Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

adv1ce

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

12 İyi

1 Takipçi

adv1ce Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Hatırlamıyorum

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

Güncel Profil Ziyaretleri

256 profil görüntüleme
  1. Haftanın iki günü yüz yüze görüşebiliyorum. Zorla konuşturdum gidiyor pizza yiyor, tost yiyor ve ben yokken de gidip kurabiye yemiş ama çoğunlukla düşük kalori alıyor
  2. 15 yaşında spora başlamıştım. Çok geçmeden 16 yaşımda 180 kilo squat ile set atabilmeye başladım ve 17 yaşına henüz daha yeni girmişken 250 kilo deadlift maksimumum vardı; 18 yaşımın ortalarına doğru ilerlerken ki süreçte de programlarımı powerlifting'e evriltmiştim ve yarışmaya katılma kararı almıştım. Kendimi mental olarak da buna hazırlamıştım hemen bir hafta sonrasında beyin travması geçirdim, dilimi iki sefer yuttum. Hastaneden taburcu edildim, belirli bir süre antrenmanlara ara verme kararı aldım. Dayanamadım hemen bir hafta sonrasında antrenman yapmak istiyordum ama başımda da bir baskı hissediyordum, henüz daha ilk egzersizimde antrenmanı bırakıp; gelecek antrenmanları mental olarak iyileşene ve baş ağrılarım geçene dek bıraktım. Aylar sonrasında iyi hissediyordum ama bu sefer de pandemi ortaya çıktı, 3 yıl kadar elime ağırlık değmedi. Hayatın neler getireceği ne yazık ki bilinmiyor; işte o zaman sağlığın değerini çok iyi anladım. 18 yaş altındaki kardeşlerime tavsiyem, ben de küre girmek istiyordum ama bunu 21-22 yaşlarına geldiğim vakitte yapmak istiyordum. Altın çağlarınızı iyi değerlendirin; dünya görüşünüzü şekillendirin, doğal olarak antrenmanınızı yapın ve çok şey öğrenin. Antrenmanlara geri döndüm ve şu an düzenli olarak 1 yıldır antrenman yapıyorum, 22 yaşındayım 5 ay sonra yeni yaşıma gireceğim, kendimi hazır hissetmediğim için hala daha kür yapmadım. Sağlığın değerini iyi bilin.
  3. 5 yumurta beyazı, yeşillik ve 75-80 gram civarı yulaf lapası. 2-3-4. öğünlerde 150 gram tavuk ve 80 gram brokoli, yeteri kadar su tüketimi ve hafta hafta süresi artan kardiyolar.
  4. Mesajınızı ilettim hocam ki zaten o yakından takip ediyordur bugün, yarın katılmış olur
  5. Tavsiyeleriniz ve güzel mesajlarınız için teşekkür ederim hocam, dediklerinize harfiyen katılıyorum.
  6. Teşekkür ederiz, kendisiyle gurur duyuyorum ve bu gururu paylaşmak istedim. Kendisinden izin aldım ve böylelikle forumdan daha yeni haberi oldu Bana gelince, ben 3.5 yıl düzenli antrenman yaptım ve geçirdiğim beyin travması ve pandemi derken 3 yıl antrenman yapamadım. Şu an düzenli olarak 9 aydır antrenman yapıyorum. Öğrenci olarak elimden geldiğince emek gösteriyorum, beynimi rahatlatıyorum.
  7. Bu değişimde arkadaşım ve yoldaşım olan 22 yaşındaki Erçin kardeşimizden bahsedeceğim. Verilen fazla kilolar, artan öz güven... Fazla kilolarla yapılan spor, ardından ameliyat sebebiyle yapılan diyet ve verilen kilolar. Son 6 aydır beraber düzenli antrenman yapıyoruz, onun eksiklerine odaklanıyoruz ve compound egzersizlerle güç odaklı çalışıyoruz. Bu sporda onu daha da ileriye taşımak istiyoruz. Kendisi çok azimli bir arkadaşım. Şu anlık Natural olarak devam etmekteyiz, saygı çerçevesinde verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığız.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×