-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Doğru antrenman kaç saat sürmeli?
Oluşturan:
Ağırlık, in Antrenman programları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: mogger
Merhaba dostlar, nasılsınız?
Yıllardır uyguladığım antrenman programımı değiştirmek istiyorum. Haftada her bölgeyi bir kere çalışıyorum, ekstradan yarım saat kardiyom var %20 eğimde 4km hız ile. Kürdeyim, 350mg Tren Ace 400mg Testo Prop kullanıyorum.
ANTRENMAN POGRAMIM: (Göğüs)
Incline Dumbell Press 3xmax Chest Press 3xmax Cable Fly 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Sırt)
Barfiks 3xmax Lat Pulldown 3xmax Cable Row 3xmax Dumbell Row 3xmax ANTRENMAN POGRAMIM: (Omuz)
Shoulder Press 3x10-15 Lateral Raise 4x15-20 Cable Lat. Raise 3x10-15 Rear Delt Row Cable 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Kol)
Rope Pushdown 3x15 Bar Pushdown 3x10 Incline Biceps Curl 3x12 Barbell Curl 3x15-20 ANTRENMAN POGRAMIM: (Bacak)
Squat 5x10-12 Leg Extention 5x10-12 Leg Curl 5x-10-12 SORULARIM:
Sizce bu antrenman programı yeterli mi? Yoksa PPL şekline geçsem daha verim alır mıyım? Son zamanlarda ikişer setçiler kafamı karıştırdı, yok upper lower ikişer set altı haraket bilmemne bilmemne... Arkadaşlar, atomu mu parçalıyoruz . Bu kadar zor olmasa gerek, fikirlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkür ederim!
-
Yazan: Oguzz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şubat'taki Türkiye Powerlifting Şampiyonasına girme kararı verdim.
SÜRECE DAİR NOTLAR:
3x5'i yaptım. 5x5'i yaptım. Deha'nın pl programını yaptım. Balkaya Methodu biraz değiştirip hazırlanmayı düşünüyorum. Haftanın 5 gününü ayıracağım idman için. GÜNCEL AĞIRLIKLARIM:
Squat: 150x3 rpe 8-9 Bench Press: 70x3 rpe 7 Deadlift: 240x1 rpe10 -
Yazan: apoaziz
Merhaba abilerim saygılarla,
Önümüzdeki hafta bulk kürüne başlayacağım.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testosteron 500 mg boldenon Kendimden bahsedeyim 1.5 sene aralıksız yapıyorum body daha önce mk677 Sarms dışında birşey kullanmadım çocukluğumdan spor hayatımda var. Siz bilgili abilerim yaşım erken olduğu için muhakkak uyarır anlıyorum ama gerçekten bu konuda kesin kararım teşekkür ederim yine de.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy : 173 Yaş : 20 kilo : 62 Yağ oranı : %10-13 SORULARIM:
Beslenme için kilomun 5 katı karbonhidrat 3 katı protein 1 de yağ almam mantıklı mı? Antrenman sistemim nasıl olmalı? Teşekkür ederim saygılarla.
-
Yazan: BurakSolmaz
Merhaba enanthate, deca ve danabol kürüne giricem ancak bu kürden maximum derecede verim alabileceğim bir antreman programı gerekiyor. Antrenman programı hakkında Yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler
-
Yazan: AugCommand
Merhaba,
Bir süredir spor yapıyorum ama salondaki hoca full body yapmaya devam et dedi ancak artık full body yapmayacağım. Her kafadan da bi ses çıkıyor salonda... Hangi bölge kombini doğrudur?
Pazar hariç her gün spora gidiyorum. Pazartesi-Çarşamba-Cuma ağırlık+cardio, diğer günler sadece cardio yapıyorum.
Program tavsiyeniz ne olur?
Cevaplarınıza teşekkür ederim.
-