Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

duayen1

Doğal yollar ile 100kg veren birine ilk kür olarak ne tavsiye edersiniz?

Önerilen İletiler

duayen1    3

Selamlar dostlar,

180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor.  Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST

Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo:82
  • Boy:174

STOKLADIĞIM VİTAMİNLER:

• Multivitamin
  • D3+k2
  • Kalsiyum
  • Magnezyum
  • Çinko
  • Omega 3
  • Milk Thistle
  • Saw Palmetto

Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir.  Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)

6772fae511050_Ekrangrnts2024-12-30223630.thumb.jpg.5e7563b82eafafcaacacc9c38c7e1f0f.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    943

Kür mür önermem abi 100kg doğal veren adama nobel veririm bende :D

• Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276

Maşallah 100 kilo ne öyle 10 kilo verirken zorlanıyoruz biz 😂

Eğer amacın kilo vermek ise dostum ilaç katiyen önermem amacını daha spesifik olarak tanımlayabilir misin ? Ama doğal takviye olarak yohimbine öneririm fevkalade efektif bir takviyedir kesinlikle üzmez. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    105

Sr9009 - GW501516 ve Yohimbine kombinesi işinizi görür diye düşüyorum yağ yakımı sürecinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    3
makro1178, 31.12.2024 - 09:48 yazdı:

Sr9009 - GW501516 ve Yohimbine kombinesi işinizi görür diye düşüyorum yağ yakımı sürecinde.

selamlar hocam, teşekkür ederim bilgi için. bu küre kaç hafta girmem gerekiyor ?  5. ve 10. haftalarda klomen ve 0,5 mg dostinex kullansam olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    204
gönderildi (düzenlendi)

Abi bence günlük 600mg lcarnitine enjeksiyonların olsun. Forumda da konusu geçmisken, lcarnitine seni yağ yakımı konusunda pek etkilemez ama beslenmedeki yağları mitokondriye taşımana yardımcı olur. Yani beslenmeyle aldığın yağları daha iyi kullanırsın. Bu bence net bir artı

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnatçı yağları çeken bilir liposuction öneririm eğer yağ oranını iyice düşürüp kurtulamazsanız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    16

Sarms referans konusuna bir göz at derim, burak hoca’dan sarmslar için destek alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: salihsapmaz
      Selam hocalarım,
      Fitness camiasında yeni sayılırım. Bu forumu da bu hafta keşfettim. 18 yaşındayım, 186 cm boyundayım, 108 kiloyum ve yaklaşık %24 yağ oranına sahibim. Yaklaşık 3 yıldır düzensiz olarak spor yapıyorum.
      Spora 5 ay önce tekrar başladığımda 117 kiloydum ve yağ oranım yaklaşık %30'du. Bu süreçte 9 kilo verdim ve yağ oranımı da yaklaşık %23 seviyelerine düşürdüm.
      Biraz heves, biraz araştırma ve salondaki güvendiğim bir hocanın yardımıyla ilk kürüme başladım. Kürüm toplam 12 hafta sürecek.
      Şu an kullandıklarım (Optimum Pharma):
      Pazar: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Perşembe: 100 mg Testosteron Propionat + 100 mg Masteron Proviron: 2 günde bir Kreatin: Her gün 10 gram Beslenme tarafında günlük ortalama 2200-2500 kalori alıyorum. Açık konuşmak gerekirse beslenmem çok düzenli veya çok sağlıklı değil. Ancak protein konusunda dikkat etmeye çalışıyorum. Günlük ortalama 250 gram protein alıyorum ve bunun büyük kısmını tavuk göğsü ile ton balığından karşılıyorum.
      Antrenman programım ise:
      Göğüs + Arka Kol + Omuz Sırt + ön kol + Omuz Off day Bu döngüyü tekrar ediyorum. Şu an kürün 2. haftasındayım. Özellikle kür sonrası (PCT) konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Bu süreçte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilmem gereken önemli şeyler, yaptığım yanlışlar veya dikkat etmem gereken noktalar varsa daha deneyimli hocalarımın yorumlarını almak isterim. Eleştirilere açığım ve doğru şekilde ilerlemek istiyorum.
      Ek olarak şunu da belirteyim; küre başlamadan önce kan tahlillerime baktırdım. Salondaki hocam değerlerimin gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca rutin olarak takipte olduğum doktorum da kan tahlillerimde herhangi bir sorun görmediğini ve değerlerimin oldukça iyi olduğunu belirtti. Ancak doktorumun kür kullandığımdan haberi yok; sadece kan tahlillerimi değerlendirdi.
      Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Sasta
      Değerli abilerim kardeşlerim,
      2 gün sonra ilk kürüme gireceğim. Aşağıdaki grupları kullanmayı düşünüyorum bu kürde amacım kas kütlesi koyarken yağ kütlesini azaltarak güzel bir vücut elde etmek.  @Fuhrer @Rma @berkay16
      KÜR İÇERİĞİM: (12 hafta)
      400 mg testosteron 300 mg masterone KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate için haftanın 3 gününe mi yoksa 2 gününe mi bölmemi tavsiye edersiniz ? Beni artık çok rahatsız eden bir bölgesel yağlanmam var üst vücut çok yağlı değil bacaklarda öyle ancak bel bölgem yağlı göbeğimde öyle belirgin değil. Kürüme retatrutide eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı bir hareket olur mu ? Satıcı retatrutide için 5000 (zphc) fiyat çekti sizce normal mi ? Kür için 12 haftada güzel sonuçlar alınabilir mi yoksa kür dönemini biraz daha uzun tutmamı mı önerirsiniz? Konuya katılım gösteren ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aftomazing
      Herkese merhaba kardeşlerim abilerim,
      Her zaman kilolu bir bedene sahip birisi olarak 110-120 kilolardan 84'e kadar düştüm iki aydır reta kullanıyorum başladığımda 91dim şu an 84 spor ve diyet ile destekledim yağ oranım 20 diye tahmin ediyorum aynadaki görüntümden sıkılmış biri olarak ilk kürüme girme kararı aldım. Fakat bilgim sizler kadar fazla olmadığı için sizden yardım istiyorum, instagram da birçok hoca ile konuştum hepsi farklı farklı kombinler önerdiler kimi bolde ekledi kimi winstrol bu işin en doğrusu nedir ? Hormon ve kan testlerimi yaptırdım bütün kalemler değer aralığında çıktı güncel formumu da ekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Ugurbenx1
      Merhaba iyi akşamlar Peptid Türkiye,
      Yarıda kestiğim bu kürümde 4,5 kg aldım ve pct protokolü uygulamadım. Şimdi 2. bir kür düşünüyorum.
      YARIDA KESTİĞİM KÜRÜM: (Kürü 25inci günde kesmek zorunda kaldım)
      Testosteron Enanthate 400mg Dianabol 20mg 1. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Turinabol 2. ALTERNATİF KÜR SEÇENEĞİM:
      Testosteron Enanthate Masteron Turinabol 16-12 hafta arası düşünüyorum, sizin ekstra önerileriniz varsa dinlemek isterim.
    • Yazan: PesimisTR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü yapma kararı aldım aşağıdaki ilaçları temin ettim.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Masteron SORULARIM:
      İlk kür için uygun mu tercih ettiğim ilaçlar? PCT nasıl yapmalıyım? Korucuyu olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyon sıklığı ve ölçüsü nasıl olmalı? Beni kür boyunca bekleyen sürpriziler nelerdir? Tüm öneri, cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp