-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
104 kg biri olarak küre girme kararı aldım bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
kadireis01, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Eugen Sandow
Herkese merhabalar, ben Eray
Sağlık problemleri yüzünden spora bırakmak zorunda kaldım. İlerleyen süreçte tekrardan yeltelendim ama olmadı Evli çocuk babası olarak tekrardan spora başladım forumda elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Geçmiş dönemde çok vakit geçirdim. Antrenman programımı kendim hazırladım. @Fuhrer @M.O.K @berkay16 @GHOST @sven @Superlevye @0xhex
Kişisel bilgilerim:
Yaş: 31 Boy: 1.81 Kilo: 90 Vücut Yapısı: Ektomorf Pazartesi:
Göğüs-Triceps Bench Press 4x8 Inc. dumbbell press 3x12 Cable crossover yukarıdan aşağı 3x12 Pec Deck fly 3x12 (Aslında dips yapıp sonrasında pec deck fly ile bitiş yapmayı istiyordum malum göbekten totodan kendimi kaldıramıyorum) Cable overhead triceps exc. 3x12 Reserve grip cable pushdown 3x12 Rose pushdows 3x15 SALI: OFF
Çarşamba: Sırt-Biceps Bent over barbell row 4x8 Lat pulldown 4x10-12 Straight Arm pulldown 3x10-12 Seated cable row 3x10-12 Facepull ile bitiş 3x12-15 Barbell curl 3x10 Concentration curl 3x10 Hammer curl 3x12-15 PERŞEMBE: OFF
Cuma: Bacak-Omuz Leg press 3x8 Leg ext. 3x8 Lying leg curl 3x8 Shoulder dumbbell press 4x8 Lateral raise 3x12 Bent over rear delt fy 3x12 Front raise 3x12 Dumbbell shrug 4x12 bitiş CUMARTESİ ve PAZAR OFF
Haftada 3 gün antrenman yapmayı planlıyorum, Squat ve deadlift compound hareketler yok farkındayım 8 hafta bölgesel yaptıktan sonra ekleyeceğim. Siz değerli üyelerin tecrübelerine dayanarak yorumlarınızı rica ediyorum.
-
Yazan: Altay1995
Arkadaşlar merhaba,
Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140 Bana ne kazandırır +sı -si ne olur merak ediyorum teşekkürler.
-
Yazan: keydigger
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum.
SORUNLAR:
İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
-
Yazan: Leporis
Arkadaşlar herkese selamlar,
Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
KAN TESTLERİM:
-