Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 30-01-2026 tüm alanlarda

  1. 5 points
    Merhaba arkadaşlar, Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum. KÜR İÇERİĞİM: Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA: Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM: Boy: 1,80 Kilom: 97 Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.
  2. 1 point
    Günlük hayat stresi + uzun süre yüksek kalmış e2 kombinasyonu nedeniyle prolaktin artmış.
  3. 1 point
    paylaşıcam kardeşim normalde boldenon uzun zamandır kullanmadım ve çokta tavsiye etmem benim için güzel damarlanma yapıyor iştah açıyor ve bu markanın boldesini çok merak ediyorum global a kalite bir marka.. hoşgördük 1 tren 2 npp hastasıyız hilma buldum satıcısıda öve öve bitiremedi arenis noxy la pharma ayarında bir marka bakalım nasıl olacak sagolasın kardeşim benim evet evet hepsine tek tek bakacağım 100 bini geçmiştir biliyorsun çok hayat kurtardı o tarif
  4. 1 point
    malum siteden alma satıcısı farklı getiren kişi evet tabi ki önemli hak veriyorum sana ama ben güzel etkiler aldım grimden
  5. 1 point
  6. 1 point
  7. 1 point
    Proviron tavsiye etmem only testo da sertleşmeyi iyileştirir libido artar ama kür sonrası ciddi sertleşme sorunu yasarsın bırakınca @Wassat26
  8. 1 point
    Kardeşler böyle bir şey yok rahat olun.Kansızlık 3 maddenin eksikliğinden ortaya çıkar.Demir-ferritin, b12, folik asit...Bunlar olmadıkça kansızlık önlenemez.Boldenon trenbolon ve diğerleri, mucize değil alyuvar üretimini arttırıyorlar fakat hammadde olmazsa neyle üretebilir vucut ? Toplumda et tüketimi ne oranda ki b12 fazlası oluşabilsin ? B12 vitamin hapları bile aylarca içilse ancak belli bir seviyeye kadar çıkıyor.Folik asitte öyle.En sıkıntılı mineral demir...Emilmesi işlenmesi vucut için hiç kolay olmayan bir mineral...Bir çok kişide demir eksiktir ne yersen ye...Kısa ve öz endişe etmeyin bunların aslı yok...Yıllardır kür yapıyorum böyle bir şeye dikkat etme gereksinimi duymadım.Dikkat edecekseniz trombosite dikkat edin.Kim bakıyor hiç kimse...Özellikte trenbolon kürlerinden sonra kandaki trombosit miktarı tavan yapıyor ve kanın akışkanlığı son derece azalıyor.Ben izmitte kızılayda trombosit vericisi olarak kayıtlı 10 kişiden biriyim. Sebebi trenbolon kürü Sana önceki yorumlarda da yazdığımı hatırlıyorum.Küründeki boldenon patlak yüzde 90...Demir folik asit ve b12 düzenli kullanın ve ayda bir hemogram tahlili yaptırın.Kan miktarın ortaya çıkar ki tartışmaya bile gerek yok.En son yaptırdığın testte rbc vb. değerlerin düşük, toplum olarak herkeste eksik bu vitaminler beslenmeden dolayı. Rahat ol moralini yüksek tut yola devam et. Son olarak yeni bulunan bir bilgiye göre, kan sadece kemik iliğinde veya dalakta yapılmıyor, büyük bir oranda akciğerlerde alyuvar üretimi yapıldığı tesbit edilmiş.Trenbolonun bu noktada akciğerler üzerinden etkisini siz düşünün.
  9. 0 points
    hocam bana sorarsan 250mg test enath/cyp ya da sık enjeksiyon yapabiliceksen eğer 200mg test prop günlük 20 30 mg kadarda anavar ekleyebilirsin. prop tavsiye ederim
  10. 0 points
    Eğer clen gerçekten seni bu kadar zorladıysa bence doğru karar bırakmak. Oxandrolone + fragment + sıkı diyetle yine çok iyi sonuç alırsın sadece biraz daha sabır gerektirir.
  11. -1 points
    Ne konuda öneri mesela? Gireceğin bu kürle yazın kaç kız tavlarsın gibi mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp