Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

duayen1

Doğal yollar ile 100kg veren birine ilk kür olarak ne tavsiye edersiniz?

Önerilen İletiler

duayen1    0

Selamlar dostlar,

180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor.  Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST

Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo:82
  • Boy:174

STOKLADIĞIM VİTAMİNLER:

• Multivitamin
  • D3+k2
  • Kalsiyum
  • Magnezyum
  • Çinko
  • Omega 3
  • Milk Thistle
  • Saw Palmetto

Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir.  Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)

6772fae511050_Ekrangrnts2024-12-30223630.thumb.jpg.5e7563b82eafafcaacacc9c38c7e1f0f.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    814

Kür mür önermem abi 100kg doğal veren adama nobel veririm bende :D

• Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316

Maşallah 100 kilo ne öyle 10 kilo verirken zorlanıyoruz biz 😂

Eğer amacın kilo vermek ise dostum ilaç katiyen önermem amacını daha spesifik olarak tanımlayabilir misin ? Ama doğal takviye olarak yohimbine öneririm fevkalade efektif bir takviyedir kesinlikle üzmez. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.174

Öncelikle tebrik ederim kolay değil o kadar kilo vermek. Şuanki yağ oranında küre girmeni önermem işleri daha zor hale sokacaktır. Yüksek östrojenle uğraşacaksın . Peptidlerle, Sarmsla yada yohimbine ile gidişatını destekleyebilirsin. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    48

Sr9009 - GW501516 ve Yohimbine kombinesi işinizi görür diye düşüyorum yağ yakımı sürecinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    0
makro1178, 31.12.2024 - 09:48 yazdı:

Sr9009 - GW501516 ve Yohimbine kombinesi işinizi görür diye düşüyorum yağ yakımı sürecinde.

selamlar hocam, teşekkür ederim bilgi için. bu küre kaç hafta girmem gerekiyor ?  5. ve 10. haftalarda klomen ve 0,5 mg dostinex kullansam olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113
gönderildi (düzenlendi)

Abi bence günlük 600mg lcarnitine enjeksiyonların olsun. Forumda da konusu geçmisken, lcarnitine seni yağ yakımı konusunda pek etkilemez ama beslenmedeki yağları mitokondriye taşımana yardımcı olur. Yani beslenmeyle aldığın yağları daha iyi kullanırsın. Bu bence net bir artı

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İnatçı yağları çeken bilir liposuction öneririm eğer yağ oranını iyice düşürüp kurtulamazsanız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    5

Sarms referans konusuna bir göz at derim, burak hoca’dan sarmslar için destek alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Bu ay definasyon kürüne başlayacağım ve ortalama 8-10 bilmedin 12 hafta definasyon kürü yapmayı planlıyorum istediğim kuruluğa ulaşmak için. Tavsiyelerinizi ve önerilerinize açığım ve 8-12 hafta arası güzel bi kuruluk elde eder miyim ?
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Winstrol SORULARIM:
      Sizce mantıklı bir kombinasyon mu? Oxandrolone eklemeye gerek var mı? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emirhan22
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaza doğru bir definasyon kürü yapmak istiyorum çoğunluğu tabletlerden oluşan belki testo prop olabilir onun dışında ne yapabilirim?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      YAŞ : 23 KG: 90 YAĞ ORANI : %18 Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.
    • Yazan: Lifter31
      İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.

Antrenman günleri 2500-2750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      375 gram karbonhidrat

Off dayler 1500-1750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      125 gram karbonhidrat

Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Primobolan Turinabol SORULARIM:
      Sizce ne kadar bi kilo alımım olur? Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.