıyorum, diken üstündeyim ama. Defalarca kan testi verdim. Ultrason çekildim vs. Az biraz hekimliğim de olduğu için doğabilecek sonuçları kestirebiliyorum ve korkuyorum ki benim yaşımdan ötürü kaybedeceğim şeyler senden çok daha az. Unumu eledim, eleği duvara asmaya az kaldı. Sen daha buğdayı ambara koymamışsın. Eyvallah

Fikirlerimiz uyuşmuyor abi mesajlaşarakta birbirimize birşey anlatamayız yinede saygısızlık yapmadan güzel bir şekilde dönüş yaptığın için teşekür ederim sanada oğluna hayatta başarılar diliyorum allaha emanet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Testonun yasaklandığını söylüyorsun da, şu an bu ülkede arayan adam yine buluyor; mesele yasaklamak değil, sistemi çirkinleştirmeye itmek. Sen eczaneden hormon ilaçlarını tamamen kısıtladığında kullanım bitmiyor, aksine ortalık merdiven altı üreticilere ve sahte ürünlere kalıyor, bu da millete giden zararı katlıyor. Özgürlük meselesine gelelim: Çocuğun varsa TikTok'a girmesine izin vermezsin, bu senin ve çocuğunun meselesidir. Ama sırf içinde zararlı akımlar var diye 'komple kapatalım' demek başkasının özgürlüğüne ipotek koymaktır. Düz mantıkla 'kötü olan her şeyi yasaklayalım' diyemezsin; insan kendi hayatıyla ilgili risk alma hakkına da sahiptir. Bak, ortada net bir çelişki var: Eğer gerçekten toplumsal sağlığı ve zararı baz alarak bir şeyleri yasaklayacaksak, sokaktaki herkesin gözünün önünde içilen, sadece içene değil yanındakilere de pasif içicilikle direkt zarar veren sigara veya alkol ilk yasaklanması gereken şeylerdir. Bir sigaranın bile azı, çoğu, tek bir teli tutulur yanı olmayan, kanıtlanmış sıfır faydalı zehirler olduğu ortadayken bireysel tercihe bırakılıyor; ama konu performans olunca hemen yasakçı kesiliyorlar. İşin tarih kısmını da çok yanlış yerden tutuyorsun; İkinci Dünya Savaşı'ndaki Japonların veya Nazilerin ilkel deneylerini bugünkü modern farmakolojiyle bir tutamazsın. Ciddi söylüyorum, bugün 'en iyisi natural olmak' diyenler var ama hayat boyu kendini akıllıca optimize edecek şekilde düşük-orta dozda (mesela 250 primo - 250 testo gibi) bilinçli bir protokol izlemek, her gün paket paket sigara içmekten katbekat daha sağlıklıdır. 10 yıl sonra bu peptidler ve akıllı bileşikler mahalle kafelerinde bile konuşulacak. En natural olanı istiyorsan git dağda ormanda açlıktan öl, ama kimse ölmek istemiyor; tıp ve bilim de zaten insanın ömrünü ve kalitesini optimize etmek için bu kadar gelişti. O yüzden 'yasaklayalım bitsin' kafasından çıkıp olaya biraz daha geniş ve tutarlı bakmak lazım. (Üşenmeden nokta virgüle kadar dikkat ettim al oku medeni birşekilde tartışacaksak tartışalım mahalle ağzı konuşma ama)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    438
Kaldiras, 6 dakika önce yazdı:

Testonun yasaklandığını söylüyorsun da, şu an bu ülkede arayan adam yine buluyor; mesele yasaklamak değil, sistemi çirkinleştirmeye itmek. Sen eczaneden hormon ilaçlarını tamamen kısıtladığında kullanım bitmiyor, aksine ortalık merdiven altı üreticilere ve sahte ürünlere kalıyor, bu da millete giden zararı katlıyor. Özgürlük meselesine gelelim: Çocuğun varsa TikTok'a girmesine izin vermezsin, bu senin ve çocuğunun meselesidir. Ama sırf içinde zararlı akımlar var diye 'komple kapatalım' demek başkasının özgürlüğüne ipotek koymaktır. Düz mantıkla 'kötü olan her şeyi yasaklayalım' diyemezsin; insan kendi hayatıyla ilgili risk alma hakkına da sahiptir. Bak, ortada net bir çelişki var: Eğer gerçekten toplumsal sağlığı ve zararı baz alarak bir şeyleri yasaklayacaksak, sokaktaki herkesin gözünün önünde içilen, sadece içene değil yanındakilere de pasif içicilikle direkt zarar veren sigara veya alkol ilk yasaklanması gereken şeylerdir. Bir sigaranın bile azı, çoğu, tek bir teli tutulur yanı olmayan, kanıtlanmış sıfır faydalı zehirler olduğu ortadayken bireysel tercihe bırakılıyor; ama konu performans olunca hemen yasakçı kesiliyorlar. İşin tarih kısmını da çok yanlış yerden tutuyorsun; İkinci Dünya Savaşı'ndaki Japonların veya Nazilerin ilkel deneylerini bugünkü modern farmakolojiyle bir tutamazsın. Ciddi söylüyorum, bugün 'en iyisi natural olmak' diyenler var ama hayat boyu kendini akıllıca optimize edecek şekilde düşük-orta dozda (mesela 250 primo - 250 testo gibi) bilinçli bir protokol izlemek, her gün paket paket sigara içmekten katbekat daha sağlıklıdır. 10 yıl sonra bu peptidler ve akıllı bileşikler mahalle kafelerinde bile konuşulacak. En natural olanı istiyorsan git dağda ormanda açlıktan öl, ama kimse ölmek istemiyor; tıp ve bilim de zaten insanın ömrünü ve kalitesini optimize etmek için bu kadar gelişti. O yüzden 'yasaklayalım bitsin' kafasından çıkıp olaya biraz daha geniş ve tutarlı bakmak lazım. (Üşenmeden nokta virgüle kadar dikkat ettim al oku medeni birşekilde tartışacaksak tartışalım mahalle ağzı konuşma ama)

Tiktok konusunu geçelim, 250 test 250 primoyu hayatboyu kullandığında natural halinden pek bir fark olmayacak sana receptor downregulation'ı araştır dememin sebebi bu sürekli ilaçta kalabilirsin ama dozları fizyolojik sınıra veya biraz üzerine çekmek de büyümek için gerekli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ZephyX
      Selamlar dostlar, clean bulk olarak ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Başlangıçta kick-start Turinabol ve 18 hafta boyunca 500 mg Testosteron Enanthate kullanmayı düşünüyorum. Sizce ilk kür için bu kombinasyon uygun mudur? Ayrıca Turinabol'ün kullanımı, dozajlanması ve kullanım süresi nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Hunter26
      Herkese selamlar,
      32 yaşındayım ve kilo almakta zorlanan birisiyim. İlk kürüme girmeye karar verdim ve ne kullanacağım ile ilgili tecrübeli hocalarımdan yardım istiyorum. 
      Kişisel Bilgiler;
      Yaş: 32 Boy: 180 Kilo : 70  Yaklaşık olarak 2 yıldır naturel olarak spor yapıyorum. Kol ve bacak genetiği konusunda şanssız birisiyim. Beslenmem tamamıyla temiz 2800 kalori civarında. Yardım eden herkese teşekkür ederim  
      Güncel Form ve Kan Testimi ekliyorum. 

• Yazan: ChemEng
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Öncelikle kısaca kendimden ve güncel durumumdan bahsedeyim.Yas 27 boy 185 bel 90cm en ust 2 karin kasim belli oluyor. Beslenme ve antrenman konusunda kendime, disiplinime güveniyorum. 15 Nisan'dan bu yana ciddi bir diyetle 107 kg'dan 85 kg'a düştüm. Şu an güncel yağ oranım %16.5 civarında. Planım 1 Ekim'e kadar bu disiplini bozmadan 80 kg bandına ve %13-14 yağ oranına inip tertemiz bir şasiyle ilk kürüme başlamak.Küre girme amacım uçuk kaçık, devasa ölçülere ulaşmak değil. Doğal sınırlarımdan şu an çok uzağım. Uzun süreler yaptım birak basla seklinde antrenman nedir nasil yapilir tukenise gitmeyi biliyorum kisacasi.Amacım bu altın vuruşla doğal olarak taşıyabileceğim maksimum kas kütlesine olabildiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşıp, kür sonunda PCT ile tamamen doğala dönerek hayatım boyunca o kütleyi korumak. Sürekli kür yap-bırak (yo-yo) yapıp endokrin sistemimi yormak istemediğimden süreci biraz uzun tutup tek seferde işi bitirmeyi hedefledim. Planımı kronolojik olarak aşağıya bırakıyorum, mantıklı veya hatalı bulduğunuz yerlerde objektif yorumlarınızı bekliyorum.
      1. BÜYÜME DÖNEMİ (Lean Bulk) - 24-26 Hafta
       Testosteron Enanthate: Haftalık 500 mg (Haftada 2'ye bölerek)  Boldenon Undecylenate: Haftalık 400 mg(2 ye bolerek)  Neden Boldenon?
      Hem gordugum ilk kurde herkesin kullandigi gorece tepkileri bilinir geç açılan,DHT'ye dönüşmediği için saçlarıma en ufak bir zararı olmaması benim için kritik.E2 tutmasi, Ayrıca Danabol veya Deca gibi beni su balonuna çevirmeyecek olması ve eklediği kasın çok kaliteli/kalıcı olması sebebiyle tercih ettim. Kan Verme: Kür öncesinde mutlaka her değerimin bakıldığı endokrin ve hemogram icin kan vereceğim. Kür içinde de Boldenon'un hematokriti yükseltme riskine karşı her 5-6 haftada bir düzenli Kızılay'a kan bağışı yapacağım. Tansiyon ve şeker ölçeceğim günlük. Testis Koruması: Atrofi yaşamamak ve PCT'yi garantiye almak için 1. günden PCT'ye kadar haftada 2 kez düşük doz Ovitrelle (insülin iğnesiyle) kullanacağım. Beslenme: Koruma kalorimin (Maintenance) +500-600 kcal fazlasıyla, mutfak tartısında çiğ gramaj üzerinden sıfır hatayla ilerlemeyi dusunuyorum ezbere degil tartida ve belimde ki ölçüme gore ilerleyecegim.
      2. DİYET VE DEFİNASYON DÖNEMİ (Cruise & Cut) - 8-12 Hafta
       Bulk bitince Boldenon'u tamamen kesiyorum. Testosteronu da kesip diyeti PCT döneminde (sıfır hormonla) yapmak bana çok saçma ve kas kayıplı geldi. Bu yüzden diyeti Cruise (TRT) dozunda yapacağım.Testosteron: 200 mg / Hafta. Ancak burada E2 dalgalanmasını (spike) önlemek ve Arimidex kullanımına gerek duymamak için 200 mg'ı tek seferde değil, 3 günde bir 50 mg olacak şekilde mikro-dozlama ile (insülin iğnesiyle) vurmayı planlıyorum  GH: Kardiyo öncesi (20 eğim 5 hız nabız 125) 2 IU Genotropin. Cila (Son 4 Hafta): Diyetin sadece son 4 haftasında, deriyi tamamen inceltip suyu atmak için günde 30-40 mg Anavar (Oxandrolone) ekleyeceğim.( emin değilim)
      3. ÖLÜ BÖLGE VE PCT
       Diyetin sonunda Testo, GH, Anavar ve Ovitrelle tamamen kesilecek. Uzun esterlerin kandan çıkması için yaklaşık 15 gün bekledikten sonra standart 4 haftalık Klomen + Nolvadex kombosuyla hipofizi uyandırıp tamamen doğala dönüyorum.
      KORUYUCULAR VE VİTAMİNLER (Kür Boyunca Kullanacaklarım)
      Süreci sağlama almak için dolabımda standart olarak bulunacaklar baska seylerde ekleyecegim bunlar en garanti olanlar daha digerlerine bakmadim.
       Karaciğer ve Böbrek: NAC 600-1200mg  Kalp ve Damar: Kaliteli Omega-3, Ezetimib (Kolesterol bozulursa diye) ve her gece yatmadan 1 adet Coraspin (kan akışkanlığı için). Günlük Vitaminler: Multivitamin, C Vitamini (Ester-C 1000mg), Çinko ve Magnezyum Bisglisinat. Acil Durum Çekmecesi: Arimidex. (Sadece aylık yaptıracağım kan tahlillerinde E2 çok patlarsa veya jineko belirtisi olursa ufak dozlarda fren olarak kullanacağım, leblebi gibi yutmayacağım). Kağıt üzerinde şansa bırakmadan planlamaya çalıştım. Her yorum benim icin cok degerli.Eksik gördüğümüz, "şurayı şöyle yapsan daha iyi olur" dediğiniz kısımlar varsa değerli hocalarımdan ve arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler!
    • Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp