Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wappeN

Üye
  • İçerik sayısı

    99
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

wappeN Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Fix magnezyum çinko tarzı vitaminler var ya hocam ondan sordum
  2. Teşekkür ederim hocam fakat liv52 - speman - cystone gibi ürünlerin orjinallerini bulmak çok zor ek olarak nac600 zaten var konu da belirtmiştim vitamin önermemişsiniz fakat yine de teşekkürler.
  3. Dostlar selamlar, Sustanon kürüne gireceğim önümüzde ki hafta fakat vitamin ve supplement olarak nereden ne alacağıma karar veremedim. NAC 600 - Ester C mevcut başka kullanmam gereken vitamin, mineral nedir? Supplement kısmında da gerçekten işe yarayan lazım olan ne var bilmiyorum onu da önerirseniz eğer çok sevinirim.
  4. 4.Haftadan itibaren Sustanon tam etkisini gösterir hocam şuana kadar psikolojimde bir problem yok eğer olmamaya devam ederse trenbolone serüvenine adım atacağım 😁
  5. Hocam bir konunun altında bir arkadaş tren ile sustanon kullanmış ve kendisinde bulk olarak çalışmış şuan kürümün 3. Haftasındayım ve rimobolan vs hafif steroid değil biraz daha tatmin edecek anabolizan eklemek istiyorum bir de geri dönülemeyen yan etkiler nelerdir?
  6. Herkese tekrardan merhabalar only sustanon kürüme trenbolon eklemek istiyorum fakat olursa noxy yoksa önerdiğiniz bir markayı kullanmak istiyorum tahmini maliyet ne kadar olur? 12 hafta kullanmayı düşünüyorum ve ayrıca sustanon + trenbolon bulk kürü mü olur yoksa define kürü mü olur? Cevaplarsanız çok sevinirim. Dipnot: Burak hocanın ve diğer kullanan hocalarımın tüm konularını okudum bilgi sahibiyim.
  7. Bacak tehlikeli diyorlar hocam zor diyorlar kalçaya göre bide mesela benim gittiğim sağlık kabini omuza bacağa vurulmamasını söylüyor kalçaya yapıyorlar
  8. Evet hocam 1 sefer kendim kalçadan yaptım sonrasında yapamadım planlama konusunda da o zaman pazartesi cuma şeklinde yapacağım arada 3 gün olacak hocam.
  9. Tamamdır hocam peki kalçadan enjeksiyon ile ilgili verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Ha bir de ek olarak Çarşamba 250 MG Cuma 250 MG şeklinde devam etsem herhangi problem olmaz değil mi?
  10. Hocam yapmaya çalıştığım da hep kan geliyor ve sebepsiz elim titriyor risk almak istemiyorum damara veya sinire gelmesini istemiyorum o yüzden kabinde yaptırıyorum 4. Haftaya kadar haftalık 400 mg sustanon alsam östrojen dışında ek olarak dikkat etmem gereken bir şey var mı?
  11. @Diver Hocam merhabalar tekrardan bir konuda fikrinizi almak istiyorum, Ben enjeksiyonu mu sağlık kabininde yaptırıyorum ve bölge de en ucuzu 100 ₺ fakat 125 125 125 diye bölerek vurmak çok cep yakmaya başladı yol parası da veriyorum ayriyeten bunun yerine 250 + 250 vurdursam ne gibi fayda / zarar görürüm sustanon ve dalgalanma yapan bir ilaç biliyorum ama aylık bana fazlaya patlıyor artık ne önerirsiniz bu konuda?
  12. Tamamdır yarın ki enjeksiyonu evigenle yapacağım teşekkür ederim hocam.
  13. Tamam hocam evigen eczane de satılıyor mu ne kadar?
  14. Yok eklemedim hocam daha sadece çözüm arıyordum evigen ödemi kesip ağrıyı siliyor mu sadece oturup kalkarken veya hareket ederken ağrıyor o kadar.
  15. Hocam merhabalar tekrardan iğneyi artık kalçadan yapıyorum fakat kalçada ki bu ağrı vs geçirmenin yöntemi var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×