Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 17-07-2023 tüm alanlarda

  1. 4 points
    Dostum bu spor ne kadar emek ve risk sporuysa bir o kadar da genetik sporu malesef genetiğimizi seçemiyoruz, nasıl herkes halterci olamıyorsa ne yazık ki herkeste iyi görünemiyor bu sporu yapan..
  2. 3 points
    Selamlar ilk fotoğraf ile son fotoğraf arasında 4 ay var 3 aydır testo bolde kurundeydim haftalık 500 mg olarak ilerledim 80 ile başladığım kürü 87.3 olarak bitirdim temiz kütle ekledim beslenme planımı bozmadım şeker alkol sigara vs ağzıma dahi sürmedim irademi korudum ve sonuçtan memnunum bitirdim derken son 1 aydır boldeyi kestim ve düşük doz only testo ilerliyorum nasipse yeni küre atliyacağım çarşamba günü tren a testo p ve igf 12 hafta düşünüyorum beslenmem vs herşeyim planlarım hazır bu süreçte burak hoca ile ilerliyeceğim olumlu yorumlarınız için teşekkürler tavsiyelere ve öneriye açığım bilgi paylaştıkça öğrenilir @metinav @galicik @rastlantisal siz bilgili hocaların değerli yorumları önemli teşekkürler 😌 İdman sistemim ppl olarak ilerliyorum
  3. 2 points
    Cycle demek kür demek zaten Bu dediğin mct yani mid cycle therapy oluyor. Ayrıca bu tekniğe karşıyım tamamen mantık dışı bana öğretilenlere ve uygulamalarıma göre.
  4. 1 point
    bugün sordum fiyatını bende test e ye 1350 tl dediler 51 dolar yapıyor o paraya çok daha güvenilir alternatifler var, satan kişinin çevresi kötü değil ama yinede tecrübeli biri lazım npp de falan dozajları 100 değil 150 çünkü fp olarak iyi olabilir npp boldesi bu sayede ..
  5. 1 point
    Trenle, hayvan gibi kürler yapıp hala iyi gozukmeyen o kadar tanıdığım var ki proporsiyonları çöp genetik rezalet..
  6. 1 point
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım kendi arkadaşım naturel bir halde arnold chest sahip öküz gibi göğüs genetiği var ben halen yetişemedim ilaçlı olarak akışına bırakmak en doğrusu
  7. 1 point
    Bu konuyu gecen sene ben yabancıların yaptığı bir çalışmada okuyup aktarmıştım, bir yöntem olarak...Teorilerin çoğu gerçekte işlemiyor veya genele uygun olmayabiliyor.Olur / Olmaz demiyorum fakat hiç gerek yok, klasik yöntemle git; ilerde uzmanlaşırsan ve bu konuda bilgiler çalışmalar artarsa ve faydalı sonuçlar elde edilirse zaten gelişime açık insanlarız durumumuzu güncelleriz Kolay gelsin, sağlıklı sporlar
  8. 1 point
    dümenden dediğin küre bak nor19 grubu dışındaki kürler mi dümenden oluyor . forumdan çok sevdiğim abimin bir sözü vardır trenle gelen trensiz gider diye.
  9. 1 point
    Kesinlikle hocam burak hoca olan güvenim sonsuz başarılı işler cikarticaz nasipse benim azmim iradem burak hocanin bilgisi seneye bana kupa getiricek nasipse 😅🙏
  10. 1 point
    tebrik ederim. Güzel değişim olmuş. Demek ki işleri sıkı tutunca ilaç tam çalışmasa bile fayda sağlanabiliyormuş. Şimdi Burak hoca ile evrim geçireceğine eminim.
  11. 1 point
    eyvallah allah razı olsun. ben kardiyo yapmıyordum ekleyeceğim. mutlaka şekerli bir şeyde tüketiyordu ufak kaçamaklar adı altında ama demek ki her gün dondurma yenmez . aynı şekilde ilerleyeeğim bakalım sonuç ne olacak.
  12. 1 point
    Maşallah kardeşim Ne kullandın ne marka doz
  13. 1 point
  14. 1 point
  15. 1 point
    Ben de öyle düşünüyorum hocam. Testo p orjinal çok maliyetli oluyor enant alıp orj alıcam
  16. 1 point
    Ben zamanında 14-15 haftalık diyetler yapmıştım ancak gerçekten aşırı derecede uzun bir süreç doğal yapan birisi için. 12 hafta max kafi olacaktır ancak hedefe göre 18 haftalara kadar bulabilir bu süreç. Düşük kalorilerde örneğin 1100-1200 gibi kalorilerde 12 haftalık bir süreç gerçekten kas kaybını minimalize etmeyecektir. 12 hafta yeterli bir süre görüşündeyim. Karbonhidrat yavaş yavaş haftadan haftaya düşebilir, çok tatlı istiyorsa vücudun bunu krom takviyesiyle belki düşürebilirsin. Bal kalorisi yüksek bir besin ve kan şekerini ani zıplatarak aksine daha da çok acıktıracaktır seni. Aç karnına sabahleyin kardiyo yapabiliyorsan tercihin o yönde olsun.
  17. 1 point
    hocam yapılabilir bence definasyonda en önemlisi diyet-kalori açığı
  18. 1 point
    Kısa ester ilaçların enjeksiyonu biraz daha ağrılı olur. Ben senin yerinde olsam şuan winstrol kullanmam. Kuruma işine gelirsek senin metabolizmanı vs bilmedigim için birşey demem doğru olmaz
  19. 1 point
    Çok şanslısın kanka o zaman forumda bir kaç kişi var gram yan etki görmeyen sadece nimetlerinden faydalanan. Ben nimetlerinden faydalanıyorum ama yan etkide görüyorum ne yazık ki. Yan etki görmesem vallahi yıl boyu kesmem treni Dış kaynakları oku Avrupa'daki tipler yıl boyu kullanıyor.
  20. 1 point
    Kullandım 140mg ile güzel verim aldım sp nin uzun ester tüm ilaçlarını çok severim kalitelidirler ama kısa esterlerini sevmiyorum sık enjeksiyonda kapsül yapıyor.
  21. 1 point
    Kürlerinizde çok fazla kalem ilaç var ve bu gereksiz.. kas kütlesini değil olgunluğunu konuşuyorum. Vakit harcamamak istemeniz yan etkileri beraberinde getirecektir.
  22. 1 point
    Anladım. Hormon tahliliniz var mı ? İlaçlar orjinal ise ve tablo bu ise ilaçlara para harcamaya devam etmeyin. Only testo ile 1 yıl gidin altyapı oluşsun. Kas olgunluğundan çok uzaksınız.
  23. 1 point
    Bakın tekrardan belirtiyim yarayan memnun olan kişiler var öcüdür, en kötüsüdür yaklaşımından ziyade getiri götürü denkleminde ki en kötü ilaç olduğunu söylüyorum seveni vardır yarayanı vardır bana göre bu şekilde bu ilaç..
  24. 0 points
    cycledan kastın nedir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×