Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Greblan

Üye
  • İçerik sayısı

    498
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

Greblan kullanıcısının son zaferi 27 Haziran 2023

Greblan en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

98 Mükemmel

3 Takipçiler

Greblan Hakkında

  • Yaş 20
  • Derece
    Bilgin
  • Doğum Günü 21-06-2003

Profil Bilgileri

  • Yaş 20
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

1.434 profil görüntüleme
  1. Only sustanon dozaj ve mct

    Enjektörde saklayabilirsin ama steril ve güneş ışığı almayan bir yerde sakla. Önerim buzdolabıdır. Ben şahsen öyle yapıyorum. Mesela perşembe 0.8 ml vurdum artan enjektörde şu anda.
  2. Only sustanon dozaj ve mct

    250 susta ile nasıl zar zor üstüne çıkıyosun kanka Naty diyetimde deli gibi ufalırken 150mg testo e. ile yaptığım diyette kütle kaybetmeyi, ufalmayı bırak az da olsa eksik bölgelerime kas ekledim. Şu düşük dozla bişey olmaz kafasından lütfen çık. Şu anda 300deca 400eq ile yeni kürüme başladım aldığım sustanon haftalık 400mg. 500 direk çak demek bana göre çok mantıksız. Son olarak forumdaki yeni arkadaşlar neden hep haftalık ve 1-2-3 ml şeklinde düşünüyor anlamıyorum. 250 az diyorsan neden 300 değil neden 350-400 değil de direk 500?
  3. Only sustanon dozaj ve mct

    8-10hafta only testo ile kür yapıp sonrasında pct yapmak çok mantıksız. Beklediğin verim ne seviyede bilmiyorum ama çok azsa eğer gir.
  4. Only sustanon dozaj ve mct

    Dogal halinde bile jineko varsa onu ilk çözmeye bak. İran testo dedigimiz de iran eczanesinde satilan dunya saglik orgutu tarafindan onayli bir ürün. Ben tr sustanondan yag olarka daha kaliteli oldugunu bile dusunuyorum. Ha sorarsan ben de sustanon tercih ediyorum. Neden dersen bana yaradigini dusunuyorum ama enjeksiyonu cidden biraz sorun. Dozaj olarak 250ile baslasam fark gormem diye pek bisi yok ki 250testo kadar uretmiyorsundur. Son olarakta bizim 250ile baslama amacimiz vucudun tepkisini gormek. Ornek 250mgda ne kadar e2 artiyor, hemogramda ne gibi degisikler oluyo, tansiyon ve bunun gibi diger degerler. Bu arada bence only testo ile 8-10hafta devam edip sonra ne yapacaksin? Eger anabolizan eklemekse hedef bu 8-10haftay 250ile tamamla anabolizan ekledigin zaman testoyuda arttirirsin. Yok eger pct fln yapacagim diyorsan 8-10hafta only testo hic girme.
  5. Htp pharma - kullananlar var mı?

    Underdose diyebiliriz ama ne kadar under bilinmez.
  6. Dragon pharma V noxy

    Anlamadım tam olarak totalde 10hafta testo e. bolde kürü mü yapıyorsun sen?
  7. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Sabah uyandigim gibi ölctum biraz az cikti
  8. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Bu kadar köpürme sorun teşkil eder mi? Gün içinde bu şekilde. Biraz rahatsız edici olabilir şimdiden özür dilerim.
  9. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Hocam dahiliye en erken 16gun sonrasina bulabildim ürolojide var randevum ayin 25inde. Özel bir yerde 400tlye buldum sistanin c testini yaptirmami onerir misiniz?
  10. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Sabah kalktigimda oyle oluyor evet ama gun icinde boyle degil. 25inde gidecegim tekrardan bakalim umarim sonuclar iyi gelir.
  11. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Hayir idrarim gun icinde beyaza baya yakin bi sabah ilk kalktigimda sarimsi
  12. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    4litrenin altina son 2ayda hic dusmedim ki on daylerde daha fazla iciyorum zaten. Kür öncesinden var evet
  13. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    Kanimizi kullanmiyorlar diye biliyorum testten gecirdikten sonra
  14. Kreatinin yüksekliği - sağlığım için sorun teşkil eder mi?

    İdrar rengim sabah kalktigimda ilk lavaboya ciktigimda hafif sari onun harici full beyaz hocam. Birkac kisi sistanin-c testi yaptirmami onerdi sizde onerirseniz onu arastiracagim yarin. Urolojiden randevu aldim prolaktin progesteron e2 va icin de ona gidecegim. Cheat olarak degilde yurtta kaliyorum bazen et cikiyo yagli ama kirkizi ettir diyerekten yiyordum sanirim onlar pek yaramiyor.
  15. Magnus pharma - zphc

    Ben daha denk gelmedim cevremde kimseye de denk gelmedi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×