Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ozgur32

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

ozgur32 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

123 profil görüntüleme
  1. yağlıyken bulk yaparsanız vücut kas koymaktan çok yağ koyar tarzı bir şey okumuşutum bunun doğruluk payı nedir hocam
  2. Hocam önceki skinny fat başlığımda önceki sonraki fotoğrafım var 😊
  3. Selamlar herkese iyi forumlar, Kişisel özelliklerim: yaşım 23 boyum 1.84 78 kg %17 yağ Daha önceki açtığım başlıkta belirtmiştim 105-106 kilodan 78'li kilolara ve 24 civarı olan yağ oranımı 17'ye kadar indirdim. Lakin şöyle bir sorunla karşılaştım bilinçsiz kilo verdiğim için skinny fat vücuduna dönüştürdüm vücudumu. Yağlarımı komple yakıp temiz mi büyüsem ki böyle de çok ince olurum yoksa yağı umursamayıp kütle mi koysam diye çok arada kalmıştım ki internette 1-2 yazı okudum. İşte 15 yağ oranı altında olmadan ve karın kaslarınızı görmeden bulk sürecine girerseniz vücut genel itibariyle yağ depolar verimli geçiremezsiniz, östrojen fazla olur ,hem kuruyup büyürseniz daha estetik olur falan tarzı yazılar okudum. Tam hâkim değilim bu konulara kusura bakmayın. Bu yazıların doğruluk payı nedir bilgilendirir misiniz. Daha sonrasında bir tane sporcu çıktı karşıma yayınlarında şunu diyordu skinny fatseniz zayıf ve yağlıysanız öncelikli olan yağı yakmaktır ve ondan sonra bulk yapılmalıdır, çünkü ne olursa olsun yağlısınız ve skinny fati yenmek çok kolay hiç zor değil diyordu sadece özel taktikleri var falan diyordu. Ben de bu kişiden koçluk almayı düşünüyordum ki almadan önce kendim bu skinny fati yenebilir miyim yani kendi kendime yağ yakacak beslenme listesini oluşturabilir miyim sorusunu sordum kendime, internette kaynaklar tarayıp kendime skinny fati yenebilecek kalori planlaması ve buna uygun bir beslenme listesi çıkarmaya çalıştım inceleyip yorumlar mısınız, yoksa yanlış yolda mı gidiyorum koçluk tarzı şeyler gerekli mi gereksiz mi? Önceki konumda vücut fotoğraflarım yer alıyor inceleyebilirsiniz Beslenme listem: Kahvaltı: 75 gr yulaf : 42 gr k / 10 gr p / 5 gr y / 275 kalori 75 gr fıstık : 12 gr k / 19 gr p / 36 gr y / 425 kalori 2 adet yumurta : 12 gr p / 9 gr y / 143 kalori Ara öğün: 100 gr leblebi : 38 gr k / 18 gr p / 2 gr y / 268 kalori Kalan öğün (ikiye böl): 200 gr bulgur : 137 gr k / 17 gr p / 1 gr y / 651 kalori 300 gr göğüs : 70 gr p / 305 kalori TOPLAM: Karbonhidrat : 229 Protein : 146 Yağ : 53 Kalori : 2067 (İlave günde 1-2 ölçek whey eklenebilir)
  4. Antrenman programım nasıl, değiştirmem gereken yer var mı?

    İnternette 17-18 seti geçmeyin diyor, ama olabildiğince en gerekli hareketleri yazmama rağmen 18-22 arası oluyor haftalık göğüs omuz sırt başına düşen set sayısı.
  5. Selamlar antrenman programımı yorumlar mısınız? PAZARTESİ (GÖĞÜS - ARKAKOL) Bench press 4x6-10 Göğüs incline makine press 4x6-10 Pec deck fly 3x12-15 Triceps pushdown 4x10-12 Makine dips 3x10-12 SALI (SIRT -ÖNKOL) Lat pull down 4x8-10 Barbell row 3x6-8 Close grip pull down 3x8-10 Makine row 3x6-10 Barbell curl 4x10-12 Hammer curl 3x10-12 ÇARŞAMBA (OMUZ - BACAK) Omuz makine press 4x6-10 Lateral raise 3x10-15 Kablo front raise 3x10-15 Rear delt raise 3x10-15 Leg press 5x6-10 Leg extansion 4x8-10 Leg curl 4x8-10 Calf 4x tükeniş PERŞEMBE OFF CUMA (İTİŞ) Göğüs incline makine press 4x6-10 Pec deck fly 3x12-15 Omuz makine press 4x6-10 Lateral raise 3x10-15 Triceps pushdown 4x10-12 Makine dips 3x10-12 CUMARTESİ (ÇEKİŞ) Lat pull down 4x8-10 Makine row 3x6-10 Barbell curl 4x10-12 Hammer curl 3x10-12 PAZAR OFF
  6. Selamlar herkese iyi forumlar, yaşım 23 boyum 1.84 bu sporu hobi olarak ve tamamen sevdiğim için yapıyorum,yapmaya çalışıyorum. 1-2 sene önce yapıyordum ve bazı sebeplerden yapamadım. Araya baya zaman girdi bu sürede baya bi yağlandım. Kendimce diyete girdim. 4 aydır diyetteyim 106 kilo ve 24 yağ oranından 78 kilo ve 17 yağ oranına düştüm belim baya inceldi ancak hala oldukça yağlı, ilk defa kollarımda 1-2 tane damar çıktı,karın kasımı hayatımda hiç göremedim hala yok ancak elimle hissediyorum. Lakin vücudum biraz skinny fati andırır oldu. Şu an ne yapmalıyım tam kestiremiyorum bana akıl vermenize ihtiyacım var,biraz daha zayıflasam 70lere kadar düşsem hem boyuma göre çok zayıf olacağım hem de kas kaybederim ancak temiz kütle koymaya çalışsam vücudumdaki yağ artacak tamamen kafam karışık. Bana öneri verebilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler. (Form resimlerimi aşağı bıraktım, ilk iki fotoğrafım diyete başladığım gün sonrakiler güncel durum) Akıl verirseniz çok sevinirim, iyi forumlar (Kafamın karışmasının en büyük sebebi internette okuduğum kadarıyla 15 yağ oranı üstünde kütle koyarsanız%20 kas koyarsınız gerisi yaşlara gider kütle koyamazsınız vs. bilmediğim için danışıyorum)
  7. Kendimi gördüm gerçekten aynı sorundan ben de muzdariptim şu an kilo vermem güzel gidiyor. Sana aynı sorunu yaşayan biri olarak önerim diyetini karb cycle şeklinde yapman ben 100-200 arasında gezdiriyorum karbı metabolizmam bu şekilde yavaşlamıyor. Ayrıca duran metabolizma için de 1-2 hafta kadar şeker vs tüketmemek kaydıyla karbı çok yükseltmiştim bir nevi yükleme gibi 5-6bin kalorilere çıkmıştım. Sporu bırakmadan tabiki. 1-2 hafta yapınca normale dönmüştü daha sonrasında karb cycle ile toparladım diyebilirim.
  8. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    Hocam siz bana animal cuts ya da hydroxycut getirin, 2 kat parasını veririm 😄 benim için bütçe önemli değil , orijinallik endişesi. Ki sanırım sizde de cuts var yarım kaldıysa alabilirim 😄
  9. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    Hydroxycut için nasıl bir rapor alabilirim ki doktordan hocam, başka bir şekilde yurtdışından getirme yolu biliyor musunuz? Azerbaycandan falan getirsek yine gümrükte takılır mı?
  10. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    O sitede bir çok ürün gümrükte kalıyor diye biliyorum
  11. Bel bölgesinde kalan yağlanmadan nasıl kurtulurum?

    Hocam kilo vermen falan durduysa şayet 4-5 gün kadar karb yüklemesi yapabilirsin ama temiz gıdalardan ben öyle fayda görmüştüm 400-500 gr karblara kadar çıkmıştım. Bir de şey var internette görmüşsündür dr güray aydın videosunda şey diyordu 5-6 haftalık 1000-1200 kalorilik diyetler hormonlarınızda çok oynama yapmaz günlük 1.5-2 saat kardiyo da yaparsanız güzel yağ yakabilirsiniz diyordu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
  12. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    Onun da orijinalini buldum faturalı usa ürünü ancak baya ağır bi supp diyorlar
  13. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    Aslında kombinasyonun tek farkı içinde yohim+termojenik vücut ısısını arttıran ürünler olması, orijinal yohim bulsam hiç düşünmeden alırım
  14. Yohimbe kullanmayı düşünüyorum - bazı sorularım var?

    İkinci el ürünler satan bir siteden buldum adam amerikadan getirtiyormuş sıfır ürün faturalı dedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×