Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 06-01-2023 tüm alanlarda

  1. 3 points
    yanlış anlamayın da 600 tlik iran enant da alamıyorsanız girmeyin abi bu kür işine 200tlye ilaç mı olur allah aşkına ağrı kesici olmuş 100tl hala ama çalışıyor diyorsunuz joke or what ...
  2. 2 points
    O zaman panik yapacağım bir durum söz konusu değil teşekkür ederim abi içimi rahatlattın lanet ilaçtan kurtuldum ya seviniyorum vallaha bir daha tövbe 1mg almam.
  3. 2 points
    Olay aslına bakarsan risk reward sürdürülebilir bir kür planlaması içerisinde olması gereken bir ilaç olduğunu düşünmüyorum çok toxic evet aşırı etkili güç su çekimi anabolik etkisi testonun 3.5 katı ama ilaç 15 günde pick yapıyor, maks kullanabileceği 4 hafta karaciğeri aşırı yoruyor zaten kullandığımız ilaçlar vücudu fazlasıyla yoruyor ne gerek var orala 4 haftada sana katsa katsa 20 gr doku katar katmaz.. Rimo ben kullanmam 500 rimo vuracaksan ki haftalık etki göreceksin paraya vurunca gider ıgf-1 alırım daha iyi ki kıyaslanamazlar bile.
  4. 2 points
    kullanmayın abi şunu kaç tane konu açıldı yahu. çalışsa bile kullanılmaz vücudunuza hammadde kalitesi belirsiz steril olmayan ürünler sokmak nedir çalışsa ne yazar illaki verim düşecektir. 2 ml vurabildim kalanı hala duruyor nasıl bişey oldugunu burdan anlayın
  5. 1 point
  6. 1 point
  7. 1 point
    her şeyi geçtim ilaç çalışsa bile 500mg tren söz konusu 1 flakon 4 haftada bitiyor 1 flakon ilaçla 15 hafta kür yapıyoruz biz etkilerini görüyoruz zapt edilemiyor belli bir zamandan sonra prolaktin hangi fizik bu 500mg tren kaldıracak şaka gibi oranlar
  8. 1 point
    İnşallah hocam parasınıda geçtim çektiğim çileye değer umarım çok bişeyde beklemiyorum uzun yıllar yapıcam bu sporu biraz hacim verirse üsünede ben koyarım bişeye benzeriz umarım teşekkürler
  9. 1 point
    Kolesterol kötü durumda
  10. 1 point
    Öncelikle hoşgeldin. Yaş kaçtı? Güncel form fotoğrafına pek de gerek yok bu boy kilo az buçuk tahmin edilebilir ne formda olduğun. Keşke önce beslenme ve antrenman düzenini oturtsaydın direkt kür işine girmek yerine. MCT ve pct için forumu aratabilirsin. E vitamini bende ağrı konusunda bir etki yapmadı. Zaten bir süre sonra bacak alışıyor ağrı yapmamaya başlıyor. Bende rimabolan bile pek ağrı yapmıyor. Bir de vastus lateralis kadına enjeksiyon yaparsan daha rahat olur rektus femoris zayıf kalıyor enjeksiyon için.
  11. 1 point
    73 gibi rakamlar tam boldenon işi Bende de öyle olmuştu.
  12. 1 point
    Bu içerik kalite olarak çoook iyi bir ürün
  13. 1 point
    Evet bu da bizi diğer konuya götürüyor. Multivitaminleri arkadaşlar inceliyorlar içerik olarak çok güzel. Ama miktar yani doz da önemli. O miktarlar genelde günlük 2000 kalori ile yaşayan normal insanlar için iyi. Biz ağır spor yapıyoruz ve 2 katı gibi hesaplamak gerek. Yani incelerken bunu muhakkak göz önünde bulundurun.
  14. 1 point
    200 ml suya karıştırıp tek dikişte içiyorum yoksa başka türlü içilmiyor ardından hemen ağızıma fındık badem atıyorum 😂 Okadar su içmeme rağmen idrar rengini çok sarartıyor
  15. 1 point
    Motor Bloğunda çatlak olan arabanın Nos tuşuna basmaktansa o arabayı otoparka çekmeye düşünmeye başladım . Bu işi uzun süreli yapmayı düşündüğüm için Ani kararlar verip geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum . Değerli yorumlarınız ve Engin bilgileriniz için Teşekkür Ediyorum Hocam .
  16. 1 point
    Kür öncesi karaciğer değerlerin bozuk imiş. Bu değerler ile küre girmemeli idin. Kürde ise kullandıklarına bağlı olarak değerler daha da bozulmuş. Kürü bırakıp PCT yapıp, karaciğer değerlerinin neden bozuk olduğunun üzerine gidip, gerekirse tedavi olmalısın. Diğer bir konu Yüksek LH ve Total testosteron. Free testosteron testi yaptırdın mı hiç?
  17. 1 point
    @rastlantisal hocam boldenon ile alakali bu sorundan sanirim bahsetmisti,sebebi olarak dusuk e2 degerini soylemisti. Saglik personeliyim surekli test yaptiriyorum harbiden boldenon e2 dusuruyor. 30 kusurlere kadar cikan e2 yi 15 e dusurdu 😄😄 ben 2 eylulden beri haftalik 450 mg boldenon kullaniyorum. Daha yeni yeni sivilce sorunlari basladi. Kirmizi kan hucresini ciddi miktarda arttirmadi. Ben ciddi derecede guzel verim aldim,hala devam ediyorum. Yan etki kismi goreceli. Kanim gayet akiskan herhangi bir problem cekmiyorum. Yaklasik 6 hafta kadar daha devam edecegim. İlac vucuda girmeden ne gorecegini bilemezsin. Bu arada ilaclarim Burak hocadan,SP.
  18. 1 point
    Sahte SP de türedi artık. Dikkat et. Burak Hocada var ondan tedarik et.
  19. 1 point
    Kullanmana gerek yok. Gerçeğini bulmak ilaç bulmak kadar zor zaten. Olmazsa olur.
  20. 1 point
    Dahiliye doktoruna gitceksin ben kür öncesi ve kür içi bu testleri yaptırdım sonuçları forumda gerekli yerde paylaşırsan yardımcı olurlar heralde ben kayıt açtırdıktan sonra sektere bu tahlilleri yaptırcam muayene olmucam dedim giriş yaptılar direk kan verdim öbür türlü dr çok soru soruyor
  21. 1 point
    Bu durum pirincin cinsine ve pişirme şekline göre değişiyor ancak genel olarak 100gr çiğ baldo pirinç için pişmiş ağırlık 300-350gr aralığındadır. Basmati daha çok su çeker ve genelde 400gr civarında olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×