Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

h4runx

Üye
  • İçerik sayısı

    452
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    3

h4runx kullanıcısının son zaferi 12 Haziran 2025

h4runx en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

54 Mükemmel

h4runx Hakkında

  • Derece
    BİLGİN

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness

Güncel Profil Ziyaretleri

656 profil görüntüleme
  1. Burak hocadan temin etmeye çalışacağım teşekkür ederim. Kan bugün vereceğim. Klomen kullandım bugün uzun zaman sonra farklı hissediyorum, tesadüf mü?
  2. zphc supermix+primo mt2, kisspeptin, glow / pt-141 bulamıyorum growth, ashwagandha, animal hormone stak mevcut elimde Boldenon aktif kullanıyorum yeni açılmaya başladı, kesmeli miyim? Uyarım için hcg faydalı olur mu? @Fuhrer
  3. Şu an boldenon kullanıyorum, 4.ay sorun boldenone başlamamla eş zamanlı. boldenonun böyle etkisi mevcut mu? dozajları ne yapmalıyım? Ciddi bir brain fog da yaşıyorum. Önümde tanrıça gibi bir kadın var, ben bir şey yapamıyorum.
  4. Deca çok kısa süre kullandım 2 ay. 750 test 500eq kullanıyorum aktif olarak. Cinsellige dair hiç bir şey düşünemiyorum. Masteron kaç mg önerirsiniz? Hocam tam kapsamlı yazabilir misiniz rica etsem ciddi anlamda son noktadayım. Dht için masteron+primo kullanmayı düşünüyorum hcg+kisspeptin, mt2 animal hormone stak @Fuhrer
  5. Deca kestim, bolde testo devam ediyorum şu an. Deca keseli 3 hafta oldu, bolde hala kullanıyorum. 100mg cialis+viagra kullandım fayda etmedi.
  6. Daha öncesinde npp kullandım sorun yaşamadım. O sıra masteron kullanıyordum. Şimdi de masteron ekleyip dht kullanmak istiyorum
  7. Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  8. lnsülin kullanıyor musun? bu kan şekeri ve insülin normal değil.
  9. Kür planlaması ve yaşadığım bazı sorunlar hk.

    dostum bu kürü kim yazdı? iron pharma yerli boş ürün. keşke kullanmadan önce foruma sorsaydın.
  10. Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

    testoyu arttırmak için 2800₺ vereceksem 4 flakon testo alıp yıl boyu 200mg trt yaparım 😅
  11. Novo pharma kullanan var mı?

    ne zaman sağlam marka bulsak, humax, cinnatropin vs işler ters gidiyor iran savaşı yüzünden iran kaynaklı ürünlere ciddi zam geliyor maalesef. şimdiden stok çekmek lazım.
  12. Hangi marka sarm tercih etmeliyim?

    paran varsa her şeyin en orjinalini bulursun, üç kuruş ucuz diye kim olduğu belli olmayan satıcılardan alırsan elbet sahte çıkar
  13. Bizim ürünler neden etkisiz ? ithal supplementler neden bu kadar iyi ?

    dostum yağ yakıcının etkisi sınırlı, önemli olan kardiyo ve diyet.
  14. Trt tedavisini bitiren birinin kür planlaması hk.

    bu işte güven olmaz, sizin tercihiniz umarım pişman olmazsınız.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp