Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

jagerduz35

Antrenman programım hk. - yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

jagerduz35    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 ay fullbody antrenman programımı bitirdim şimdi bu programa başlayacağım.

Programda gözünüze batan, şurası şöyle olsun dediğiniz bir yer var mı?

Pazartesi:

  • Overhead Press 4x6-8
  • Cable Lateral Raise 3x12-15
  • Cable Reverse Fly 3x10-12
  • Chest Fly 3x12-15
  • Push Up 2x30
  • Skull Crusher 3x8-12
  • Triceps Pushdown 2x12-15

Salı:

  • Barbell Row 4x6-8
  • Ağırlıklı Barfiks 3x6-8
  • Pullover 3x10-15
  • Back extansion 2x15
  • Alternative Curl 3x15-12-10
  • Scott Curl 3x8-10

Çarşamba:

  • Calf Raise 2x15
  • Squat 4x5
  • Romanian Deadlift 4x6-8
  • Leg extansion 3x10-12
  • Leg curl 3x10-12

Perşembe:

  • Incline-Flat bench press 4x6-8
  • Cable Crossover-Fly machine 3x10-12
  • Cable Lateral Raise 3x12-15
  • Dips 2x8-15
  • Skull Crusher 3x6-8
  • Triceps Pushdown 2x12-15

Cuma:

  • Latpulldown 4x8-12
  • Chest Supported Row 3x15
  • Barfiks 3xmaks
  • Alternative Curl 3x15-12-10
  • Scott Curl 3xmaks
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rauthos    73

Kötü bir program değil ama bacak için biraz daha hacim eklenebilir. Eğer her antrenmanı hakkını vererek yaparsan art arda 5 gün fazla yorucu gelmeye başlayabilir ve toparlanamayabilirsin. Ben olsam perşembe gününü dinlenmeye ayırıp cuma, cumartesi antrenmana giderdim kaldığım yerden.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.189
jagerduz35, 6 dakika önce yazdı:

Antrenman programı yazabileceğim bir site var mı acaba? -_-

Chatgpt rica et yazar 2dk da.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630

Ben 5 gün üst üste gitmeyi doğru bulmuyorum. Çok fazla yorgunluk birikiyor. Bence 3 gün on 1 gün off 2 gün on 1 off şekilde yapabilirsin. 

  • +1 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jagerduz35    1

PAZARTESİ (GÖĞÜS - ARKAKOL)

  • Bench press 4x6-10
  • Göğüs incline makine press 4x6-10
  • Wide chest press 2x8-10
  • Pec deck fly 3x12-15
  • Triceps pushdown 4x10-12
  • Rope Pushdown 3x10-12
  • Kardiyo 10 eğim 6 hız

SALI (SIRT -ÖNKOL) 

  • Lat pull down 4x8-10
  • Barbell row 3x6-8
  • Close grip pull down 3x8-10
  • Cable row 3x6-10
  • Barbell curl 4x10-12
  • Hammer curl 3x10-12
  • Hanging leg raise 3x8-12
  • Cable crunch 3x 12-15
  • Kardiyo 10 eğim 6 hız

ÇARŞAMBA (OMUZ - BACAK) 

  • Omuz makine press 4x6-10
  • Lateral raise 3x10-15
  • Kablo front raise 3x10-15
  • Rear delt raise 3x10-15
  • Face Pull 2x15
  • Squat 3x12
  • Leg press 4-10
  • Leg extansion 4x8-10
  • Leg curl 4x8-10
  • Calf 4x tükeniş

PERŞEMBE OFF

CUMA (İTİŞ) 

  • Göğüs incline makine press 4x6-10
  • Pec deck fly 3x12-15
  •  Omuz makine press 4x6-10
  • Lateral raise 3x10-15
  • Triceps pushdown 4x10-12
  • Rope Pushdown 3x10-12
  • Hanging leg raise 3x8-12
  • Cable crunch 3x 12-15
  • Kardiyo 10 eğim 6 hız

CUMARTESİ (ÇEKİŞ) 

  • Lat pull down 4x8-10
  • Makine row 3x6-10
  • Barbell curl 4x10-12
  • Hammer curl 3x10-12
  • Cable curl 3x10-12
  • Rear delt raise 3x10-15

PAZAR OFF

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    937

Programın güzel tatlı sert denilebilir. B| Amacın nedir son paylaştığın programda?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    90

Arkadaşların da dediği gibi, belki biraz daha bacağa yük bindirilebilir ancak üst üste 5 gün yapacağın bu antrenman programında vücut stresin fazla olacaktır. 1-2 ay sonrasında göz seğirmeleri veya kas seğirmeleri yaşayacaksındır ki bu aslında vücut stresinden kaynaklıdır. O yüzden araya 1-2 off-day sıkıştırman daha iyi olacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jagerduz35    1
GHOST, 46 dakika önce yazdı:

Programın güzel tatlı sert denilebilir. B| Amacın nedir son paylaştığın programda?

hacim kazanmak kas kazanmak 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar,
      Yaklaşık 2.5 senedir düzensiz, son 1.5-2 senedir ise daha düzenli şekilde fitness ile uğraşıyorum. Bu süreçte toplam 4 farklı program uyguladım. İlk olarak 5x5 ile başladım, ardından Hypertrophy no:1 yaptım. Sonrasında bir dönem evde çalıştığım için vücut ağırlığı ve birkaç ekipmanla hazırladığım, her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırdığım bir program uyguladım. Şu an ise yaklaşık 1 aydır  Hypertrophy Max programına başladım.
      Boyum 168, kilom 67, yaşım 27. Göğüs ve bacak bölgem her zaman en zor gelişen bölgelerim oldu ve hâlâ öyle hissediyorum. Hatta eklediğim fotoğraflar bacak idmanı sonrası çekildi. Açık konuşmak gerekirse bu süreçteki en büyük eksiğim beslenme oldu. Maddi durumdan dolayı beslenmem çok düzensiz ilerledi. İmkan olduğunda günlük ortalama 300-350 gr karbonhidrat ve 80-100 gr protein alabiliyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum. Supplement de bu yüzden hiç kullanmadım; düzgün beslenemezken supplementin çok mantıklı olmadığını düşündüm.
      Asıl merak ettiğim şey şu: Tüm bunlara rağmen formumun gerçekten kötü olup olmadığını anlayamıyorum. Kendime karşı fazla mı acımasızım, yoksa gerçekten geri mi kaldım emin olamıyorum. Son zamanlarda bu düşünce moralimi ciddi şekilde düşürmeye başladı ve salona gitme isteğimi bile etkiliyor. Fotoğrafları ekliyorum ama öncesi fotoğraflarımı bulamadım maalesef, tecrübeli arkadaşların objektif yorum ve tavsiyelerini gerçekten merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
      FORM CHECK:
         
    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: Eugen Sandow
      Herkese merhabalar, ben Eray
      Sağlık problemleri yüzünden spora bırakmak zorunda kaldım. İlerleyen süreçte tekrardan yeltelendim ama olmadı  Evli çocuk babası olarak tekrardan spora başladım forumda elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Geçmiş dönemde çok vakit geçirdim. Antrenman programımı kendim hazırladım. @Fuhrer @M.O.K @berkay16 @GHOST @sven @Superlevye @0xhex
      Kişisel bilgilerim:
      Yaş: 31 Boy: 1.81 Kilo: 90 Vücut Yapısı: Ektomorf Pazartesi:
      Göğüs-Triceps Bench Press 4x8 Inc. dumbbell press 3x12 Cable crossover yukarıdan aşağı 3x12 Pec Deck fly 3x12 (Aslında dips yapıp sonrasında pec deck fly ile bitiş yapmayı istiyordum malum göbekten totodan kendimi kaldıramıyorum) Cable overhead triceps exc. 3x12 Reserve grip cable pushdown 3x12 Rose pushdows 3x15 SALI: OFF
      Çarşamba: Sırt-Biceps Bent over barbell row 4x8 Lat pulldown 4x10-12 Straight Arm pulldown 3x10-12 Seated cable row 3x10-12 Facepull ile bitiş 3x12-15 Barbell curl 3x10 Concentration curl 3x10 Hammer curl 3x12-15 PERŞEMBE: OFF
      Cuma: Bacak-Omuz Leg press  3x8 Leg ext. 3x8 Lying leg curl 3x8 Shoulder dumbbell press 4x8 Lateral raise 3x12 Bent over rear delt fy 3x12 Front raise 3x12 Dumbbell shrug 4x12 bitiş CUMARTESİ ve PAZAR OFF
      Haftada 3 gün antrenman yapmayı planlıyorum, Squat ve deadlift compound hareketler yok farkındayım 8 hafta bölgesel yaptıktan sonra ekleyeceğim. Siz değerli üyelerin tecrübelerine dayanarak yorumlarınızı rica ediyorum.
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlar, nasılsınız? 
      Yıllardır uyguladığım antrenman programımı değiştirmek istiyorum. Haftada her bölgeyi bir kere çalışıyorum, ekstradan yarım saat kardiyom var %20 eğimde 4km hız ile. Kürdeyim, 350mg Tren Ace 400mg Testo Prop kullanıyorum.
      ANTRENMAN POGRAMIM: (Göğüs)
      Incline Dumbell Press 3xmax Chest Press 3xmax Cable Fly 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Sırt)
      Barfiks 3xmax Lat Pulldown 3xmax Cable Row 3xmax Dumbell Row 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Omuz)
      Shoulder Press 3x10-15 Lateral Raise 4x15-20 Cable Lat. Raise 3x10-15 Rear Delt Row Cable 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Kol)
      Rope Pushdown 3x15 Bar Pushdown 3x10 Incline Biceps Curl 3x12 Barbell Curl 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Bacak)
      Squat 5x10-12 Leg Extention 5x10-12 Leg Curl 5x-10-12 SORULARIM:
      Sizce bu antrenman programı yeterli mi? Yoksa PPL şekline geçsem daha verim alır mıyım? Son zamanlarda ikişer setçiler kafamı karıştırdı, yok upper lower ikişer set altı haraket bilmemne bilmemne... Arkadaşlar, atomu mu parçalıyoruz . Bu kadar zor olmasa gerek, fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkür ederim!
    • Yazan: Oguzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şubat'taki Türkiye Powerlifting Şampiyonasına girme kararı verdim. 
      SÜRECE DAİR NOTLAR:
      3x5'i yaptım. 5x5'i yaptım. Deha'nın pl programını yaptım. Balkaya Methodu biraz değiştirip hazırlanmayı düşünüyorum.  Haftanın 5 gününü ayıracağım idman için. GÜNCEL AĞIRLIKLARIM:
      Squat: 150x3 rpe 8-9 Bench Press: 70x3 rpe 7 Deadlift: 240x1 rpe10

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×