Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BBurak

Kg verip, yağ yakma konusunda bazı sorularım var! diyette yavaşlayan metabolizma mı nasıl harekete geçirebilirim?

Önerilen İletiler

BBurak    110

Merhaba arkadaşlar abiler forumda yeniyim.

Yaşım 23 lise 2 den beri düzenli olmayarak spor yaptım kimi yıllar 10 ay kimi yıllar 1 ay olarak. Durum şu ki spora geri döndüm fakat geçen süreçte belimde inanılmaz bir kalınlaşma ve yağlanma oldu. Bundan ötürü spora ve kardiyolara başladım. Fakat düşük kalori beslenmeme rağmen tartıda pek geriye gidemiyor ve vücut yağ oranı anlamında pek olumlu gelişmeler alamıyorum.

Programım şöyle ;

• Haftada 5 gün ağırlık antrenmanı P/P/L şeklinde.
  • On ve off günler dahil haftada 4 veya 5 kere aç karınla kardiyo.

Beslenme;

• sabah 50gr pirinç unu 3 yumurta beyazı
  • spor sonrası 2 ya da 3 parça halinde 500 gram tavuk 2 yk zeytinyağı ve 40 gram çiğ badem.

Diyeti 1 gün bozup suyu arttırdığımda günde 8-9 kilolara kadar alabiliyorum iş stresi ve yetersiz beslenme sebebiyle geçen sene 70 kg kadar düştüm fakat 1 ay içinde 86-87 bandına çıkmıştım. Sorunun nerde olduğunu çözemiyorum hormonel midir metobolizmada mı bu konuda desteğe ihtiyacım var ve önerilerinize açığım. @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @metinav

Güncel:

• 178 boy
  • 80.3 kg
  • 39cm kol
  • 38cm boyun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yanis    8

Karbonhidratla bademi kompe çıkar. Kan testi ver, tiroidlerin yavaşlamış olabilir uzun süre diyetten dolayı ayrıca kürde misin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
yanis, 12 dakika önce yazdı:

Karbonhidratla bademi kompe çıkar. Kan testi ver, tiroidlerin yavaşlamış olabilir uzun süre diyetten dolayı ayrıca kürde misin ?

Teşekkürler. Kürde değilim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.676

Dostum kan tahlili ver tiroidlerine vs baktır düşük olabilir. Karbonhidratı birden sıfıra çekince hem diyet sürdürülmesi zorlaşıyor hemde metabolizma yavaşlayabiliyor. Kardiyoyu 7 gün yapmanı öneririm. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kalori olarak ihtiyacın olan kalorinin çok altına düştüysen oto olarak metabolizman yavaşlayacak ve vücut depolama yolunda ilerleyecektir ihtiyacının 500 kalori altını kullanmanı önermem 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
Diver, 7 saat önce yazdı:

Dostum kan tahlili ver tiroidlerine vs baktır düşük olabilir. Karbonhidratı birden sıfıra çekince hem diyet sürdürülmesi zorlaşıyor hemde metabolizma yavaşlayabiliyor. Kardiyoyu 7 gün yapmanı öneririm. 

Değerler şu şekilde;

• Serbest t4: 1.05
  • T3: 3.64
  • Tsh: 2.53
  • Insülin: 5
  • Glukoz: 89

Değerler nasıl hocam yorumlar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.676
BBurak, 40 dakika önce yazdı:

Değerler şu şekilde;

• Serbest t4: 1.05
  • T3: 3.64
  • Tsh: 2.53
  • Insülin: 5
  • Glukoz: 89

Değerler nasıl hocam yorumlar mısın?

Değerlerin normal görünüyor. Dediğim gibi eğer diyete yeni başladıysan karbonhidratı birden kesmek seni zorlar. Daha önce başarmışsın zayıflamayı kendini tanıyorsun yine başarabilirsin dostum. Pes etmeden ertelemeden disiplinli şekilde devam et. 7 gün Kardiyo yap ve ağırlık antrenmanına özen göster.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samet9098    29

Antrenman günlerinde yağı kısıp karbonhidratı arttır off günlerde carbı kısıp yağı arttır dalgalı carb ile metabolizmanın yavaşlamasını bir nebze engelleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
Diver, 1 saat önce yazdı:

Değerlerin normal görünüyor. Dediğim gibi eğer diyete yeni başladıysan karbonhidratı birden kesmek seni zorlar. Daha önce başarmışsın zayıflamayı kendini tanıyorsun yine başarabilirsin dostum. Pes etmeden ertelemeden disiplinli şekilde devam et. 7 gün Kardiyo yap ve ağırlık antrenmanına özen göster.

Sağol hocam güncelleme yapacağım degişimimi naturel değisim gelecek.

samet9098, Bir saat önce yazdı:

Antrenman günlerinde yağı kısıp karbonhidratı arttır off günlerde carbı kısıp yağı arttır dalgalı carb ile metabolizmanın yavaşlamasını bir nebze engelleyebilirsin.

Teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozgur32    1

Kendimi gördüm gerçekten aynı sorundan ben de muzdariptim şu an kilo vermem güzel gidiyor. Sana aynı sorunu yaşayan biri olarak önerim diyetini karb cycle şeklinde yapman ben 100-200 arasında gezdiriyorum karbı metabolizmam bu şekilde yavaşlamıyor. Ayrıca duran metabolizma için de 1-2 hafta kadar şeker vs tüketmemek kaydıyla karbı çok yükseltmiştim bir nevi yükleme gibi 5-6bin kalorilere çıkmıştım. Sporu bırakmadan tabiki. 1-2 hafta yapınca normale dönmüştü daha sonrasında karb cycle ile toparladım diyebilirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110
ozgur32, 2 saat önce yazdı:

Kendimi gördüm gerçekten aynı sorundan ben de muzdariptim şu an kilo vermem güzel gidiyor. Sana aynı sorunu yaşayan biri olarak önerim diyetini karb cycle şeklinde yapman ben 100-200 arasında gezdiriyorum karbı metabolizmam bu şekilde yavaşlamıyor. Ayrıca duran metabolizma için de 1-2 hafta kadar şeker vs tüketmemek kaydıyla karbı çok yükseltmiştim bir nevi yükleme gibi 5-6bin kalorilere çıkmıştım. Sporu bırakmadan tabiki. 1-2 hafta yapınca normale dönmüştü daha sonrasında karb cycle ile toparladım diyebilirim. 

Bunu düşünmüştüm dost teşekkürler. Bunu uygulayacağım daha sonra carb cylea geçeceğim sanırım günde 2 saat aç kardiyo ve 4-5 idmanla devam kısa süreli diyetleri seviyorum pushlamak hoşuma gidiyor. Bugün bir cheat yaptım vücut su filan tutmadı şükür kaldığım yerden devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    110

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Güncellemesi ve danışma konusudur. Forumdakilerin önerileri üzerine kaloriyi ve kardiyoları arttırdım. Yağ kaynaklarını azalttım. 

• boy: 178
  • kilo: 80.2 (geçen haftaya nazaran -100gram)
  • bel: 88 ( '' '' '' -4,5 cm)
  • boyun: 38
  • kol: 40.5 ( '' '' ''+1.5 cm) (boyun, bel ve kol ölçüsü verme sebebim yağ ve kas oranlarını daha net şekilde gözlemleyebilmektir dostlar)

Diyetimin bitmesine 7 hafta var. Son 5-6 haftayı daha sert geçirmek istediğimden clean, yohimbin, cardarin kullanarak devam etmek istiyorum. Daha önce termojenik ilaç dahil herhangi bir ürün kullanmadım. Çocukluğumda alerjik bronşik ve astım öyküm var fakat 15-16 yıldır bu sorunları ya da yan etkilerini hiç yaşamadım (bronkovasküler belirginleşme mevcut). Genel kondisyonum iyi fakat cleanın bu tip hastalıklarda kullanıldığını bildiğimden bende bir yan etki bırakabilir mi ya da bağımlılık vs gibi bir etkisi olur mu sizlere danışmak istiyorum. 

Ek olarak;

Mevcut beslenme idman günleri 400-500 arası pirinç, 500 gr göğüs, 3 yumurta beyazı, 2 servis whey, sebze. Yağları tereyağı, zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı ile tamamlıyorum. İdman dışı günler sadece karb yok ya da 50 gram kadar pirinç unu tüketiyorum. Kilom neredeyse hiç değişmedi bunun sebebi yağ yakarken bir yandan kas kütlesi koyuyor olmamla kaynaklı olabilir mi?

Uzun süredir spor yapmıyordum fakat liseden alt yapım var 1 ay 10 gündür yapıyorum. 20 gündür diyetteyim belim 94-95 kollarım 37 ve kilom 87-88 arası gidip geliyordu. süre çok kısa bi değişim beklemen saçma ya da neden bu kadar acele ediyorsun gibi yorumlar gelebilir Temmuzda askere gidiyorum gitmeden yakalayabildiğim en yağsız formu yakalamaya çalışıyorum. 1.5-2 senedir düzgün antrenman yapmıyorum fakat antrenman yapmayı öğrenmekle zaman kaybetmediğim için hızlı yanıt alıyorum. @Diver @SantoR @Askabar @godofdark @Oathbreaker

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.676

Rahatsızlığın hakkında bilgim yok dostum uyarıcılar hakkında bir yorumda bulunamam. Diğer yandan tartıdan çok aynadaki görüntü önemli. Bel kalça vs ölçülerin düşüyor mu ona bakmalısın. Güzel sistem yakalarsan iyi yağ kaybedersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
      Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
      Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…

• Yazan: dragx
      arkadaşlar merhaba evogen pharma testo ve eczaneden aldığım rimobolone 20 hafta kür gitmek istiyorum pazartesi günü kan tahlili verip sonuçlara göre haftalık 400 testo+200rimo başlamak istiyorum rimoyu piramid şeklinde kullanıcam
      1.Beslenme başlangıc olarak kaç kcal olmalı(günlük ihtiyacım 2700-2800)
    • Yazan: brky
      Herkese selam,
      15 yaşında lise okuyan ve yurtta kalan bir kardeşinizim. Lise olması sebebiyle mikrodalga, fırın veya ocak vb. Erişimimiz yok. Günlük protein alımımız yurt yemeğiyle kısıtlı. Odada yulaf + cicibebe + bal ile ne kadar olabiliyorsa kendi çapımda bulk yapmaya çalışıyorum. Protein alımımı artırmak adına verebileceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterim.  @rastlantisal @ardas
      Boy: 167 Kilo: 53
    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
    • Yazan: mawsqa
      Merhaba arkadaşlar,
      İŞ SAATLERİM:
      sabah 8.30 akşam 19:00 Çalışmaktayım bu aralıkta da maalesef eve gidip yemek yapacak bir vaktim bulunmamakta.
      Yakında da RAD140+MK677 mixine geçiş yapmayı planlıyorum şuan sadece MK677 kullanmaktayım. Beslenmem çok iyi değil iş biraz sıkıntı yaratıyor genelde dışarıdan tavuk sote makarna veya pilav salata söylüyorum yiyebileceğim en mantıklı gıda o duruyor çünkü. Şimdi biraz işler ciddiye bindirmek istiyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
      Ya sabahtan yemek hazırlayıp götürebilirim ki oda en fazla 1.5 litrelik sefertasında götürürüm ki o da beni doyurur mu emin değilim gün boyunca veya akşamdan pratik şeyler hazırlayıp götürebilirim. Aklımda pek fazla bir fikir yok son dönemde sıvı şekilde pirinç unu pişirip shakerlara doldurup götürüyordum dolaba koyup içiyordum fakat o da glisemik indeksinin çok yüksek olmasından ötürü tip 2 diyabet olma riski gözümü korkutuyor.
      Sizce nasıl bir yol izlemeliyim cevaplarınız için teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.