Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

desperado

Üye
  • İçerik sayısı

    337
  • Katılım

  • Son ziyaret

desperado kullanıcısının paylaşımları

  1. Steroidler hakkında bilgi rica ediyorum.

    7 ayda ne kadar kas ekleyeceğini kimse bilemez. Kaç kilo alacağın da ne kadar yemek yediğine bağlı. Her hafta aynı gün sabah aç karnına tuvaletten sonra iç çamaşırınla tartıya çık. Eğer kilo almamışsan yeterince yemiyorsun bu kadar basit. O tartıda her hafta yukarı çıkman lazım. Böyle devam edeyim bir gün olacak kafasıyla gidersen yıllarca spor yap ilerleyemezsin. Yediğin kaloriyi sayacaksın kilo almıyorsan arttıracaksın. Program konusuna gelince de internette dünya kadar program var istediğini kullan. Antrenmanı hakkını vererek yapmazsan yine bir şey olmaz. Senin önce yüksek kalori beslenmeyi oturtman lazım. Temiz beslenmeyi antrenman kalitesini zamanla rayına oturtursun. Üslubum biraz sert olmuş olabilir ama gerçekler böyle.
  2. Steroidler hakkında bilgi rica ediyorum.

    Ben spora 65 kilo olarak başladığımda 7-8 ay içinde 20 kiloya yakın aldım. İlaç sana kilo aldırmaz hele ki ektomorfsun doğru düzgün su bile tutmayacak vücudun. 7-8 ayda o kadar kilo aldım ama nasıl? Her ama her gün kalori saydım. Yediğim hiç bir öğünde doyduğum için o masadan kalkmadım. Tabağın 3te 2si bitince doymama rağmen kalanını zorla yedim. Hala daha bazen pazar günlerini free yapıyorum kafama göre yiyorum ve gün sonunda çok az yemek yemiş oluyorum hesaplayarak yemediğim için. Natural olarak 83 kiloya kadar çıktım ve ilaçlıyken de 90ı gördüm. İlaç kullanmasam da o kiloya çıkardım sadece görüntü farklı olurdu. Ve formda olduğum dönemler yine natural olarak çıktığım kilonun çok az üstünde oldum hep. Yemek işini çözmeden istediğin ilacı kullan hiçbir halta yaramayacak.
  3. Düşük ldh seviyesi

    Herkese selam. Eşim oxandralon kürüne başlayacağı için genel kan tahlili yaptırdım. LDH(laktat dehidrogenaz) seviyesi 75 çıktı. Referans değeri 90-225 olarak görünüyor. Biraz araştırma yaptım fakat düşüklüğüyle ilgili pek birşey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mıdır? @metinav
  4. Peptid&growth vs deca durabolin

    Trenle gelen trenle gider diye bir söz vardır. Ona ithafen o şekilde söyledim. Zaten yukarıda Ümit abi konuyu atmış orada açıklayıcı olarak yazıyor.
  5. Sustanon ve rimabolon

    Toplamda 1 yıl kadar sustanon kullanmış biriyim. Sustanonu vurduktan sonra 2-3 saat içinde gerçekten bir enerji güç geliyor gibi oluyor. Kendini daha iyi hissediyorsun. Tabi antrenman öncesi bu amaçla kullanmak ne kadar efektif olur bilmiyorum.
  6. Peptid&growth vs deca durabolin

    Tren küründen sonra 6 hafta boyunca 125mg testo+igf1 kullandım. Trenle gelen trenle gitmedi açıkçası. Cruise dönemlerinde çöküşü engellemek amacıyla kullanılabilir. Kür içinde hiç kullanmadım ne etkisi olur bilmiyorum.
  7. Şırıngada ilaç

    Karışacak bir durum yok ki 10 ünite 0.1 CC işte
  8. Sıfır karb

    Yarışma gibi düşüncelerin varsa bir koçla çalış derim. 100 gram karb hakkını maltodekstrinden kullanman çok yanlış tüm body camiası boşuna pirinç yemiyor. Yağ yakımının sırrı aç karna yapılan kardiyolarda. Forumlarda tavsiye isteyerek yarışma formuna ulaşamazsın. Daha bunun yüklemesi su atması poz çalışması vs bir sürü olayı var.
  9. Şırıngada ilaç

    Hangi enjektörü kullanıyorsun?
  10. Bulk kuru

    Son 4 haftasında anapolon olacak şekilde 14 hafta tren testo küründen sonra cruisea geçtim. İgf1 ve 150 mg testo kullanıyorum. Kan değerlerim düzeldikten sonra 400-500 mg civarı 20-24 haftalık bolde kürüne girmeyi düşünüyorum yanına düşük doz npp ekleyip eklememe konusunda kararsızım. Decadickten yana çekincem var. 1000 mglık flakonu 6-7 hafta kullansam nasıl olur acaba
  11. Bulk kuru

    Bahsettiğin mg ve süre ne kadar nppde?
  12. Demonhunter kür günlüğü

    Kür başında nasıl besleniyordun? Bulk hedeflediğini söylüyorsun ama makrolar çok az görünüyor. Günlük kaç kalori yiyorsun mesela?
  13. 9 ay testo kullandım testisler küçülmedi

    Ben de 1.5 yıldır testosteron kullanıyorum testislerde hiç küçülme olmadı
  14. 5 günlük tek adele programım.

    Aklıma 10 yıl önce salon hocasının yazdığı göğüs programı geldi. Adam 8-10 hareket yazmıştı bana hepsi 4er setten 😅 Isınma setleri hariç 8-10 set hayli hayli yetiyor göğüs için. Bu tarz programlarla büyüyebilen bir kişiye rastlamadım. Hadi günlük 7-8k temiz kalori alsan Ghı insülini üstüne 2-3 Gr Steroid alsan belki böyle program yap dicem de. Gerek yok böyle fantezilere.
  15. Bilek güreşi sorunsalı

    2 yıl önce bilek güreşi yaparken tenisçi dirseği olunca bir daha kimseyle bilek güreşi yapmadım. Teklif edene de bilek güreşi yapmıyorum diyorum geçiyorum. Sanırım kimse de korkak muamelesi falan yapmadı yapan olursa da ciddiye almam arama mesafe koyarım o adamla. Böyle bir sebepten laf atan üstüne gelen adam zaten boş adamdır hayatımızda yeri olmasa da olur diye düşünüyorum. Laf söyleyene de "sakatlanmamam seni yenip yenmememden daha önemli benim için" deyip geçebilirsin.
  16. Genotropin hakkında yardım

    Gh ve ghrp türevleri beraber kullanınca etkileri artıyor bununla ilgili araştırmalar var
  17. Genotropin hakkında yardım

    Bildiğim kadarıyla yağ yakımı ve cilt güzelliği için gayet etkili olur. Kas gelişimi için min 4 iu tavsiye ediliyor.
  18. 2. kür

    Before after fotoğrafı koysan. Kullandığın ilaçları söylesen kan değerlerini paylaşsan bir çok kişi sana daha iyi yardımcı olur.
  19. Büyümeyen göğüs! antrenman nasıl olmalı?

    Smith machine Inc bench press tavsiye ederim fakat bilekleri biraz içeri döndürerek. Benim de üst göğüsün ortası dolmuyordu bunun epey faydası oldu ve yeni başladığım salonda cybex fly makinesi var bir tane orayı öyle bir doldurdu ki gerçekten adamlar yapmış yani. Serbest ağırlık tavsiye etmiyorum kesinlikle. Yanlış anlama ama senin seviyendeki bir sporcunun o bölgeyi hissederek dumbell press yapabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Garanti her zaman iyidir.
  20. Sustanon ve testo.E

    Enanthateı haftada 1-2 sustanonu 2 günde 1 vurur dalgalanma yapmaz
  21. Kemik ağrısı

    Yıllar önce hekim beni muayene ettiğinde keşke bende de ağrı yapmasaydı 🙂
  22. Kemik ağrısı

    Muayene ücretini alayım 😅 geçmiş olsun
  23. Kemik ağrısı

    O zaman şöyle bir şey yap. Ağrıyan kolunu dümdüz uzat, avuç için yere baksın, orta parmağını diğer elinle bastır. Orta parmağını havaya kaldırmaya çalış. Ağrı artarsa tenisçi dirseğin var demektir.
  24. Hangi küre girmeliyim?

    Dostum son 4 ayda 2 kere falan çikolata yedim sanırım 😊 canın abur cubur çektiğinde karşı koyamıyorsan düşük doz only testonun ötesine geçme
  25. Hangi küre girmeliyim?

    Önce definisyon yapmanı belli bir yağ oranına düşüp kuruyup sonra bulk yapmanı tavsiye ederim. Bu süreçte de only testo başlayıp 10-12. Haftadan sonra rimo ekleyebilirsin. İlk kürden bir sürü ilaca girmemen hem sağlık hem verim hem de mental açıdan olarak daha iyi olacaktır. Şuna kesin gözüyle bakabilirsin; eğer idmanın beslenmen dinlenmen iyi değilse ilaç pek de bir işe yaramıyor. Bunu deneyimleyen biri olarak söylüyorum. Tren küründeyken tatile gittim 2 hafta idman atmadım beslenme zaten hep dışarıdan form dağıldı sabit bile kalmadı. Beslenmenin kötü olduğunu söylüyorsun ve bu alışkanlıkları değiştirmek bir günde olmuyor. Only testoya girip bu süreçte ufak ufak beslenmeni düzeltirsin. Bu ilaçlar sinir stres yapabiliyor ruh halini değiştirebiliyor. Hem sert bir beslenme değişikliği hem ilaçların etkileri mental olarak kaldıramayabilirsin. Ne zaman ki beslenmen oturur o zaman daha kapsamlı kürlere başlarsın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×